Alfisti Turkey
Alfisti Turkey

Gönderen Konu: şanslıyız iyiki Alfa kullanıyoruz:)  (Okunma sayısı 1692 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

n/a

• Ziyaretçi
şanslıyız iyiki Alfa kullanıyoruz:)
« : 10 Temmuz 2006, 20:38:41 »
Çok ciddiyim..
araba kullanmanın zewkini tadıyoruz inanın :)
şimdi nerdn çıktı bu diceksiniz..

arasıra bu lanet 1.6TS beni sömürse ve ş.içi 11.5lt den az ortalama yaptırmaması yüzünden ablamın palio speedgear ını kullanıorum fuzuli işler için

-yerden aşırı yüksek
-tepkisiz yda çok geç tepki veren direksiyon
-oraya buraya yatan bi araba

işçilik malzeme bunlar çok öenmli şeyler değil ''aktif kullanım'' sırasında..

şimdi tek arabayla kanaat getirmeyelim 2 gündürde kız arkdaşımın ablasının nissan micra sını kullanıyorum..
allah ım araba tamam bnm 17 jantlarım yanında fln konforlu belki ama bildiğin VAPUR..

hem yüksekte kullanıosun
hem PALİO dan bile az yan desteği olan koltukları var
aynı şekilde palio yla aynı belki daha kötü bi direksiyon 50-60 giderken aniden sağ sol yapıorum araba resmen LODOS ta yandan dalga yiyen ş.hatları vapuru gibi oluyor sağ sola gitmiyor sadece YATIYOR..

öghh çok fena..
ben 147 nin frenlerine laf ediyorum tutmuyor fln diye tövbe allah yüksek hızda fren yaptırmasın :)
macera arayanlar için birebir :)

hadi diceksiniz bu 2 araba mini sınıf 147 KOMPAKT :)
doğru haklısınız ama Alfa da yanılmıyorsam 2sene için 139 la mini sınıfta bu araçlara (corsa,fiesta,polo,micra vs.) rakip olcak ve oda bir ALFA olacağından herhalde mini sınıfta araç üretiyor die iğrenç hissiz direksiyon,tepkisiz gaz ve fren pedalları üreteceğini sanmıyorum..

haa bu 2 arabayı geçersek biçok defa da aynı sınıfın aracı Stilo kulalndığım aklıam geldi bugun yok oda palio dan farksız çok turlu hissiz direksiyonuyla sinirlerimi oynatmıştı..

bu hissiz uzun turlu direksiyonları bi tek manevra yaparken sevdim..
micra yla neredeyse sadece durduğun yerde 1.5mt lik bi ilerlemeyle tam 90 derecelik bi dönüş yapabiliyorsun..147yle imkanı yok tabi :) ama çokta umrumda değil 2 tane fazladan manevra yapmak :)

araçları yad etmişken ekliyim ''C4'' tip güzel sıradışı ama ıı ıh sert plastik direksiyon ve gene sanki boşta dönüyormuş gibi dönen hissiz bi direksiyon..

allah kimse ye vermesin :)

kompakt sınıfta artık araçlar çok gelişti belki kompakt sınıfta çokta kötü direksiyonlar yok ama mini sınıf hala bi felaket daha ben beklediğim gibi bi direksiyon tepkisi göremedim bulamadım..
hea mini cooper ın sınıfı ne olur bilemiorum ama bi o güzeldi oda aracın en uçlarına yerleştirilmiş tekerlekleri sayesinde çook hoş bi yol tutuş sunuyor..ve direksiyonuda 147 den ağır (bence çok güzel :) ağır ve tepkili direksiyon seviyorum. örn : 156 :) )
mini yi saymazsak ki o biraz lüks kaçıyor..
hala keyifli bi mini sınıfta araç yok..

işallah alfa romeo 139 u üretir..Gr.Punto şase si üzerine olcak sölendiğine göre hiç fena değil ama Gr. Punto da kullandım oda palio ya micra ya göre iyi ama yeterli değil tabi..

