Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

En son seyrettiğiniz film?

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

A.S.GÜMÜŞ

Sabotaj, bir aile filmi değil, bol kanlı ve ne ararsanız içinde olan türden, ben beğendim tavsiye ederim, özellikle çekim tekniğinden mi anlamadım ama görüntü çok iyiydi, ayrıca tipler çok iyi seçilmiş

Yüzbaşı Amerika kış askeri,
Vakit geçirmek için ideal çerezlik

07 DH 800

Gouki

Lucy'yi izledim pek beğenmedim.

Murad

You are not allowed to view links. Register or Login
Lucy'yi izledim pek beğenmedim.
Bende yarın bu filme gitmeyi düşünüyordum. Film ile ilgili çok fazla negatif eleştiri olmasına rağmen Scarlet Johansson için izlerim. : :p

DcD-Semih

Sadece bir odanın içinde geçen ama dialogları ile bile olmuş bir film. Çok geç farkettim dün gece izledim, bazı şeyleri yeniden sorgulattı bana, çiçeği burnunda bir sinefil olarak tavsiye ederim şiddetli şekilde.

Festival filmidir bilginize, uçmalı kaçmalı hollywood filmlerini seviyorsanız kesinlikle tenezzül etmeyin :rock:

2001 Alfa Romeo 145 1.6 T.spark - Giallo Zoe
2002 Alfa Romeo 156 2.0 Selespeed - Rosso
2002 Alfa Romeo 156 2.0 T.Spark - Bianco Polare
2002 Alfa Romeo 156 2.0 Selespeed - Grigio Chiaro
2000 Alfa Romeo 156 2.0 T.Spark - Rosso
2004 Alfa Romeo 156 2.0 T.Spark - Grigio Metallico
2012 Alfa Romeo Giulietta 1.4TB - Bianco Pastello

Murad

Sadece bir odanın içinde geçen ama dialogları ile bile olmuş bir film. Çok geç farkettim dün gece izledim, bazı şeyleri yeniden sorgulattı bana, çiçeği burnunda bir sinefil olarak tavsiye ederim şiddetli şekilde.

Festival filmidir bilginize, uçmalı kaçmalı hollywood filmlerini seviyorsanız kesinlikle tenezzül etmeyin :rock:

Tek kelime ile muhteşemdir.

fevkalbeser12

İlgimi çekti hemen You are not allowed to view links. Register or Login:)
Araba markalarından bir insan yaratmak istesek toyota beyni, aston martin yüzü, cadillac karnı ve alfa romeo bu insanın kalbi ve ruhu olur...
                         jeremy clarkson

ismet

I am the master of my fate
I am the captain of my soul

DcD-Semih

Pişman olmazsın hocam  :)
2001 Alfa Romeo 145 1.6 T.spark - Giallo Zoe
2002 Alfa Romeo 156 2.0 Selespeed - Rosso
2002 Alfa Romeo 156 2.0 T.Spark - Bianco Polare
2002 Alfa Romeo 156 2.0 Selespeed - Grigio Chiaro
2000 Alfa Romeo 156 2.0 T.Spark - Rosso
2004 Alfa Romeo 156 2.0 T.Spark - Grigio Metallico
2012 Alfa Romeo Giulietta 1.4TB - Bianco Pastello

Murad

Az önce need for speed i izledim.
Hayatımda izlediğim en kötü 5 film arasına girmeyi fazlasıyla başardı.
Bunca yıldır milyonlarca kişi tarafından oynanmış böyle bir oyunun filmi bu kadar kötü olmamalıydı.
EA de filme sponsor olduğu için yazıklar olsun.
Tamam bu çekimlerde araçların 30 km hızla gidip kamera efektiyle hızlandırıldığını biliyorduk da bu kadar gözümüze sokmaya ne gerek vardı. Eleştirilecek o kadar çok şey var ki hangisine sövsem bilemedim. Hele o başroldeki eleman Aaron Paul müdür nedir git kumda oyna desen oynayamaz. Filmde ki tek iyi sayılabilecek oyuncu sarışın hatundu. Efsane olabilecek bir filmde araç sayısının bu kadar kısıtlı olmasını zaten akıl almaz. Şu filmi izleyince anladım ki Fast and Furious serisi bunların yanında baş yapıt gibi. :)

ByAKINCI

Bunca yıldır milyonlarca kişi tarafından oynanmış böyle bir oyunun filmi bu kadar kötü olmamalıydı.
Tamam bu çekimlerde araçların 30 km hızla gidip kamera efektiyle hızlandırıldığını biliyorduk da bu kadar gözümüze sokmaya ne gerek vardı. Eleştirilecek o kadar çok şey var ki hangisine sövsem bilemedim. Hele o başroldeki eleman Aaron Paul müdür nedir git kumda oyna desen oynayamaz. Filmde ki tek iyi sayılabilecek oyuncu sarışın hatundu. Efsane olabilecek bir filmde araç sayısının bu kadar kısıtlı olmasını zaten akıl almaz. Şu filmi izleyince anladım ki Fast and Furious serisi bunların yanında baş yapıt gibi. :)
Duygularıma tercüman olmuşsun kardeşim :)
Sadece mustang'in sesi gümbür gümbür sesi sinemada çok hoşuma gitmişti o kadar!
147 Blackline Red

oguzhansek

Zaten sinemada izlenecek bi film olmadığını tahmin ediyordum ama merak da etmiyor değildim sırf aaron paulun breaking bad performasından sonra izlenir belki evde diyordum, ama şu yorumundan sonra yanaşmam açıkçası..
2002 156 SS

oguzhansek

En son evde Yerçekimi(gravity)yi izledim. 30 küsür oy almış bir film mutlaka izlemek gerekli diye düşündüm. Açıkçası beni benden almadı ama izlenilebilir tavsiye ederim.
2002 156 SS

Murad

En son evde Yerçekimi(gravity)yi izledim. 30 küsür oy almış bir film mutlaka izlemek gerekli diye düşündüm. Açıkçası beni benden almadı ama izlenilebilir tavsiye ederim.
O filmi sinemada izlemeliydin.

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

blackgear

İzlediğim son film Man from Earth dı :) Güzel paylaşım, güzel film.  :yukari-ok: Kitap gibi, aksiyon sahne olarak yok ama aslında her aksiyonu kafanın içinde yaşıyorsun :)

Benim de iki önerim var.

İlki The Descent (Cehenneme bir adım kala galiba Türkçesi)
İkincisi de serinin ikinci filmi :D

Dar alan fobisi olan izlemesin. Ürkütücü yaratıklar var, yine korkan izlemesin.

Ayrıca film bildiğiniz 2.sınıf Amerikan filmi ne yazık. Yani gece yarısı sonrası Kanal D filmleri kıvamında :)

Ama konu çok güzel. 3. filmi sabırsızlıkla bekliyorum. Daha önce izleyen varsa, yada izledikten sonra tartışmak isteyen varsa, özele gelsin :D Serinin üçüncü filmi ile ilgili çok sağlam teorilerim var. Ki bu teoriler, realitedeki bilimsel teoremler ile de uyuşuyor.

Kibitzer

Descent'ler güzel. İkisini de izledim muhtemelen :D İyi geriyor, karanlık, kapalı alan korkusu olan hiç izlemesin veya yanında her an korkudan sarılabileceği biriyle izlesin.
2006 Hyundai Getz 1.5 VGT
2006 Alfa Romeo 156 1.6 TS
2004 Alfa Romeo 156 1.6 TS
2014 Alfa Romeo Giulietta 1.6 MJ
2013 BMW 1.16i
2015 Ford Kuga 1.5 Ecoboost
2011 Fiat Bravo 1.6 Multijet
2023 Alfa Romeo Tonale 1.5 Hybrid VGT

oguzhansek

O filmi sinemada izlemeliydin.

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Haklısın sinema perdesi ve 3D izlemek gerekliydi. O zaman konudan ziyade görsellik vurabilirdi.
2002 156 SS

Murad

Dün akşam Lucy'i onca kötü eleştiriye rağmen Luc Besson ve Scarlet Johansson hatrına izlemeye karar verdik.
Böyle aksiyon fantastik filmlerin büyük çoğunluğunda olduğu üzere, iyi başlayıp sonlara doğru abartmak suretiyle saçmaladı.
Luc besson ve Scarlet Johansson hatrına izlenebilir.  5,5 puan benden :)

A.S.GÜMÜŞ

X Men days of future past, izlediğim en iyi x men filmiydi

07 DH 800

A.S.GÜMÜŞ

Godzilla, efektler iyiydi, vakit geçirmek için izlenir

07 DH 800

Murad

ealprsln

''DRIVE'' imdb puanı 7.8 ama sen ne kötü bir filmsin.
THE ROMANCE OF PERFORMANCE
'11 MiTo Quadrifoglio Verde

Alfadanadam

X Men days of future past, izlediğim en iyi x men filmiydi

Senaryoda en ufak pürüz bırakmamışlar. Harika bir filmdi. Devam filmi olup bu kadar güzeli çok nadirdir.

misket

K I R M I Z I

[url="http://kucukisler.blogspot.com.tr"]http://kucukisler.blogspot.com.tr[/url]

Alfadanadam

Nuh: Başlayıp ta bitiremediğim nadir filmlerden. Yazık paraya da masrafa da :)

blackpearl

Dün gece Oscar'da 10 tane adaylığı bulunan ve bu adaylıklardan 7 tanesini kazanmış olan Gravity "Yerçekimi" adlı filmi izledim. Başrollerini Sandra Bullock ve George Clooney oynuyor, filmin yönetmeni ise Alfonso Cuaron. Tavsiye ederim.

2005 MKII 147 Nero Metallico Jarama 06/2012-09/2014
1996 PHI GTV 2.0 V6 TB Rosso Proteo 09/2017-10/2019
2005 MKII 156 Grigio Luce Di Amalfi 02/2020 -