Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Benzine / Yakıta yapılan zam ve indirimler - Kampanyalar

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Yiğit Doğukan

İyidir iyidir bu zamlar. Bakın hep güncelleniyor, geride kalmıyoruz.... Hem biz araç sahipleri olarak kendimizle gurur duymalıyız. Sayemizde IMF'ye borcumuz ödenmiş. Tabii başka kurumlara DAHA FAZLA borçlanmışız ama olsun. Halkımız için önemli olan IMF.

Cuore Sportivo

You are not allowed to view links. Register or Login
İyidir iyidir bu zamlar. Bakın hep güncelleniyor, geride kalmıyoruz.... Hem biz araç sahipleri olarak kendimizle gurur duymalıyız. Sayemizde IMF'ye borcumuz ödenmiş. Tabii başka kurumlara DAHA FAZLA borçlanmışız ama olsun. Halkımız için önemli olan IMF.

''Hep amerikanın ve avrupanın oyunu bu zamlar,zamları kucaklayıp büyük oyunu bozalım.''

-hüülooooooğğğ !

Yiğit Doğukan

''Hep amerikanın ve avrupanın oyunu bu zamlar,zamları kucaklayıp büyük oyunu bozalım.''

-hüülooooooğğğ !

Hocam yalnız bu zamlar kucaklanacak cinsten değil =) Mazallah bu zamları kucaklarsak fıtık oluruz  :D

asklepios

Benzin 10 TL olsun,binenle binmeyen belli olsun

Oğuz

Bu da link :

2006 147 1.6 TS Distinctive
2013 Giulietta 1.4 MultiAir Distinctive

Kubilay

Keşke otomobil konusunda bir örgütlülük olsa.2 haftada yakıt satışları %50 düşse o benzin fiyatı nasıl 3.50 tl olur.Nasılsa binecekler, bindir..

alfacan

Şakası bi yana 5 tl vericez he  :) 

Lanet olsun  :asagi-ok:

alfa38

Bu kadar düşük olmaması lazım 20 lira olsun litresi

sbk0655

konu ile biraz alakasız ama bugün sosyal medyada şöyle bir yazı gördüm .Otomobil muayenesi bundan sonra 2 yılda bir değil her yıl olacak diye.Doğruluk payı nedir ?

Kutay

konu ile biraz alakasız ama bugün sosyal medyada şöyle bir yazı gördüm .Otomobil muayenesi bundan sonra 2 yılda bir değil her yıl olacak diye.Doğruluk payı nedir ?
uzuuun süredir var o söylenti.sonucu bılmıorum
[url="https://hizliresim.com/2bAebA"]https://hizliresim.com/2bAebA[/url]

98" 156 1.6
99" 156 2.0
99" 166 3.0 Sportronic

sbk0655

Desene yine büyük bir rant kapısı açıldı.Bu arada geçenlerde oldukça tepki çeken ehliyet parası hani 100 liradan 15 liraya düşmüştü ya onun da arkası belli oldu.Ehliyet değişimi için gerekli olan sağlık raporu ne kadar dersiniz : 85 lira.

egeozal1

Bu Türkiye'nin hali nereye gidiyor ya.

Kutay

Desene yine büyük bir rant kapısı açıldı.Bu arada geçenlerde oldukça tepki çeken ehliyet parası hani 100 liradan 15 liraya düşmüştü ya onun da arkası belli oldu.Ehliyet değişimi için gerekli olan sağlık raporu ne kadar dersiniz : 85 lira.
resmen halkla oynuyorlar  baska bısey degıl
[url="https://hizliresim.com/2bAebA"]https://hizliresim.com/2bAebA[/url]

98" 156 1.6
99" 156 2.0
99" 166 3.0 Sportronic

Gouki

Yapma bunu faiz lobisi :(

Oğuz

Yapma bunu faiz lobisi :(

170'likler için LPG daha çıkmadı mı ya ? :D

Gouki

Babama verdim arabayı Oğuz o sürünce ortalama ş.içi 7.8 oluyor :D

Oğuz

Babama verdim arabayı Oğuz o sürünce ortalama ş.içi 7.8 oluyor :D

Benimki 11 şimdilik, büyük umutlarla düşmesini bekliyoruz. Angara'da trafik yok herhal. :))

Gouki

Bu ara baya boş şehir Oğuz'um okulların kapanması yüzünden galiba. Arka koltuk, stepne falan da yok ama bende :D

Sportivo

Durmak yok devam , 5tl olsun hatıra fotoğrafı çektirip maliye bakanına mail atacağım, kendisi geçen sene benzin nerede 4 tl diyordu , 4 yalan oldu benzin 5 oldu.
Alfa Romeo 156
35 AU 4494

Fatihob

Gece rollemi cikiosun koltuk nie yok :) Cilgin MiTocu seni :)
..

egeozal1

Ahaha çok iyiydi bu. :D

Gouki

İstanbul'da gırtlak dolu kaputu kapanmayan bir Mito varmış onun karşısına çıkmaya hazırlanıyorum panpa ayık ol.

Oğuz

İstanbul'da gırtlak dolu kaputu kapanmayan bir Mito varmış onun karşısına çıkmaya hazırlanıyorum panpa ayık ol.

Fatih geçer. Ama duramayabilir.  :D

Gouki

Fatihob

Hah iyimis :) Alfalara saygim var onlari gorunce frene basiyorum ama tutmayabilir tabi :)
..