Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Kasko

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

chao

Giulietta bugün kasko/sigorta yenileme işlemlerini başlattık,

Aksigorta kasko : 1050
Sigorta : 370
2004 Alfa Romeo 147 1.6 TS Distinctinve
2013 Alfa Romeo Giulietta 1.4 TB 120 Progression Pluse
2014 Alfa Romeo Giulietta 1.6 Jtd Distinctive
2016 Alfa Romeo Giulietta 1.6 Jtd Super TCT

salihpak

Merhabalar,
Gui için en uygun kasko firması kimdir sizce?

Erdinc küflü

Sigortam net.. 23 şirket var , ilk araban , yaş , kaza durumu  vss... Sormadan öğrenemezsin .

Erdinc küflü

Bu arada eklemeliyim , suzuki gsxr-600 için 1 ay önce sigorta sordum , 350 tl dediler.(sigortam net) sonra ergo sigortadan 130 tl yaptırdım , yani serbest piyasa

iceberg156

You are not allowed to view links. Register or Login
Merhabalar,

TEB' in Zurich Sigorta ile anlaşmalı olarak yürüttüğü kasko çalışması mevcut. Piyasaya göre indirimli uygun teklifler veriyorlar. Ben de aracımınkini yeni yaptırdım ve sigortam net vs. gibi firmalardan aldığım tekliflerin, poliçeler neredeyse aynı olmasına rağmen çok daha uygununu sundular.

Herhangi bir TEB şubesine giderseniz yardımcı olacaklardır diye düşünüyorum.

Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Distinctive Plus Q-Tronic
Alfa Romeo 156 1.6 TS Distinctive
Alfa Romeo 156 1.6 TS Distinctive

salihpak

Teşekkür ederim :)

aurora

Merhabalar,

TEB' in Zurich Sigorta ile anlaşmalı olarak yürüttüğü kasko çalışması mevcut. Piyasaya göre indirimli uygun teklifler veriyorlar. Ben de aracımınkini yeni yaptırdım ve sigortam net vs. gibi firmalardan aldığım tekliflerin, poliçeler neredeyse aynı olmasına rağmen çok daha uygununu sundular.

Herhangi bir TEB şubesine giderseniz yardımcı olacaklardır diye düşünüyorum.

Ben GQV için 2900,00 TL ödedim Zurich sigortaya.

ByAKINCI

Merhaba arkadaşlar bende sigorta ve kasko poliçelerimi yenilettim.

2007 147 1.6 Blackline
Sompo Sigorta : 447 TL
Sompo Kasko : 1.250 TL
147 Blackline Red

salihpak

O zaman 2013 gui ye Güneş sigortanın verdiği 1300 tl lik teklif iyi gibi?

universeee

O zaman 2013 gui ye Güneş sigortanın verdiği 1300 tl lik teklif iyi gibi?
Şayet isterseniz samimi olduğum kendi aracımın kasko ve sigortalarını yaptırdığım yakın bir abim var, ondan da fiyat alabilirim sizin için.
2005 Alfa Romeo 147 1.6TS Distinctive 2013-2016
2013 Nissan Qashqai 1.5 dci Tekna 2016 - ...

francobaresi

2008 159 icin sompo japan sigortaya 767 tl odedim temmuzda. Bence iyi bir fiyat, hasarsizlik %40 olarak bu fiyati aldim

Sent from my iPhone using Tapatalk
Cuore sportivo

blackgear

Sompo japan Alfa' lara çok iyi fiyat vermeye başladı  :yukari-ok:

Bir önceki kaskom (2004 156) hasarsızlıklar ile birlikte 700-800 arası bir meblağ tutmuştu diye hatırlıyorum. Anahtarla çalınma dahildi.

Şimdi GT için de Kasko + Sigorta Sompo Japan toplam 1.550,00 TL' ye mâl oldu.

salihpak

You are not allowed to view links. Register or Login'i aradım, çok yardımcı oldular. AVIVA ful kaskoyu 930 a yaptırdık :)

universeee

Sigortam.net'i aradım, çok yardımcı oldular. AVIVA ful kaskoyu 930 a yaptırdık :)
Hayırlı uğurlu olsun, inşallah ihtiyaç duyacak gün görmezsiniz :)

Yalnız benim bahsettiğim abimden duyduğum full kasko olarak ortalıkta birden fazla full olarak dolanan kasko olduğu. Şartlara dikkat etmekte yarar var. Yurtdışında nasıl bilmem ama ülkemizde full kaskoların hepsi bile full kasko değil. Ne memleketiz ya  >:( Kendisine bu fiyat farklılıklarını sorduğumda ortak bir tanıdığımızın başına gelen olayı anlatınca anladım bu fiyatların böyle farklı çıkma sebebini. Tabi şirketlerin araca kasko yapmamak için bilerek verdikleri uçuk fiyatları kastetmiyorum, normal verilen fiyatlar arasındaki farklılıklardan bahsediyorum. Benim arabaya fiyat öğrenirken 2500 lira civarı bile fiyat almışlar, resmen bizim şirkete gelme demenin bir başka yolu :)
2005 Alfa Romeo 147 1.6TS Distinctive 2013-2016
2013 Nissan Qashqai 1.5 dci Tekna 2016 - ...

salihpak

teşekkürler :)
valla genişletilmiş kasko paketi, sordum okudum ama eksiği çıkmaz umarım:)

Erdinc küflü

Örnek : değişmediyse, Axa'nın yeni poliçelerinde mavi ve lacivert kasko var, müşteri olarak neyi istediğinizi iyi bilmeniz gerekir çünkü mavi kaskoda sadece anlaşmalı yetkili servislere, lacivert kaskoda anlaşmalı tamirhanelere gidebiliyorsunuz her ikiside orijinal parça kullanıyor.
Yalnız dikkat edilmesi gereken bir şey var AXA ile anlaşmasız herhangi bir yere giderseniz hasardan % 20 eksik alırsınız, yani % 20 muafiyet uygulaması var.

