Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Gececiler Gündüzcüler

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

aurora

You are not allowed to view links. Register or Login
Zavallı olmak böyle işte...

Saçma sapan işler...

Neyse, bu hafta istanbul parka giden var mı?

B-1 Küfür, hakaret, tehdit, sataşma, aşağılama, kişi hak ve özgürlüklerine saygısız içeriğe sahip mesajlar göndermek yasaktır. Yöneticiler tarafından görülen bu tip mesajlar haber verilmeksizin silinecek ve mesajı atanların üyelikleri silinecektir. Bu tür mesajlara yine aynı şekilde karşılık vermek de suç unsuru olup, kesinlikle yasaktır. Yine aynı şekilde yukarıda yazılan durum Özel Mesajları da kapsamaktadır.

benim gitme ihtimalim var ama az, 1 mayıs'da Ankara'da gokart yarışım var. Yorulmazsam istanbul'a tekrar giderim.
Senna'yı anmak için düzenlenen yarış mı?

İstanbul park hal günleri olarak geçiyor.

ozoozo

Sevdim commanderi :) biz sanayi mahallesinde büyüdük kardeş. Senin arabanın dumanı anca bizim genzimizi açar rahat ol :D

Hahahaha direk link isterim :D ben baktığımda ilk konu kadar hararet yoktu.

Linki ;) son 3 - 4 sayfa tam eğlencelik :) Gerçekten de arabalarıyla uğraşıyorlar anladığım kadarıyla.. Araçlarında ciddi emek de vardır ama bu hırs niye, trafiğin olduğu saatte 240 la makaslar atmak niye... Deneyen adamlarda gayet düzgün yazışıyorlar. Ne varsa yancılarda var :)

O benimde dikkatimi çekti abi , polo bildiğin makas atarak roll yapıyor :D kekolar akşam 9-10 gibi çıktı sanırım bildiğin trafik var yolda. Eğer ki roll yapılacaksa en güzel saat ya gece yarısı yada sabaha karşı olmalı ki başka insanların hayatını tehlikeye atmamak gerek.

OZO..!!!

Murad

Alfa romeo bisiklet...

Doğa Tosun

Zavallı olmak böyle işte...

Saçma sapan işler...

Neyse, bu hafta istanbul parka giden var mı?

B-1 Küfür, hakaret, tehdit, sataşma, aşağılama, kişi hak ve özgürlüklerine saygısız içeriğe sahip mesajlar göndermek yasaktır. Yöneticiler tarafından görülen bu tip mesajlar haber verilmeksizin silinecek ve mesajı atanların üyelikleri silinecektir. Bu tür mesajlara yine aynı şekilde karşılık vermek de suç unsuru olup, kesinlikle yasaktır. Yine aynı şekilde yukarıda yazılan durum Özel Mesajları da kapsamaktadır.

benim gitme ihtimalim var ama az, 1 mayıs'da Ankara'da gokart yarışım var. Yorulmazsam istanbul'a tekrar giderim.
Senna'yı anmak için düzenlenen yarış mı?

Aynen
"AlfaRomeo 159 JTDM [url="//dist.plus"]Dist.Plus[/url] Qtronic

"Alfa MiTo 1.4 TB (sold)
"Alfa GT 2.0 JTS Selespeed (sold)
"Alfa 147 1.6 TS (sold)

Gouki

Alfa romeo bisiklet...

Sanırım 1500 euro demişlerdi abi fiyatına. Kırmızısı da vardı showroom'da.

Murad

Alfa romeo bisiklet...

Sanırım 1500 euro demişlerdi abi fiyatına. Kırmızısı da vardı showroom'da.

Tabi işin ucunda Alfa olunca kucağa oturtmak serbest  :-X
Nasıl olsa alışkınız. Sadece otomobillerde değil bisiklette de %100 vergi var demek ki...

Mustuaaa

Brera'da skywindow olmayınca ferah bişey istedik :D
well.. it goes like brrr

Alfadanadam

Skywindow dışarıdan var ya, içeriden yok :))

wolkanku

You are not allowed to view links. Register or Login tavan trimini, arka direklerin iç trimlerini komple değiştirirsen skywindow oluyor bilgin olsun mustuaa :) uzun yıllar bineceksen yapılabilir.
'98 Honda Civic
'06 Alfa Romeo 156 1.6 TS
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'06 Alfa Romeo 159 1.9 Jtdm
'11 Opel İnsignia
'06 Alfa Romeo Brera 2.2 JTS
'11 Alfa Romeo Giulietta 1.6 Jtdm SP2
08' Alfa Romeo 159 Jtdm Distinctive+

milano 75

beyler bizim 156 ya lastik yapcaz yazlık,17 o.z jantlar var elimizde 7.5 genişlik et 35,üzerindeki bitik lastikler 225 45 17,ne takmalıyız sizce 215 dar kalır gibi geliyor bana,makina 2.5 zaten,güç sıkıntısı olmaz,sürtme yaparmı?
delilikten muzdarip değilim,her anının tadını çıkarıyorum

tunerviper

beyler bizim 156 ya lastik yapcaz yazlık,17 o.z jantlar var elimizde 7.5 genişlik et 35,üzerindeki bitik lastikler 225 45 17,ne takmalıyız sizce 215 dar kalır gibi geliyor bana,makina 2.5 zaten,güç sıkıntısı olmaz,sürtme yaparmı?

