Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Gececiler Gündüzcüler

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Fatihob

Her yer paypal zaten. Varsa paran hemen yolla, yoksa alternatif ne çözümler bulunacak ona bakacağız.
..

Utku

Şu an belirsizlik var sanırım, bazı yerlerde yurt dışı harcamaları aynen devam edecek deniyor.Sadece yurt içi kullanımlar kapatılacak.

Ama paypal dan gelen mail de aynen şöyle ;

PayPal olarak Türkiye'deki faaliyetlerimizi durdurduğumuzu üzülerek bildirmekteyiz.

6 Haziran 2016 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere Türkiye'deki müşterilerimiz PayPal hesapları üzerinden para gönderme ve alma işlemi yapamayacaklardır.  Müşterilerimiz PayPal hesaplarına giriş yapabilir ve varsa hesaplarındaki bakiyeyi Türkiye'deki banka hesaplarına aktarabilirler.

Belirtmek isteriz ki, PayPal'ın önceliği her zaman müşterileri olmuştur. Ancak yerel düzenleyici kuruluşa yaptığımız lisans başvurusunun reddi ve ilgili kurumun Türkiye'deki faaliyetlerimizi durdurma talimatı doğrultusunda uygulamak durumunda olduğumuz bu karardan dolayı üzüntü duymaktayız.
2003 147 1.6 Twinspark
2008 159 1.9 Jtdm-Qtronic
2005 156 2.0 Selespeed
2008 159 1.9 Jtdm-Qtronic

Fatihob

Bende ilk alışveriş yapabliriz diye düşünmüştüm, sonra bu yazıyı görünce para gönderme yapılmayacak ibaresini okudum. Anladığım kadarıyla paypal üzerinden alışveiş yapamayacağız. Bakalım ne olacak böyle.
..

ucarozcan

Geriye Swift kalıyor.
Oda paranız eksik olarak karşı hesaba geçme ihtimali de var.
Adamlara Bitcoil ile para transferini önermek lazım. :)

Xperia Z3

Arabam Şekil Yolumdan Çekil!

Sportivo

Sanal kredi kartı kullanılabilir

Sent from my iPhone using Tapatalk
Alfa Romeo 156
35 AU 4494

Sercan Keklik

10 dolar altı çekemediğiniz bakiyenizi, (10 dolar altı parayı paypal ödemez)

Lösev e ücretsiz yönlendirebilirsiniz.

145 1.4 TwinSpark
145 1.6 TwinSpark
147 1.6 TwinSpark
147 2.0 SeleSpeed Blackline
156 1.6 TwinSpark
156 2.0 TwinSpark
156 2.0 SeleSpeed
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
159 1.9 JTS
MiTo 1.6 JTDm
Giulietta 1.4 MultiAir
Giulietta 1.6 JTDm
Giulietta 1.6 JTDm
Spider 2.0 TwinSpark (916)
Spider 2.2 JTS SeleSpeed (939)
159 JTD Ti

admin

Jeremy Clarkson ve diğer iki arkadaşı BBC'den ayrıldıktan sonra onların BBC'deki yerini alan yeni kişilerin (Radio-DJ Chris Evans, oyuncu Matt Leblanc ve Nürburgring Pisti Taxi Sürücü olarak adlandırılan Sabine Schmitz) ilk şovu hem basın hem de seyirci tarafından inanılmaz sıkıcı, tek düze, yeni fikirlerden uzak bulundu. Hatta seyircilerin bile yeterli motivasyona sahip olmadığı dile getirildi. 4,3 milyonluk izleyici sayısı da son 10 yılın en kötü izlenme sayısı olmuş.

Özellikle twitterda aşağıdakilere ait yorumlar oldukça ironik;

#Liam Bates  ‎‎@LiamBates01 
Just caught up on the new 'top gear' and it's fucking terrible
😩😂 You are not allowed to view links. Register or Login
2:00 PM - 30 May 2016 ·  Shrewsbury, England, United Kingdom

LADkers MACHKA  ‎‎@IAmJackLackenby 
This new Top Gear is like if the old got hit with a brick and became brain dead #TopGear
1:58 PM - 30 May 2016

James Baker  ‎‎@baker_boii 
Top Gear with Chris Evans. - He was annoying talking over when they were doing the celebrity challenge race.

