Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Gececiler Gündüzcüler

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Sercan Keklik

Modeme bulaşan virüs nedir arkadaşlar?

İlk defa duyduğum için merak ettim google a da yazdım ama pek net bir bilgi edinemedim?
145 1.4 TwinSpark
145 1.6 TwinSpark
147 1.6 TwinSpark
147 2.0 SeleSpeed Blackline
156 1.6 TwinSpark
156 2.0 TwinSpark
156 2.0 SeleSpeed
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
159 1.9 JTS
MiTo 1.6 JTDm
Giulietta 1.4 MultiAir
Giulietta 1.6 JTDm
Giulietta 1.6 JTDm
Spider 2.0 TwinSpark (916)
Spider 2.2 JTS SeleSpeed (939)
159 JTD Ti

milano 75

You are not allowed to view links. Register or Login

İlk defa duyduğum için merak ettim google a da yazdım ama pek net bir bilgi edinemedim?
oldu be,modemi restledim düzeldi.enteresan,bende ilk defa duydum
delilikten muzdarip değilim,her anının tadını çıkarıyorum

ucarozcan

Üstad bu linkte ne olduğundan az çok bahsetmiş. Bu gün türeyen bir virüs değil uzun süredir var.
Arabam Şekil Yolumdan Çekil!

Kaan

oldu be,modemi restledim düzeldi.enteresan,bende ilk defa duydum
sorun çözüldüyse ne mutlu abi.
1 hayal
5 duyu
6.his

milano 75

sağolun arkadaşlar,çözüldü  :serefe:

milano 75

olmadı ,dün düzelmişti bugün yine aynı,modemi kaldırıp yeniden kurdum hatta,bi süre sonra aynı You are not allowed to view links. Register or Login sinir anında kırarım ben bu pc yi

ucarozcan

olmadı ,dün düzelmişti bugün yine aynı,modemi kaldırıp yeniden kurdum hatta,bi süre sonra aynı You are not allowed to view links. Register or Login sinir anında kırarım ben bu pc yi
Üstad modemi resetle, bilgisayarı internete bağlamadan formatla derim. Birde nereye bulaşmışsa telefon veya başla bilgisayarlara onlarıda formatlayın. Yoksa yine virüs eski yerine (modem) gider. Modem resetledin tekrar olmuyorsa modemi değiştir. Birde bu virüs google hesabına da giriyor diye okudum. Hani google hesabınla bağlan (giriş yap) diyoruz ya öylede hesaplara giriyormuş. Tabi google hesabını bilgisayarda açınca tekrar bilgisayara veya modeme virüs yayılıyor. Yorucu bir iş ama biraz zaman istiyor. En son temiz bir virüs programı ile güvenliğini sağlayın bilgisayarın. Norton veya kasper  öneririm. Ücretsiz virüs programlarının kendisi virüs yayar.

Xperia Z3
Arabam Şekil Yolumdan Çekil!

Kaan

Abi modem eskiyse risk daha fazla. Yine geliyor yine geliyor. Benim evde aynı sorun var. Modemi değiştirmek için ömrünün dolmasını bekliyorum. Amortisör, balata ıvr zıvır derken adam gibi modem alamam diye kırmaya gözüm yemiyor bu aralar benim de. Aynı şekilde ios ları bilmiyorum ama android sistemlerde de yayılıyor. Normal bir internet sayfasına giremez oluyorsun. Ama emin ol bilgisayarında sıkıntı yok.
1 hayal
5 duyu
6.his

hi_cazz

Özellikle tp-link'in eski modellerinin 1 numaralı düşmanıdır. Ne arayüze bağlanır? Ne de bir çok sayfayı düzgün gösterir. Resetlersiniz düzelir ama 1-2 gün içinde aynı sorunla tekrar başbaşa kalırsınız. Çözüm güncel modemlerle değiştirmek.

