Ali bey merhabalar öncelikle foruma hoş geldiniz. Bende 5 aydır Alfa Romeo 147 MK2 kullanıcısıyım, tabi ki forumda daha bilgili ve tecrübeli kullanıcılar var ama beni de çömez olarak kabul ederseniz bir iki yorumda bulunmak isterim.
Öncelikle 147 fiyatlarına göre çok gösterişli, kullanımı çok keyifli ve samimi olarak söylüyorum kullanıcılarına özel olduğunu hissettiren bir araba. Araç biraz bakım, titizlik ve dikkat isteyen bir araba ama size şunun garantisini verebilirim yapacağınız her işlemi bakımı revizyonu(Arabalar için yapılması olumlu tüm genellemelerden bahsediyorum) isteyerek yapacağınızı düşünüyorum. Her markada her arabada olduğu gibi eksik yanları tabi ki de bulunmakta ama inanın özel bir aracın sahibi olduğunuzu her arabayı park edip arkanıza tekrar dönüp baktığınızda hissedeceksiniz. Esasen çok uzun şekilde yazmak isterim yalnız iş yerinden sorunuzu cevaplıyorum o yüzden vaktim biraz kısıtlı beni lütfen maruz görün. Bu arada forum sağ üst köşesinde arama kısmına "Alfa 147, 147, 147 bilgi, 147 yorum" gibi kısa cümleler kelimeler yazarsanız forumda bulunan daha önceki konu ve yorumları da inceleme şansına sahip olabilirsiniz. Şimdiden sizler için en hayırlısını diliyorum.