iNtEGrAL

Bende yeni yaptırdım. Allianz sigortadan full kasko 1500 TL'ye geldi. ismi bile duyulmayan sigortalardan 1300 TLye veren olsa da Allianz'ı tercih ettim. Karşı taraf hasar karşılamayı olur da Ferrari'ye çarparsak diye  :p 1.000.000 TL olarak yaptırdım. Trafik sigortasını da 300' e ancak düşürebildim. :)
-= Alfa Romeo Giulietta =-
-67 TC 644 -

Erdinc küflü

Sigorta ücretleri fırlamış , sebep olarak sigorta şirketleri karşı tarafın değer kaybı olayını fiyata yansıtmışlar . Yani artık zorunlu trafik sigortası , kaskodan daha pahalı olacak gibi gözüküyor , herkese kazasız belasız günler .....

Erdinc küflü

cyk

2014 dizel giulietta için 1050 kasko(güneş) 380 sigorta(axa) ödedim 2 hafta önce.Fiyatlar diğer arabalara göre uçuk yada daha pahalı değil alfa almayı düşünenler korkmasın.Benim endişem vardı bu konuda ancak boşunaymış.

octinum

2003 156 Selespeed zorunlu trafik sigortası için bu ay 530TL verdim ben. İstanbul plaka olması çok farkediyor mu? İkametgah ve aracın kullanım yeri Adana. Bir de Opel var evde, onun da İstanbul plaka, Haziran'da 300TL civarı verdim ama 5 yıllık hasarsızlık indirimim var. Sigortacı "plaka değiştirmeye zahmet etmeyin bir sürü hasarsızlık indirimi var, plaka değişince daha pahalıya bile gelebilir" dedi.

Selespeed'e aldığım kasko fiyatları ise en düşük 1350TL; anlaşmalı servise gitme zorunluluğu ve yaştan dolayı %25-30 filan muafiyeti var. 10 yılı geçen her yıl için %15 kesiyorlarmış. Yaptırmadım bakalım.

nazamarya

Sompo japan Alfa' lara çok iyi fiyat vermeye başladı  :yukari-ok:

Bir önceki kaskom (2004 156) hasarsızlıklar ile birlikte 700-800 arası bir meblağ tutmuştu diye hatırlıyorum. Anahtarla çalınma dahildi.

Şimdi GT için de Kasko + Sigorta Sompo Japan toplam 1.550,00 TL' ye mâl oldu.

Gecen sene ilk kaskomdu gunes sigorta 2400tl ile yapmistim. Bu sene 1992tl ye dustu. Sompo japan 1560tl teklif cikartti. Mengerler ve birmot ile servis anlasmasi var. Servisle gorustum problem olmaz dediler ve gunes ten sonra sompo ile devam edebilirsiniz dediler.
Yanliz arac tipinde TCT oldugu belirtilmemisti ve gecen sene zeyil yapilmisti. Bu sene baktim policede yine aynisi olmus Giulietta 1.4 TB 170 distinctive yaziyor TCT yazmiyor. Sonucta TCT problemiyle sigortanin ilgisi olmayacagi icin boyle kalmasi problem yaratir mi?
2015 - 2012 Model  Giulietta 1.4 TB Multiair Distinctive TCT
2017 - 2012 Model Urban Line BMW 1.16 Otomatik

147BLACK

Arkadaşlar, "Hangi Ticari?" başlığında yazdığım üzere 2. bir araç aldım 156'nın yanına ve şimdi sigortasını yaptırmam gerekiyor ruhsat için.
905 TL çıkıyor trafik sigortası. PTT veya Ziraat Bankası şubelerinden de araç sigortası yapılıyormuş. Buralardan yaptırsak daha mı uygun olur yoksa aynı fiyat mı çıkar?
Bir bilgisi olan var mı?
Teşekkürler...
please teach me how to dream
I long to be more than a machine

agucba

Ikinci araç da aynı kişi üzerine olacağından çok fark etmez ve o sebeple trafik sigortası yüksek çıkar. Biz Giulietta'yı aldığımızda ve o sırada 145 henüz satılmamış olduğundan yaklaşık %30 daha yüksek idi 145'e göre tutar Tavan uygulaması olduğundan artık trafik sigortaları aynı çıkıyor. Başka yere sorsanız 905 değil de 906 veya 904 çıkar.
Yine de sormakta fayda vardır. Ne olacağı hiç belli olmuyor bu ülkede.

Gesendet von meinem Lenovo K53a48 mit Tapatalk

///////////////

147BLACK

Ikinci araç da aynı kişi üzerine olacağından çok fark etmez ve o sebeple trafik sigortası yüksek çıkar. Biz Giulietta'yı aldığımızda ve o sırada 145 henüz satılmamış olduğundan yaklaşık %30 daha yüksek idi 145'e göre tutar Tavan uygulaması olduğundan artık trafik sigortaları aynı çıkıyor. Başka yere sorsanız 905 değil de 906 veya 904 çıkar.
Yine de sormakta fayda vardır. Ne olacağı hiç belli olmuyor bu ülkede.

Gesendet von meinem Lenovo K53a48 mit Tapatalk
Teşekkür ederim yorum için.
Babamın 156'sı da benim üzerime olduğu için şu an 3 adet araç gözüküyor üstümde. Bu fiyat normal sanırım.   :alkis:
please teach me how to dream
I long to be more than a machine