Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

En son seyrettiğiniz film?

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ar.159

You are not allowed to view links. Register or Login
1- The Shawshank Redemption (yorumsuz.. imbd ye görede gelmiş geçmiş en iyi filmlerden)
2- The Sixth Sense (korkutmuyor ama ürpertiyor 96 yapımı olması lazım çok seviyeli ve merak uyandırıyor)
3- Shutter Island (mükemmel değil ama güzel)
4- Babam ve Oğlum (sinemada ağlamayanı dövüyorlardı bence çok iyi ama beğenmesenizde TR sinema tarihi bakımından izlemelisiniz)
5- My Name is Khan (hint-amerikan ortak yapımı olmalı yaklaşık 2 saat sürüyor dram-aşk ve dini sosyoloji var içinde hiç sıkılmadan izliyorsunuz ben çok beğendim)
6- Memento
7- Requiem for a dream
8- Das Boot
9- Saving Private Ryan
10- Inception
11- The Departed
12- The Devil's Advocate (kült filmlerden biri mutlaka izlenmeli)
13- The Recruit
14- Heat
15- Phone Booth
16- Minority Report
17- The Great Escape
18- Loft (2008 Belçika yapımı olan)
19- Flammen & Citronen
20- The Sting
21- Organize İşler
22- Leon
23- Pulp Fiction
24- Ölü Ozanlar Derneği
25- vatansever
26-kelebek etkisi (3leme olması lazım)
27-akıldan kalbe kalpten dumana (adını hep karıştırıyorum)
28-avatar (izlemeyen kaldımı ki?)
29- enemys of the state
30) The Lone Ranger ( oldukça eğlenceli )
31) Oblivion
32) Skyfall
33) The Darkest Hours
34) Prometheus
35) Taare Zameen Par (her çocuk özeldir)
36) Life Of Pi
37) Eternal Sunshine Of The Spotless Mind (Sil Baştan)
38) Donnie Darko
39) The Island
40) Black Swan (Siyah Kuğu)
41) Pi
42) The Fountain (Kaynak) (üzerine daha film yapılamadı)
43) Mulhollad Dr. (Mulholland Çıkmazı)
44) Lost Highway (Kayıp Otoban)
45) Hero (Tarantino'nun bence en iyi filmi)

:alkis: :nazar: maşallah liste coşuyor 100 e ulaştığında forumun seçtiği en iyi 100 film ortaya çıkacak katılmak için acele edin
not: filmleri ekleyenler yanına parantez  içinde ufacık bir tarz açıklaması yahparsa şahane olur..
34 AV 0020 COMING SOON!!
"Diğerleri otomobil satmak için yarışır, biz ise yarışmak için otomobil satarız."Enzo-Ferrari
"Ne zaman yolda bir Alfa Romeo görsem şapkamı çıkartıp onu selamlarım." Henry Ford

erdem1904

Liste iyi güzel de benim gibi film izlemeye vakit ayıramayanlar ne yapacaklar.. :) Mehmet Bey siz akşamları koş Diego koş ve kaşif dorayı izlemiyorsunuz galiba :)
1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

ar.159

Liste iyi güzel de benim gibi film izlemeye vakit ayıramayanlar ne yapacaklar.. :) Mehmet Bey siz akşamları koş Diego koş ve kaşif dorayı izlemiyorsunuz galiba :)
Yok Erdem bey şuan için bizim vizyonda sadece pepee ve calio var :) zaten konuyu açtığımda da belirttim çocuk oldu olalalı 3 yıldır hiç film izlemedem ne cinema ne tv diye ama şimdi bekar bir komşum var ona 50é tv aldık ses sitemi falan artık2-3 günde bir birkaç saatliğine oraya kaçıyorum gerçi oda bu sene evleniyor ya hayırlısı artık bir fırsat bulacağız..
34 AV 0020 COMING SOON!!
"Diğerleri otomobil satmak için yarışır, biz ise yarışmak için otomobil satarız."Enzo-Ferrari
"Ne zaman yolda bir Alfa Romeo görsem şapkamı çıkartıp onu selamlarım." Henry Ford

erdem1904

O komşudan bana da lazım :) Listeden seçmece yapıp küçücük bir laptop ekranında kulakta kulaklıkla uykusuz gecelere sebep olacak bu liste  :)
1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

alihsans

Listede Jason abimiz kesin yer almalıydı, unutmuşuz.  :duvar:

1- The Shawshank Redemption (yorumsuz.. imbd ye görede gelmiş geçmiş en iyi filmlerden)
2- The Sixth Sense (korkutmuyor ama ürpertiyor 96 yapımı olması lazım çok seviyeli ve merak uyandırıyor)
3- Shutter Island (mükemmel değil ama güzel)
4- Babam ve Oğlum (sinemada ağlamayanı dövüyorlardı bence çok iyi ama beğenmesenizde TR sinema tarihi bakımından izlemelisiniz)
5- My Name is Khan (hint-amerikan ortak yapımı olmalı yaklaşık 2 saat sürüyor dram-aşk ve dini sosyoloji var içinde hiç sıkılmadan izliyorsunuz ben çok beğendim)
6- Memento
7- Requiem for a dream
8- Das Boot
9- Saving Private Ryan
10- Inception
11- The Departed
12- The Devil's Advocate (kült filmlerden biri mutlaka izlenmeli)
13- The Recruit
14- Heat
15- Phone Booth
16- Minority Report
17- The Great Escape
18- Loft (2008 Belçika yapımı olan)
19- Flammen & Citronen
20- The Sting
21- Organize İşler
22- Leon
23- Pulp Fiction
24- Ölü Ozanlar Derneği
25- Pariot
26- Butterfly Effect (3leme olması lazım)
27- Akıldan kalbe kalpten dumana (adını hep karıştırıyorum)
28- Avatar (izlemeyen kaldımı ki?)
29- Enemys of the state
30) The Lone Ranger ( oldukça eğlenceli )
31) Oblivion
32) Skyfall
33) The Darkest Hours
34) Prometheus
35) Taare Zameen Par (her çocuk özeldir)
36) Life Of Pi
37) Eternal Sunshine Of The Spotless Mind (Sil Baştan)
38) Donnie Darko
39) The Island
40) Black Swan (Siyah Kuğu)
41) Pi
42) The Fountain (Kaynak) (üzerine daha film yapılamadı)
43) Mulhollad Dr. (Mulholland Çıkmazı)
44) Lost Highway (Kayıp Otoban)
45) Hero (Tarantino'nun bence en iyi filmi)
46- Bourne Trilogy (The Bourne Identity, The Bourne Supremacy, The Bourne Ultimatum)
Hayatta en hakiki mürşit ilimdir.

Everybody should drive a Mini, everybody should own a Mini at some point or you're incomplete as a human being. JAMES MAY

A.S.GÜMÜŞ

Gravity,
Sandra ablamızın yaşı ilerlemiş ama iyi iş çıkartmış, son günlerde izlediğim ender güzel filmlerden

07 DH 800

Murad

Pazar akşamı 4 saat bekledikten sonra Düğün Dernek'i izleyelim dedik.
Benim için büyük hayal kırıklığıydı. Ahmet Kural, Murat Cemşir ikilisinden bu kadar basit bir film çıkacağını tahmin edemezdim.
Sanırım izlediğim en kötü 5 Türk komedi filmi arasında yerini aldı. Çok üzüldüm çok.
Son dönemde Türkiye'nin yetiştirdiği iki düzgün ve komik adam olarak gördüğüm bu adamlar bu kez başaramamışlar.

Gouki

Tüpçü Fikret fena değil ama Murat'ın karakteri çok kastı beni. Senaryosu da 15 dakikada yazılmış gibi.

Murad

Tüpçü Fikret fena değil ama Murat'ın karakteri çok kastı beni. Senaryosu da 15 dakikada yazılmış gibi.
Evet ama Ahmet Kural gibi bir adamdan insan daha iyi birşeyler bekliyor. Ama minibüse binip 2 paket winston dediği sahne iyiydi. Onun haricinde inanırmısın ikinci perde de 3-4 kez uyuyup uyandım. Ben yahşi batıyı da hiç beğenmemiştim ikinci perde de çıkmıştım. Sanırım beklentiyi fazla yüksek tutmamak gerekiyor. Fakat fragmanları filan çok eğlenceliydi ona güvenip gittik ondna oluştu hayal kırıklığı.