işlla Alfa kendine has tekniğini konuştururda mini sınıf a sadece ş.içinde araç kullanmak için üretilen,keyif vermeyen duygusuz otomobiller kategorisinden çıkarır :)

walla böle buaralar sürekli farklı araçlar kullandığım ve sonra hep 147 min koltuğuna oturup direksiyonunu tutunca.. :) motoruna sövsemde ohh iyiki 147 kullanıyorum diorum :)

alçaktayım :) mis gibi direksiyonum war tutuşu falan harika..hele hareket edince...öyle sağa sola kırınca yaptıklarıma tepkisiz kalmıyor mis mis :)

bakalım buaralar bitane civic sedan otomatik test edicem ama bakalım nezmn... kullanınca onunda direksiyonuna sövcekmiyim ,sevcekmiyim görcez :)

NOT : buarada araçtan keyif almak herkes için farklıdır ama bnim için öncelikle direksiyonun verdiği tepkiler ve aracın yol tutuşu en öenmli kriker..
sonra oturma pozisyonu koltuklar bunlar aracı kullanırken insanın farkı hissetmesini sağlıyor..

NOT 2 : kısaca allah kimseyi alfa sından ayırmasın :) bakın peder e başladı alfa da alfa die mızmızlanmaya :) biraz iyileşti hala yürüyemiyor ama  buyaştan sora keyfime mi bakiim tek kapıyla yoksa ağırlığımızı koruyup yeni nesil dizel le büyük sedan la dewam mı etsek dio :)

Edited by - Can on 10/07/2006  20:41:25
« Son Düzenleme: 19 Temmuz 2006, 01:30:04 Gönderen: n/a »
Alfisti Turkey Faydalı Bağlantılar:
İlk Okunacak Başlık | Forum Kuralları | Resim Ekleme Sanatı

Onur

• Ziyaretçi
« #1 : 10 Temmuz 2006, 21:07:24 »
Alfanın keyfi gerçekten farklı. bunu en çok yazları anlıyorum. bence 156 uzun yol için çok ideal bir araç.

otobanda 1.6 olmasına ragmen 180-190 hiç zorlanmadan 3 kişi ve full bagajla bizi bayıltmadan 30-40 dakika viraj yokuş dinlemeden gidiyor. otobandan çıkıp normal şehirler arası yollara girdiğimdede herkezin fren yaparak tedirgin oldugu yollarda gaz vererek veya çekinmeden gaza basmak ayrı güzel.

gerekirse ekonomikte olabiliyor. Cruise Control bence muhteşem bir özellik. bu hafta sonu 90 km sabit hızla tüketimi 6-7 litrelere kadar düşürdüm (klima+3 kişi+bagaja ragmen)

c.tesi arkadaşımın yeni kasa 320i otm. arabasını kullandım. tamam çok rahat konforlu ama gitmiyor. 159 bile 100 kg daha agır olmasına ragmen daha iyi gidiyordu. yol tutuyor makul yakıyor çok sessiz tıkırtısız ama ben 156 ımı ilk aldıgımda yolda giderken daha çok insanın hayran hayran baktıgı günleri biliyorum.tasarımıyla gücüyle sesiyle ve herşeyden önce muhteşem yol tutuşuyla farklı bir dünya alfa.
şehir içinde çok kullanamıyordum ama 5. vites bile 3500 devir üstünde belirgin çekişiyle göz dolduruyor. alt devirdeki boşlugu üst devirler kapatıyor.

kim nederse desin ben arabamı seviyorum. beni 2-3 defa çok saglam kazadan kurtardı her haliylede kayif veriyor. bundan sonra birde 159 M-jet e geçersem ne mutlu bana
« Son Düzenleme: 10 Temmuz 2006, 21:07:24 Gönderen: Onur »

n/a

• Ziyaretçi
« #2 : 10 Temmuz 2006, 21:54:26 »
walla ekonomi ve hız konusunda katılamıycam 147 mle.. 170 üstü süratlere çıkmak için çook düşünüyoruz :) yada enson GT yi kullandıktan sonra hiçbişi tatmin etmez olmuşta olabilir :P

(jantlar öldürüyor,sercan da diyor zaten 160 üstüne çıkmakta zorlanıyor die doğru 17 eşşek ölüsü jantlarımla çok doğru)

ama işte herşeye rağmen ben seviyorum ve keyif alıyorum bazen sövsemde ,bikerede 10lt yaz noolur desemde seviyorum...

