0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arabanın anahtarının üstündeki Alfa Romeo amblemi kopmuş , aynı zamanda vites topuzunun üstünde çok tatlı bir boşluk var tam amblem yapıştırmalık. Dolayısıyla şunu soracağım : Ufak Alfa Romeo amblemi nerden bulabilirim ? Ufaktan kastım 156'nın anahtarının üstündekinden azcık daha büyük. 2 tane lazım bana aynı boyutta. Biri anahtara diğeri vites topuzuna.
hiç biyerde bulamazsan gideceksin enrikoya orda yaka iğneleri var Alfanın. onları keser keser yapıştırırsın
benim anahtardaki de düşmüştü, servisimde vardı oradan almıştım...hatta fuarda bektaşla denk gelmiştik te ona da vermiştim..
hehe ne ilginç ya, geçen hafta benim anahtarımın üstündeki de düşmüştü. bütün arabayı aradım ve en sonunda buldum. tesadüf arabada düşmüş. japon yapıştırıcısıylada bi güzel yapıştırdım.
kardesim işn zor bea..! belki anahtarlıgı bulursunda bi şekilde vites topuzu cok saibeli geldi bana
alfa romeo rozetleri arkası kesilerek vites topuzu üzerine yapıştırılabilir sanki?
selam, 99 model kırmızı 2.0 156
Çok sevindim.. Hasan Abiyi çok severim..Servise uğrarsan selamımı söyle..yeni arabayı en kısa zamanda getirecekmiş dersin
quote:
Yeniler servis'ten bolca aldım bu anahtar üstü logolarından İzmir'den temin edemeyen olursa bana müracat edebilir : ))
Başlatan tughan « 1 2 » Alfa Romeo İle İlgili Genel Bilgilendirmeler
Başlatan Ormanci Anı Defteri
Başlatan csumer Yedek Parça Temini, Aksesuar ve Modifiye
Başlatan Gaspar Yedek Parça Temini, Aksesuar ve Modifiye
Başlatan Oğulcan Yücel Teknik Bilgiler, Teknik Yardım