james  ‎‎@james_chaundy 
The audience are loving it #TopGear
10:25 PM - 29 May 2016

katie smith  ‎‎@katieeloouise 
Clarkson and May reading through the hasthag #TopGear right now... You are not allowed to view links. Register or Login
10:59 PM - 29 May 2016

Matthew Stone  ‎‎@stone1_matthew 
"So, I heard the new top gear was okay"
:alfisti:

Lütfen forumda arama yapmadan yeni konu başlatmayın.

admin

1 Temmuz itibarı ile Paris'te eski otomobiller için sürüş yasağı başlıyor.

Paris'te yaşanan SMOG (fosil yakıtlar nedeni ile oluşan kirli hava) nedeni ile 1 Temmuz'dan itibaren sadece 1997 yılı ve sonrası otomobiller şehir trafiğine girebilecekler. Motorsiklet ve Scooter gibi motorlu taşıtlarda bu tarih 01.06.1999 ve daha genç üretimler olarak belirlenmiş olup daha eskilerin şehir trafiğini kullanmaları belli gün ve saatler için yasaklandı. Paris Yerel Yönetimi'nin hesaplamalarına göre bu yasaktan yaklaşık %10 dolayında taşıt etkilenecek. Ancak şehir trafiğinin çok falza kullanan taşıtları için düzenleme olup olmadığı belli değil.

Sürüş yasağı hafta için sabah saat 08:00 ile akşam saat 20:00 arasında geçerli olacak. Haftasonunda tüm otomobillerin sürüş yapması serbest. Belirtilen günlerde izin verilmeyen bir otomobil ile sürüş gerçekleştirenler ilk seferde 35 € cezaya çarptırılacaklar. Birden fazla kere yakalanılması durumunda bu ceza 450 €'ya kadar çıkabilecek.

Paris Yerel Yönetimi bunun haricinde belirtilen üretim tarihleri içerisinde yer alıp yine de çevreyi kirleten otomobilleri de gözlem altına alacak. Buna göre şehir merkezini kullanacak olan tüm otomobillerde bir çevre plaketi bulunacak. Bu plaketlere göre otomobilin derecesi anlaşılabilir olup havanın aşırı kirlendiği durumlarda belli otomobillerin yasaklanması sağlanabilecek.

admin

Goodyear, artık Elektro-Roller satmaya başladı

Lastik üreticisi Goodyear çevreye duyarlı mobil yaşam konusunda yeni fikirler geliştirerek 3 Tekerli Araçları satış listesine aldı. Bu araçların satışına öncelikle Avrupa'da başlanacak satışa sunulacağı ülkedeki yasal zorunluluklara göre sınıflandırılacak. Başlangıçta iki adet model satışa sunulmuş olacak. Bunlarda ilki üç tekerli (önde iki) bir Elektro-Scooter ile diğeri yine üç tekerli (önde iki) bir Elektro-Roller.

Goodyear-ego1

Goodyear e-Go 1, Roller olarak 45 km/s sürate kadar süratlenebilecek. Bu konspet oldukça ilginç olsa da muhtemelen Avrupa ülkelerinde güvenlik nedeni ile satışı mümkün olmayacak.

Goodyear-ego2
Goodyear e-Go 2 ise bir veya iki koltuklu bir Elektro-Roller ve Eylül 2016 itibarı ile otomobil veya motosiklet bayilerinde satışa sunulacak. Satış fiyatları Avrupa için e-Go 1'de 2800 € ve e-Go 2 için yaklaşık 4.000 € olacak.

Tolga033

National Geographic'de 1000£ bütçe ile Alfa Romeo arıyorlar. Şu an GTV var .

vieri

milano 75

arkadaşlar selam, bu ara kerkinme sorunuyla uğraşıyorum.ara ara buraya forumlardan translate ile tam çözemediğim mevzuları yazıcam,çeviri yaparsanız ilerleme kaydederim inşallah. misal alttaki metin,krank kasnağı gevşekliğinden bahsediyor sanırım.Bu vatandaş 3500 dvir gibi kesmeden bahsedip bir sayfa süren işlemlerden sonra en sona bunu yazmış ve konu bitmiş.burda olayın çözümünü veriyor mu?
   Finally thought about the crank pulley with the toothed wheel, it was loose and the keyway had chopped out. Got another, reassembled engine, all works well now.Finally thought about the crank pulley with the toothed wheel, it was loose and the keyway had chopped out. Got another, reassembled engine, all works well now.
delilikten muzdarip değilim,her anının tadını çıkarıyorum

milano 75

bir vatandaşda alttaki şekilde çözmüş ama ben yazıyı çözemedim,buji kabloların gevşekliği falan sanırım
I think I've hopefully cured it. I discovered three HT leads were very loose over their respective spark plugs so could have been causing some sort of shorting out. The leads were quite taught too so I pulled through a bit more slack towards the engine and they are also being held down with the trim plate that fits over the top.