iyiki var diorum :)
« Son Düzenleme: 10 Temmuz 2006, 21:54:26 Gönderen: n/a »

n/a

• Ziyaretçi
« #3 : 10 Temmuz 2006, 22:36:54 »
cancim sen tanesi 13 kg lik jantlarla kasiyosun =)..bak ben 16 jantlarimla günlük aşşaği yukari 14-16 km kullanimda ortalamam hiç sekmeden 10.4 ve 10.6 görüyorum...ama jantlarin da ayri bi güzel yahu ona bişi diemicem =)
« Son Düzenleme: 10 Temmuz 2006, 22:36:54 Gönderen: n/a »

n/a

• Ziyaretçi
« #4 : 10 Temmuz 2006, 23:23:21 »
yaa biara para bulsam auto-drom a çıkcam ve ozmn 15 jant lastik takıcam..
sac jant+205/50 15 lastik..
ozmn bakalım nasıl olcak :)
« Son Düzenleme: 10 Temmuz 2006, 23:23:21 Gönderen: n/a »

omeroguz

• Membro
« #5 : 11 Temmuz 2006, 08:55:25 »
Çok farklı araçlar kullanmama rağmen 156'nın verdiği sürüş zevki ve güven olayını hiç bir arabada bulamadım. İşe gidip gelirken yakıt tüketimi zorlasa da keyif olayı bu olumsuz yönünü kapatıyor.
Bende orjinal lastiklere dönünce biraz daha yakıt azalır diye umut ediyorum.
« Son Düzenleme: 11 Temmuz 2006, 08:55:25 Gönderen: omeroguz »

n/a

• Ziyaretçi
« #6 : 11 Temmuz 2006, 11:01:18 »
Benimde kullandıklarım VW Passat 1.8 mesela otobüs gibi araba konfor falan 10 numara diyecek birşey yok ama ağır ve tepkisiz insanın devir veresi gelmiyor, Mercedes C 180 ki bu da otobüs sınıfına giriyor bana göre passattan biraz daha hoşuma gitsede alfanın zevkine yaklaşabilmesi mümkün değil..
Peugeot 206 GTI, arabanın performansı çok etkileyici soluksuz 200ü görüyor, çoğu abisine kafa tutuyor sportif sert güzel bir araba ama nerde o alfanın yırtıcı sesi???

Ben araba kullanmaya ilk babamın Alfa 156dıyla başladım bi süre onu kullanıp Peugeot 206 almak zorunda kaldım (O sınıfta Alfa olmadığı için) Ama şimdi Alfa'ya dönüş yaptım ve ilk söylediğim "oh be dünya varmış" oldu :)
« Son Düzenleme: 11 Temmuz 2006, 11:01:18 Gönderen: n/a »

krm

• Ziyaretçi
« #7 : 11 Temmuz 2006, 11:45:33 »
ben de 147 nin direksiyon ve hemen tepkisinden çok memnunum.

kaç defa ani manevra ile kazadan kurtardı beni..
« Son Düzenleme: 11 Temmuz 2006, 11:45:33 Gönderen: krm »

