Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Benzine / Yakıta yapılan zam ve indirimler - Kampanyalar

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

iceberg156

03.11.2016 Tarihli akaryakıt depo  ve pompa fiyat  değişiklikleri  olmuştur.

MOTORİN (Eurodiesel) 'in POMPA (İstanbul Anadolu)
Eski Fiyatı  4,23 TL        Yeni Fiyatı  4,14  TL      Azalış   - % 2,13     Azalış   - 0,09 TL

BENZİN (97 Kurşunsuz)' in POMPA (İstanbul Anadolu)
Eski Fiyatı  4,89 TL        Yeni Fiyatı  4,87 TL      Azalış   - % 0,41     Azalış   - 0,02 TL

Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Distinctive Plus Q-Tronic
Alfa Romeo 156 1.6 TS Distinctive

octinum

Bu gece mazota zam geliyormuş millet. Dizelciler denkgetirirse bakabilir.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

fluhayat

daha 3 ay öncesinde lpg  alırken fulle abi diyordum.1.99 tl den aygaz + aldığımı hatırlıyorum.şimdi ise şukadarlık olsun diyorum. olmuş 2.77....
alfa romeo 2004 156 distinctive

ArinFırat

@iceberg156 kardeş zamlara yetişemiyorsun :))

SM-N915F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

iceberg156

You are not allowed to view links. Register or Login
You are not allowed to view links. Register or Login kardeş zamlara yetişemiyorsun :))

SM-N915F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

:)) takipteyim de iş yoğunluğundan forum ile paylaşamadım :)

iceberg156

23.11.2016 Tarihli akaryakıt depo  ve pompa fiyat  değişiklikleri  olmuştur.

Eski Fiyatı  4,18 TL        Yeni Fiyatı  4,29  TL      Artış   + % 2,63     Artış   - 0,11 TL

Eski Fiyatı  4,78 TL        Yeni Fiyatı  4,94 TL      Artış   + % 3,35     Artış   - 0,16 TL

octinum

Lukoil'den mesaj geldi, gece LPG'ye zam varmış arkadaşlar. Depoları doldurun fırsat bulursanız. Üç kuruş üç kuruştur. Özellikle vergi olduğunu düşününce. :)

octinum

Lukoil'den mesaj geldi, gece LPG'ye zam varmış arkadaşlar. Depoları doldurun fırsat bulursanız. Üç kuruş üç kuruştur. Özellikle vergi olduğunu düşününce. :)

Kendimden alıntı: Arkadaş lafın gelişi 3 kuruş dedim, hakikaten 3 kuruş yaptı adamlar. :)

Sercan Keklik

145 1.4 TwinSpark
145 1.6 TwinSpark
147 1.6 TwinSpark
147 2.0 SeleSpeed Blackline
156 1.6 TwinSpark
156 2.0 TwinSpark
156 2.0 SeleSpeed
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
159 1.9 JTS
MiTo 1.6 JTDm
Giulietta 1.4 MultiAir
Giulietta 1.6 JTDm
Giulietta 1.6 JTDm
Spider 2.0 TwinSpark (916)
Spider 2.2 JTS SeleSpeed (939)
159 JTD Ti

murat

Bir kulak arkası kaldı artık, o da gider yakında  :duvar:
Cuore Sportivo...

147 1.6 TS (2005)
145 1.4 TS (1998)
156 1.6 TS (2004)
156 2.0 SS SW (2004)
159 1.9 JTD SW (2009)
Giuilietta 1.6 JTD (2014)
166 2.4 JTD (2003)
Giuilietta 1.6 JTD (2012)
Giuilietta 1.6 JTD (2015)

krm1983

Zam yağmuruna devam.

Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
Siamo fatti della stessa materia di cui sono fatti i sogni.

fluhayat

bugün benzin almaya gittim baya da kuyruk vardı. pompacıya dibi geldiyse verme dedim adam acı bir şekilde gülüp yok abi yarısı duruyordur dedi.bizim arkadaş da bugün çıldırıp kehanette bulundu.haziranda 7 liraya alacaz litresini ahanda buraya yazıyorum deyip kurumdaki masanın üzerine tarihi attı :) sonumuz hayırlı olsun.

iceberg156

06.12.2016 Tarihli akaryakıt depo  ve pompa fiyat  değişiklikleri  olmuştur.

Eski Fiyatı  4,29 TL        Yeni Fiyatı  4,46  TL      Artış   + % 3,96     Artış   + 0,17 TL

Eski Fiyatı  4,94 TL        Yeni Fiyatı  5,09 TL      Artış   + % 3,04     Artış   + 0,15 TL

ucarozcan

aynı yakıtı bu gün alsaydım 7,8 tl fazla verecektim. :( :'(
Arabam Şekil Yolumdan Çekil!

ibrahim38

Lpg kullanmanın bi espirisi kalmadı sanırım artık :) Dizele geçmek en mantıklısı dicem bu sefer DİZEL benzinle yarışıyor Anlayamıyorum :)
Alfa Romeo 147 120 Hp AŞK 147

admin

Dizel sürücüleri dua etsinler de Avrupa'daki vergi burada uygulanmıyor. Dizel araçlar, çevreyi daha fazla kirlettikleri için daha fazla vergi veriyorlar.
:alfisti:

Lütfen forumda arama yapmadan yeni konu başlatmayın.

hkmtctnky

Lpg kullanmanın bi espirisi kalmadı sanırım artık :) Dizele geçmek en mantıklısı dicem bu sefer DİZEL benzinle yarışıyor Anlayamıyorum :)

Lpg-benzin değil araba kullanmanın bi esprisini bırakmadılar..
'03 Opel Corsa 1.7 DTi 3dr (Casablanca Weiß)
'07 Opel Corsa 1.4 Sport 3dr (MetroBlau)
'06 AlfaRomeo 147TI 3dr (RossoAlfa)
'05 Opel Corsa 1.3 CDTi 3dr (Casablanca Weiß)
'07 Renault Clio 1.6 BVA
------------------------------------------------
'09 AlfaRomeo MiTo 1.4tJet (NeroEtna)
'05 MB CLS350
'09 Fiat 500 1.4 Lounge (Bianco Gioioso)

Doğa Tosun

Dün gece arabalara benzin aldım zam büyük olunca, bir de zaten alacaktım şu bir iki gün içinde. 11'i geçiyordu saat millet pijamalarıyla falan gelmiş zamdan önce yetişeyim diye. Bayağı istasyon pompaları kapatmış eski fiyattan aldıkları akaryakıtı zamlı fiyata satmak için. Gimat shell'de sorun olmuyor hatta gelen araçları bekliyorlar zamlı fiyatları girmeden. Bundan önceki zamda gece 2'ye kadar beklediler zam girmeden, Aklınızda bulunsun. Pompa kapatan istasyonu da direk şikayet edin ceza kesiyorlar.

3 arabaya yakıt aldım ki içleri boş değildi, yaklaşık 800 TL ödeme yaptım. Böyle birşey olabilir mi ya ?  Pompacı da diyoki millete 8-10 lira farkediyo gereksiz büyütülüyo olmasın gereken fiyat bu. Nasıl olması gereken fiyatın bu olduğunu düşünen insanlar var ya ? Adamın açıklaması 10 sene önceye göre dolar %100 artmış fakat benzin %100 artmamış henüz. O yüzden normalmiş fiyat.. Allah affetsin vatandaş eylem yapar da 3-5 gün benzin almazsa ülke tepetaklak gidici heralde. Bu kadar zama rağmen de enflasyon %7 çıkmış en komiği de o.

