Sayın alfistalar öncelikle hepinize merhaba,
Konuyu yanlış yerde açmışsam sayın admin kusura bakmayın,
Çoğunuz hatırlamaz ancak 2006 yılında ilk alfasını almış bu güne kadar markaya bağlı biri olmaya çalıştım halen de ikinci araç olarak tereddütsüz alfa romeo tercih ettim, her fırsatta gerek etrafımda gerekse sanal platformlarda alfa romeo araçlara karşı önyargılı yorumlar gerekse bilgilenmek isteyen kişilere bilgim dahilinde markayı ve modelleri anlatarak ön yargılarını kırmaya çalışıyor kendimce bilgilendiryorum.Malum hepimiz evlermizdeyiz bu günlerde bende sıkıntıdan utube da dolaşırken bir video ilgili çekti ve izledim ancak videodaki olumsuz önyargılı değerlendirmeden daha fazla ÖZELLİKLE videoyu hazırlayan kişinin bizzat yorumlardaki keskin ve usluptan uzak cevapları ayrıca bunlardan sonra üstüne alfa romeo ile ilgili sonradan başka bir video hazırladığını görünce hakkında malesef ön yargılar olan araçlarımızın bu şekilde kötülenmesi karşısında hem alfista camiası hem de alfa romeo markası olumsuz etkilenecektir,
Kanal adı: Canın penceresi
Videolar: -ucuza satılan ama elinizde kalacak 7 otomobil
-Otomobil dünyasında tutmayan 7 araba
( ayrıca sadece Alfa Romeo için “Alaycı”seçeneklerle donatılmış bir anket’de hazırlanmış)
Bilgilerinize arkadaşlar ayrıca Herkese sağlıklı günler dilerim.