agucba

• Amministratore
« #8 : 11 Temmuz 2006, 11:49:00 »
Almanya'da iken Manda Kasa diye tabir edilen bir 280 SE'miz vardı. Kocaman, konforlu, bastı mı giden bir araçtı.
Türkiye'ye kesin dönüş yapınca gümrük mevzuatı gereği getirmemiz zor olduğundan idareten '79 Guilietta almıştık. Benim Alfa ile tekrar tanışmam da 1986'ya denk geldi. Karoseri olarak çok dökük bir araç idi, yeni boyanmış olsa da. Ama muhteşem bir motoru vardı. O araç bile yaşına göre iyi bir sürat olan 180 km/s (205/50/13 lastikleri ile) yapabiliyoru. İlk defa onunla araba kullanmıştım. Sonra 75 1.6, sonra 164 TS ve kendime aldığım 145.
Bu süre zarfında çok değişik araç kullanma fırsatım da oldu. BMW kullandım, VW Gruppe araçları, Mercedes, Tofaş, Renault, Honda, Nissan.
Hepsinin çok özelliği var. Bir çoğunun işçiliği daha iyi. Bir kısmı daha ekonomik ve sağlam.
Ama Alfa'nın direksiyonunun keskinliği yok. Yolu hissedemiyorsunuz.
Bir Clio kullandığımda sanki uçacakmışım gibi hissediyorum. Viraja korkarak giriyorum ve yanımdan vızır vızır geçen Clio'lara bakıp sürücülüğümden şüphe ediyorum.
Hyundai Accent CRDİ kullandığımda sanki saman yiyormuş gibi hissediyorum. Hissiz ve çok yakıyor.
Polo kullandığımda beşik gibi sallanan bir araç var karşımda ve bir türlü istediğim oturma konumunu ayarlayamıyorum. Ama itiraf etmeliyim, ekonomik ve işçiliği iyi. Bora da yine aynı şekilde, beşik ve hissiz bir direksiyon.
BMW 530 İA da acayip performanslı. Güzel bir motor sesi, her türlü konfor, işçilik iyi ama babamın '90 164 TS'deki rahatlık ve oturaklı gidişi bulamadım.
164 ile Sakarya'ya giderken kendime göre kriter olarak adığım bir sağ viraj var. Ve mutlaka o viraja yanaşırken arkamda veya önümde bir araç oluyor. Süratimi yükseltip viraja giriyorum. Arkamda biten araçlar birden yok oluyor. Çünkü en geç virajın ortasında ayakları gazdan çekiliyor. Çünkü o araçlar güven vermiyor. Viraja deli gibi de girmiyorum. Alfa standartlarında bir giriş.
Otoyolda dikkat ediyorum. Malum otoyol ama tümsek ve kasis, dalmalardan çokca var. 164 onların hiçbirinde aşırı havanlanmıyor veya dalmalarda yaylandıktan sonra kendini top gibi yukarı zıplatmıyor. İzine sadık kalıyor. Bakıyorum önümde giden diğer marka araçlara, ya havalanıyor ya da aşırı şekilde dalma yapıyor.
Alfa haricinde kullanırken hiç birinde rahat edemiyorum (biri hariç, 1997'de şirket aracı olarak kullandığımız '97 Şahin 1.4 ie, acayip gidiyoru ).
Büyük ihtimalle bunun sebebi araba kullanmayı Alfa'da öğrenmiş ve Türkiye'de başka markaya sahip olmamamızdan kaynaklanıyordur. Belki başka marka kullanmış olsak onun hakkında öyle düşünürdüm gibi geliyor bazen ama iyi  ki başka marka kullanmıyoruz.
« Son Düzenleme: 11 Temmuz 2006, 11:49:00 Gönderen: agucba »

///////////////

Sercan Keklik

• Membro
« #9 : 11 Temmuz 2006, 11:53:06 »
evet gençler ya bi autodrom TT yapalım derim?
« Son Düzenleme: 11 Temmuz 2006, 11:53:06 Gönderen: Sercan Keklik »
145 1.4 TwinSpark
145 1.6 TwinSpark
147 1.6 TwinSpark
147 2.0 SeleSpeed Blackline
156 1.6 TwinSpark
156 2.0 TwinSpark
156 2.0 SeleSpeed
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
159 1.9 JTS
MiTo 1.6 JTDm
Giulietta 1.4 MultiAir
Giulietta 1.6 JTDm
Giulietta 1.6 JTDm
Spider 2.0 TwinSpark (916)
Spider 2.2 JTS SeleSpeed (939)
159 JTD Ti
En Güzel Alfa Romeo, Arkadaşımın Alfa Romeosuydu

master

• Editore
« #10 : 11 Temmuz 2006, 13:01:43 »
Öncelikle Mini'den başlayayım sonra Alfa'ya geçeceğim :) Mini'nin yol tutuşu sanırım bizim Alfa'lardan bile iyi. Sanırım diyorum çünkü henüz test edemedim bizzat , ancak adamlar gittikleri her yerde çok iyi dereceler çıkarıyorlar.

Alfa'ya gelirsek , söyleyecek çok şey yok aslında. Ben bugün araba alacak olsam yine Alfa'ya bakarım. Niye ? "Sürüş keyfi" denilen şey bu arabada , ruh denilen şey bu arabada.

