Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Gececiler Gündüzcüler

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hi_cazz

You are not allowed to view links. Register or Login
Orası kesin. Eski kadro Netflix'te yeni program yapacak diyorlardı ama hala birşey yok ortalıkta.

Ben arabalardan çok ince esprilerini, zeki sohbetlerini, ilginç ama gereksiz kapışmalarını falan özlüyorum.

Sent from my iPhone using Tapatalk

admin

Autozeitung isimli derginin internet sayfasında Can Eyilik isimli Türk vatandaşı ile ilgili bir haber var. Haberde Can Eyilik'in BMW hayranı olduğu ve bunu nasıl bir keyfe döndürdüğünü yazıyor.

Can Eyilik kendine ait bir garajı, garaj olmaktan çıkartıp bir sanat galerisi gibi tasarlamış.

:alfisti:

Lütfen forumda arama yapmadan yeni konu başlatmayın.

ahmetali

Autozeitung isimli derginin internet sayfasında Can Eyilik isimli Türk vatandaşı ile ilgili bir haber var. Haberde Can Eyilik'in BMW hayranı olduğu ve bunu nasıl bir keyfe döndürdüğünü yazıyor.

Can Eyilik kendine ait bir garajı, garaj olmaktan çıkartıp bir sanat galerisi gibi tasarlamış.

Duvardaki kaput tablolarına bayıldım. :alkis: :alkis:
R.I.P. Ayrton Senna
Respect Niki Lauda

ssg

Takip etmek isteyen varsa Instagram kullanıcı adı Driven34.
BMW 1.16i Sportline
Giulietta 1.6 JTDm
-----------------
Eksi Alfalarım
-----------------
MiTo 1.4 MA TCT
MiTo 1.4 TB
GT 2.0 JTS Selespeed

krm1983

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

Şaka gibi bir yorum.

Siamo fatti della stessa materia di cui sono fatti i sogni.

E.Ç.M. (MiTongin)

:S
*Smiles per gallon*

( Yaktığınız yakıt başına düşen gülümseme oranı )

Adza

Şaka gibi bir yorum.

Yurdum insanı ne kadar arabadan anladığını bir kez daha kendince dile getirmiş... :)

krm1983

Şaka gibi bir yorum.

Yurdum insanı ne kadar arabadan anladığını bir kez daha kendince dile getirmiş... :)

Segmentler, fiyat aralıkları, sınıflar birbirine girmiş :)

Recep Küçük

Bugün hanımla aramıza katılmasını beklediğimiz minik alfistanın beşik alışverişine gittiğimizde bu bebek arabasının tekerleklerini görünce aklıma 8c jantlar geldi. Sebepsizce gülümsedim. Hanım nedenini sordu? Söylediğimde hey Allah'ım ya dedi. Sizce de benzemiyor mu? :D :D

41 K 9803  147 1.6 ts progression 3K

KUY65

Bugün hanımla aramıza katılmasını beklediğimiz minik alfistanın beşik alışverişine gittiğimizde bu bebek arabasının tekerleklerini görünce aklıma 8c jantlar geldi. Sebepsizce gülümsedim. Hanım nedenini sordu? Söylediğimde hey Allah'ım ya dedi. Sizce de benzemiyor mu? :D :D
renk de hazır gunmetalimsi :D
06KUY65-MiTo Kutay Yıldız, Ankara

ucarozcan

Mersin sokaklarında gezerken birde arabayı yıkatıp cila atmışsam bakan bakana. Işıklarda durduğumuzda eşim otobüs şoförlerinin jantlara baktığını birkaç kez söyledi. :)
Başıma bir iş gelmesinden korkuyorum çok dikkat çekiyor.  :o
Zaten arabanın kaportasına her baktığımda bir yerlerine bir şey olduğunu fark ediyorum.  :nazar: :nazar: :nazar:
(Araba 159)
Arabam Şekil Yolumdan Çekil!

Kubilay

Ben bırakın parçayı, aracımı dahi bu forumdan aldım.Alırken elbette expertiz yaptırmakla birlikte bana güven veren diğer şey bu forumun ortamı ve ortamda tanınan güvenilir bir insandan alacak olmamdı.Şükür sorun çıkmadı ve ben aracımı alalı 2 yıl olmasına rağmen hala iyi ki forumdan birinin aracını aldım diye You are not allowed to view links. Register or Login yönetiminin elbette her alışverişi denetleme gibi bir durumu yok fakat burada düzenli ticaret yapan bir insan hakkında birden fazla şikayet varsa bunu dikkate almaları gerektiğini düşünüyorum.Burada elbette her şey için yazılı kural olamaz ama bu site üyelerine bir şey satan birinin "ben sürekli telefonumu açacağıma dair söz vermedim" minvalinde sözler etmemesi gerekiyor.