Sent from my iPhone using Tapatalk

milano 75

Özellikle tp-link'in eski modellerinin 1 numaralı düşmanıdır. Ne arayüze bağlanır? Ne de bir çok sayfayı düzgün gösterir. Resetlersiniz düzelir ama 1-2 gün içinde aynı sorunla tekrar başbaşa kalırsınız. Çözüm güncel modemlerle değiştirmek.

aynen,iki kez reset attım,şimdide arayüze bağlanmıyor.kablosuza şifre koyamıyorum.modem farz oldu

Tolga033

arkadaşlar 1000 tl civarı foto kamerası iyi bi telefon lazım,instagramda ürün sergilemek amaçlı kullanıcağım foto çekimini.mevcuutta s3 mini var ,berbat.telefonu pek konuşma dışında kullanmadığım ve hasar verme ihtimalim çok olduğu için(düşürme v.s  ;) ) çok para vermek istemiyorum.1000 üstüne biraz çıkıp lg g3 e odaklanmıştım fakat nette biraz araştırma yapıp almak için teknosaya gidince orda g4 kafamı çeldi kurcalayınca.kamera özellikleri,manuel ayarlar falan mükemmel ama çok para benim için.nette karşılaştırmalardada baya övüyolar foto kalittesini fakat ben o kadar para vermeden diğer detayları çok iyi olmasada kamerası iyi bi telefon olsun diyorum.tavsiye edeceğiniz ,bildiğiniz bir ürün varmıdır.

Htc Desire Eye araştırabilirsin abi,Htc'de en iyi kameraya sahip cihazlardan. Nette 1200-1300 civarı.

milano 75

Htc Desire Eye araştırabilirsin abi,Htc'de en iyi kameraya sahip cihazlardan. Nette 1200-1300 civarı.
tolga g4 aldım kardeşim,temiz bi 2. el denk geldi.aldık gitti

Tolga033

tolga g4 aldım kardeşim,temiz bi 2. el denk geldi.aldık gitti
Hayırlı olsun abi.

milano 75

Hayırlı olsun abi.
eyvallah kardeşim,vara yoğa alıntı yaparak cevaplıyorum,virüsün adiliği,extra hiçbir yönlendirmeleri etiketleri kullanamıyorum,en çok bizm forumda yapıyor bunu.enteresan olan face sekmelerinde kesinlikle olmuyor

milano 75

tekrar ben ve sorularım.Aramızda elektronik sigara kullanan varmı arkadaşlar.ben bikaç sene önce eniştemde görmüştüm,kalpten gümlemekten son anda ameliyatla yırtınca bi ara sigara niyetine kullandı ama o basit kalem gibi bişeydi,bi kaç gündür bakıyorumda baya uçmuş bu e sigara mevzusu.malum yaş 40,sigara evveliyatı 25 sene var ve artık oturduğum yerde tıkanmaya başladım(bırak o zaman kardeşim demeyin,olmuyo işte) uzun lafın kısası kara verdim alıcam dedm demesine ama tüm gün baktım internete kafam yandı.e sigaramı alıyoz aya mekikmi yolluyoz,bi dünya acaip terimler,parçalar v.s v.s .aramızda varmı kullanan,şu kiti al ,başla,sonra zamanla yolda dizersin kervanı diyecek tecrübeli bi vatandaş.bu arada millet artık esigara partileri falan düzenliyo  :) buyrunuz videoya You are not allowed to view links. Register or Login