GTV'den bakalım , kaç senelik araba , ancak henüz ben böyle bir yol tutuşu olan araç kullanmadım. Korkuyorum yahu , ben korkuyorum artık , virajlara kaçla girersem gireyim araba "bas bas , bu hız yetmez:)" diyor bana. Limitlerini henüz tam olarak öğrenmiş değilim. Otobanda 220'yle orta sertlikte ve çok uzun virajlara girdikten sonra daha fazlasını denemiyorum çünkü araba hala zorlanmıyordu ancak ben terlemeye başlamıştım :) Frenler mi ? Nasıl olduğunu çözemedim ancak 200 kg daha fazla ağırlığa , aynı disklere ve 156'dan daha ufak balatalara rağmen 156'dan daha iyi frenleri var :) Direksiyon ve gaz tepkileri zaten muhteşem ötesi , motor sesi anlatılır gibi değil , tam bir "Alfa" sesi. Hele ki devir 5000'i geçtikten sonra... Tasarım ? 95'te tanıtıldı ve 96'da yollara çıktı bu araba , ancak hala yolda herkes çevirip kafasını bakıyor. İşte başarı budur , başka hangi markanın tasarımları 11 sene sonra bile muhteşem güzelliğini sürdürebiliyor ? Arabayı ilk aldığım günlerde ışıklarda siyah bir tane Porsche Carrera önce arkadan selektör atıp sonra yanıma gelip gaz vermişti boşta :) Karizmayı çizmeyelim diye kalkmadım tabii , tokat yemektense :) Ancak tasarımın ne kadar başarılı olduğunu bu anlatır sanırım. Bu paralara alınabilecek bir araç değil GTV , fiyatının kat kat fazlası kadar zevk veriyor. GTV'den inip de Clio'ya bindiğim zaman ciddi bir hayati risk içinde oluyorum :) GTV ile yavaş gittiğimi varsayarak 80'le girdiğim viraja Clio ile 60'la girmeye çalıştığımda araba kıç atıyor , ve kontra hareket bekliyor :) Kaç kere bu yüzden yusufladım :) Direksiyon tepkileri rezalet , elinizin altında direksiyon değil odun tutuyorsunuz , hayatımda bu kadar tepkisiz bir direksiyon sistemi görmedim. Motor sesi işkence gibi , evdeki elektrik süpürgesi daha güzel ses veriyor :) Ama donanımı , pratikliği , ucuzluğu , az yakması , kolay satılması gibi özellikler onu tam bir Türk tüketicisi arabası yapıyor. Normal bir insanın arayabileceği her özelliği sunuyor araba. Ama ben normal bir insan değilim araba konusunda :)

156'dan bakalım , rakiplerinin hala aynı hızı sunamadığı 2 litre motoru , limitleri süper olmayan ama çok çok kontrollü kayarak rahatça toplama imkanı veren yol tutuşu , mükemmel ötesi direksiyon ve gaz tepkileri , gayet yeterli frenleriyle ve 8 seneden sonra hala kendine baktıran tasarımıyla müthiş bir araç. En çok virajlı dağ yollarında seviyorum bu arabayı. Daha geçen gün yoldaydım , dağ yolunda gidiyorum yavaş yavaş , bir baktım ki diğer arabalar sanki duruyor :) Benim yavaş olarak düşündüğüm , virajlara girdiğim , yokuşu çıktığım hız , diğer araçların limitlerinin üstünde belki :) Dönüş yolunda da bölünmüş ve çifter şeritli yolda bir A4 TDI takıldı peşime , pek kaale almayarak hızımı eşitledim sadece , 160-170 gibi hızlarla giderken birkaç virajdan sonra aracı arkamda göremedim :)

Zaten bir marka önce dış tasarımıyla kendine aşık ettirip sonra da direksiyonuna ilk oturduğunuzda verdiği hisle kendine evlenme teklif ettiriyor ve yola ilk çıktığınız o anda da size zevk çığlıkları attırıyorsa o markada farklı bir şeyler sözkonusudur ve artık bir Alfisti oldunuz demektir :) İnsanın kıçı bu koltuğa değdikten sonra Alfa Romeo o insanın hayatına işliyor.
« Son Düzenleme: 11 Temmuz 2006, 13:01:43 Gönderen: master »
Mülayim biriyim.

