Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Gececiler Gündüzcüler

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Oğuz

Diferansiyel + slick + pist asfaltı biraz zorlayıcı olucak ama inşallah sıkıntı olmaz :)

Edit : Pist üstünde 0'dan kalkış yaparsan kırılma garantisi veriyorum :D
2006 147 1.6 TS Distinctive
2013 Giulietta 1.4 MultiAir Distinctive

Fatihob

Ooo o zaman ... bile koyarım sen ne diyorsun :D Şanzımanı bagaja atarım, o derece kırılır :p

Pist 200-250TL arasında olcakmış, transponder ücretide aynı seviyede yükselcekmiş. Zaman ölçümlerini İOS'ta Harry's Lap Timer ile yapcaz, Androidde Track Masterla yine ama ilk piste çıkıcak parayı bulmak lazım. 120TL iyiydi :D
..

Oğuz

You are not allowed to view links. Register or Login
Ooo o zaman ... bile koyarım sen ne diyorsun :D Şanzımanı bagaja atarım, o derece kırılır :p

Pist 200-250TL arasında olcakmış, transponder ücretide aynı seviyede yükselcekmiş. Zaman ölçümlerini İOS'ta Harry's Lap Timer ile yapcaz, Androidde Track Masterla yine ama ilk piste çıkıcak parayı bulmak lazım. 120TL iyiydi :D

Çok para bea. Git gel ve pist için toplam 150-200 lira da benzin desen ooh. Ama yine de gidicem, yazılımdan sonra nası olmuş bi görelim. 20 dakikayı tamamlicam bu sefer :D
2006 147 1.6 TS Distinctive
2013 Giulietta 1.4 MultiAir Distinctive

Fatihob

Seanslar 200TL olursa, tek seans piste çıkmanın maliyeti minimum 300TL olucak. Türkiyede otomobil lüks oldu artık, piste çıkmaksa zengin işi. Bağzen köyüme Maranello'ya gidip, orda Alfa jant çıkmacısı açıp, TR'ye kaçak jant yollayayıp köşe olmak, adımı Fabio olarak değiştirmek ve arada sırada GTV ile Fiorano pistinde conta yakana kadar gazlamak istiyorum. Sonra o GTV parçalarını Ebaydan Ata, Alper, Anıl, Emreye pahalıdan satıp yeni bir GTV almak ve foruma size sattıgım 5 parçayla yine GTV aldım naabeer diye konu açmak istiyorum :p

Şimdi baktım benzin ne ara 5.1TL oldu, ben yaklaşık 3 aydır benzin almadım Mitoya iyi zamlanmış ha yaza 5.5 olur heralde. Bu sene piste 2 kez çıksam kafidir daha fazlasına benzin parası yetişmez :) Kahrolsun ÖTV :rock:
..

Gouki

Büyük şov ertelendi

Otomotivde belirsizliğin ilk etkisi Autoshow fuarı oldu, fuar ertelendi.

2014'e kur, ÖTV artışı ve kredi sınırlamasıyla büyük darbe alarak giren otomotiv sektöründen fuar hamlesi geldi. 2014'te pazarın en az yüzde 30 daralacağını öngören, siyasi belirsizliğin her geçen gün dozunu artırmasıyla köşeye sıkışan sektör 31 Ekim'de düzenlenecek Autoshow fuarını 2015 ilkbahara erteledi.

Otomotiv Distribitörleri Derneği'ne  (ODD) bağlı markaların oy birliğiyle ile alınan karar doğrultusunda iki yılda bir ticari araç fuarıyla dönüşümlü olarak düzenlenen Autoshow fuarı 2015 ilkbahar döneminde düzenlenecek. Ancak genel seçim yılı da olan 2015'te 2 fuarın birden düzenlenecek olması da kafaları karıştırdı. Bazı sektör temsilcileri sektörün iki fuarı düzenleyecek gücü olmadığından yakınıyor. Diğer taraftan Autoshow'u ODD, ticari araç fuarını ise Otomotiv Sanayi Derneği (OSD) düzenliyor. Şimdi iki derneğin oturup, aynı yıl iki fuarın olup olmayacağını müzakere etmesi gerekiyor.

