Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Gececiler Gündüzcüler

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Sercan Keklik

HD-Turk e üye olan varmı davetiye alsak :D
145 1.4 TwinSpark
145 1.6 TwinSpark
147 1.6 TwinSpark
147 2.0 SeleSpeed Blackline
156 1.6 TwinSpark
156 2.0 TwinSpark
156 2.0 SeleSpeed
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
159 1.9 JTS
MiTo 1.6 JTDm
Giulietta 1.4 MultiAir
Giulietta 1.6 JTDm
Giulietta 1.6 JTDm
Spider 2.0 TwinSpark (916)
Spider 2.2 JTS SeleSpeed (939)
159 JTD Ti

ozoozo

Vardım kardeşim sağolasın.  Sıkıntı yok kardeşim senin yolunun 4/3 tertemiz , bir tek ankaraya yaklaştığında koçhisar dan biraz önce ve ankaraya kadar hafif sis vardı oda yok denecek kadar yani.

iPhone 'den You are not allowed to view links. Register or Login aracılığı ile gönderildi

Lbe

You are not allowed to view links. Register or Login
Vardım kardeşim sağolasın.  Sıkıntı yok kardeşim senin yolunun 4/3 tertemiz , bir tek ankaraya yaklaştığında koçhisar dan biraz önce ve ankaraya kadar hafif sis vardı oda yok denecek kadar yani.

iPhone 'den You are not allowed to view links. Register or Login aracılığı ile gönderildi

Sağol kardeşim hadi geçmiş olsun

Doğa Tosun

haydi geçmiş olsun reyiz . yolda DT plaka citroen berlingo gördüysen o Hakan Tosun :D
"AlfaRomeo 159 JTDM [url="//dist.plus"]Dist.Plus[/url] Qtronic

"Alfa MiTo 1.4 TB (sold)
"Alfa GT 2.0 JTS Selespeed (sold)
"Alfa 147 1.6 TS (sold)

Tolga033

Abi ben üyeyimde nedense davet edemiyorum. Ratio'dan dolayı mı acaba. ?

ozoozo

haydi geçmiş olsun reyiz . yolda DT plaka citroen berlingo gördüysen o Hakan Tosun :D

Sağolasın kardeşim , valla hiç dikkat etmedim aslında çok fazla ticari gördüm , Partner , connect , berlingo vs daha doğrusu yol anormal kalabalıktı bende şaşırdım ama bilseydim Hakan abinin olduğunu dikkat ederdim :D belki o görmüştür  :p

Kutay

Bir alfa gördüm sanki  :)
[url="https://hizliresim.com/2bAebA"]https://hizliresim.com/2bAebA[/url]

98" 156 1.6
99" 156 2.0
99" 166 3.0 Sportronic

Tolga033

Az önce bende izledim.  :yukari-ok:

Sercan Keklik

Abi ben üyeyimde nedense davet edemiyorum. Ratio'dan dolayı mı acaba. ?

aoo bilemiyorum ki :) ama bi kaç torrent linki acil lazım abi sana özel mesaj atıyorum :)
145 1.4 TwinSpark
145 1.6 TwinSpark
147 1.6 TwinSpark
147 2.0 SeleSpeed Blackline
156 1.6 TwinSpark
156 2.0 TwinSpark
156 2.0 SeleSpeed
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
159 1.9 JTS
MiTo 1.6 JTDm
Giulietta 1.4 MultiAir
Giulietta 1.6 JTDm
Giulietta 1.6 JTDm
Spider 2.0 TwinSpark (916)
Spider 2.2 JTS SeleSpeed (939)
159 JTD Ti

Kubilay

Dün bindiğim Kadıköy hattındaki Halk Otobüsü   8)

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

alihsans

Süpermiş.  :))
Selam olsun şoför amcaya.  :clover:
Hayatta en hakiki mürşit ilimdir.

