Herkese Merhaba ;
daha önce alfa 147 alıcaktım ancak biraz kendimi beklemeye aldım şuan kafamda mito var.
37-38 bin aralığında mito almak istiyorum ancak kafamda bir iki soru var.Yardımcı olursanız çok sevinirim.
1.6dizel pek yok ilanlarda ağırlıklı 1.4 155 beygir olanlarından var aracın yakıtı nasıldır.Lpg uyumu ile ilgili ne düşünürsünüz yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Belirttiğiniz rakamlara 1.6 Mito'lar var internette, hatta 1 tanesi çok temiz ve ben de 2. mito için takipteyim. Leş olanlar da var tabi. Lpg konusunda yorum yapmayacağım, o konuda olumlu düşüncem yok.
km ler yüksek 1.6 dizellerde oyüzden benzinlilere yöneldim bende
Doğrudur. Ben haftanın 6 günü ofis ortamında çalışıyor olsam da, 12 Şubat'ta 117.000 km'de aldığım aracım şu an 126.000 km civarında :) memnunum 1.6 JTD'nin yakıt/performans oranından.
aynı sorun bendede var yerimde duramıyorum sadece cumartesi pazar kullanmama rağmen 200-300 km arası yol yapıyorum.
Mitocular nerde buarada Adaman'a nickli üyeye buradan ayrıca bir teşekkürü borç bilirim üşenmeden ince ayrıntısına kadar bilgi verdiği için :yukari-ok: :yukari-ok:
Gökhan abı ıle görusun elınde dızel benzınlı araç var yardımcı olur
Gökhan Abinin var mı telefonu falan nasıl iletişime geçebilirim?
Şu ilanda var numarası. Zaten ilanları da sahibindendekiler yani gizli saklı bir mito olacağını pek sanmıyorum. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-alfa-romeo-veloce-alfa-romeo-dan-boyasiz-hatasiz-mito-211102655/detay (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-alfa-romeo-veloce-alfa-romeo-dan-boyasiz-hatasiz-mito-211102655/detay)