Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Lastik tavsiyem

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Alfista35

Merhabalar, bu hafta aracımın lastiklerini değiştirdim. Continental 205/55R16 91V TL CPC 5 model lastiği tanesi 170tlden montaj dahil Batı Lastik'ten(izmir) temin ettim. İzlenimlerim, lastik kesinlikle yumuşak, yol sesi çok azaldı. Islak zemindede deneme şansım oldu, gayet iyiydi. Ayrıca 1 yıl yol yardımıda hediye ediliyor(10 yaş sınırı var). Lastik ihtiyacı olanlar için bence güzel  bir seçenek,uzun araştırmalarımdan sonra iyi karar aldım diyebilirim. Herkese kazasız,iyi sürüşler.  :)
Alfa Romeo 156 1.6 TS Distinctive

ihsany

Lastikleriniz hayırlı olsun :) Lastiklerinizin üretim tarihi nedir ? Fiyat uygun görünüyor.
Alfa Romeo 147 1.6 Eco
Alfa Romeo Giulietta 1.4 TB MA TCT
Alfa Romeo 156 2.0

İhsan Yaprak
L'amore è diverso in italiano

Alfista35

You are not allowed to view links. Register or Login
Lastikleriniz hayırlı olsun :) Lastiklerinizin üretim tarihi nedir ? Fiyat uygun görünüyor.

Teşekkür ederim. 2013 tarihli, haftasını tam hatırlayamadım şu an. 16 olabilir.  :)

hi_cazz

Hayırlı olsun. Fiyat banada çok uygun geldi.

tunerviper

Teşekkür ederim. 2013 tarihli, haftasını tam hatırlayamadım şu an. 16 olabilir.  :)

Batı lastikte eski tarihli lastik biraz zor bulunur. Takip sistemlerini ben yapıyorum :)
Turbo Twin Spark

Alfista35

Batı lastikte eski tarihli lastik biraz zor bulunur. Takip sistemlerini ben yapıyorum :)
Doğrudur. Unutmadan, saklama kabıda hediye ediyorlar. Gayet kaliteliydi  :)