Yay var mı ? Yay var ise bir ihtimal çamurluk Ağzına sürtme yapabiliyor o da direksiyonu tam çevirince tümsekten geçerken. Bizim 2.5 te şu an 225 var sıkıntı yok.
Turbo Twin Spark

Alper

Yay var mı ? Yay var ise bir ihtimal çamurluk Ağzına sürtme yapabiliyor o da direksiyonu tam çevirince tümsekten geçerken. Bizim 2.5 te şu an 225 var sıkıntı yok.
Abi ben 156 da Orj amortisör ile 5 cm yay ile 225 45 17 kullandım 1 kez sürtme yapmadı.
Jantlar da 17 inç 7.5 ofset et 35 di.
5 yetişkin full bagaj dahi sürtmezdi ama bu benim 156 milletin sürtüyormuş

milano 75

yaylar orjinal,amortisörler koni olması lazım You are not allowed to view links. Register or Login bakmıştın sanırım sen,öyleydi dimi amortisörler.çoktan değişcektik 16 ss leremi lastik alalım yoksa bunlaramı kararsız kaldık.bunlar ilk perte çıkan 156 sından kalma,sökmüştük o zaman hafif önlerde sürtüyodu davlumbaza ama o araba yorgun bakımsız bi arabaydı,belki yaylarda bile press falan olabilir.225 iyidr o zaman ,pek kullanmıyo vatandaş,kışlıklareıda var,sıfır ucuz bişey alcağımıza temiz bi çıkma kaliteli lastik bulup takalım diyoruz,km yapmıyo hiç.

iskoc

yaylar orjinal,amortisörler koni olması lazım You are not allowed to view links. Register or Login bakmıştın sanırım sen,öyleydi dimi amortisörler.çoktan değişcektik 16 ss leremi lastik alalım yoksa bunlaramı kararsız kaldık.bunlar ilk perte çıkan 156 sından kalma,sökmüştük o zaman hafif önlerde sürtüyodu davlumbaza ama o araba yorgun bakımsız bi arabaydı,belki yaylarda bile press falan olabilir.225 iyidr o zaman ,pek kullanmıyo vatandaş,kışlıklareıda var,sıfır ucuz bişey alcağımıza temiz bi çıkma kaliteli lastik bulup takalım diyoruz,km yapmıyo hiç.

Abi koni sertlik ayarlı amortisör ve spor yay vardı.araba yere çok yakındı 5 lik olabilir yaylar.ama sürtmedi hiç kullandım o gün.

Sent from my iPhone using Tapatalk
2001 156 2.0 Twinspark 2013-2015
1998 166 3.0 V6 24V     2015-2019

Alper

Abi amortisör sağlamsa sürtmez hiç

milano 75

ben spor yay olduğunu bilmiyodum You are not allowed to view links. Register or Login ,sürtmez sanırım yaa,215 yanakdan dar kalıyo bence.bu yayların sertlik ayarı nasıl yapılıyor,bi aparat yardımıyla üstten mi?

milano 75

pardon,amortisörlerin ayarı  ;)

iskoc

ben spor yay olduğunu bilmiyodum You are not allowed to view links. Register or Login ,sürtmez sanırım yaa,215 yanakdan dar kalıyo bence.bu yayların sertlik ayarı nasıl yapılıyor,bi aparat yardımıyla üstten mi?

Kule başlarında bi aparat vardı sanırım ordan abi

Sent from my iPhone using Tapatalk
2001 156 2.0 Twinspark 2013-2015
1998 166 3.0 V6 24V     2015-2019

milano 75

ok kardeşim.onu ankarayı aratıp soralım,nerdeymiş aparatı,çıkmadı sanırım arabadan,lazım olur,yoksada almak lazım.bakarsın ilerde yatay geçiş falan yaparım v6 ya,herşeyi düzgün olsun  :D

max-ime

Tolga033

İstanbul'a geldik ama 1 Alfa goremedik daha. Bu Alfa harbiden az.

krm1983

Yoksa Kocaeli'nden sportivoya gelecek olan siz miydiniz?

iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Siamo fatti della stessa materia di cui sono fatti i sogni.

Tolga033

Yoksa Kocaeli'nden sportivoya gelecek olan siz miydiniz?

iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Hayir.   Biz is dolayisiyla geldik,umarim gezebiliriz.

alihsans

Bu sefer bende de işler kesattı. :)
Ankara Batıkent - İstanbul Sarıyer arasında sadece bir tane siyah mk2 1.6 ts 156 gördüm. Alfalar gizlenmişti sanki.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hayatta en hakiki mürşit ilimdir.

Everybody should drive a Mini, everybody should own a Mini at some point or you're incomplete as a human being. JAMES MAY

alihsans

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hayatta en hakiki mürşit ilimdir.

Everybody should drive a Mini, everybody should own a Mini at some point or you're incomplete as a human being. JAMES MAY