Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Beyaz eşya seçimi

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

147BLACK

Geçenlerde yeni evime beyaz eşya aldım.
Buzdolabı Grundig, bulaşık makinesi Siemens, çamaşır makinesi LG, elektrikli süpürge Philips, ocak-fırın Vestel, saç kurutma makinesi Rowenta, ütü Arçelik, tv SONY (led).
Hepsi değişik marka... adeta psikopatça biliyorum.Ama çeşit olsun istedik.
Zaten TV, fırın, buzdolabı ve ütü hediye geldi.
Israrla önereceklerim LG'nin çamaşır makineleri ve Philips'in süpürgesi. Önermeme bile gerek kalmayacak olan SONY tv.
Asla alma diyeceğim ise Vestel fırın.
;-)
please teach me how to dream
I long to be more than a machine

Gouki

Selam :) Anneme hediye olarak bir fırın alacağım. Aşağıdaki iki fırın hakkında bir fikri olan varsa çok sevinirim.

You are not allowed to view links. Register or Login

fevkalbeser12

Selam :) Anneme hediye olarak bir fırın alacağım. Aşağıdaki iki fırın hakkında bir fikri olan varsa çok sevinirim.

Vay benim konu hortlamış:) Ben arzumu tercih ederdim hem Türk malı hemde servis konusunda daha avantajlı gibi.
Araba markalarından bir insan yaratmak istesek toyota beyni, aston martin yüzü, cadillac karnı ve alfa romeo bu insanın kalbi ve ruhu olur...
                         jeremy clarkson

kemalkml

gouki kenwood u direk eleyin . sebebi şu ,bu kenwood bizim bildiğimiz kenwood değil . bizim bildiğimiz elektronik markası olan kenwood elektrikli ev aleti ve mutfak gereci üretmiyor . sizin linkini verdiğiniz fırın ingiliz patentli çin menşeli bir nevi taklit üründür . servis yok , kapıdan kargoyla aldırıyorlar merkeze gidiyor. parça sıkıntısı var. ben bi hata yaptım süpürge aldım şekli güzeldi ama kendisi fos çıktı   :asagi-ok: ikinci link sizin için daha iyi olur . yada başka bir yerli marka .

Alfadanadam

Kenwood mikrodalga'yı alfistiturkey'den dostlarım düğün hediyesi olarak almışlardı 2008 yılında ve halen tık demeden kullanıyoruz. Bi kere içindeki cam tepsiyi kırdık. Firmayı aradım nereden nasıl temin ederim diye. Kargo ücreti de dahil olmak üzere tamamen ücretsiz olarak göndermişlerdi. Bana göre de gayet tavsiye edilir yani. :)

Anıl

Bizde Kenwood elektrik süpürgesi kullanıyoruz 2 seneden beri,hiçbir sıkıntımız olmadı.
İtalyanlar sadece otomobilleri değil, hayalleri de yaratırlar...

1998 GTV V6 TB