Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Hastası Olunan diziler : )

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Cem

Osman SInav'ın yayımlanmasına ön ayak olduğu KARAYILAN dizisinin hikayesinin çalıntı olduğunu, 23 senedir asıl KARAYILAN hikayesini kitap haline getirmeye çalışan  bir tanıdığın az önce ofise gelmesiyle öğrenmiş durumdayım. Bakalım nasıl gelişmeler olacak=)

n/a

BSG atmosfer ve karakter tasviri açısından diğer dizilerin önüne geçiyor bana göre..
Lost'taki elemanlara belli net bir karakter tahlili yapamıyorsunuz, olayların akışına göre beklenmedik hareketler gösteriyorlar, bu biraz belirsizliğe ve yapaylığa sebep oluyor.Böylelikle konuyu değil iki, dört sezon bile uzatabilirsiniz..

Bu arada Prison Break tüm sezonları gönderebilecek insan evladı bir Alfisti aranıyor..

admin

PB için DVDleri bir taramam gerek. imac'i satınca arşive çekmiştim, duruyorsa veririm.
:alfisti:

Lütfen forumda arama yapmadan yeni konu başlatmayın.

n/a

Lost fazla karıştı gibi, Yani sürekli zamanda ileri geri gitmek sıkabiliyor. Bazı olaylar artık çözümlense, iyi olacak diyorum.
Heroes:  hala beklemedeyiz

Bu arada eski dizilerden bir demet:

Bonanza
A-Team
Mac Gyver
Little Farm (Küçük Evdi galiba Türkiyede)
Ein Duke kommt selten allein- bunun türkçesini bilmiyorum,
Ein Colt für alle Faelle -Colt Sivasdı adı Hollywood yasının Y harfinin arkasında oturuyordu.
Knight Rider, Kara Şimşek
Magnum
Miami Vice
Birde 21 Jumpstreet vardı Johnny Depp'in ilk dizisi polis rolünde

daimos_ro

DEATH NOTE

Anime olduguna bakip pesin hukum vermeyin lutfen.Hayatimda seyrettigim en zeka dolu dizi,ilk iki bolumu seyredin bagimlisi olacaksiniz.Dizi toplam 37 bolum hepsinin TR altyazisi mevcut.Forumda link paylasmanin yasak olup olmadigini bilmedigim icin linklerini vermedim,eger bi sakincasi yoksa rapidshare linklerini verebilirim.Iyi seyirler

Register or Login" border=0>

Hikaye, Ryuk adında bir Shinigami(Ölüm Tanrısı)nin Death Note(ölüm defteri)ni Dünya'ya düşürmesiyle başlar.
Death Note, bir okulun bahçesine düşmüş ve Light adında bir öğrenci defterin düştüğünü görmüştür. Gidip defteri alır. Üzerinde Nasıl kullanıldığı yazmaktadır:
"Bu deftere ismi yazılan insan ölecek.
Bu defterin yazarı, kişinin ismi ve suratı aklında olmadığı sürece sonuç göstermez. Bununla beraber, aynı ismi taşıyan diğer kişiler de bundan etkilenmez.Eğer kişinin ismi yazıldıktan 40 saniye sonra ölüm biçimi yazılırsa, kişi o şekilde ölür. Eğer ölüm sebebi belirtilmemişse, sadece kalp krizinden ölür. Ölüm sebebi yazıldıktan sonra, ölümün ayrıntılarının 6 dakika 40 saniye içerisinde yazılması gerekir."
Light, ilk önce buna inanmasa da kendine hakim olamaz ve TV'de gördüğü bir teröristin ismini deftere yazar. 40 saniye sonra, bir son dakika haberi olarak teröristin öldüğü haberi yayınlanır. Light, gerçekliği tespit etmek için evin önünde bir kadını sıkıştıran adamın ismini yazar. O adam da ölünce Light Death Note'ın gerçek olduğunu anlar.
Light deftere 5 gün içinde on sayıda isim yazmış ve kendine göre "kötü" olan insanları öldürmüştür. 5. günün akşamı Ryuk isimli Shinigami Light'ın odasına girer. Light Ryuk'un kendisini öldüreceğini zannerdeken, Ryuk ona hiç bir şey yapmayacağını söyler. Çünkü insan dünyasına düşen bir death note, artık onu bulan insana aittir. Ancak Death Note'ı kullanan insan öldükten sonra ne cennete ne de cehenneme gidebilecektir..
Ancak o Death Note ile adaletli dünyasını yaratırken, dünyanın en iyi dedektifi "L" onun peşine düşecektir. Bütün Dünya'da gizli güç Kira diye bilinen Light, hem kimliğini polisten gizlemeli hem de L'in kimliğin öğrenmelidir, çünkü bulunduğunda idam edilecektir... Bu durumda, kim kimi daha önce bulursa o ölecektir..