Everybody should drive a Mini, everybody should own a Mini at some point or you're incomplete as a human being. JAMES MAY

Tolga033

Alfista şoför amca.. :)

GT-S5660 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

ozoozo

Bugün kahvaltıda bizimkilerle araba muhabbeti yapıyorken , babam ve abim yazılım ve dpf nin  garantiyi dışarı çıkarıp çıkarmayacağını sordu , yazılımını anlayamazlar dediğim de , ee dpf yi söktürmüşsün adam baktığında anlamayacak mı dedi ? mal gibi kaldım :D

Şimdi yakın zamanda bakıma girmeyi düşünüyorum , dönmeme yakın yani bir 15-20 gün sonra sizce bu dpf muhabbetine serviste ne derler ? Sonuçta adam eğer mal değilse kaputu açtığında partikül ü görecek yalnız üzerinde aliminyum koruma var belki dalgınlığa gelip fark etmeyebilirler , yani servise bu şekilde soksam bir sıkıntı çıkar mı ? bunun dpf yi söktürmüşsün garanti dışı kaldı vs diye ? Yoksa direk bakımını yapıp geçerler mi ?

Birde Kaputun altında bakımla ilgili neler var , bilgisi olan var mı ?

Yağına bakacak , yağ filtresi , polen filtresi vs birde cam suyu yani sizce partikülü anlar mı direk , yoksa bilerek duruyor mu diye bakmasımı gerek ?

Kafama takıldı işin özeti..Şimdi bakım diye veririz gittiğimde dpf si nerde bu araba garanti dışı vs derler mi ?

Edit : Arabayı verirken , güncellenen silecek vs yazılımı varsa yüklemeyin diyeceğim çünkü şuan ki yazılımı silebilirler , yazın gittiğimde sileceklere yazılım geldi dedi güncelledi , haliyle bıraktığımda arabaya ne yapılırsa bana haber edin diyeceğim silecek güncelleme , far vs gibi.

max-ime

Eğer servis ile aran iyiyse hiçbir sorun yaşamazsın garanti olayıyla ilgili.

Oğuz

Nereyi söktürürsen o bölgeyi garantiye sokmuyorlar genelde, en azından bana öyle yapmışlardı. Yay taktırırsam ne olur diye sorduğumda amortisörlerin garantisini vermeyiz dediler. Orta susturucu iptali falan yaptığımda ise egzozdan bir şey olmaz demişlerdi. Downpipe'tan sonra sormadım tabi. Bir de aracın garantisi olsa da olmasa da bakımı parasıyla yaptırıyorsun sonuçta, garantiden yapılmıyor. Dpf'nin salınım dışında bir etkisi yoksa, motoru etkilemiyorsa sıkıntı olmaz diye düşünüyorum.

Bir de bence bakıma gittiğinde aracın garanti dışı demezler, arıza yaşayıp gidersen o sorunu çıkarırlar.
2006 147 1.6 TS Distinctive
2013 Giulietta 1.4 MultiAir Distinctive

ozoozo

Aram iyi sayılır yani yazın arabayı aldığımda antepdeyken gayet iyiydi , hatta ücretsiz vs yaptırdım bir çok işi , yayların takılması , filtre vaktini ayırdı özellikle yay için amortisörler söküldü  önde , direk muhabbet ede ede yaptılar , bakalım inşallah bir sorun olmaz.

Nereyi söktürürsen o bölgeyi garantiye sokmuyorlar genelde, en azından bana öyle yapmışlardı. Yay taktırırsam ne olur diye sorduğumda amortisörlerin garantisini vermeyiz dediler. Orta susturucu iptali falan yaptığımda ise egzozdan bir şey olmaz demişlerdi. Downpipe'tan sonra sormadım tabi. Bir de aracın garantisi olsa da olmasa da bakımı parasıyla yaptırıyorsun sonuçta, garantiden yapılmıyor. Dpf'nin salınım dışında bir etkisi yoksa, motoru etkilemiyorsa sıkıntı olmaz diye düşünüyorum.

