Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Android Applications (Android Uygulamaları Köşesi)

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

TRSemih

You are not allowed to view links. Register or Login uygulamasini nihayet yenilemisler!

Uygulama cok cok hizli. Ayrica toplu mesaj/favori silme vs gibi duzenlemelerde artik mevcut. Tapatalk tadinda olmus :)

Sent from my GT-I9500 using Tapatalk

A4 B8 '09 2.0 TFSI QUATTRO (2022-...)
Giulietta '15 1.6 JTDM (2021)
159 '06 1.9 JTDM (2016-2021)
156 '05 1.6 TS (2012-19)
156 '98 2.0 TS (2014-15)

KAKIRMAN

Virtual Button Bar v2.9.4
Requirements: Android 2.1 and up
Overview: Customisable hardware buttons overlay, root required.
*Now with unlimited colours*
*ROOT required for full functionality* Menu, Back and Search are rooted-only buttons - all others work on non-rooted devices.
Emulates hardware keys (Home, Menu, Back etc) and overlays them on the screen, on top of all applications. Single-swipe action (see video):
• Choose the number of buttons you want, position them
• Lock Screen animations including Gingerbread-style TV off (requires 2.2)
• Change button function (vol up/down, lock device, expand Notification Bar, Camera, Search)
• Alt-Tab functionality
• Change Button sizes and colour
• Adjustable Transparency
• Separate, independent configurations for portrait and landscape
A fully-featured but time-limited trial is available.
Perfect for Tablets including Nook Color or devices which lack hardware buttons.
Note: This application uses Google's Licensing Library (LVL) which means your device must have Android Market installed and periodically connect to the internet.
To uninstall: If you've enabled Device Administration for the lockscreen, you need to disable it before uninstalling. Uncheck the permission in-app or go to Settings -> Location and Security -> Select device administrators and uncheck Virtual Button Bar.

What's in this version: (Updated : Oct 7, 2012)
Added option to disable foreground service. Uncheck to dismiss the permanent notification in 4.3+ but have higher chance of app being closed at low memory

More Info:
Code:
Code:

You are not allowed to view links. Register or Login
Download Instructions:

Mirror:

HTC One max cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

The Machina List

1998 | Alfa Romeo 145 | 1.6 TS
2001 | Alfa Romeo 156 | Sportwagon | Selespeed 2.0
2005 | Alfa Romeo 156 | Sportwagon | Selespeed 2.0
2011 | Alfa Romeo Giulietta | Sport Pack 1 | 1.6 JTD
2005 | Alfa Romeo 156 | Sportwagon | Selespeed 2.0
2006 | Alfa Romeo GT | 2.0 TS
2011 | Alfa Romeo 159 |1.7 TBI
2005 | Peugeot 206 | 1.4 HDI | Panoramic
2017 | Peugeot 2008 |  1.6 HDI |Allure

A.S.GÜMÜŞ

Benim tv eski model bir lcd, dolayısıyla dlna wifi gibi özellikler yok ( philips 8694 ) kablolu film izlemekten bıkmıştım bende gittim ;
You are not allowed to view links. Register or Login bu cihazı aldım, tv ye hdmi girişine taktım,
ezcast apk yı You are not allowed to view links. Register or Login yükledim, başarılı şekilde telefon tv arasında dosya paylaşımı yaptım, ezcast apk aracılığı ile altyazısız bir film ekrana yansıttım fırsat bulunca altyazılı deneyeceğim destekleyip desteklemediğini bilmiyorum ,
ezcast ı windows için laptop'a kurdum, ekranı tv ye başarıyla yansıttım :)
hdmi kablosunu toparladım kaldırdım :)

Ezcast

Tv görüntüsü

07 DH 800

fevkalbeser12

Bende aradım e-bayden buldum bakalım merakla bekliyorum, çok ihtiyacım vardı böyle birşeye teşekkür ederim.
Araba markalarından bir insan yaratmak istesek toyota beyni, aston martin yüzü, cadillac karnı ve alfa romeo bu insanın kalbi ve ruhu olur...
                         jeremy clarkson

A.S.GÜMÜŞ

Yalnız bir şey belirteyim benim android sürümü 4.1.2, dolayısıyla ez mirror yani telefon ekranını tv ye yansıtma olayı çalışmıyor, bu özellik android 4.2 den sonra var, şimdi bu konuyu araştırıyorum, olmadı yeni kit kat rom yükleyeceğim

07 DH 800

halil

kaza tespit tutanağı

cehennemde ateş yoktur.her insan kendi  ateşini bu dünyadan götürür.P.S.A

fevkalbeser12

Yalnız bir şey belirteyim benim android sürümü 4.1.2, dolayısıyla ez mirror yani telefon ekranını tv ye yansıtma olayı çalışmıyor, bu özellik android 4.2 den sonra var, şimdi bu konuyu araştırıyorum, olmadı yeni kit kat rom yükleyeceğim
Benim telefon LG G2 sürümde 4.4.2 kit kat sanırım bi sıkıntı çıkmaz:)
Araba markalarından bir insan yaratmak istesek toyota beyni, aston martin yüzü, cadillac karnı ve alfa romeo bu insanın kalbi ve ruhu olur...
                         jeremy clarkson

A.S.GÜMÜŞ

Benim telefon LG G2 sürümde 4.4.2 kit kat sanırım bi sıkıntı çıkmaz:)

Sorun yok G2 problemsiz calisiyor :)

LG-P880 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

07 DH 800

fevkalbeser12

jeremy clarkson

mahoretti

ben elimdeki HTC telefonu anneme verdim ve android'e veda ettim. Lumia 1020 (windowsphone) alarak fotoğraf olayına yoğunlaştım.

fevkalbeser12

Hayırlı olsun Mahmut abi:) Peki benim Lg G2 hakkında bi sorum var, hiç aramızda rootlu kullanan var mı G2 yi?
                         jeremy clarkson

Adza

Hayırlı olsun Mahmut abi:) Peki benim Lg G2 hakkında bi sorum var, hiç aramızda rootlu kullanan var mı G2 yi?

Stock Rom ancak Root lu kullanıyorum garanti delmemek adına. Çok memnunum You are not allowed to view links. Register or Login

A.S.GÜMÜŞ

Valla kendi Lg telefonum için konuşayım, tuttum rootladım, yükleme kilidini kırdım, başka rom ( cyanogenmod 11 ) yükledim, telefon canavar gibiydi, sonra bir gün bir güncelleme yaptım ilişkili mi bilmiyorum ama durduk yere accelerometre gitti, ardından gyroskop gitti, yanlışlıkla imei si silndi, stock rom'a döndürdüm garantiye gönderdim onca şey yapmış olmama rağmen allahtan anakart değişti geldi, diyeceğim o ki fazla kurcalamak iyi değil

07 DH 800

Adza

Valla kendi Lg telefonum için konuşayım, tuttum rootladım, yükleme kilidini kırdım, başka rom ( cyanogenmod 11 ) yükledim, telefon canavar gibiydi, sonra bir gün bir güncelleme yaptım ilişkili mi bilmiyorum ama durduk yere accelerometre gitti, ardından gyroskop gitti, yanlışlıkla imei si silndi, stock rom'a döndürdüm garantiye gönderdim onca şey yapmış olmama rağmen allahtan anakart değişti geldi, diyeceğim o ki fazla kurcalamak iyi değil

Custom ROM' la pek aram yok, en azından g2 de. Bundan önceki n7000 note a yapmadığım kalmamıştı. Her modu her romu denedim. Hepsini 1 er hafta en az deneme amaçlı kullandım. Kimisi kamerada yetersiz kimisi ram' de. Bence custom rom' dan sa, stock rom üzerinden ufak tefek değişiklikler çok daha stabil ve yeterli. Tercih meselesi tabii :)

Kullandığım tema g3 teması, bir de g2 tweaksbox ile notification paneli g3 teması yaptıktan sonra renklerini değiştirdim, alt dokunmatik tuşları küçültüp renklerini değiştirdim. gayet stabil ve yeterli bu kadar değişiklik. Rootlu g2 kullanıcılarına mutlaka önereceğim uygulamadır g2tweaksbox yer şeyle ilgili değişiklikler mevcut. Bence gelmiş geçmiş en iyi forum olan XDA da konusu mevcut linkini atıyorum.

Bunlar da benim ekran alıntıları :)

hi_cazz

10 ay gibi benim için kısa sayılabilecek bir android macerasında öğrendiğim şu androidde yapabileceğin tüm şeyler telefonun donanımı ve desteğiyle değişiyor.

Misal ben Note3 kullandım. Uzun süre root bile yapmadan kullandım ki knox sayacı yüzünden garantim bozulmasın diye. Sonra knox çözümü çıktı ve rootladım. Sonra rom atmakta istedim fakat ne kadar rom incelediysem herkes farklı sorunları dile getirdi. En sonunda knox'u sıfırlayıp garantili bir şekilde sattım.

Adza

10 ay gibi benim için kısa sayılabilecek bir android macerasında öğrendiğim şu androidde yapabileceğin tüm şeyler telefonun donanımı ve desteğiyle değişiyor.

