Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Drift Yapabilcek Birine İhtiyac Var...

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

milano 75

harun taştan becerir bu işi,medyatikde bi tip zaten,onunda işine gelir bu atraksiyon,siz onu You are not allowed to view links. Register or Login tv kesin reklemı haberlerde verir yanlız  :D
delilikten muzdarip değilim,her anının tadını çıkarıyorum

erk1n

Bence Harun Taştan'a falan yaptırmayın bu işi.

Bu çocuk bu işleri trafikte yaparak başkalarının can ve malını riske atan bir insan. TV haberlerinde de çıkmıştı bu konuda, ehliyeti elinden alınırken falan görüntülenmişti.

Sosyal açıdan hoş bir iş olmaz diye düşünüyorum. Vodafone öğrenirse reklam şirketi için de iyi olmayabilir.

Onun yerine bu işi profesyonel olarak pistlerde ve parkurlarda yapan birisini bulabilirsiniz. Otomobil Sporları Federasyonu'na başvurabilirsiniz. Memnuniyetle yardımcı olurlar diye düşünüyorum.

Alfa Romeo 159 (2008) >
Alfa Romeo 166 (2001) >
Alfa Romeo GTV (1999) >
Alfa Romeo 156 (2006) ...

jenson

You are not allowed to view links. Register or Login
İzmir'de olsa lisansli sporculardan ayarlardik dimi janson ? :)

Tapatalk

yine ayarlariz istanbuldan da tanidigimiz var. Timur pomak ve ya Volkan Isik bu isi yapabilir. ozelden cep numarani verirsen bu iki isme ulastirabilirim

master

Bence Harun Taştan'a falan yaptırmayın bu işi.

Bu çocuk bu işleri trafikte yaparak başkalarının can ve malını riske atan bir insan. TV haberlerinde de çıkmıştı bu konuda, ehliyeti elinden alınırken falan görüntülenmişti.

Sosyal açıdan hoş bir iş olmaz diye düşünüyorum. Vodafone öğrenirse reklam şirketi için de iyi olmayabilir.

Onun yerine bu işi profesyonel olarak pistlerde ve parkurlarda yapan birisini bulabilirsiniz. Otomobil Sporları Federasyonu'na başvurabilirsiniz. Memnuniyetle yardımcı olurlar diye düşünüyorum.

Kesinlikle katılıyorum.

Harun Taştan'da bir yetenek olduğu kesin, ancak internet üzerine genellikle ergenler ve trafikte başkasının hakkına saygılı olmayan kesimdeki modifiyeciler dışında aşırı negatif bir repütasyona sahip. Eğer Vodafone'un reklamdaki kitlesi 13-20 yaş gibi bir grupsa, diğer kısmın tepkisini çekmeyi göze alarak Harun Taştan oynatılabilir, ancak aksi takdirde Erkin Bey'in dediği gibi çok negatif etkiye sahip olacağını düşünüyorum.

Parası neyse verip Volkan Işık'a bu işi yaptırmak en iyisi olacaktır. Olmadı Taner Şengezener, Serkan Yazıcı gibi isimlerle bağlantıya geçilebilir. Profesyoneli varken diğerlerine gerek yok bence.
Mülayim biriyim.

2001 156 2.0 TS Executive
1997 GTV V6 Turbo
2007 159 1.9 JTDm Distinctive Plus
2008 GT 1.9 JTDm Q2
2007 Spider 2.2 JTS

Ormanci

Eğer sürücü gözükmeyecekse aslında hiçbir problem olmaz, kime yaptırılırsa yaptırılsın.
Ancak sürücü gözükecekse, kesinlikle bilindik bi isme ihtiyaç olur, "piyasa"da bilinen isimlerle olmaz.

Eh, Turkcell Porsche ile Volkan Işık'ı mı çekmişti?
Vodafone'un ucuza kaçmaması lazım bence :)

Ben bu işi anlamıyorum yav, Vodafone her girdiği ülkedeki pazarı 1 sene içinde domine etmiş ve diğer operatörlerin anasını ağlatmış, tüm pazar payını kapmış, Türkiye'de TELSİM gibi çalışmaya devam ediyorlar. Birçok konuda böyleler, bütçe kısık, para kısık, hizmet kötü vs.vs.vs.vs.