Seemed to be singing along nicely this morning so fingers crossed for an obvious and simple fix!

halil

hangi marka hangi motoru kullanıyor.

You are not allowed to view links. Register or Login
cehennemde ateş yoktur.her insan kendi  ateşini bu dünyadan götürür.P.S.A

erdem1904

Plâka nasıl hiç edilir :) [IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

ucarozcan

Bu gün sabah adamın biri ışıklarda yanıma yanaştı. Cam açık HACI ABİ bu jantlar orijinal mı? Diye soruverdi. Bende gayri ihtiyari kafa salladım evet anlamında. Çok orijinal diyip durdu.
Lügatıma yeni kelimeyi ekledim. ''hacı abi'' .

Xperia Z3

Arabam Şekil Yolumdan Çekil!

OğuzCanAlantor

Benim yazılımı yapan Racewerks Serdar bu hafta cuma günü İstanbul'a gidicek birkaç araca yazılım yapmak için eğer Multiair yazılımı düşünen varsa İstanbulda Serdar ile iletişime geçerim . You are not allowed to view links. Register or Login

E.Ç.M. (MiTongin)

Benim yazılımı yapan Racewerks Serdar bu hafta cuma günü İstanbul'a gidicek birkaç araca yazılım yapmak için eğer Multiair yazılımı düşünen varsa İstanbulda Serdar ile iletişime geçerim . You are not allowed to view links. Register or Login
şimdi değil oğuzum şimdi değil  :lol: sağol haber ettiğin için. bir dahaki sefere inşallah. daha elzem sorunlarımız var biliyorsun ;)
*Smiles per gallon*

( Yaktığınız yakıt başına düşen gülümseme oranı )

Kaan

Bu jantları bilen var mı acaba. Alfa'da görmedim hiç. Yada hatırlayamaıyorum. 17" ve uygun fiyatlı. 156 lara yakışmayabilir ama 147 ler için hoş durabilir bence.
1 hayal
5 duyu
6.his

OğuzCanAlantor

Bu jantları bilen var mı acaba. Alfa'da görmedim hiç. Yada hatırlayamaıyorum. 17" ve uygun fiyatlı. 156 lara yakışmayabilir ama 147 ler için hoş durabilir bence.

Hoş durur zaten oem ürün olduğunu söylememiş sadece İtalyan yapımı

nazamarya

Boyanın metalik mi opak mı olduğunu ruhsattan anlayabilir miyiz? Sadece beyaz yazması opak anlamına mı gelir? yoksa illa boya kodunu mu bulmamız gerekli? teşekkürler.
2015 - 2012 Model  Giulietta 1.4 TB Multiair Distinctive TCT
2017 - 2012 Model Urban Line BMW 1.16 Otomatik

ihsany

Boyanın metalik mi opak mı olduğunu ruhsattan anlayabilir miyiz? Sadece beyaz yazması opak anlamına mı gelir? yoksa illa boya kodunu mu bulmamız gerekli? teşekkürler.

You are not allowed to view links. Register or Login ruhsata pek güvenme, yanlış yazabiliyorlar. En doğrusu, renk etiketi üzerinden bakmak.
Alfa Romeo 147 1.6 Eco
Alfa Romeo Giulietta 1.4 TB MA TCT
Alfa Romeo 156 2.0

İhsan Yaprak
L'amore è diverso in italiano

milano 75

jantlar siyah 1.8 turbo 75 in üstündeydi,hafif konkav,güzel jant.

tughan

Ford'tan keyifli bir babalar günü reklamı olmuş  :alkis:

Tuğhan.
156 Selespeed

Tolga033

Adamlar nelerle uğraşıyor.