Selam canımı sıkan bir problem vizede farkettim benim 156 nın şasi no sunun başında zar932 yazmıyor ama öndeki plaketinde yazıyor aynı problemle daha önce karşılaşan biri var mı? çözümü için prosedür nasıldır?
Ruhsatta yazmıyor ama plakette yazıyor doğrumu?Bence ruhsat yenilenmeli derim.Ayrıca hatayı yapan trafik memuru ise bu tip düzeltmelerden yeni ruhsat parasıda alınmıyor , hakkınızı arayın bilgilerinize.
yok Hakan bey ruhsatta yazıyor plakette yazıyor ama sağ amörtisör üzerindeki yerde zar932 ile başlaması gereken rakam 000 ile başlıyor gerisi aynı tutuyor
Akşam gidince bakayım bendeki durum nedir.Merak ettim şimdi.Bende de ruhsatta ZAR ile başlıyor.Ama muayenede herhangi bir sorun olmadı şimdiye kadar.