Nerde 147'me 60-63 liralık lpg alıp 400-420 km yol gittiğim o güzel günler :)
"AlfaRomeo 159 JTDM [url="//dist.plus"]Dist.Plus[/url] Qtronic

"Alfa MiTo 1.4 TB (sold)
"Alfa GT 2.0 JTS Selespeed (sold)
"Alfa 147 1.6 TS (sold)

ibrahim38

Lpg-benzin değil araba kullanmanın bi esprisini bırakmadılar..
Ordada sen haklısın eve işe gidemez olduk yahu
Alfa Romeo 147 120 Hp AŞK 147

wolkanku

Dizel sürücüleri dua etsinler de Avrupa'daki vergi burada uygulanmıyor. Dizel araçlar, çevreyi daha fazla kirlettikleri için daha fazla vergi veriyorlar.

abi yazma şöyle şeyler, şimdi buradan görürler duyarlar bişey olur, biz bunu nasıl düşünmedik diyip iteleyiverirler :)
'98 Honda Civic
'06 Alfa Romeo 156 1.6 TS
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'06 Alfa Romeo 159 1.9 Jtdm
'11 Opel İnsignia
'06 Alfa Romeo Brera 2.2 JTS
'11 Alfa Romeo Giulietta 1.6 Jtdm SP2
08' Alfa Romeo 159 Jtdm Distinctive+

fluhayat

Dün gece arabalara benzin aldım zam büyük olunca, bir de zaten alacaktım şu bir iki gün içinde. 11'i geçiyordu saat millet pijamalarıyla falan gelmiş zamdan önce yetişeyim diye. Bayağı istasyon pompaları kapatmış eski fiyattan aldıkları akaryakıtı zamlı fiyata satmak için. Gimat shell'de sorun olmuyor hatta gelen araçları bekliyorlar zamlı fiyatları girmeden. Bundan önceki zamda gece 2'ye kadar beklediler zam girmeden, Aklınızda bulunsun. Pompa kapatan istasyonu da direk şikayet edin ceza kesiyorlar.

3 arabaya yakıt aldım ki içleri boş değildi, yaklaşık 800 TL ödeme yaptım. Böyle birşey olabilir mi ya ?  Pompacı da diyoki millete 8-10 lira farkediyo gereksiz büyütülüyo olmasın gereken fiyat bu. Nasıl olması gereken fiyatın bu olduğunu düşünen insanlar var ya ? Adamın açıklaması 10 sene önceye göre dolar %100 artmış fakat benzin %100 artmamış henüz. O yüzden normalmiş fiyat.. Allah affetsin vatandaş eylem yapar da 3-5 gün benzin almazsa ülke tepetaklak gidici heralde. Bu kadar zama rağmen de enflasyon %7 çıkmış en komiği de o.

Nerde 147'me 60-63 liralık lpg alıp 400-420 km yol gittiğim o güzel günler :)
o pompacı gibi adamlar kraldan kralcıdır. kaypak tipli olurlar. aklıma behzat ç deki bir karakter geldi. zır cahil ancak iyi bir katildi. volkan cal canlandırıyordu karakteri.

ahmetali

... Allah affetsin vatandaş eylem yapar da 3-5 gün benzin almazsa ülke tepetaklak gidici heralde. ...

En büyük hayalim ülkece 3-5 gün eylem yapıp yakıt almamak. Yoksa kimsenin bu işe dur diyeceği yok >:(
R.I.P. Ayrton Senna
Respect Niki Lauda

admin

Türkiye çelişkilerle dolu bir ülke.
Bir zamanlar bir radyo programının önayak olması ile yaklaşık 5 dakika dörtlü sinyaller çalıştırıldı ancak ne komiktir ki otoyolda bir kiralık/şirket aracı dörtlü sinyallerini yakıp protesto eylemine katılırken yaklaşık 150 km/s ile gidip gayet ekonomi yapıyordu.
:alfisti:

Lütfen forumda arama yapmadan yeni konu başlatmayın.

nihat159