2001 156 2.0 TS Executive
1997 GTV V6 Turbo
2007 159 1.9 JTDm Distinctive Plus
2008 GT 1.9 JTDm Q2
2007 Spider 2.2 JTS

n/a

• Ziyaretçi
« #11 : 11 Temmuz 2006, 13:37:28 »
tabi ki sercan ben varım..hatta doğum günü hediyesi yapcaktım kendi kendime TT yi ama babamın kazaya denk geldi olmadı.sağlık olsun bu ay içinde yapabilirsek güzel olur wlla :)

mini dediğim gibi enteresan bi araç..
cooper ı pistte kullandım lastikleri 175/70 15 olmasına rağmen çok güzeldi yol tutuşu sadece lastik yanaklarından kaybettiği belliydi..
cooper S i tem de kullandım komple standart tı.. std 17 jant ve std yükseklikte bi araçtı 6.vites te 190 la giderken basınca 210-220 hiç tereddüt etmeden çıkıyor bu aradada 3şerit sağ 3 şerit sol şeklinde sanki rayda gidermiş gibi şerit değiştirmeme olanak sağlıyordu o süratte :)
o aracın yaylı ,amortisörlü olanlarının go-kart tan başka birşeyin rakip olamayacağını düşünüyorsunuz kullandıktan sonra :)

« Son Düzenleme: 11 Temmuz 2006, 13:37:28 Gönderen: n/a »

krm

• Ziyaretçi
« #12 : 11 Temmuz 2006, 13:42:52 »
alfa romeo- sevdiğin kadınla mantık evliliği yapmakmış

4 ay sonra bunu anladım.. geçen eskiden kullandığım megane a bindim. 1 km gidip "yeter ben bu arabayı aylarca nasıl kullandım" deyip direksiyonu arkadaşım verince...

kardeşim istediği kadar yaksın, bana şu anda kullandığım 147 nin keyfini kesinlikle aynı segmentte verecek araç yok.

bi de nisbeten yaz gelince istanbul yolları boşaldı, hakkaten böyle keyfi çıkıyor..

« Son Düzenleme: 11 Temmuz 2006, 13:42:52 Gönderen: krm »

Sercan Keklik

• Membro
« #13 : 11 Temmuz 2006, 14:50:00 »
can aç topic yapalım dicegine:) bak piknikte ben açmasam açan yoktu abi yapalım deme yapıyoruz de :)
« Son Düzenleme: 11 Temmuz 2006, 14:50:00 Gönderen: Sercan Keklik »
145 1.4 TwinSpark
145 1.6 TwinSpark
147 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 2.0 TwinSpark
156 2.0 SeleSpeed
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
159 1.9 JTS
MiTo 1.6 JTDm
Giulietta 1.4 MultiAir
Giulietta 1.6 JTDm
Giulietta 1.6 JTDm
159 JTD Ti

n/a

• Ziyaretçi
« #14 : 11 Temmuz 2006, 20:38:52 »
tamam antremanlarım bitti biticek..
geç ekip değiştirip seçmelerden sonra birinciliğe oynayan bi ekip olduğumuz için antrenör fln y.dışına yarışa gidio o gitsin tamamen.antremanlar bitsin.. açıcam topic sen merak etme..

ha bide kemal gelsin ondan lastik alcam işte 2 tane.bide jant varsa elindeki onda kesin wardır :)

Edited by - Can on 11/07/2006  20:39:39
« Son Düzenleme: 11 Temmuz 2006, 20:38:52 Gönderen: n/a »

krm

• Ziyaretçi
« #15 : 11 Temmuz 2006, 20:45:21 »
halısaha maçı yapalım yahu bir akşam! ne dersiniz? bence çıkar takım, eksikler de dışarıdan tamamlanır..

cuore sportivo: sportif kalp
« Son Düzenleme: 11 Temmuz 2006, 20:45:21 Gönderen: krm »

Onur

• Ziyaretçi
« #16 : 11 Temmuz 2006, 22:58:54 »
izmir toplanacak birgün go-kart kullanıcaz umarım

Alfa gibi viraj alan araba azdır. yoktur demiyorum çünkü hepsini denemedim ama dibime girip viraj çıkışında aynamda kaybolma olayını bende çok yaşıyorum
« Son Düzenleme: 11 Temmuz 2006, 22:58:54 Gönderen: Onur »

n/a

• Ziyaretçi
« #17 : 12 Temmuz 2006, 01:33:38 »
Sercan bugun itibariyle sakatlanmış ve antremanları bitirmiş bulunuyorum..
dizimin arkasındaki şişlik geçergeçmez topic açıyorum ve auto-drom u arıyorum..  

oleyy gazlıcazzz gönül rahatlığıyla :P
« Son Düzenleme: 12 Temmuz 2006, 01:33:38 Gönderen: n/a »

