Alfisti Turkey
Alfisti Turkey

Gönderen Konu: Alfa Romeo T-Shirtleri  (Okunma sayısı 2276 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

powermoon

• Membro
Alfa Romeo T-Shirtleri
« : 19 Temmuz 2018, 13:46:49 »
Merhaba arkadaşlar. Kendime birkaç tane Alfa Romeo T-Shirt'ü yaptım. Direkt kumaşa serigrafi yani üzerinde katman olmadan, en üst kalite baskı şeklinde. İsteyenlere yapabiliriz. Maliyeti 30 TL. Haricinde istenen her türlü tasarımı da yapabiliriz. Alfisti Turkey gibi. İlgilenen arkadaşlar ulaşırlarsa yardımcı olabilir.

Alfisti Turkey Faydalı Bağlantılar:
İlk Okunacak Başlık | Forum Kuralları | Resim Ekleme Sanatı

E.Ç.M. (MiTongin)

• Membro
Ynt: Alfa Romeo T-Shirtleri
« #1 : 19 Temmuz 2018, 14:15:30 »
selamlar. tekstil işindeyim bende. 1 adet denemek için alabilirim
*Smiles per gallon*

( Yaktığınız yakıt başına düşen gülümseme oranı )

zeusslide

• Membro
« #2 : 19 Temmuz 2018, 14:38:03 »
Aracıma işlediğim iç logoyu t-shirt ün arkasına yapabilir misiniz ?

XT1650 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

powermoon

• Membro
« #3 : 19 Temmuz 2018, 14:42:16 »
Aracıma işlediğim iç logoyu t-shirt ün arkasına yapabilir misiniz ?

XT1650 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tabi, istediğiniz her şekilde yapabilirim.

powermoon

• Membro
« #4 : 24 Temmuz 2018, 11:00:58 »
selamlar. tekstil işindeyim bende. 1 adet denemek için alabilirim

Merhaba. N11 üzerinden alabilirsiniz.

https://urun.n11.com/tisort/alfa-romeo-t-shirt-P270302163

powermoon

• Membro
« #6 : 25 Temmuz 2018, 17:41:07 »
selamlar,

sadece marka ismi ve logosu yerine, biraz daha özgün olması amacıyla, aşağıdaki linklerdeki gibi alfa'nın unutulmaz modellerini içeren baskılar yapabiliyor musunuz?

Ayrıca, hem tişörtün kesimini ve vücuda oturuşunu hem de baskı kalitesini görebileceğimiz gerçek fotolardan bir kaç adet buradan paylaşabilir misiniz?

https://www.redbubble.com/people/automotiveart/works/21220062-alfa-romeo-giulia-sprint-gta?cat_context=u-tees&grid_pos=26&p=t-shirt&rbs=12b46e0c-cd5f-48d6-9ed3-298371febd7a&ref=shop_grid&style=mens

https://www.redbubble.com/people/evanbottcher/works/6552308-alfa-1750-gtv?cat_context=u-tees&grid_pos=37&p=classic-tee&rbs=12b46e0c-cd5f-48d6-9ed3-298371febd7a&ref=shop_grid

https://www.redbubble.com/people/subspeed/works/21611414-italian-passion?cat_context=u-tees&grid_pos=60&p=womens-relaxed-fit&rbs=12b46e0c-cd5f-48d6-9ed3-298371febd7a&ref=shop_grid

https://www.redbubble.com/people/monkeycom/works/23976581-stack-of-alfa-romeo-alfetta-gt-and-gtv6?cat_context=u-tees&grid_pos=90&p=womens-relaxed-fit&rbs=12b46e0c-cd5f-48d6-9ed3-298371febd7a&ref=shop_grid

Tabi ki, dediğim gibi istenilen her tasarımı yapabilirim. Gönderdiğiniz linklerdeki tasarımları birebir yapabilirim. T-shirt olarak genelde Koton kullanıyorum. Kendi kalıbımı yaptırmadım henüz. Boydan duruşu şu şekilde:

powermoon

• Membro
« #7 : 30 Temmuz 2018, 10:44:47 »

stan

• Membro
« #8 : 30 Temmuz 2018, 18:12:21 »
N11'den siparişi geçiyorum, çok güzel gözüküyorlar. Teşekkürler...

agucba

• Amministratore
« #10 : 01 Ağustos 2018, 13:36:33 »
Burada tezgah açmadan önce nezaketen keşke bir sormuş olsaydınız?

Tapatalk Bericht

///////////////

mutilator

• Membro
« #11 : 07 Ağustos 2018, 14:06:35 »
Burada tezgah açmadan önce nezaketen keşke bir sormuş olsaydınız?

Tapatalk Bericht

Tam da buluşma öncesi Eşim için t-shirt siparişi vermiştim. Fiyat/kalite performansı açısından vasat bir ürün olduğunu söylemek isterim.
Renkler T-Shirt üzerinde soluk kalmaktadır. Bir Digital baskı kumaş boyahane işletme yöneticisi olarak  an itibariyle; satan arkadaşımın bu yorumu tüketici  geri bildirimi olarak kabul etmesini  temenni ederim.
39TJ911 Alfa GT ss

powermoon

• Membro
« #12 : 08 Ağustos 2018, 09:32:09 »
Tam da buluşma öncesi Eşim için t-shirt siparişi vermiştim. Fiyat/kalite performansı açısından vasat bir ürün olduğunu söylemek isterim.
Renkler T-Shirt üzerinde soluk kalmaktadır. Bir Digital baskı kumaş boyahane işletme yöneticisi olarak  an itibariyle; satan arkadaşımın bu yorumu tüketici  geri bildirimi olarak kabul etmesini  temenni ederim.
Keşke geri gönderseydiniz. Kaldı ki ürünü fotoğraflardan görerek aldınız, fotoğrafla arasında bir fark var mı?
Bir de fiyat performanstan bahsetmeniz manidar olmuş, kargoyu benim karşılamamı geçtim, forumdan alanlara özel olarak t-shirtleri LCW'den alıp gönderdim, sadece t-shirtün fiyatı ne kadar mağazaya gidip bakabilirsiniz.

mutilator

• Membro
« #13 : 08 Ağustos 2018, 10:34:24 »
Keşke geri gönderseydiniz. Kaldı ki ürünü fotoğraflardan görerek aldınız, fotoğrafla arasında bir fark var mı?
Bir de fiyat performanstan bahsetmeniz manidar olmuş, kargoyu benim karşılamamı geçtim, forumdan alanlara özel olarak t-shirtleri LCW'den alıp gönderdim, sadece t-shirtün fiyatı ne kadar mağazaya gidip bakabilirsiniz.

Ürünü tabii ki fotoğraflardan görerek aldım ki; Ürün fotoğraflarda olan baskı kalitesinden çok uzak olduğu için bu serzenişim. Forumdan alanlara özel Tshirtler bu kalite ise forum dışı alanların hayal kırıklıklarını düşünemiyorum. Ayrıca neden üründe standardınız yok? (forum içi kalite- forum dışı kalitesizlik)
Geri göndersem ne yapacaktınız? Başta yapmanız gereken kaliteyi mi?
39TJ911 Alfa GT ss

powermoon

• Membro
« #14 : 08 Ağustos 2018, 11:06:23 »

Ürünü tabii ki fotoğraflardan görerek aldım ki; Ürün fotoğraflarda olan baskı kalitesinden çok uzak olduğu için bu serzenişim. Forumdan alanlara özel Tshirtler bu kalite ise forum dışı alanların hayal kırıklıklarını düşünemiyorum. Ayrıca neden üründe standardınız yok? (forum içi kalite- forum dışı kalitesizlik)
Geri göndersem ne yapacaktınız? Başta yapmanız gereken kaliteyi mi?

Dijital baskıda bundan daha parlak/net şekilde yapılması mümkün değil. Uzun yıllar giyilebilmesi için makine kumaşın içerisine aktarıyor boyayı. Katman oluşturan 2-3 yıkamada dökülen şeker baskılar evet daha parlak duruyor. Ürünün yüksek çözünürlüklü fotoğrafı mevcut, siz de ürünün fotoğrafını yükleyin gereken yorumu diğer üyeler yapsın. Yorumunuzun objektif olduğuna ve dijital baskı hakkında bilgi sahibi olduğunuza ne yazık ki katılamayacağım. Bu sebeple yorumunuzda bir art niyet aramaktayım. Beğenmediğiniz ürünü kargo ücreti ödemeden adresinizden aldırarak iade için gönderebilirdiniz. Halen de gönderebilirsiniz.
Forum içi kar etmediğimi belirtmiştim, beden uyuşmazlığı olmaması açısından LCW t-shirtlerine uygulama yaptım. Diğer alan arkadaşlar gereken yorumları yapacaktır.

mutilator

• Membro
« #15 : 08 Ağustos 2018, 11:25:53 »
Dijital baskıda bundan daha parlak/net şekilde yapılması mümkün değil. Uzun yıllar giyilebilmesi için makine kumaşın içerisine aktarıyor boyayı. Katman oluşturan 2-3 yıkamada dökülen şeker baskılar evet daha parlak duruyor. Ürünün yüksek çözünürlüklü fotoğrafı mevcut, siz de ürünün fotoğrafını yükleyin gereken yorumu diğer üyeler yapsın. Yorumunuzun objektif olduğuna ve dijital baskı hakkında bilgi sahibi olduğunuza ne yazık ki katılamayacağım. Bu sebeple yorumunuzda bir art niyet aramaktayım. Beğenmediğiniz ürünü kargo ücreti ödemeden adresinizden aldırarak iade için gönderebilirdiniz. Halen de gönderebilirsiniz.
Forum içi kar etmediğimi belirtmiştim, beden uyuşmazlığı olmaması açısından LCW t-shirtlerine uygulama yaptım. Diğer alan arkadaşlar gereken yorumları yapacaktır.

Beyefendi,
Sizden alışveriş yapmış bir müşterinin kalitenizle ilgili geri bildirimini bu şekilde karşılıyor olmanızı,
en az şahsıma yaptığınız ithamlar (art niyetli oluşum + digital baskı bilgi seviyem) kadar anlayamamaktayım.
Bu işten kar edip etmemenizle ilgilenmiyorum. Çünkü ben ödediğim para ile aldığım hizmeti karşılaştırıyorum.
Forumdan Tshirtleri alan diğer arkadaşların bu konuya dahil olmasıyla yada ürünlerinizi beğenir yorumlarına da saygı duyarım.
Tekrar ediyorum ben Fiyat/Performans değerlendirmesi açısından hayal kırıklığı yaşadım.
Daha fazla bu platformu meşgul etmeme tarafında olduğum için; Ürünü tabii ki size geri iade edeceğim.
O zaman bana gönderdiğiniz ürünün fotoğrafını paylaşmayı size bırakıyorum...
39TJ911 Alfa GT ss

GoogleTagged