Dijital baskıda bundan daha parlak/net şekilde yapılması mümkün değil. Uzun yıllar giyilebilmesi için makine kumaşın içerisine aktarıyor boyayı. Katman oluşturan 2-3 yıkamada dökülen şeker baskılar evet daha parlak duruyor. Ürünün yüksek çözünürlüklü fotoğrafı mevcut, siz de ürünün fotoğrafını yükleyin gereken yorumu diğer üyeler yapsın. Yorumunuzun objektif olduğuna ve dijital baskı hakkında bilgi sahibi olduğunuza ne yazık ki katılamayacağım. Bu sebeple yorumunuzda bir art niyet aramaktayım. Beğenmediğiniz ürünü kargo ücreti ödemeden adresinizden aldırarak iade için gönderebilirdiniz. Halen de gönderebilirsiniz.
Forum içi kar etmediğimi belirtmiştim, beden uyuşmazlığı olmaması açısından LCW t-shirtlerine uygulama yaptım. Diğer alan arkadaşlar gereken yorumları yapacaktır.
Beyefendi,
Sizden alışveriş yapmış bir müşterinin kalitenizle ilgili geri bildirimini bu şekilde karşılıyor olmanızı,
en az şahsıma yaptığınız ithamlar (art niyetli oluşum + digital baskı bilgi seviyem) kadar anlayamamaktayım.
Bu işten kar edip etmemenizle ilgilenmiyorum. Çünkü ben ödediğim para ile aldığım hizmeti karşılaştırıyorum.
Forumdan Tshirtleri alan diğer arkadaşların bu konuya dahil olmasıyla yada ürünlerinizi beğenir yorumlarına da saygı duyarım.
Tekrar ediyorum ben Fiyat/Performans değerlendirmesi açısından hayal kırıklığı yaşadım.
Daha fazla bu platformu meşgul etmeme tarafında olduğum için; Ürünü tabii ki size geri iade edeceğim.
O zaman bana gönderdiğiniz ürünün fotoğrafını paylaşmayı size bırakıyorum...