Reklama bile para harcama modunda değil adamlar yani. Garip :)

universeee

You are not allowed to view links. Register or Login, Mert Gırgırlar diye birisi var, benim çok yakın olmasa da arkadaşım. İnternetten biraz araştır istersen, şunu da ben ekleyim: You are not allowed to view links. Register or Login

şayet bir görüşmek istersen bana haber ver bir şekilde iletişime geçirebilirim seni.
2005 Alfa Romeo 147 1.6TS Distinctive 2013-2016
2013 Nissan Qashqai 1.5 dci Tekna 2016 - ...

mertito

Şuan bakabildim nete sabahtan beri koşuşturma içindeydim bukadar gec cvp verdiğim için herkesden ozur dilerim . Şöför gözükmeyecek ondan bir sıkıntı oldugunu dusunmuyorum yoksa haklısınız tabi bazı medyada eksi yonlerden dolayı sıkıntı olabilirdi.

Harunla görüştüm aslında anlastık ve beni en şaşırtan teklif ettiğimiz ufakda olsa ücreti çocuk esirgeme kurumuna bağışlamanızı istiyorum demesiydi . Gercekten bu hareketiyle gönlümü kazandı . Diğer soylediğiniz isimlerede bakıca. Ama tabiki o unlu rallici isimler bütcemizi cok aşar . Bizde vodafonun müşterisiyiz produksiyon şirketiyiz bize verilen bütceler dahilinde hareket edebiliyoruz yoksa tabiki onların olmasınıda gönül isterdi . Ama harunun yaklaşımı çok hoşuma gitti .

milano 75

hayırlısı olsun diycektim ama eleman yok ööle bişey diyo mesajıma cevabında ?

milano 75

hayırlısı olsun diycektim ama eleman yok ööle bişey diyo mesajıma cevabında ?
düzeltiyorum, evet iş bağlanmış gibi,harun taştanı görcez heralde reklamda, yapılırsa

Kutay

Şuan bakabildim nete sabahtan beri koşuşturma içindeydim bukadar gec cvp verdiğim için herkesden ozur dilerim . Şöför gözükmeyecek ondan bir sıkıntı oldugunu dusunmuyorum yoksa haklısınız tabi bazı medyada eksi yonlerden dolayı sıkıntı olabilirdi.

Harunla görüştüm aslında anlastık ve beni en şaşırtan teklif ettiğimiz ufakda olsa ücreti çocuk esirgeme kurumuna bağışlamanızı istiyorum demesiydi . Gercekten bu hareketiyle gönlümü kazandı . Diğer soylediğiniz isimlerede bakıca. Ama tabiki o unlu rallici isimler bütcemizi cok aşar . Bizde vodafonun müşterisiyiz produksiyon şirketiyiz bize verilen bütceler dahilinde hareket edebiliyoruz yoksa tabiki onların olmasınıda gönül isterdi . Ama harunun yaklaşımı çok hoşuma gitti .
Yaklaşım çok güzel iyi fakat sende önceden Vodafone u şu şekilde bilgilendirebilirsin.

Bakın bu adam Araba tutkunları tarafından tanınmış, daha öncede Ehliyeti alınmış ve haberlere konu olmuş birisi. Tamam reklamda bu adamın yüzü görünmeyecek fakat, orda eşin dostun çektiği videolar yarın youtube da görünürse sizin için sorun olur mu ? (sonuçta bu adamı takip eden bir kitle var )
Diye bilgilendirip kendini sağlama al. yarın bügün böyle olur. Vodafone sen bize bundan bahsetmemiştin der, arada kalırsın ...
[url="https://hizliresim.com/2bAebA"]https://hizliresim.com/2bAebA[/url]