Fatihob

Guli fotusunun altına SLS fotosu koyan arkadaşın beyni yanmış :)
..

krm1983

Guli fotusunun altına SLS fotosu koyan arkadaşın beyni yanmış :)

Bllincli kullanici :)

Ugur55

Denetim için Kenyadaydm. Trafık anormal araclar muthiş.
calınmasn diye aynalar araclara baglanmıs ;) İstanbula bile şukrettim geldiğimde.

2012 Giulietta 1.4 MA Distinctive Mk1
2015 Giulietta 1.6 JTDM Distinctive Mk2
2015 Giulietta 1.4 MA TCT Distinctive Mk2
,,

Tolga033

Tapatalk 19.03

krm1983

Tapatalk 19.03

Çarpışan oto olarak kullanmışlar herhalde.

ArinFırat

Sanayiden çıkar çıkmaz ilk ışıklarda çarpışıveriyormuş :) halk hareketinden bile nasibini almış..kesin sel hasarı,çığ düşmesi vs her türlü kayıt vardır

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

francobaresi

dun havaalanina giderken gormus arkadasim, kaza yapan araba kahverengi 159'muş. cok fena bir olay :(

Cuore sportivo

Tolga033

dun havaalanina giderken gormus arkadasim, kaza yapan araba kahverengi 159'muş. cok fena bir olay :(

Allah rahmet eylesin. :(

Tapatalk 19.03

admin

Haberin ve yaşamanı yitiren kişinin yanında önemsiz bir ayrıntı var. Görüntülerin 49. ile 57. saniyesi arasında arkadan bordo bir 166 beliriyor ve bir polis de soldan o tarafa doğru koşuyor. Muhtemelen 166 sürücüsü sırada bekleyen başkalarının hakkını gasp ederek öne geçtiği için ceza yiyor, çünkü 1:07'ye kadar arkada durmaya devam ediyor.
Tebrikler 166 sürücüsü!
:alfisti:

Lütfen forumda arama yapmadan yeni konu başlatmayın.

muğlalı

50 mt ilerde kavşak var ordan geçse bu elim olay olmayacak, 166 sürücüsünede iyi olmuş.

milano 75

yaz geldi,kaşıntı başladı.jant istiyorum ve kararsızım,durduk yere ne masrafı bu yoklukda falan.beğendiğim 2 tane 17 jant modeli var ama ne alırsam alayım aklımda sz tarz olduğu için kaşıntı bitmiyecek.jant işi tamamen sarmala döndü şu an,custom bişeyler olmalı..3 seçenek var,3 ünüde aynı kişi yapıcak.fiyat detay bekliyorum.birincisi mevcut 16 ların arka ofseti 3 cm genişletilip çamurluk doldurulacak ama ebat yine istediğim sonucu aldırmayabilir.maliyet 500.ikincisi ki aslında en istediğim ama fiyat nedeniyle zor olan 156 nın 15 jantını ofsetlendirip 17 yapma,2 parça.dehşet olur ama jant benden 2500 fiyat.3.sü sz,  ronal1 yada lancia stratos jantı harmanı gunmetal boyalı sac jant oda 1500.elemanla az önce konuştum.bana üçününde son maliyetini çıkar,hatta benim 16 ları alırsan takasa 2.seçeneğe yönelirim,seninde reklamın olsun falan dedim.bu üçünden biri olucak.sırayla yapmayı düşündüğümüz işlerin resimleri altta. 
bu birinci seçenek,en az masraf ama heves geçmiycek

bu ikinci seçenek ki asıl istediğim bu ama çok para,ben telediale değil 156 standart jantına yaptırırım efsane olur

buda 3,altta sağdaki delikli jant ,buda olur
  :duvar: :duvar:
delilikten muzdarip değilim,her anının tadını çıkarıyorum

milano 75

3. ye yanlış foto koymuşum,altta en sağdaki ,sac jant
delilikten muzdarip değilim,her anının tadını çıkarıyorum

erdem1904

kaza haberini forumda  yeni gördüm... Bordo 166 sürücüsü uyanıklık yapan şoför değil, müşterisine yardıma gelen servis sahibi... dip not ;) You are not allowed to view links. Register or Login , You are not allowed to view links. Register or Login 
1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2