Model Yılı Gerekçesi

Autoshow fuarının ertelenmesiyle ilgili olarak ODD'dan yapılan yazılı açıklamada ise şunlar yer aldı:

"Geçtiğimiz yıllarda Ağustos ayında uygulanan Model Yılı değişimi nedeniyle Ekim-Kasım aylarında gerçekleştirilen İstanbul Autoshow' un tarihleri, 25 Şubat 2014 tarihinde yapılan Yönetim Kurulu toplantısında tekrar değerlendirilerek, Autoshow'un 2015 yılı ilkbaharında gerçekleştirilmesine karar verildi.  Otomotiv sektöründe Model Yılı uygulamasının artık Ocak ayında gerçekleşmesi nedeniyle, senenin ilk yarısında düzenlenecek olan fuarın gerek otomotiv sektörü gerekse otomobil tutkunları açısından çok daha faydalı olacağı düşüncesiyle, 15. Uluslararası İstanbul Autoshow'un, 2015 yılı itibariyle İlkbahar'da düzenlenmesine karar verildi. Kesin tarih önümüzdeki günlerde belirlenerek kamuoyu ile paylaşılacaktır."

Kaynak: Hürriyet

ar.159

iyi olmuş belki Gulia yetişir :p
34 AV 0020 COMING SOON!!
"Diğerleri otomobil satmak için yarışır, biz ise yarışmak için otomobil satarız."Enzo-Ferrari
"Ne zaman yolda bir Alfa Romeo görsem şapkamı çıkartıp onu selamlarım." Henry Ford

erdem1904

Seanslar 200TL olursa, tek seans piste çıkmanın maliyeti minimum 300TL olucak. Türkiyede otomobil lüks oldu artık, piste çıkmaksa zengin işi. Bağzen köyüme Maranello'ya gidip, orda Alfa jant çıkmacısı açıp, TR'ye kaçak jant yollayayıp köşe olmak, adımı Fabio olarak değiştirmek ve arada sırada GTV ile Fiorano pistinde conta yakana kadar gazlamak istiyorum. Sonra o GTV parçalarını Ebaydan Ata, Alper, Anıl, Emreye pahalıdan satıp yeni bir GTV almak ve foruma size sattıgım 5 parçayla yine GTV aldım naabeer diye konu açmak istiyorum :p

:D Fatih ne fantezi yapmışsın kardeşim ya  :)
1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

Doğa Tosun

abiler Ebay'dan Mazda3 sport (HB) 2006 model için ön sol sis farı çerçevesi getirebilecek biri varsa, getirse bana kargolasa ben ücretini yollasam çok iyi olurdu ya.. :) ufacık parça zaten
"AlfaRomeo 159 JTDM [url="//dist.plus"]Dist.Plus[/url] Qtronic

"Alfa MiTo 1.4 TB (sold)
"Alfa GT 2.0 JTS Selespeed (sold)
"Alfa 147 1.6 TS (sold)

milano 75

dostlar plexiglass far camı ,dayanıklı olurmu ısıya karşı,nette bi kaç örnek var,sol farın sadece magnetti orjinali var 200 tl.diyorumki elimde fazladan camsız tas var sağ sol,200 e mercek alsam yapsam,camada plexi nasıl olur,xenonlarımız mercekli olur hem.
delilikten muzdarip değilim,her anının tadını çıkarıyorum

ozoozo

Mito triget seti ne kadar bilgisi olan var mı ?

iPhone 'den You are not allowed to view links. Register or Login aracılığı ile gönderildi

Fatihob

Özel servislerde 600-700TL falandır işçilik dahil trigerin değişimi ;)
..

blackgear

iPhone 'den You are not allowed to view links. Register or Login aracılığı ile gönderildi

Triger setine gerek yoook, kayışı değiştirin yeterrrrr.... ;) (bence :D)

ozoozo

Valla ciddi abi bizimkiler araştırıyorlar :) bakalım ne olacak bu dediğini de söyliyeyim , fiyatı sormuştu ne kadardır diye.