98" 156 1.6
99" 156 2.0
99" 166 3.0 Sportronic

Alper

Simdi daha yeni goruyorum konuyu. Açıkçası bende istediğiniz olayı yapabilirdim ama suan yurt dışındayim.
Bu arada Cayman çok çok iyi yol tutan bir araç ve olduğu yerde dönmesi çok zor kuru asfaltta. Elektronik tam kapanmıyordu benim pistte drift yaptığım Porsche modellerinde sadece GT2 bu iş için biçilmiş otomobilir. Ama derseniz Drift için özel Kitleri kullanacağız biraz yanlamasını bilen pratik çalışmalarla yapabilir.

blackeyekenan

ALFA 156 1.6 DISTINCTIVE (2005)

Bandırmalı

Gelişme varmıdır kim geçiyor direksiyona

35AN7968

06 EF 773 2006 159
ALFA AŞKI CEHENNEM BUZ TUTANA KADAR..

[url="https://www.alfistiturkey.net/forum/uyelerimiz-ve-alfa-romeo-lari/06-ef-773-artik-istanbul'da/msg442414/#msg442414"]https://www.alfistiturkey.net/forum/uyelerimiz-ve-alfa-romeo-lari/06-ef-773-artik-istanbul'da/msg442414/#msg442414[/url]

tolgahan_

Reklamı şimdi gördüm. Drift öyle çok ayrıntılı değil ama güzel sade olmuş bence. Aracı kullanan herhalde en son çıkıp anahtarı ersine uzatan değildir:) bende merak ettim açıkçası. Birde söylemeden edemicem cayman mayman hikaye walla her derdine piyasasına vs. rağmen varsa yoksa alfa :) o cayman yerine 8C verseydi vodafone :)

tolgahan_

mertito

Teşekkür ederim . Evet tahminimizden daha kısa drift görüntüsünü yayınladılar yoksa 3 saatte yakın sürdü çekimler. Drifti Harun Taştan yaptı.

mertito

bafralfa

Harun Taştan dediniz kitlendim bebeye bütün videolarını izledim ya  :haydi: :haydi:  çocuk hakkaten tehlikeli işler yapıyor ama hepimizin içinde illegal bir adam oluyor zaman zaman :) Beğenimi kazandı bir sonraki Alfamı alırken Harun Taştana noter önünde Alfayla 0 çizdircem :D
2007 Alfa 159 JTD Q-tronic [url="//dist.plus"]Dist.Plus[/url] Siyah + Siyah Deri

delıfısek

harun taştan en son tem'de akan trafikde 0 cizdiği için ehliyeti kaptırmıstı. pistlere dönmüş tekrardan demek :D

o videosunuda kesin izleyin izlettirin.  :))  bi 5 im olmadıki bizde dönelim  :lol:

osm156

wodafone dunyadakı en buyuk ıletısım fırmalarından bırı, basıcaktı parayı bu ısın dunyadakı tek ısmı davet edıcektı buraya
bkz: ken block  :rock:
"Ruhumuz olmadan sadece birer makineyiz"

Brabus

Merhaba,
Biraz geç gördüm konuyu, konuyu okurken Harun Taştan burada oynatılmasından korktum açıkçası. Sonra Videoyu görünce rahatladım yüz vs. görünmüyor ama olduğunu sanmıyorum.
Konudaki bir çok arkadaş da takdir etmiş, önermiş ama burada kesinlikle lisanslı bir kişinin, motorsporları disipline sahip bir kişinin bu işi yapması gerekiyor. Volkan Işık, Taner Şengezener gibi abilerimizin önerilmesine sonuna kadar katılıyorum. Ben de Volkan Işık Akademi'nin bir üyesiyim Taner Şengezener'i ve ekibini de çok iyi tanıyorum. Bu tip motorsporlarına emek veren kişiler veya ekibindeki kişiler doğru kişilerdir.
Ayrıca bir yandan dış kaynak olarak Vodafone çalışanıyım merakla bekliyorum reklamın çıkmasını
156 1.6. 05.10.04 - 05.10.09, 100K

milano 75

reklamda kimin oynadığının önemiyok adamlariçin neticede şoför olarak o gözükmüyor.sadece yapabilecek birirni arıyorlardı  ;)