Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

En son seyrettiğiniz film?

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

alihsans

Az önce World War Z'yi izledik. Filmde çok bir şey yok ama efektler hiç sırıtmıyor. O yönden başarılıydı.

-_-_-_-
Samsung Galaxy S4 Alfa ile Tapatalk kullanılarak gönderildi.

Hayatta en hakiki mürşit ilimdir.

Everybody should drive a Mini, everybody should own a Mini at some point or you're incomplete as a human being. JAMES MAY

Tolga033

Trance.
Film ilginç. Kırmızı 156 ise perfect.  :D

Murad

Dün akşam Silver linings playbook izledim. Israrla tavsiye ederim. Arşivimde yerini ilk sıralarda aldı.

easlan

Django Unchained. tarantino'nun gözünden western. güçlü kadrosu ve özellikle müzikleri için bile izlenilmesi gereken bir film.

fatihmehmet

En son Wolverine i izledim. Güzel ama eski serilerdeki aksiyon yoktu.
2007 - Alfa Romeo GT Q2 1.9 JTD (2019-.....)
2004 - Alfa Romeo 156 mk2 2.0 TS Manuel. (2016- 2019)
2008 - Alfa Romeo 147 1.6 TS - Alfa Rosso. (2013-2016)

Alfadanadam

You are not allowed to view links. Register or Login
Dün akşam Silver linings playbook izledim. Israrla tavsiye ederim. Arşivimde yerini ilk sıralarda aldı.

Ne zamandır arşivde izlenmeyi bekliyor. Torpil yapıp ön sıraya alayım bari :)

Murad

Ne zamandır arşivde izlenmeyi bekliyor. Torpil yapıp ön sıraya alayım bari :)
Gerçekten son dönemde izlediğim en iyi filmlerden. Oyunculuklar mükemmel.

alihsans

Dün Golden Globe'u alan 12 Years a Slave'i hafta sonu izlemiştik. Film iyi ama bilindik TV filmlerinden fazla bir tat bırakmadı. Şişirildiğini düşünüyorum. Poor Nigger tarzı olduğu için ABD'nin ilgisini çekmiş olabilir.

Everybody should drive a Mini, everybody should own a Mini at some point or you're incomplete as a human being. JAMES MAY

berkaykcr

Hobbit 2 yi izledim sanırım bir ben ben beğenmedim arkadas neden yarıda kesiyonuz 1 dede aynı haltı yediler tamam biliyoruz devamı Gelicek de bildigin kuru hikaye izliyoruz

iPhone 'den You are not allowed to view links. Register or Login
Smoke Giulietta

Alfadanadam

Dün Golden Globe'u alan 12 Years a Slave'i hafta sonu izlemiştik. Film iyi ama bilindik TV filmlerinden fazla bir tat bırakmadı. Şişirildiğini düşünüyorum. Poor Nigger tarzı olduğu için ABD'nin ilgisini çekmiş olabilir.

Ben de aynı tahminleri yaparak puanının şişirildiğini tahmin etmiştim. Henüz izlemedim ama çok hevesim de kalmadı aslında

alihsans

You are not allowed to view links. Register or Login ve  You are not allowed to view links. Register or Login'i izledik. Bu sene Oscar yine sönük geçecek gibi.  :asagi-ok:
Gravity görsel olarak iyi olsa da hikaye olarak bir şey vadetmiyor. Süresi de çok kısa geldi. Captain Phillips ise sıkmadan kendini izletiyor ama benzer aksiyon gerilim filmlerinden çok da fazlası yok.

İzleme listemizde diğer Oscar adayları var ama okuduğum yorumlara göre onların içinden de pek sivrilen film yok. Ne kadar çok beğenmemiş olsam da heykelcik 12 Years a Slave'e gidecek gibi.

Murad

You are not allowed to view links. Register or Login ve  You are not allowed to view links. Register or Login'i izledik. Bu sene Oscar yine sönük geçecek gibi.  :asagi-ok:
Gravity görsel olarak iyi olsa da hikaye olarak bir şey vadetmiyor. Süresi de çok kısa geldi. Captain Phillips ise sıkmadan kendini izletiyor ama benzer aksiyon gerilim filmlerinden çok da fazlası yok.

İzleme listemizde diğer Oscar adayları var ama okuduğum yorumlara göre onların içinden de pek sivrilen film yok. Ne kadar çok beğenmemiş olsam da heykelcik 12 Years a Slave'e gidecek gibi.
Ben de hafta sonu Captain Phillips izledim. İzlenmeye değer. Gerçi Tom Hanks kumda oynasa yine izlerim o ayrı :)
Ki oynamışlığı var ''Cast Away'' :)

RüzGane

Geçtiğimiz gün "Kaçış Planı"'ni izledim. Arnold Schwarzeneger ve Silvester Stallone ortak aksiyonu ve hakikaten müthiş. Herkese tavsiye ederim :)

iPhone'umdan Tapatalk aracılığı ile gönderildi.

sp4rc0

Büyük usta Darren Aronofsky'nin 28 Mart 2014'te gelecek olan son filmi Noah (Nuh: Büyük Tufan)'da Russell Crowe oynayacak.  :haydi:

Çok büyük ihtimalle muhteşem bir film olacak. Sabırsızlıkla bekliyorum..  :yukari-ok:

'06 147 1.6 TS (2006-...)
'17 Volvo V40 CC 1.5 T3 (2017-...)

Tolga033

Geçtiğimiz gün "Kaçış Planı"'ni izledim. Arnold Schwarzeneger ve Silvester Stallone ortak aksiyonu ve hakikaten müthiş. Herkese tavsiye ederim :)
Ben Russell Crowe'ın oynadığını izlemiştim güzeldi. İkisi farklı filmler ama Arnold ile olanıda izleyelim.  :)

h.t

Geçen gün American Hustle a gittim , güzel filmdi beğendim  :)

berkaykcr

3 gündür İHTİYARLARA YER YOK adlı filmi indirmeye calısıyorum sanırım artık eve gidince indirmiş olucam :)

izleyenimiz varmıdır HD ve Türkçe olması ıcın beklıyorum 3 gundur tavsiye edermisiniz :)
Smoke Giulietta

Alfadanadam

Beni pek sarmamıştı o  film. Ödüllü de bir filmdir ama benim tarzım hiç değil ondan belki.

berkaykcr

Beni pek sarmamıştı o  film. Ödüllü de bir filmdir ama benim tarzım hiç değil ondan belki.

Gecen sıkıntı tuttu da FF serisi 6 filmini bir arada HD olarak arşivime tekrar ekledim .
Üstüne eskilerden en sevdiğim son filmini izleyemedigim Harry Potter serisini Dual ses seçeneği ile indirmeye devam ediyorum sanırım 2-3 güne iner .
Bu tarz filmlere ilgisi olan varsa hdd si ile bekliyorum seve seve paylaşımda bulunurum :)

Giulietta
Smoke Giulietta

Tolga033

Zor kazanç filmini izledim dün. Gercek olay ama filmi pek begenmedim. :)

GT-S5660 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

evrenalpar

Prisoners (2013)

Çok güzel film tavsiye..
206GTI (2003-2008)
A3 1.6 (2008-2010)
Giulietta M.Air (2010-2012)
Honda CR-V (2012-2013)
Audi A3 1.6TDI S-Tronic (2013 - 2016)
Alfa Romeo 159 1.9JTD SW (2016 -2017)
Giulietta M.Air TCT (2017-...)

A.S.GÜMÜŞ

Ender's Game

Vasat, bu film için sinemaya gidilmez

07 DH 800

A.S.GÜMÜŞ

Çerezlik,

Çerezlik,
Ama söylemeliyim ki adamlar efekt işinde herhalde bizden 100 yıl ilerideler

07 DH 800

Murad

Thor birincisine göre daha iyiydi.
Daha fazla görsel efekt ve daha fazla aksiyon sahnesi vardı.
Marvel candır.

OğuzCanAlantor

The wolf of wall street şiddetle öneririm 3 saat nasıl geçti hala anlamış değilim :)