ar.159

tekrar ben ve sorularım.Aramızda elektronik sigara kullanan varmı arkadaşlar.ben bikaç sene önce eniştemde görmüştüm,kalpten gümlemekten son anda ameliyatla yırtınca bi ara sigara niyetine kullandı ama o basit kalem gibi bişeydi,bi kaç gündür bakıyorumda baya uçmuş bu e sigara mevzusu.malum yaş 40,sigara evveliyatı 25 sene var ve artık oturduğum yerde tıkanmaya başladım(bırak o zaman kardeşim demeyin,olmuyo işte) uzun lafın kısası kara verdim alıcam dedm demesine ama tüm gün baktım internete kafam yandı.e sigaramı alıyoz aya mekikmi yolluyoz,bi dünya acaip terimler,parçalar v.s v.s .aramızda varmı kullanan,şu kiti al ,başla,sonra zamanla yolda dizersin kervanı diyecek tecrübeli bi vatandaş.bu arada millet artık esigara partileri falan düzenliyo  :) buyrunuz videoya You are not allowed to view links. Register or Login
Ben 3 yıldır kullanıyorum cok da memnunum
3 yıla yakın oldu sigarayı bırakalı ve hic aramadım arada bir içmem gerekti resmen hic içmemiş biri gibi ağzım yüzüm acıdı tiksindim normal sigaradan
Ama elektronik sigara Dunyasi derya Deniz
Aldım başlıyorumla olmuyor o is
Piyasada en az 500 çeşit makine 1000 çeşitse likit var eğer doğru makine ve damak tadına uygun likit bulursan sigaradan cok daha fazla zevk alırsın ama doğru ikiliyi yakalayamazsan hata eder o sevdadan vazgeçersin birde dedigim gibi bambaska burdunya öğrenmek gereken bir cok sey var ama Sana en temiz yolu söyleyeyim
1 adet ego one al mümkünse üstüne cubic al yada standartla basla boşver 5 li 1 ohm atomizer paketi al bu cihaz olarak tum ihtiyacını karşılayacak
Likit ise zevk meselesi akacaksın deneyeceksin ama mutlaka prenium likit al 30 lugu 80-100 lira olanlardan ve kendi basına kullanmaya başlama mutlaka kullanan birinden yardım al yanı araba gibi öğrenmeden kullanmaya calışma

34 AV 0020 COMING SOON!!
"Diğerleri otomobil satmak için yarışır, biz ise yarışmak için otomobil satarız."Enzo-Ferrari
"Ne zaman yolda bir Alfa Romeo görsem şapkamı çıkartıp onu selamlarım." Henry Ford

milano 75

You are not allowed to view links. Register or Login eyvallah,sağol.2 saattir ekşisözlüğe bakıyorum,allak bullak oldum,bildiğin bambaşka bi iş bu dediğin gibi.dükkanda yan komşumun bi arkadaşı geliyo arada,onun elinde gördüm,tam muhabbetini açtık müşteri geldi koptu mevzu.elemanı yakalayınca eşeliyim iyice.yurtdışı girişler takılıyomuş artık,burda 2-3 kat para ama ben o mevzuyu geçtim,bir an önce bulaşayım diyorum.varmı senin burdan alışveriş yaptığın bi site,dolandırıcısıda çokmuş

ar.159

Ben şahıslardan alıyorum ama güvenilir sitelerde var
Esigarakapida esigaratamam vs dedigim cihazin pek sahtesi yoktur Joyetech ego one 1800 mah alacaksın 1.0 ohm atomizer alacaksın en zoru buydu senin icin onu da hallettik ;)

34 AV 0020 COMING SOON!!
"Diğerleri otomobil satmak için yarışır, biz ise yarışmak için otomobil satarız."Enzo-Ferrari
"Ne zaman yolda bir Alfa Romeo görsem şapkamı çıkartıp onu selamlarım." Henry Ford

milano 75

teşekkür ettim,dediğin cihaza baktım,kalem gibi bişey.benim elemanda gördüğüm daha büyük,cep parfüm şişesi gibi bişeydi.üstseviye falan o zaman  :)

milano 75

böyle bişey You are not allowed to view links. Register or Login

ar.159

teşekkür ettim,dediğin cihaza baktım,kalem gibi bişey.benim elemanda gördüğüm daha büyük,cep parfüm şişesi gibi bişeydi.üstseviye falan o zaman  :)
Kalem gibi sayılmaz biraz kalemce ve üst kısmı senin linkini verdiğin cihaz ile aynıdır yani ikisinin de motoru aynı fark sadece diğeri daha profesyonel turboyu kademeli açıyor nos kullanıyor akü daha güçlü bunlar genel kullanıcı için gereksiz benim size tavsiye ettiğim ise 1.6 dizel otomatik 160 bg
Optimum en makbul sistem yani ;)

34 AV 0020 COMING SOON!!

erdem1904

You are not allowed to view links. Register or Login önümüz ramazan ayı ve eğer oruç tutacaksan bu senin için fırsat.  :) Ben geçen sene iftarda bir adet ince purolardan içerek , ramazan sonrası ise 1 ay boyunca kahvenin yanında günde 1-2 adet puro içerek bıraktım. Tam 260 gündür de komple dumansız hava sahasındayım :) Aynı yöntemi tavsiye ederim.
1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

milano 75

You are not allowed to view links. Register or Login önümüz ramazan ayı ve eğer oruç tutacaksan bu senin için fırsat.  :) Ben geçen sene iftarda bir adet ince purolardan içerek , ramazan sonrası ise 1 ay boyunca kahvenin yanında günde 1-2 adet puro içerek bıraktım. Tam 260 gündür de komple dumansız hava sahasındayım :) Aynı yöntemi tavsiye ederim.
ramazanda sigara bırakmayı bir defa denedim,bir daha zor.1.5 paket ve üstü sigara tüketen biri olarak ramazanda hiç kasmadan akşam ediyorum,isterlerse etrafımda duman alemi yapsınlar dokunmuyor.bazıları gibi ezan okunur okunmaz bişeyler atıştırıp sigarayada sarılmam(boğazıma daha düşkünüm) sahur sonrasıda öyle üstüste yakmam,hatta bazen yarım içip atarım ama genelde iradesi zayıf biriyim,aklıma düşen şeye hayattta karşı koyamam.o yüzden normal zamanlarda bir iki başarısız denemem oldu,birde ramazanda.ramazanda bir arkadaşımla sigarayı bırakmak üzere anlaştık,ilk akşam buluştuk,eskihisara indik ,çay sohbet falan oyalandık,canımız deli gibi sigara istiyor ama yok,bırakcaz diyoruz.ertesi gün oldu akşam iftar olmuyor bildiğin,sigara burnumda tütüyor,nerdeyse orucu patlatacam,iftar sonrası yine eskihisara indik ama birbirimizin gözüne bakıyoruz artık,ilk kim koyvercek diye,birinci çay,ikinci çay,üçüncü geldi eeeh dedim,yeter ulan ben büfeye koşuyorum dedim,arkadaşda bekle bende geliyorum ,senin dönmenimi bekliycem dedi ve bizim sigara bırakma işi bitti  :D e-sigarada neticede zaralı bişey ama araştırdığım kadarıyla bazı yan etkileri olsada nikotin miktarını zamanla ayralayabilme imkanı birde geri kalan bilimum zehirden uzak durma imkanı cezbedici

erdem1904

:) tesbihi yazmayı unuttum. Sigarayı bırakmanın oyalanma kısmında müthiş faydalı. Genel anlamda sevmesem de ufaktan tesbih koleksiyonum bile oldu  ;) 
1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

milano 75

kafadan pes etmek gibi ama kendimi biliyorum,benim için gerçekten çok zor bıraktım deyip bırakmak,bunca yıllık alışkanlık var,sinir problemim var,iş stresi var,var oğlu var.işin para kısmını geçtim hatta bi ara deneme amaçlı yarım içip attım sigaraları,parayı zaten veriyoruz,bari yarıyarıya zehirlenelim diye ama bu seferde iki sigara arası mesafe kısaldı.velhasılkelam sıkıntı büyük,birde böyle deniyelim,belki nikotin alımını zamanla azaltabilirim ve biraz daha keyfi içerim diye düşünüyorum.Haa buna başlıyanda bunu bırakmıyor,onun farkındayım,en azından iki gündür nette bakınıyorum,sigarayı bırakmışlar e-sigara tiryakisi olmuşlar ama kullanıcı yorumları sigar ile bunun günlük yaşama kötü etkisi arasında dağlar kadar farkdan bahsediyorlar.