0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
alem adamsın be adminim..yıktın gene gülmekten...
en sevdiğimiz fıkra nedür : )
Temel tarikata girmek icin basvurmus. Seyhin karsisina cikarmislar. Temel: - Seyhim tarikata girmek istiyorum demis.Seyh de : - Olur, ama 3 hafta karinla yatmayacaksin. demis.
Neyse aradan uc hafta gecmis ve temel Seyhin onune tekrar gelmis. Seyh sormus : - Temel tamam mi ? Sabredebildin mi ? Temel : - Valla, ilk hafta hic problem yoktu. Ikinci hafta sabrim cok zorlandi. Ama dayandim. Ucuncu hafta bir gun Migros'a gitmistik. Benim kari ust raflardan bir iki paket almaya calisiyordu. Hatunun bacaklari gozukunce icim gitti. Daha sonra paketler yere dustu. Benim kari da paketleri almak icin egilince dayanamadim daldim demis. Seyh de: - Aaaa olmadi. Simdi biz seni tarikata alamayiz. deyince, Temel : - Siktiret tarikati bizi artik Migros'a bile almiyolar.
hayırdır inşallah....
şimdi ben gene ağır abi olarak oyunbozanlık yapıcam, peşinen affola: bizim mail grubu zaten bu amaca hzimet etmeyecek miydi?
yok yok, bence burada da güzel durdu..Neticede burası teknik bir forum değil ki...Bir nevi dayanışma kurumu gibiyiz..E hayatın içinde geyik te üzüntü de olduğuna göre, ve burası da kendi çapımızda hayatın küçük bir simülasyonu olduğuna göre burada da olmalı..
Espritüel adminimi tebrik ederim
Yeniçeri gibisin valla Tufan : ) Mail grubunu " ya site açılmıyor " mesajlarına ayırdık : ) hem mail boxları geyik mailler ile istila etmetelim demedik mi : ) burda hafif bi chat ortamı yaratabiliriz işte hemde diğer konularıda şeetmemiş oluruz dimi ya : )
güzel ortam yaratmaya bir itirazım yok sayın adminim ve her hafta istanbula gelip bir kez aramayan alfadanadamım. mamafih demek istediğim aynı geyikler hem burada hem de mail grupta karşımıza çıkar mı acaba? binaenaleyh aradaki ayrımı daha netleştirsek diyorum.
edit: bu arada geyik's deyince aklıma zuxxi geldi. esinlenme var mı?
Abi niye çıksın mail gruptada aynı kişiler değilmiyiz : )
Zuxxi'den vardır heralde bi esinlenme olmazmı : ) Bide sozluk açtıkmı tamamdır.. he bide itiraf kısmı : )
...diyosun.
iyi tamam bişi demedik o zaman.
yalnız yardım için vereceğin mail adresinin houston@alfistiturkey.com olması lazım, onu atlama.
hadi ben ders çalışıoyorum,sayenizde çalışamıyorum ama siz napıyorsunuz bu saatte onu anlayamadım
Anıl benim gibi gece yarısı gezmeyi sevenlerden heralde
Mondeo Trend 4K 2.0i : 38.899,34 YTL
yoo.. valla süper bir fiyat..
: )
bu arada sitedede yeni mondeo diyor.. New edge design filan.. Kasası değişcek arabaya neden bu kadar yeni desinki adamlar ?
benim araba ne abi? siz kabul etmesenizde YENİ 156 buda öle yeni mondeo
ya sewgili tolga ben akşam çalışıyorum. o sebebten dolayı işe gidiş saatlerim 17.30 ile 20.00 arasında değişiyor. işten geliş saatlerim de ona göre değişiyor. o yüzden sabah 7ye kadar en abuk sabuk saatlerde beni görmeniz mümkün
ewet tolga mondeo fiyatını görünce ben de şok oldum. 3 kere ford sitesine, 3 kere alfa sitesine baktım. 3 kere çıkarma yaptım. 3ünde de 20 milyar fark çıktı çok ii bi rakam gerçekten
yeni mondeoyu da buldum resimlerini. 2007 yılında çıkıyormuş. yine de bu fiyata alınır diyorum ben