Misal ben Note3 kullandım. Uzun süre root bile yapmadan kullandım ki knox sayacı yüzünden garantim bozulmasın diye. Sonra knox çözümü çıktı ve rootladım. Sonra rom atmakta istedim fakat ne kadar rom incelediysem herkes farklı sorunları dile getirdi. En sonunda knox'u sıfırlayıp garantili bir şekilde sattım.

Android ugrasmasini seven icin cok guzel, ancak son yillarda yapilan degisikliklere ragmen hala normal kullanicilara pek hitap etmiyor. Ios kullanan biri stabil olduğu icin, iki de bir hata vermedigi icin seciyor apple i. Androidde bu yok, surekli bakim yapmak kalinti temizlemek gibi sorunlar oluyor.

hi_cazz

Android ugrasmasini seven icin cok guzel, ancak son yillarda yapilan degisikliklere ragmen hala normal kullanicilara pek hitap etmiyor. Ios kullanan biri stabil olduğu icin, iki de bir hata vermedigi icin seciyor apple i. Androidde bu yok, surekli bakim yapmak kalinti temizlemek gibi sorunlar oluyor.

Bende uğraşmayı severim ama uğraşırkende stabillik isterim. Mesela iOS 4, iOS 5, iOS 6 zamanlarında jailbreak ile çok içli dışlıydım. Ama telefon ona rağmen hala stabildi.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Adza

Bende uğraşmayı severim ama uğraşırkende stabillik isterim. Mesela iOS 4, iOS 5, iOS 6 zamanlarında jailbreak ile çok içli dışlıydım. Ama telefon ona rağmen hala stabildi.

Aynen, ios 5 zamanında jailbreak li ipad im vardı. Jailbreak den sonra acayip memnundum. Benim apple ile ilgili tek sıkıntım her uygulamanın ücretli oluşu ve uygulama içi alımların fazla olmasıydı, jailbreak ile bu iki durum ortadan kalktığı zaman tadından yenmeyen bir cihazdı. Ne yazık ki hala 5. bilmem kaçta kaldı. Hala memnunum :)

hi_cazz

Aynen, ios 5 zamanında jailbreak li ipad im vardı. Jailbreak den sonra acayip memnundum. Benim apple ile ilgili tek sıkıntım her uygulamanın ücretli oluşu ve uygulama içi alımların fazla olmasıydı, jailbreak ile bu iki durum ortadan kalktığı zaman tadından yenmeyen bir cihazdı. Ne yazık ki hala 5. bilmem kaçta kaldı. Hala memnunum :)

Ben şimdi jailbreak siz kullanıyorum. Kullandığım uygulamayı parayla alıyorum.

Adza

Ben şimdi jailbreak siz kullanıyorum. Kullandığım uygulamayı parayla alıyorum.

En iyisi Hocam :)

master

Arkadaşlar Android için AlfaOBD 1.8.9.1 versiyonu full sürüm elimde mevcut. Henüz detaylıca incelemedim ancak indirmiş bulunuyorum. İhtiyacı olan varsa e-mail adresiyle mesaj atarsa gönderebilirim. 7MB kabul etmesi gerekiyor e-mail adresinizin.
Mülayim biriyim.

2001 156 2.0 TS Executive
1997 GTV V6 Turbo
2007 159 1.9 JTDm Distinctive Plus
2008 GT 1.9 JTDm Q2
2007 Spider 2.2 JTS

Alfadanadam

Telefon donanımınıza göre key üretiyor. Ona göre kod giriyorsunuz.
Senin kodu girsek bile çalışmaz normalde. Başka bir türlü çözdüysen bilmem.
Ben parasını verip almıştım.

ismet

Arkadaşlar Android için AlfaOBD 1.8.9.1 versiyonu full sürüm elimde mevcut. Henüz detaylıca incelemedim ancak indirmiş bulunuyorum. İhtiyacı olan varsa e-mail adresiyle mesaj atarsa gönderebilirim. 7MB kabul etmesi gerekiyor e-mail adresinizin.

Önder bana yollar mısın? Hem Bulent abinin söylediği şeyi de kontrol etmiş oluruz. Mailim profilimde var. Teşekkürler You are not allowed to view links. Register or Login
I am the master of my fate
I am the captain of my soul

halil

cehennemde ateş yoktur.her insan kendi  ateşini bu dünyadan götürür.P.S.A

ismet

Bende çalıştı (yani arayüz açıldı) :yukari-ok: çok teşekkür ederim Önder  :alfisti:
I am the master of my fate
I am the captain of my soul