Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

TMF Motosiklet yarışları için HAKEM olmak istermisiniz ?

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

mahoretti

Arkadaşlar. 2 senedir TMF hakemiyim. Bu sezon için hakemlik seminerleri başlıyor... Yeni aday alımı var. Dileyen varsa You are not allowed to view links. Register or Login adresinden gerekli bilgiyi alabilir. Yarışlara servis ile gidiliyor. Yemek ve içecek veriliyor. Tabi ücret de veriliyor. zevkli ve özellikle bekar arkdaşlar için de daha uygun bir uğraş. 2 günlük yarışlar oluyor mesela yatılı olarak...

fevkalbeser12

Araba markalarından bir insan yaratmak istesek toyota beyni, aston martin yüzü, cadillac karnı ve alfa romeo bu insanın kalbi ve ruhu olur...
                         jeremy clarkson

Anıl

Mahmu Abi'de eski motorculardan Kemal kardeşim, bizim gibi motorlara merakı fazla :p
İtalyanlar sadece otomobilleri değil, hayalleri de yaratırlar...

1998 GTV V6 TB

fevkalbeser12

Motor merakanı biliyorum da bu kadar merakı olduğunu bilmiyordum:)
Araba markalarından bir insan yaratmak istesek toyota beyni, aston martin yüzü, cadillac karnı ve alfa romeo bu insanın kalbi ve ruhu olur...
                         jeremy clarkson

mahoretti

ANIL, gel seni hakem yapalım )))) Kemal haftasonları çalışıyor , o işe yaramaz ))))))))))))))))))))))

KAKIRMAN

Valla şimdi başvurdum bakalım nelere bulaşacağız...
The Machina List

1998 | Alfa Romeo 145 | 1.6 TS
2001 | Alfa Romeo 156 | Sportwagon | Selespeed 2.0
2005 | Alfa Romeo 156 | Sportwagon | Selespeed 2.0
2011 | Alfa Romeo Giulietta | Sport Pack 1 | 1.6 JTD
2005 | Alfa Romeo 156 | Sportwagon | Selespeed 2.0
2006 | Alfa Romeo GT | 2.0 TS
2011 | Alfa Romeo 159 |1.7 TBI
2005 | Peugeot 206 | 1.4 HDI | Panoramic
2017 | Peugeot 2008 |  1.6 HDI |Allure

mahoretti

buralarda maceralı oluyor. kros enduro yarışlarına katıldım. Dağın başında bıraktılar beni. saatte bir önümden vızıldayıp geçiyorlardı. Ayı gelirmi diye endişelendim ama bir grup köpek geldi zar zor onları kovaladım falan... Adrenalin işte ))))) İstanbulda bol bol İstanbul Park yarışları oluyor. Gidersiniz ne güzel işte...

Anıl

Mahmut Abi haftaiçi iş var,haftasonu sadece bana ait,birde yaz sezonu geliyor,haftasonları program yoğun oluyor. Keşke bu işle uğraşabilsem,güzel olurdu ama durum bu :(

1998 GTV V6 TB

fevkalbeser12

You are not allowed to view links. Register or Login
ANIL, gel seni hakem yapalım )))) Kemal haftasonları çalışıyor , o işe yaramaz ))))))))))))))))))))))
Vay be honda aldık üvey evlat olduk. Mahmut abi bende gelicem senin hakemlik yaptığın yere, aleyhine bağırıcam:)
                         jeremy clarkson

alfacan

Yarışlar sürekli istanbulda olsa hakem olmak isterdim , hemde hafta sonlarımı değerlendirmiş olurdum  :)

bende motorlara karşı ilgiliyim  :)

mahoretti

Geçen sezon İstanbul Parkta baya yarış vardı. Ayrıca bu sene motoGP de geliyor.... Yarışlara gitmek için siz başvuruyorsunuz. Yani her yarışa gitmek durumunda değilsiniz.

agucba

Aslında denemekte fayda var. Akşam evden bir kontrol edeyim.

///////////////

Anıl

Vay be honda aldık üvey evlat olduk. Mahmut abi bende gelicem senin hakemlik yaptığın yere, aleyhine bağırıcam:)
Futbol maçlarında hakeme karşı meşhur bir tezerruat vardır,bilmemne hakem diye öyle bağırmayacaksın değil mi,ne komik olu ya,Mahmut abi pistte sen tribünden bağırıyorsun :)
Zaman olsa ve İstanbul'da olsam güzel bir etkinlik olurdu.

1998 GTV V6 TB

agucba

Bakalım, dün ben de formu doldurmaya başladım. Bugün tamamlayıp gönderirim kısmet olursa.

///////////////

mahoretti

Ben Kemal'i kros yarışlarına götürücem. Orda ayılarla, köpeklerle ritm tutar artık benim hakkımda... >:D

Sportivo

ben de doldurdum , aslında niyetim TMSF ile ilgiliydi ama yıl atladı orada. Maksat heyecan olsun bu arada Mahmut hocam , olayı nerden duydunuz sorusuna sizin adınızı yazdım.
Alfa Romeo 156
35 AU 4494

fevkalbeser12

Ben Kemal'i kros yarışlarına götürücem. Orda ayılarla, köpeklerle ritm tutar artık benim hakkımda... >:D
Atımla gelicem krosçulara şekil yapıcam:)
                         jeremy clarkson

mahoretti

ben de doldurdum , aslında niyetim TMSF ile ilgiliydi ama yıl atladı orada. Maksat heyecan olsun bu arada Mahmut hocam , olayı nerden duydunuz sorusuna sizin adınızı yazdım.

Bu pazar o zaman sizin seminerin çıkışında görüşebiliriz. Mini ALFİSTİ buluşması.... Kemal kıskanır şimdi...  :haydi:

Sportivo

harbiden seminer varmış pazara :) sizin mesajdan sonra gördüm, o zaman ilk haftadan ekmeyelim :haydi: alfisti toplantılarını sektiriyorum kaç zamandır ama bu pazar görüşürüz o zaman  :alfisti:
Alfa Romeo 156
35 AU 4494

Sportivo

ben gelemiyorum maalesef, TMF hakem seminerine gideceğim deyince sabah sabah evde hanım macarayı çıkartı. bi sürü şey söyledi aralarından en net hatırladığım "gidersen arabanı yakarım" dediğini hatırlıyorum :'( ki yakar, kasten çizmişliği var  :D salaklık bende pazara gideceğim de, arabayı tamire götüreceğim de bişey uydur, doğrucu davutluk yaparsak olacağı buydu. itiraf ediyorum evde soğan erkeğinin tekiyim, organizasyonu yapanlardan affımı diliyorum.
Alfa Romeo 156
35 AU 4494

Anıl

Mesir yakalamaya gidecem deseydin,gelirken de bir paket satın alırdın yakaladım diye :) Arabayı çizmek ne demek ya,bana böyle birşey yapacaklar,çizeni ben de silerim :D

1998 GTV V6 TB

mahoretti

Sôyle sôyle....... büyük söyle....... bakalımm sen nasıl olucan........ :haydi:

Sportivo

zayıf karnım ya evin Alfa Romeo'su, bi ara çizmişti kapı kolunun içe dönük oyuğunu yine bana kızıp 3-4 sene önce. yakarım bak derken yemin etti, bu riski göze alamadım artık  :D evet Anıl seni de görcez diyorum  :haydi: ama ders oldu artık beyaz yalan dünyasının kapılarını açıyorum, böyle olmayacak.
Alfa Romeo 156
35 AU 4494

mahoretti

Anıl

1998 GTV V6 TB