Merhaba Alfistiler, olay cuma veya cumartesi gecesi gerçekleşmiş. Biz de dün farkettik. Buradan paylaşmak istedim.
Son 1,5 yıldır Kadıköy Belediyesi sağolsun,(!) mahallemizdeki tüm sokakları yeniledi. Sokak kenarlarına duba dikti ve tüm sokaklar, park edecek boşluk kalmayacak ve tek yön trafiğe açık şekilde düzenlendi. Park yeri bizim için büyük sıkıntı olmaya başladı. Zaten eski mahalle sokaklar dar evler garajsız, yer bulamıyorduk şimdi hiç bulamaz olduk. Mahallede yaklaşık 80-100 araç park ederdi. Bizde çevre sokaklara gidince bölgede genel bir sıkıntı oldu. Zaman zaman 20 dakika park yeri arıyoruz. Bulunca da bir yere gitmek istemiyoruz yeri kaptırmayalım diye.
Bilenler bilir, Taşköprü cd var Marmaray Ayrılıkçeşme'ye giderken. Ben de içime sinmeye sinmeye aracı oraya bırakmaya başladım. En rahat orada boşluk buluyoruz. Dün bahsi geçen olay başımıza geldi. Yaklaşık 2 cm bir yarık, lastiğin yanağında bize bakıyordu. Polis aradık tutanak tutsun en azından diye yarım saat boyunca gelen giden olmadı. Kamera da yok bölgede. Yapacak birşey yok stepneyi taktık vs. Bugün gittim lastikçiye bu tamir olmaz değişmesi lazım dedi, lastikler de zaten bitmeye yakındı Mayıs Haz,ran gibi bir takım almayı düşünüyorduk vesile olacak. Ama olay çok can sıkıcı kim niye gözüne kestirdi bizim aracı da böyle birşey yaptı anlamak mümkün değil. Ya diyoruz plakaya gıcık (37 PU 071) ya markaya gıcık (logonun hikayesi falan)
Buradan paylaşmak istedim acaba başka başına gelen var mı? Böyle bir olayda ne yapılabilir?
Şimdi lastik araştırıyorum 156 için. Varsa öneriniz onları da alırım...
Herkese hayırlı günler.