Bir de bence bakıma gittiğinde aracın garanti dışı demezler, arıza yaşayıp gidersen o sorunu çıkarırlar.

kardeşim bende öyle biliyorum ancak bu sonuçta motorla ilgili bir şey olduğu için sıkıntı olabilir dedim , yoksa yayda vs banada aynısını dediler , bakalım inşallah sıkıntı olmaz. Zaten eskiden yani yazın muhabbetim gayet iyiydi.

zaten arabayı bakım yaptırırken başında duracağım böylece kafalarım o sırada bir sıkıntı olursa

Yiğit Doğukan

Aram iyi sayılır yani yazın arabayı aldığımda antepdeyken gayet iyiydi , hatta ücretsiz vs yaptırdım bir çok işi , yayların takılması , filtre vaktini ayırdı özellikle yay için amortisörler söküldü  önde , direk muhabbet ede ede yaptılar , bakalım inşallah bir sorun olmaz.

kardeşim bende öyle biliyorum ancak bu sonuçta motorla ilgili bir şey olduğu için sıkıntı olabilir dedim , yoksa yayda vs banada aynısını dediler , bakalım inşallah sıkıntı olmaz. Zaten eskiden yani yazın muhabbetim gayet iyiydi.

zaten arabayı bakım yaptırırken başında duracağım böylece kafalarım o sırada bir sıkıntı olursa

Özdemir orada sorumlu Kemal diye birisi var. Bana çok kıyağı olmuştur, tabii benimde ona :D Çok kafa adamdır. Hatta Arif Usta'da öyledir. Bir iki muhabbetle çözersin mevzuyu  >:D

ozoozo

Özdemir orada sorumlu Kemal diye birisi var. Bana çok kıyağı olmuştur, tabii benimde ona :D Çok kafa adamdır. Hatta Arif Usta'da öyledir. Bir iki muhabbetle çözersin mevzuyu  >:D

İkisiyle de aram iyi kardeşim bakalım bende bir sıkıntı olacağını sanmıyorum hayırlısı inşallah bir sorun olmaz.

Tolga033

Note 2 mi ? S4 mü ?
Kuzen telefon alacakta ikisi arasında kaldık.  :D

fevkalbeser12

S4 daha güncel bence de ama başka markada olabilirse yeni aldığım LG G2 den de baya memnunum.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Araba markalarından bir insan yaratmak istesek toyota beyni, aston martin yüzü, cadillac karnı ve alfa romeo bu insanın kalbi ve ruhu olur...
                         jeremy clarkson

Tolga033

Abi onu bende önerdim de ama limit olarak aşıyor.

Doğa Tosun

Özdemir Abi, Semih Bey diye bahsettiğim eski üstün oto AlfaRomeo Servis Müdürü geçen günlerde Akota'ya geçti. Bi ona sor istersen Ankara'ya gelince. Alfa'yla ilgili her konuda ilacımız bizzat kendisidir.

(Akota'ya geçtiğini öğrenince tekrar Alfa bakmaya başladım bu arada  8) )
"AlfaRomeo 159 JTDM [url="//dist.plus"]Dist.Plus[/url] Qtronic

"Alfa MiTo 1.4 TB (sold)
"Alfa GT 2.0 JTS Selespeed (sold)
"Alfa 147 1.6 TS (sold)

ozoozo

Özdemir Abi, Semih Bey diye bahsettiğim eski üstün oto AlfaRomeo Servis Müdürü geçen günlerde Akota'ya geçti. Bi ona sor istersen Ankara'ya gelince. Alfa'yla ilgili her konuda ilacımız bizzat kendisidir.

(Akota'ya geçtiğini öğrenince tekrar Alfa bakmaya başladım bu arada  8) )

Kardeşim antepte yaptıracağım için , yani Semih beyin bir şey demesi malesef geçersiz olacak , ha öyle ha böyle sonuçta araba bakım görmek zorunda :) bakalım sıkıntı olmaz diye düşünüyorum.

Bu arada senin adına çok sevindim , inşallah bir an önce halledersin.  :serefe:

alihsans

Note 2 mi ? S4 mü ?
Kuzen telefon alacakta ikisi arasında kaldık.  :D
Beklenti ne bilmiyorum ama ben S4 derim.

-_-_-_-
Samsung Galaxy S4 Alfa ile Tapatalk kullanılarak gönderildi.

Hayatta en hakiki mürşit ilimdir.

Everybody should drive a Mini, everybody should own a Mini at some point or you're incomplete as a human being. JAMES MAY

Alfadanadam

Ben de lg g2  derim. Net bir şekilde şimdiye kadar kullandığım en eksiksiz telefon.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi