Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

''Arabanı 18 Bin e Ver , Elini Öpücem '' İddiası

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Kubilay

Piyasayı bu hale getiren otomobil konusundaki cehaletimiz.0 araba fetişizmi, 1.6 dizel otomatik fetişizmi, saçma sapan bir boya takıntısı, lpg patlar, zıplar, hoplar saçmalığı.

50 bine B segmenti araç satılıyor bu ülkede ve alanı da bol.Sokaktan filan mı topluyorlar parayı çok merak ediyorum.Sorunca; "ama dizel otomatik az yakıyor" diyor.Ulan ettiği değerin 15 bin lira fazlasını zaten alırken mezara gömmüşsün.Ekonomi yapsa ne yapmasa ne.

100 TL'ye mp3 çalar alırken klavyenin başına oturup ıncığını cıncığını araştıran insan belki yıllarca birikim yapıp aldığı araba için gidip satış temsilcisine ve göz boyama tekniklerine kanıyıor.İnanılır gibi değil.

İğrenç malzeme kalitesine sahip Jetta 70 bine alıcı buluyor ve aylar sonrasına sıra veriyor. Honda yeni HB Civic'de dizel benzinli farkını 12 bin olarak belirlemiş.Bunu alan adam da ekonomi yaptım diye sevinecek.Halbuki 2 bin liraya Civic'e uyumlu LPG taktırıp belki dizelden bile daha ekonomik bir araca sahip olacakken gidiyor o parayı veriyor.

Bu kafadan mütevellit 2. el de nasipleniyor ve saçma sapan bir piyasa oluşuyor.Adam aldığı 0 Golf'ü anında sahibinden'e koymuş üstüne de 2 bin lira eklemiş.Neden? Doğuş aylar sonra getiriyor çünkü.Komediye bakın.

İşini düzgünce yapan galerici varsa tenzih ederim ama galericilik artık yalancılıkla eş değer hale geldi.Açık açık insanları kazıklıyorlar.Devletin acil müdahale etmesi gerekiyor.Adamın yıllarca alın teri döküp aldığı x km'deki araba 2x km'de çıkıyor.Millet de 0 alayım kafam rahat olsun diye düşünüyor bu sefer distribütör kazıklıyor.

"Keyfe keder satılık, evveliyatı temiz, çıtır hasarlı, sıra beklemek yok" hep bunlar kirletti piyasayı.Türkiye'deki 2. el piyasasını Adam Smith görse serbest piyasaya düşman olurdu, o derece.

Özetle bir Alfa sahibi olmayı başardıysanız değerini bilin.Keyifle kullanın, satmayı düşünmeyin.Dışarısı çakal dolu.

agucba

///////////////

dragut

Benim Ti'ye de vatandaş 24, galerici de 21 demişti :D
"Alfa sevgisi"

FB10ur

You are not allowed to view links. Register or Login
145'ime 8.000 TL teklif etmişlerdi.  :)

Abi 8 bin tl teklif edene karşılık olarak sopa teklif etseydin :)

Fatihob

Puashdasas :D :))
..

teflontawa

işin ilginç yanı da 145 e  8000 teklif eden adama baksan gayet de ciddidir.Hani bu tip adamlar bide ciddi oluyor,zaten ederi bu ayaklarına yatıyor.  >:(
SENZA CUORE SAREMMO SOLO MACCHINE

agucba

Yazmayı unuttum. Önce fiyat vermek istemedi, sen şimdi gülersin, kabul etmezsin demişti. Söyle dedim... O zaman işte 8.000 TL çıktı.

Bu arada modeli ne diye sorduğunda 145 Quadrifoglio demiştim, bana "Boxer olan mı düz olan mı?" diye sorunca da şaşırmıştım. "QV'nin boxeri yok ki" dediğimde de "Sen bilmiyorsun" cevabını almıştım. Üstelemedim.  :)

///////////////

Tolga033

Yazmayı unuttum. Önce fiyat vermek istemedi, sen şimdi gülersin, kabul etmezsin demişti. Söyle dedim... O zaman işte 8.000 TL çıktı.

Bu arada modeli ne diye sorduğunda 145 Quadrifoglio demiştim, bana "Boxer olan mı düz olan mı?" diye sorunca da şaşırmıştım. "QV'nin boxeri yok ki" dediğimde de "Sen bilmiyorsun" cevabını almıştım. Üstelemedim.  :)

:D :))

Yiğit Doğukan

Sorsan Alfa koltuğuna oturmamıştır ama, bir alfa kullanıcısından alfayı daha iyi bilir. Bu tipler hayatımızın her köşesinde var...  >:(