0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ayarlarda benzin takviyesi seçeneği vardır,atıyorum 4000 devir sonrası benzin takviyesi gibi,onu iptal edin.malesef lpg ustalarının alayı standart bağlantı elemanı,ne yaptıkları hakkında hiçbir fikirleri yok,atiker fast sistem takıldıysa gayet uyumludur ,düzgün montaj ve ayarlarla sorun yaşamazsınız.Tavsiyem en kısa zamanda bi ayar kablosu almanız ve kendi ayarlarınızı yapmanız. mscsi forumda kablo satılıyor ve ayar konusunda her türlü sorunuza cevap veriyorlar
o konuda bilgim yok,benim araç karadüzen,yol bilgisayarı yok ama ayarlar konusunda çok çektim,sıfır sistem 5000 devirde benzine atıyordu,4 lpg ci gezdim biride nozul çapından olabileceğini bilmiyordu,netten öğrendik.senin araçta büyük ihtimal benzin takviyesi açık ve düşük devirlerde açık sanırım,onu ya kapattır yada çok yüksek devirde lpg de kullanmıyayım diyorsan 6000 yaptır,benzin eksilmesi genelde bu sorundan
Haklisin lpg daha fazla yakar ama aracin yol bilgisayari lpg yaktigini nerden bilecek ki normalden fazla gostersin?2000 Peugeot 206 1.4 XR2005 Peogeot x-line 1.4 ov2012 Ford fiesta 1.4 titanium ov2008 Citroen C4 Hdi sx ov2008 Alfa Romeo 147 Collezione
:alfisti hocam merba ne yaptınız benzın sorununu çözdunuzmu benımde lpg de ıken benzını ıcıyo resmen bılgı verırırmısınız
çözum bulabildinizmi acaba benim araçtada aynı sorun var zavoli sistem takilmis daha once bugun ısı müşürü filan degistirdilet sorun yine var şimdi benzin pompası icin bir müsur varmis onu takalim diyorlar kafayi yiyecem cozemediler konyada sorunu inanilmaz benzin gidiyor ... en son araci yeni aldim sanirim geri sattiracak bu sorun bana
Tam tersi arkadaşlar, bu bir sorun değil. Şamandıra doğru çalışıyor. İlk çalışmadaki yakıt tüketimi de öyle aşırı değil, herhangi bir benzer motor kadar. Arada bir benzinle kullanıyorum, oradan biliyorum. Bu davranışın sebebi, şamandıranın bozuk olma ihtimaline karşı bizi yolda bırakmama amacı. Arabayı benzinle kullanıyor olsaydık ve şamandıra bozuk olsaydı/takılı kalsaydı yakıtımız bittiği halde benzini hala var zannedecek ve yola devam edecek, benzin hakikaten bittiğinde de Allah bilir nerede yolda kalacaktık. Bu şekilde en kötü ihtimalle benzin istasyonunda durup kontrol etmiş olmamız amaçlanıyor. Benim hanımın C5'te de öyle bu; hatta onda depo ağzına kadar dolu çıksanız bile enjeksiyon bilgisinden tüketilmiş olması gereken yakıtı hesaplayıp ibreyi düşürüyor. Arabayı stop ettikten sonra benzin depo kapağını açıp kapatınca ibreyi sıfırlıyor.