Alfadanadam

Bence de. Diğer aksamlara o kilometrede birşey olmaz. Ama kayış değişimi üstüne bir 40-50.000 km daha koymayın değişeceği zaman.

max-ime

Bizim araçta 2008 48K kmde, ama komple seti değiştiririz.

Şuan triger setinin adını bile duymak istemiyorum. 30K kmde 156'nın triger seti, v kayış, balans kayış, devirdaimn pompası herşeyi değiştirdim. Canımdan bezdirdi beni, maddi manevi :)

Doğa Tosun

Şuan triger setinin adını bile duymak istemiyorum. 30K kmde 156'nın triger seti, v kayış, balans kayış, devirdaimn pompası herşeyi değiştirdim. Canımdan bezdirdi beni, maddi manevi :)
Batikent'te atlantis'in yukarisinda kalan sitenin otoparkinda görüyorum,  yıkat ara sira abi :D (156'yi)
"AlfaRomeo 159 JTDM [url="//dist.plus"]Dist.Plus[/url] Qtronic

"Alfa MiTo 1.4 TB (sold)
"Alfa GT 2.0 JTS Selespeed (sold)
"Alfa 147 1.6 TS (sold)

max-ime

Batikent'te atlantis'in yukarisinda kalan sitenin otoparkinda görüyorum,  yıkat ara sira abi :D (156'yi)

Ahaha. Doğa aslında yıkatmıyor değilim, aldığımdan beri tam 2 kez yıkattım :D

Geldiğin zaman haber et, orda oturuyorum. Bi çay içeriz.

Fatihob

Ooo aldınğından beri 2 kezmi yıkattın iyiymiş, sana o arabayı aldıgımızda tişört giyiyorduk.
..

max-ime

Ooo aldınğından beri 2 kezmi yıkattın iyiymiş, sana o arabayı aldıgımızda tişört giyiyorduk.

Hee. Yakında tekrar t-shirt giymeye başlayacağız, ozamana 3. kez yıkatırım :D

blackgear

"When I was a kid I used to pray every night for a new bicycle. Then I realised that the Lord doesn't work that way so I stole one and asked Him to forgive me."

Al Capone

Paylaşmak istedim nedense :D

erdem1904

Benim ki, senin ki ve senin komşunun SW si hep pis :) Temiz olduklarını görmedim :) Geçen hafta C.tesi indim 3 kova suyla cillop gibi yaptım. Pazartesi yağmur yağdı araba şu anda gene leş gibi...
1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

max-ime

Benim ki, senin ki ve senin komşunun SW si hep pis :) Temiz olduklarını görmedim :) Geçen hafta C.tesi indim 3 kova suyla cillop gibi yaptım. Pazartesi yağmur yağdı araba şu anda gene leş gibi...
Cidden şöyle pırıl pırıl bir Alfa yok bizim oralarda, 159'da pis :)

Yağmurun tek çaresi var abi, yıkatmamak:)

erdem1904

Geçen sabah işe biraz geç gittim.. 159 'u gördüm 156 nın yanına park etmişsiniz. LUT :)
1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

ozoozo

"When I was a kid I used to pray every night for a new bicycle. Then I realised that the Lord doesn't work that way so I stole one and asked Him to forgive me."

Al Capone

Paylaşmak istedim nedense :D

Besmele çekerek çalıyoruz abi  8) "günümüz de memleketimiz."

max-ime

Geçen sabah işe biraz geç gittim.. 159 'u gördüm 156 nın yanına park etmişsiniz. LUT :)

Abi ikisi yanyana olunca ayıyla, yavrusu gibi duruyorlar:)