Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Gececiler Gündüzcüler

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Kubilay

Gouki

Uğur'um, Kubi'm sağolun.

universeee

Özgün geçmiş olsun, Allah en kısa zamanda şifasını versin inşallah!  :nazar:
2005 Alfa Romeo 147 1.6TS Distinctive 2013-2016
2013 Nissan Qashqai 1.5 dci Tekna 2016 - ...

Doğa Tosun

"AlfaRomeo 159 JTDM [url="//dist.plus"]Dist.Plus[/url] Qtronic

"Alfa MiTo 1.4 TB (sold)
"Alfa GT 2.0 JTS Selespeed (sold)
"Alfa 147 1.6 TS (sold)

hi_cazz

Gouki

Herkese çok teşekkür ederim.

universeee

You are not allowed to view links. Register or Login
Herkese çok teşekkür ederim.
Herkesten çok bana teşekkür edeceksiniz! Ben saksı değilim!  :S

Çok canım sıkılıyor şu sıralar...  :duvar:

Gouki

universeee

Ahaha hayırdır abi :)
İş yerinde sürekli döküman okuduğum bir zaman dilimindeyim de o yüzden. Hiç okuyasım da yok, sağa sola sarasım var :) Sana denk geldi :)

Fatihob

Buaralar lisansız telsiz lazım oldu 4 adet kadar. Hiç telsizlerle ilgili fikri ve tecrubesi olan varmıdır. İş yeri içinde kullanıcaz. Mesafe çok yok. 4 tane ayrı şarz ünitesi lazım o kadar. Şu aklıma yattı gibi.

..

Murad

Buaralar lisansız telsiz lazım oldu 4 adet kadar. Hiç telsizlerle ilgili fikri ve tecrubesi olan varmıdır. İş yeri içinde kullanıcaz. Mesafe çok yok. 4 tane ayrı şarz ünitesi lazım o kadar. Şu aklıma yattı gibi.

Fatih'cim biz Motorola ve Aselsan markalarının lisanssız pmr telsiz ürünlerinde Türkiye Yetkili distribütörüyüz. İstediğin özellikleri ve mesafe konusunu bana özel mesaj atarsan yardımcı olurum.

Fatihob

Bu güzel haber. Özellik olarak bişi istemiyorum. Sadece ayrı şarj üniteleri olsun yetiyor bana. 3 katlı binada çeker heralde dimi bunlar.
..

Murad

Lisanssiz telsizlerde mesafe yapisal kosullara gore cok degiskenlik gosterse de 3 katli bir binada sorun olmayacagini dusunuyorum. Eger bugun icin acelen yoksa ben modeller hakkinda yarin ofise gittigimde sana gorsel ve ozellikleri konusunda bilgi gonderirim. Sonrasinda kararina gore hareket ederiz.

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Fatihob

Zamanla ilgili problemim yok. Yarın haber bekliyorum senden. Teşekkürettim :clover:
..

berkaykcr

Cok gecmis olsun abi simdi gördüm.
Merhaba ahali bu arada

Giulietta Smoked
Smoke Giulietta

Gouki

hi_cazz

Bugün okulda emniyet kemeri simülasyon aracına 1 kere kemersiz 1 kere de kemerli olarak bindim. Saatte 5km hızla takla attım fakat ona rağmen kemersiz bir şekilde içeride olmak çok kötü. Hatta içeride 2 kişi olmak dahada kötü, resmen mikserin içindeymişsiniz gibi oluyor. Kemerli iken ise koltuktan hareket dahi etmiyorsunuz. Kemerlerinizi takmadan, yanınıza oturana da taktırmadan hareket etmeyin dostlarım. Ben şimdiye kadar kendim hep taktım fakat yanımda oturana hiç dikkat etmemiştim. Bundan sonra yanıma oturanda kesinlikle takmak zorunda.

ozoozo

Bugün okulda emniyet kemeri simülasyon aracına 1 kere kemersiz 1 kere de kemerli olarak bindim. Saatte 5km hızla takla attım fakat ona rağmen kemersiz bir şekilde içeride olmak çok kötü. Hatta içeride 2 kişi olmak dahada kötü, resmen mikserin içindeymişsiniz gibi oluyor. Kemerli iken ise koltuktan hareket dahi etmiyorsunuz. Kemerlerinizi takmadan, yanınıza oturana da taktırmadan hareket etmeyin dostlarım. Ben şimdiye kadar kendim hep taktım fakat yanımda oturana hiç dikkat etmemiştim. Bundan sonra yanıma oturanda kesinlikle takmak zorunda.

Bizim okulda da vardı abi bugün , bende aynı şekilde bindim harbiden önemini anladım , yavaş yavaş döndürüyorlar ancak psikolojisi bile kötü ters dönmenin. Birde düz duvara çarptırdılar ama onun pek keyfi yoktu :D

hi_cazz

Bizim okulda da vardı abi bugün , bende aynı şekilde bindim harbiden önemini anladım , yavaş yavaş döndürüyorlar ancak psikolojisi bile kötü ters dönmenin. Birde düz duvara çarptırdılar ama onun pek keyfi yoktu :D

düz duvar bizde yoktu o yüzden bilemicem. Yalnız biz başka bir öğretmen arkadaşla beraber bindik kemersizken arkadaş benim üstüme düştü :D

hi_cazz

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

Işık dediğin böyle olur :D

Note 3 ile tapatalklandı

ar.159

Memlekette demokrasi var secimi sana bırakmışlar daha ne :)

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
34 AV 0020 COMING SOON!!
"Diğerleri otomobil satmak için yarışır, biz ise yarışmak için otomobil satarız."Enzo-Ferrari
"Ne zaman yolda bir Alfa Romeo görsem şapkamı çıkartıp onu selamlarım." Henry Ford

Tolga033

ozoozo

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Tolga033

O nasıl bir fardır öyle ya.  :))

TRSemih

164 V10 F1 Spec

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

A4 B8 '09 2.0 TFSI QUATTRO (2022-...)
Giulietta '15 1.6 JTDM (2021)