Alfadanadam

ihsanakdas

The Sting izledğim en güzel filmlerden birisidir kesinlikle. Oldukça eski ve efsane olmuş bir film ama ben biraz geç keşfettim. izlememiş olanlara ısrarla tavsiye ederim.

huseyinsimsek

En sonunda vakit bulup Furious 6'i izledim. Eşim uyuyakalmış farkına varmamışım, giulietta çıkınca öyle bir heyecan yapmışım ki uykusundan zıpladı :) Fena film değil ama sinemada izlenmese de olur.
156 2.0 TS - 1998

GT 2.0 JTS Selespeed - 2006

ar.159

Benim için büyük hayal kırıklığıydı. Ahmet Kural, Murat Cemşir ikilisinden bu kadar basit bir film çıkacağını tahmin edemezdim.
Sanırım izlediğim en kötü 5 Türk komedi filmi arasında yerini aldı. Çok üzüldüm çok.
Son dönemde Türkiye'nin yetiştirdiği iki düzgün ve komik adam olarak gördüğüm bu adamlar bu kez başaramamışlar.
hadi ya bu h.sonu planımda o vardı merakla beklediğim bir filmdi bilhassa işler güçler gibi kaliteli bir işten sonra bozdularsa çok yazık..
34 AV 0020 COMING SOON!!

Murad

hadi ya bu h.sonu planımda o vardı merakla beklediğim bir filmdi bilhassa işler güçler gibi kaliteli bir işten sonra bozdularsa çok yazık..
Bende bundan dolayı şok oldum zaten. İşler Güçler gibi kaliteli bir işten sonra Ahmet Kural ve Murat Cemşir ikilisinden çok daha iyisi gelmeliydi. Tabi kişisel fikrim bu ama özellikle film çıkışında bir çok kişiye kulak misafiri oldum herkes aynı şeyden bahsediyordu. Genel izleyici geldiğine pişman olmuştu. Birkaç espri dışında dediğim gibi 2. perde uyudum :)
Ama yine söylüyorum bu kişisel birşey. Ben gittiğime pişman oldum. Belki beğenenler olacaktır.

bado

Bahadır BAYRAK --- 2011 Alfa Romeo Giulietta /

ar.159

2013 ün en iyi 30 filmi
34 AV 0020 COMING SOON!!

ar.159

2013 ün en iyi 30 filmi
34 AV 0020 COMING SOON!!

Murad

Hafta sonu sırasıyla,

Prisoners 8/10 (Jake Gyllenhaal ve Paul Dano çok başarılıydı)
Machete Kills 7/10 (Rodrigez'in ismi hatırına 7 yoksa 6 olurdu)
Gavity 7,5/10 (Sandra abla amma gerdin ya :) )
500 days of summer 8/10 (Keyifli biraz da hüzünlü. Her şey ayarındaydı)

misket

konu sıkıcı değil aksiyonu güzel, kostümler ile Stallone'li ilk filme gönderme yapmaları hoş olmuş.

dönem filmlerine meraklı olanlar için güzel bir yapım aksiyon ve savaş değilde sonrasında olanları merak edenler için (kaynak olarak kabul etmemek kaydı ile) ideal.

K I R M I Z I

[url="http://kucukisler.blogspot.com.tr"]http://kucukisler.blogspot.com.tr[/url]

Alfadanadam

500 days of summer, benim de çok beğendiğim bir filmdir, tavsiye ederim.

Bu arada RUSH filminin 1080p versiyonu çıktı. :)

Qadesh

Open Grave - Açık Mezar tavsiye ederim. You are not allowed to view links. Register or Login'dan izleyebilirsiniz. Görüntü kalitesi güzel.
Alfa Romeo 156 1.6 16V TS Distinctive - 2004 06 EV 5527

berkaykcr

En son wolverine ini izledim cok hosuma gitti tabiki Amerikan abartisi cok var xmen fanatigi biri olarak beğenerek ve keyifle seyrettim :)

iPhone 'den You are not allowed to view links. Register or Login
Smoke Giulietta

Murad

sacak

RUSH-zafere hücum
kesinlikle mükemmel bir filmdi F1 pilotları James HUNT ve Niki LAUDA arasındaki amansız çekişmeyi konu alan bir film
156 2.0
INFINITI FX -35

Tolga033

Asteriks ve Oburiks gizli görevde. :D İzliyorum su anda . :D

GT-S5660 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi