Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Gececiler Gündüzcüler

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

fevkalbeser12

Bakırköy acibademdeyim. Benim baldız türk hava yollarında hostes, geçen uçuşu rusyaya idi. Orda rahatsızlanmış ve yanlış bi tedavi uygulamışlar. Ciğer zarı delinmiş onunla alakalı ameliyat oldu şimdi onun yanındayız.
Araba markalarından bir insan yaratmak istesek toyota beyni, aston martin yüzü, cadillac karnı ve alfa romeo bu insanın kalbi ve ruhu olur...
                         jeremy clarkson

Tolga033

You are not allowed to view links. Register or Login
Bakırköy acibademdeyim. Benim baldız türk hava yollarında hostes, geçen uçuşu rusyaya idi. Orda rahatsızlanmış ve yanlış bi tedavi uygulamışlar. Ciğer zarı delinmiş onunla alakalı ameliyat oldu şimdi onun yanındayız.
Çok geçmiş olsun.Allah şifa versin You are not allowed to view links. Register or Login

Gouki

Allah acil şifa versin You are not allowed to view links. Register or Login

fevkalbeser12

Çok teşekkürler herkese ne mutlu ki ucuz atlattık.
Araba markalarından bir insan yaratmak istesek toyota beyni, aston martin yüzü, cadillac karnı ve alfa romeo bu insanın kalbi ve ruhu olur...
                         jeremy clarkson

Kibitzer

Çok geçmiş olsun :( Ne kadar süre orada olacaksınız?
2006 Hyundai Getz 1.5 VGT
2006 Alfa Romeo 156 1.6 TS
2004 Alfa Romeo 156 1.6 TS
2014 Alfa Romeo Giulietta 1.6 MJ
2013 BMW 1.16i
2015 Ford Kuga 1.5 Ecoboost
2011 Fiat Bravo 1.6 Multijet
2023 Alfa Romeo Tonale 1.5 Hybrid VGT

hi_cazz

Geçmiş olaun. Allah acil şifasını versin.

h.t

Geçmiş olsun hocam. Allah acil şifa versin @fevkalbeser12

ozoozo

Geçmiş olsun abi You are not allowed to view links. Register or Login

fevkalbeser12

Çok geçmiş olsun :( Ne kadar süre orada olacaksınız?
Yarın öğlen çıkıcaz bi aksilik olmazsa
                         jeremy clarkson

Alfadanadam

Geçmiş olsun kemalim.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

agucba

Geçmiş olsun, Allah acil şifalar versin.

///////////////

Doğa Tosun

Allah acil şifalar versin..  :(
"AlfaRomeo 159 JTDM [url="//dist.plus"]Dist.Plus[/url] Qtronic

"Alfa MiTo 1.4 TB (sold)
"Alfa GT 2.0 JTS Selespeed (sold)
"Alfa 147 1.6 TS (sold)

Doğa Tosun

BMW X5 25d xDrive olarak geçiyor.

hacim; 2.0 dizel
güç; 218 hp 450nm
tüketim; şehiriçi; 6,5 lt - şehir dışı 5,2 lt
0-100; 8,2 saniye
son sürat; 220 kmh.

BU VERİLER KOCAMAN BİR X5'e AİT.

"Alfa MiTo 1.4 TB (sold)
"Alfa 147 1.6 TS (sold)

Kibitzer

BMW X5 25d xDrive olarak geçiyor.

hacim; 2.0 dizel
güç; 218 hp 450nm
tüketim; şehiriçi; 6,5 lt - şehir dışı 5,2 lt
0-100; 8,2 saniye
son sürat; 220 kmh.

BU VERİLER KOCAMAN BİR X5'e AİT.

Giulietta 2.0 JTDM2 170hp görünce ohannes demiştim zamanında. Bu iyice abartı olmuş 218hp  :o Tüketim şiir gibi.
2006 Hyundai Getz 1.5 VGT
2006 Alfa Romeo 156 1.6 TS
2004 Alfa Romeo 156 1.6 TS
2014 Alfa Romeo Giulietta 1.6 MJ
2013 BMW 1.16i
2015 Ford Kuga 1.5 Ecoboost
2011 Fiat Bravo 1.6 Multijet
2023 Alfa Romeo Tonale 1.5 Hybrid VGT

ku2

Ben BMW nin rakamlarını çok inandırıcı bulmuyorum.
--
2004 Subaru Impreza WRX STI / 34 VK 0778
2015 Subaru Levorg 1.6 GT-S SPORT / 06 BM 4785

iskoc

Ben BMW nin rakamlarını çok inandırıcı bulmuyorum.

abi yeni benzinli BMW lerde banada inandırıcı gelmiyor.1.16 i ye 136 hp turbo motoru koyduklarında test sürüşüne gitmiştim.reklam panolarında 5-6 küsür gibi düşük bi yakıt tüketimi yazıyordu.o aracın istanbulda şehiriçi o litreleri yakmasına imkan yok.kullandığım araçta ort tüketim 10 litre üzeri gösteriyordu.gerçi o da gerçeği yansıtmaz kullananlar basa bas gidiyordu.

gelelim dizele.xdrive konusunda bmw çok başarılı.e46 da ki xi tecrübesinden sonra(e30 daki xi yi saymıyorum) x drive tuttu piyasada.doğanın yazdığı kağıt üstü veri mi yoksa canlı olarak bir araçtan görüp mü yazdı bilmiyorum.3.20 xd ler ist içi sakin kullanımda 7 nin altına düşüyor canlı olarak gördüm.X5 te yeni 2.0 218 hp 450 nm a 8-9 arası normal.6,5 çok iddaalı.
2001 156 2.0 Twinspark 2013-2015
1998 166 3.0 V6 24V     2015-2019

Doğa Tosun

Yazdığım veriler fabrikanin teknik verileri, yani gerçekliğini bilmiyorum ama arkadaşımın babasinin 525d xdrive'i sehiricinde 6,3 gösteriyordu. 184'luk 320d ler de fabrika verilerini tutturuyor. 5,8 sehirici gördüm 320d de.

"Alfa MiTo 1.4 TB (sold)
"Alfa 147 1.6 TS (sold)

erdem1904

3.0 dizel a7 quattro ortalama 7 litre yakıyor.. Almanlar dizel konusunda aştılar artık. X5 de hadi bence en fazla kağıt üstünden 1 lt fazla yaksın... İstanbul trafiğini ayrı tutmak lazım tabi :)
1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

hi_cazz

Ramazanda fırına gelen bir 535xd f10 aracın sahibine sordum ne yaktığını adam şehir içinde 7lt yi daha hiç geçmedim demişti.
Şehir dışında ise 5lt civarı yakıyormuş.

Bence bmwnin dizellerinde tutuyor tüketim değerleri.

ozoozo

Bmw benzinde de , dizelde de yakıt ve performans olarak çok iyi işler yapıyor. 184 hp 320d bana göre çok ciddi iyi gidiyor yakıt tüketimi aşırı düşük. 116i 136 hp olmasına rağmen yine çok iyi gidiyor oda şehir içerisinde ara ara basmalara,saçmalamalara rağmen 7.5-8.5 u yakıyor. 316i şehiriçerisinde yine 7.5-8 lt yakıyor. 320 yeni çıkan 1.6 motor 170 hp ise sadece 6.6 yakıyor :D 1.6 170 hplik motoru kendim de test ettim araba 2700 km civarındaydı ve 7.4 gösteriyordu test aracı.Hepsini bizzat arkadaş çevremde gözlerimle gördüm tabi ankara şehir içi :) turbo arabada az yakmak isterseniz çok kolay tamamen pedal ilişkisi üzerine dayalı basarsan yakıyor,basmazsan gayet güzel çekiyor da , az da yakıyor :)

bmw candır gerisi heyecan.  8)

Rotweiler

Geçen de bi buluşmada mevzusunu döndürmüştük sanırım unuttunuz.

Son çıkan bi habere göre bapımsız bir kuruluş lastik testlerindeki aldatıcı sonuçların ardından yakıt tüketimindeki katalog verilerinin de yanıltıcı olduğunu çıkarmıştı. Bu yanıltıcı değer koyan firmaların başında da BMW(ki bu en çok %30 fark ile başı tutuyor), Mercedes, Audi ve VW(Bu Audi'den dolayı otomatik olarak listeye giriyordu diğer bi habere göre) geliyor.

Şurada da bir özeti var.

Firmaların yanındaki %lerden anlayabilirsiniz.

Avrupa birliği test süreçlerini daha sıkı ve zorlayıcı hale getirmek ve doğru rakamları alabilmek için 2017 dönemi için yasa çıkarmaya da hazırlanıyor. Ancak çıkarı olan bazı EU ülkeleri de bunu 2020'ye ertelemeye çalışıyor.
Anyone can drive a fast car, but only few can drive a car fast.
|||||||||||||||

Tolga033

You are not allowed to view links. Register or Login'un tapatalk uygulaması bulunuyor mu ? Bilgisi olan var mı ? Aradım bulamadım .  :S

Alfadanadam

Geçen de bi buluşmada mevzusunu döndürmüştük sanırım unuttunuz.

Son çıkan bi habere göre bapımsız bir kuruluş lastik testlerindeki aldatıcı sonuçların ardından yakıt tüketimindeki katalog verilerinin de yanıltıcı olduğunu çıkarmıştı. Bu yanıltıcı değer koyan firmaların başında da BMW(ki bu en çok %30 fark ile başı tutuyor), Mercedes, Audi ve VW(Bu Audi'den dolayı otomatik olarak listeye giriyordu diğer bi habere göre) geliyor.

Şurada da bir özeti var.

Firmaların yanındaki %lerden anlayabilirsiniz.

Avrupa birliği test süreçlerini daha sıkı ve zorlayıcı hale getirmek ve doğru rakamları alabilmek için 2017 dönemi için yasa çıkarmaya da hazırlanıyor. Ancak çıkarı olan bazı EU ülkeleri de bunu 2020'ye ertelemeye çalışıyor.

Sanırım burada asıl çakallık yol bilgisayarı verilerinin sabunlanmış olması. BMW sahipleri menzil/tüketim hesabı yapsalar belki de görecekler gerçek tüketimleri. Öte yandan ne kadar sabun yapıyor olsalar da cüsseye göre oldukça iyi olduklarını kabul etmek gerekir.

universeee

Yeni gördüm konuyu, çok geçmiş olsun, Allah acil şifa versin inşallah!
2005 Alfa Romeo 147 1.6TS Distinctive 2013-2016
2013 Nissan Qashqai 1.5 dci Tekna 2016 - ...

Gouki

alfaowner.com'un tapatalk uygulaması bulunuyor mu ? Bilgisi olan var mı ? Aradım bulamadım .  :S

Kardeşim geçen sene tapatalk uygulamalarından siteye erişim problemi yaşadıkları için kaldırdılar. Hala yok.