Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

159 yerine BMW 3.20D

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

sacak

2006 yılında 2002 focusla sağdan yolcu almakta olan dolmuşa çarpmıştım
sağ çamurluğum -farım ve kaputun işlem görmesi gerekiyordu
Kaskomun bozulmasını istemediğim için kendim fiyat alıp yaptırmaya kalktığımda 1000 tl gibi fiyat çıkarmıştık
Daha sonra farlı nedenlerden dolayı kaskodan yaptırdık ve 7300 tl gibi bir hasar kaydı çıkmıştı
eksperler ve servisler bu işlerden çok güzel haksız kazançlar elde ediyor
bi nevi aracınızı mındar ediyorlar Bahsettiğim aracı satmaya kalktığımda çok zor anlar yaşamıştım.
alıcılara sağ çamurluk ve farın değiştiğini kaputun işlem gördüğünü bir çok sefer izah etmeme ve kendilerinin de ekpertiz yaptırmalarına rağmen aracı satamamış ve galeriden takas yoluna başvurmuştum
sonuçta araç içinize siniyor ise güzel bir ekpertiz ile fiyat da uygunsa alınabilir her malın muhakkak bir alıcısı vardır
156 2.0
INFINITI FX -35

Calibra

You are not allowed to view links. Register or Login
Bence fiyat oldukça iyi, her malın alıcısı vardır hiç dert etmeyin. Hele ki bildiğiniz kullandığınız bir araç, nasıl bakım yapıldığını, nasıl onarıldığını biliyorsunuz. Bence sizin adınıza tam bir fırsat.
Hatta almazsanız haberdar edin ilgilenen arkadaşım olabilir :)

Fikre katılıyorum.

Piyasasına göre uygun alır, yine zamanı gelince piyasasına göre uyguna hatta belki değerinde bile satabilirsiniz. Sonuçta ciddi bir kaza gözükmüyor.

Elinizde kalacağı, son sahibi olacağınız gibi düşüncelere ihtimal vermiyorum.

26.000-TL'lik hasar kaydı, minibüsün değişenlerini de kapsıyor olabilir. Kusur BMW'de ise minibüsün de hasarını karşılamakla yükümlü olduğundan onun hasar tutarı toplamı da BMW'nin plaka sorgusunda çıkıyor olabilir.
2007-2013 Alfa Romeo 147 1.6 Distinctive MK2

yigitby

Kısmet olursa kendi 159'umu satarsam düşünüyorum. Sahibinden ilan numaram 127354034