Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Gececiler Gündüzcüler

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hi_cazz

Helal ossun

Sent from my iPhone using Tapatalk

Tolga033

You are not allowed to view links. Register or Login

1.6 arabanın yıllık mtv si 1000 liraya yaklaştı  :duvar:
Yazık günah ya . Araba yaşlandıkça vergisi artıyor. %10 zam,peki asgari ücrete ne kadar zam ? %5...  >:(

alihsans

Yazık günah ya . Araba yaşlandıkça vergisi artıyor. %10 zam,peki asgari ücrete ne kadar zam ? %5...  >:(
Asgari ücretlinin araba almasına ihtimal yok. O nedenle rahat olabiliriz. Zenginden alınıp fakire iletmek üzere arttı MTV'ler.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hayatta en hakiki mürşit ilimdir.

Everybody should drive a Mini, everybody should own a Mini at some point or you're incomplete as a human being. JAMES MAY

Tolga033

Asgari ücretlinin araba almasına ihtimal yok. O nedenle rahat olabiliriz. Zenginden alınıp fakire iletmek üzere arttı MTV'ler.

Bu ucret ile yok tabi. Varsada anca kus serisi vs. Zengin icin zaten sorun degil. Yillik vergi 50.000 TL'de olsa alir pasa pasa binmeye devam eder. Yalniz ben rahat olabiliriz kismini anlamadim .?

GT-S5660 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

alihsans

Bu ucret ile yok tabi. Varsada anca kus serisi vs. Zengin icin zaten sorun degil. Yillik vergi 50.000 TL'de olsa alir pasa pasa binmeye devam eder. Yalniz ben rahat olabiliriz kismini anlamadim .?

GT-S5660 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Asgari ücrete zamla MTV'ye zammı aynı cümle içinde kullanmışsın. Ben de asgari ücretlinin araç alma ihtimali olmadığı için üzülmeye gerek yok dedim. Çok açık aslında.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hayatta en hakiki mürşit ilimdir.

Everybody should drive a Mini, everybody should own a Mini at some point or you're incomplete as a human being. JAMES MAY

dnr1

Arkadaslar mrb..2004 156 2.0 selesspeed mtv vergisi dusundugum gibi 1080 tl midir.myoksa indirime girip 670 tlmi odeniyordur.
[url="http://img16.imageshack.us/img16/64/sanalmod3.jpg"]http://img16.imageshack.us/img16/64/sanalmod3.jpg[/url]

max-ime

2015 Ocay Ayı'nda düşüyor.

erdem1904

Sattığım 156 ya 23.06.2014 tarihli 179 tl Çevreyi rahatsız edecek kadar gürültülü araç kullanmak ibaresiyle ceza gelmiş. Araçta sadece o tarihte filtre vardı. Saat olarak benim kullandığım saatlere denk geliyor. Genel anlamda keufi amaçlı kullandığımdan devirli kullanıyordum ama o derece fazla da zaten ses çıkartmıyordu. Bir sene öncesinde de aynı filtre ile muayeneden geçmişti. İtirazımda Tüvtürk muayenesinden geçmiş vurgusu işe yarar mı?
1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

tunerviper

Sattığım 156 ya 23.06.2014 tarihli 179 tl Çevreyi rahatsız edecek kadar gürültülü araç kullanmak ibaresiyle ceza gelmiş. Araçta sadece o tarihte filtre vardı. Saat olarak benim kullandığım saatlere denk geliyor. Genel anlamda keufi amaçlı kullandığımdan devirli kullanıyordum ama o derece fazla da zaten ses çıkartmıyordu. Bir sene öncesinde de aynı filtre ile muayeneden geçmişti. İtirazımda Tüvtürk muayenesinden geçmiş vurgusu işe yarar mı?

Yaramaz. Tüvden egzozda geçiyor cam filimi de ama polis istediğine kitliyor.
Turbo Twin Spark

erdem1904

Ödemekten kaçış yok mu yani :) Neticede kamera kaydı vs yok. Altı üstü filtre sesi  ;)
1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

tunerviper

Ödemekten kaçış yok mu yani :) Neticede kamera kaydı vs yok. Altı üstü filtre sesi  ;)

Mahkemeye itirazda bulunabilirsin ama pek değişeceğini zannetmiyorum. 2013 yılı bütçesine katkıda bulunman lazım abi maalesef.
Turbo Twin Spark

ATA

Ugrasmaya degmez...

Tapatalk
1997 145 1.4 Ts (1999-2001)
2001 156 1.6 Ts (2006-2015)
1996 Gtv 2.0 V6 Tb
2009 MiTo 1.6 Jtdm
1991 75 2.0 Ts
2006 156 1.6 Ts

erdem1904

Millet patara çatara egzozla gezerken, benim filtre sesine kesmelerine uyuz oldum Ata...
1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

Murad

Millet patara çatara egzozla gezerken, benim filtre sesine kesmelerine uyuz oldum Ata...
Bende buna şaşırdım.
Piyasada b.kunu çıkartan bir sürü araç varken enteresan.
Şikayet filan mı oldu acaba?

erdem1904

Sıklıkla kullandığım bir güzergah değil yazdıkları. Muhtemelen işgüzar bir fahri müfettiş yazmıştır. Biraz netten araştırdım cezayı ödeyip öyle itiraz edebiliyormuşum. peşin ödemeyle 125 lirasında değilim ama sırf bu kadar adam kafa şişirirken basit bir emiş sesine yazılmasına uyuz olduğumdan gerekli itirazı yapacağım. Şirket aracıyla şu ana kadar 3 tane radarım var tıkır tıkır ödedim. Hatalıydık yazıldı. Ama bu enayi yerine koyulduğumu düşündürtüyor bana :)
1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

Murad

Sıklıkla kullandığım bir güzergah değil yazdıkları. Muhtemelen işgüzar bir fahri müfettiş yazmıştır. Biraz netten araştırdım cezayı ödeyip öyle itiraz edebiliyormuşum. peşin ödemeyle 125 lirasında değilim ama sırf bu kadar adam kafa şişirirken basit bir emiş sesine yazılmasına uyuz olduğumdan gerekli itirazı yapacağım. Şirket aracıyla şu ana kadar 3 tane radarım var tıkır tıkır ödedim. Hatalıydık yazıldı. Ama bu enayi yerine koyulduğumu düşündürtüyor bana :)
Bence de itiraz et sonuçta inbsanlara yolunmuş tavuk gözüyle bakmasınlar. Gürültülü çalışıyor ne demek anlayamıyorum ki?
Arkadaş hadi piyasada ki bir sürü apaçiyi geçtim Ferrarilere filan da gürültülü çalışıyor diye kesiyorlar mı acaba?
Böyle saçmalık hayatımda duymadım.

milano 75

Bence de itiraz et sonuçta inbsanlara yolunmuş tavuk gözüyle bakmasınlar. Gürültülü çalışıyor ne demek anlayamıyorum ki?
Arkadaş hadi piyasada ki bir sürü apaçiyi geçtim Ferrarilere filan da gürültülü çalışıyor diye kesiyorlar mı acaba?
Böyle saçmalık hayatımda duymadım.
net bilmiyorum ama hava filtre moduda onların gözünde moda giriyosa bişey tutturmak zor,beni kn yüzünden 3 dfa çevirdiler,hatta birinde 2 polis alta yatıp vana aradı direk.bitek onda ceza yedim oda durdurulunca bulunan diğer bahane sebeplerden,diğer 2 sinde yemedik.bide 8v motor öyle böyle bağırmıo zaten,sesi duyup emiş sesini bilmeyen direk egzoz modlu sanır.
delilikten muzdarip değilim,her anının tadını çıkarıyorum

erdem1904

Araç eşimin adınaydı... Dün dilekçeyi hazırladım bugün cezayı ödedikten sonra adliyeye gidip itiraz edeceğiz  ;)
1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

Murad

Hastamızın yatak ucu.
Bu da mı gol değil?

Gouki

Abi hayırdır? You are not allowed to view links. Register or Login

Murad

Yok onemli birsey degil kardesim. Kayinpeder ufak bi operasyon gecirdi. Yonca denk geldi.

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gouki

Geçmiş olsun abi.

Bugün Akota'da 55 EV ve 55 SU plakalı 2 kırmızı Giu gördüm. Sanki siteden hatırlıyorum.

Rotweiler

55lerden biri dün Alfindeki değil miydi? You are not allowed to view links. Register or Login
Anyone can drive a fast car, but only few can drive a car fast.
|||||||||||||||

sbk0655

Evet 55 SU olandi , akota dan cikip gelmisti.

universeee

You are not allowed to view links. Register or Login üzerinde bugüne özel yüzde 50 indirim var ve sanıyorum oldukça fazla üründe geçerli. Oradan almayı düşündüğünüz bir şeyler varsa şayet gün bugündür :) Haberiniz ola...
2005 Alfa Romeo 147 1.6TS Distinctive 2013-2016
2013 Nissan Qashqai 1.5 dci Tekna 2016 - ...