Nicola Larini

• Membro
« #18 : 13 Temmuz 2006, 14:36:36 »
quote:

walla ekonomi ve hız konusunda katılamıycam 147 mle.. 170 üstü süratlere çıkmak için çook düşünüyoruz :) yada enson GT yi kullandıktan sonra hiçbişi tatmin etmez olmuşta olabilir :P

(jantlar öldürüyor,sercan da diyor zaten 160 üstüne çıkmakta zorlanıyor die doğru 17 eşşek ölüsü jantlarımla çok doğru)

ama işte herşeye rağmen ben seviyorum ve keyif alıyorum bazen sövsemde ,bikerede 10lt yaz noolur desemde seviyorum...

iyiki var diorum :)

17 ler demirden galiba :) , ben 210 kadar yağ gibi çıkıyorum.
« Son Düzenleme: 13 Temmuz 2006, 14:36:36 Gönderen: Ali Gediz »

n/a

• Ziyaretçi
« #19 : 14 Temmuz 2006, 01:03:31 »
quote:

bilmem..nedn olduklarını TOORA ya sormak gerek..
nasıl bi 17 inç jant 13kg olabiliyor onu sormak lazm..
cms flnda o kg larda :)
« Son Düzenleme: 14 Temmuz 2006, 01:03:31 Gönderen: n/a »

Tufan

• Membro
« #20 : 16 Temmuz 2006, 00:46:42 »
bırakın yahu gtv yi, miniyi filan. asıl karşılaştırma burada:
tatilde bodrumda tüplü doğan slx kiraladım. en ucuzu oydu valla. zaten tüpten nefret ediyorum, bir de kötü bir kuş ile iyice berbat oluyor. bu akşam uçaktan inip alfama oturunca önce bir afalladım, bu ne yumuşak, ne konforlu, ne hızlı aletmiş meğer diye. ya, böyle işte.
« Son Düzenleme: 16 Temmuz 2006, 00:46:42 Gönderen: Tufan »

n/a

• Ziyaretçi
« #21 : 16 Temmuz 2006, 03:10:12 »
Alıntı
bırakın yahu gtv yi, miniyi filan. asıl karşılaştırma burada::)
tatilde bodrumda tüplü doğan slx kiraladım. en ucuzu oydu valla. zaten tüpten nefret ediyorum, bir de kötü bir kuş ile iyice berbat oluyor. bu akşam uçaktan inip alfama oturunca önce bir afalladım, bu ne yumuşak, ne konforlu, ne hızlı aletmiş meğer diye. ya, böyle işte.:)

ahaha sen en bombasını yapmışın abi :)

biz palio,micra fln dioruz sen direkt kuş serisine bağlamışın..

arabana tekrar aşık olmuşundur artık  :))
« Son Düzenleme: 19 Mart 2013, 15:46:53 Gönderen: Gouki »

Alfadanadam

• Moderatore
« #22 : 16 Temmuz 2006, 12:19:38 »
Başka ne marka model araba kullanırsam kullanayım Alfa'ma binince iyi ki alfam var diyorum. Bu kadar büyük fark nasıl oluyor ona da ayrı şaşırıyorum tabi :)
« Son Düzenleme: 16 Temmuz 2006, 12:19:38 Gönderen: Alfadanadam »

Sercan Keklik

• Membro
« #23 : 17 Temmuz 2006, 12:10:11 »
Alıntı
Alıntı

bilmem..nedn olduklarını TOORA ya sormak gerek..
nasıl bi 17 inç jant 13kg olabiliyor onu sormak lazm..
cms flnda o kg larda :)

cms bi cok uzak doguna taş cıkartır söliyim can :) unutmaki cogu aracın fab. cıkıs jantı cms :)

Edited by - SerCy on 17/07/2006  12:11:59
« Son Düzenleme: 19 Mart 2013, 15:48:02 Gönderen: Gouki »
145 1.4 TwinSpark
145 1.6 TwinSpark
147 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 2.0 TwinSpark
156 2.0 SeleSpeed
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
159 1.9 JTS
MiTo 1.6 JTDm
Giulietta 1.4 MultiAir
Giulietta 1.6 JTDm
Giulietta 1.6 JTDm
159 JTD Ti

n/a

• Ziyaretçi
« #24 : 18 Temmuz 2006, 15:42:16 »
TT yapalım, TT. benimki gitmez ama heyecan olsun...
« Son Düzenleme: 18 Temmuz 2006, 15:42:16 Gönderen: n/a »

GoogleTagged