Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Gececiler Gündüzcüler

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

anIL(34an623)

ben de diyodum bu konuya nerden girsem şimdi futbolla ilgili bi başlık olmadığı ve konuşulmaması daha sağlıklı olduğu için yazacak yer de bulamıyordum

öncelikle onur'u kınıyorum. takım izmir'e gelmiş, senin yaptığın oldu mu hiç dostum? ben bile izin günüm olsa bişeyler ayarlamayı düşünüodum da yalan oldu

ben de bi BJK'li olarak FB'li dostlarımı tebrik ederim. finalin adına yakışan bi maç oldu. 2-2 den sonra maç gidiyor sandım. gidebilirdi de. neyse ki gitmedi BJK kazandı diye söylemiyorum, Türkiye Kupasının uzun bi süre sonra nitelik kazandığını gördüm. bi ara kimse umursamıyordu. FB'li dostlarımız baya uzun süredir umursamıyorlar ama o ayrı bir mevzu tabi

maçın İzmir'de olması da güzel olmuş, zira ben BJK taraftarının olimpiyat performansını da merak ediyordum ama başka zamana kısmet inşallah.

CuoreSportivo

Geyik yok mu Geyik???

n/a

tshirtler ne zaman hazır : )

CuoreSportivo

2 atimlik geyik gücüm vardi onuda tukkettin Tolga

n/a

e tshirttür sticker dır artık geyik muhabbeti oldu sitede napalım : )

CuoreSportivo

Vazgecelim T-shirtten yaw, alfa logolu boxer yaptiralim, sticker'i da agda yerine kullanalim

n/a

fena fikir değil aslında... sticker hariç : )

Alfadanadam

şimdi bu ağda niyetine stickerı illaki alfa logolu boxer'ın altında uygulamak zorunlu mu yoksa başka yerlerimizde de kullanabiliyor muyuz? :))

CuoreSportivo

Bilhassa erojen bolgelerde etkili efendim...

n/a

pikini bölgesimi.. ozaman alfsititurkey stingleride yaptıralım.. ama aft filan yazabiliriz ancak

admin

Siz istersiniz biz yapmazmıyız. İşte 2006-2007 sezonu boxer koleksiyonumuz.

Made in AlfistiTurkey

Register or Login" border=0>

:alfisti:

Lütfen forumda arama yapmadan yeni konu başlatmayın.

n/a

hehe süper valla ..

Yalnız toplantılara gelirken pantelon üzerine giymek şartı ile : )

Alfadanadam

Önümüz yaz, pantolon giymesek te olur , ama önünü fermuarlı yapalım, üşütmeyelim oraları buraları :)

krm

hehe bunları giyip bi sahilde mangal muhabbeti döner.

n/a

o zaman alfistiturkey çizgili pijama dizaynıda rica edelim  : )

Onur

bunlarda trenlerden sonra yeni gözdelerim 1:87 ölçekte ufak ama detaylılar :) daha baya bekliyorum bunlara ek olarak 156 GTA , 147 GTA ve 156 yarış versiyonu gelecek, olmadı sizlere özel bir alfa reyonu açıp satış yaparım

not: aroc kartı olana bir güzellik yaparız :)

n/a

onur nerden aldın bunları ?

Onur

bunlarda yeniler :)

abi bunları arkadaşım italyadan gelirken getiriyor tren diaromamda kullanmam için. burda tanesine 22-30 ytl fiyat çekiyorlar ben çok aldıgım için ordan getirtmek daha mantıklı geliyor.ufak ve deyatlı oldugu için malesef biraz pahalı ama arkadaş burdada sattıgı için bol bol getiriyor.

n/a

alfa serisi tamamlanior mu onur

Onur

evet tamamladım hepsi imzamda

Tufan

You are not allowed to view links. Register or Login
bu mudur?

Onur

yep aynen budur :) fazlalıkları satıyorum varsa isteyen burdan satayım :)

CuoreSportivo

Cok paragoz olmussun Onur insan hediye eder 1-2 tane

Onur

Ziyacım 10 tane arabanın fiyatını ve toplam boyutunu bilsen gerçek senin 156 ya çok ucuz araba dersin :)

anIL(34an623)

ayrıca onur arkımız %100 güvenilir bir tüccar ziya bey. bunu da unutmayalım lütfen. yanlışı olmaz baksanıza yorumlara

ksk156 rumuzu biraz seni bozmuş onur ama bilemeyecem tabi