Ana Karakterler
Light Yagami (Kira)

17 yaşında bir lise öğrencisidir. İleri düzeyde zeki bir pisikopattır. Suçluları öldürerek yeni bir dünya yaratacağını ve bu dünyanın tanrısı olacağını düşünür. Kaybetmekten nefret eder ve dünya onu Kira olarak tanır.

L(Ryuzaki,Ryuga)

Sadece ilgisini çeken davalara bakan bir dedektiftir. Kira davasını almıştır. Tatlı yemeyi çok sever, pasaklı olmasına rağmen dünyanın en iyi dedektifidir. Kambur oturmanın zekayı %40 oranında artırdığını düşünür. Kimseyi sallamaz, genellikle sakin bir yapısı vardır

Edited by - daimos_ro on 27/03/2008  17:53:02

daimos_ro

Misa

Annesi ve babası bir hırsız tarafından öldürülmüş ancak mahkeme tarafından serbest bırakılmış, daha sonra ise Kira onu öldürmüştür. Bu yüzden Kira'ya minnettardır, daha sonra kendisi de bir Death Note bulur ve Kira'nın insanları nasıl öldürdüğünü anlar. Bu şekilde onu bulur ve gördüğü anda ona aşık olur. Shinigami gözlerine sahiptir ve "Raito'nun Gözleri" olacağına dair söz vermiştir; ancak onu sevgilisi yapması şartıyla. Çok sevimli, cana yakın ve biraz da megoloman bir modeldir.

Shinigami (Ölüm Tanrıları)
1-Ryuk

Shiniami Kralından aldığı 2. Death Note'u canı sıkıldığı için dünyaya düşürmüştür. Death Note bitene ya da Raito ölene kadar onun yanında kalmak zorundadır. Elmaya bayılır, hatta elma yemedii zaman yan etkiler ortaya çıkar.
2-Rem

Misa'nın shinigamisidir. Ölüm Tanrılarını öldürmeyi biliyordur, ayrıca Misa'ya aşık olduğunu söyler.
3-Jealous
4-Shidoh

admin

Son duruma göre LOST'a 1 ay ara verilmiş. 9. bölüm Nisan sonunda yayına girecekmiş.

Heroes ise grev sonrası yeni bölümlerini beklerken, ikinci sezonu bitirdiklerini, üçüncü sezonun ise Eylülde yayına gireceği açıklandı.

n/a

geçen haftaya kadar hiçbir diziyi begenmiyordum bi arkadasım bana lost dizisinden bahsetti tavsiye etti bende1.sezon 1.bölümden  4.sezon 8.bölüme kadar dvd sini satın aldım evde 1.sezondan bi basladım seyretmeye bir dizi bu kadar muhteşem olur 4.sezon 7. ve 8. bölüm kaldı seyretmedigim. korkudan seyredemiyorum bitince bunalıma falan girerim diye ama az sonra mecbur seyredicem dayanamıyorum.

zaferisgoren

Ohoo alfistiturkey komple lost'cu olmus.
Ben bir de Prison Break tavsiye ediyorum arkadaslar.
Morgan Freeman'ın Esaretin Bedeli filmi vardı hani. Ona yakın bir konuyla baslayıp saran bir dizi.

edit-> tolga ;

B-2 Yasal nedenlerden dolayı, You are not allowed to view links. Register or Login Forumlarında net kullanıcıları arasında CRACK, WAREZ, HACKING olarak tabir edile gelen içeriğe sahip mesajların atılması yasaktır. Bu tür içeriklere sahip olan mesajlar haber verilmeden derhal silinecektir.

Alfadanadam

Prison Break ben de tavsiye ederim arkadaşlar :)

zaferisgoren

Lost 24Nisan2008'e kadar ara vermis.
4.sezon 9.bolum o gun yayınlanacak.

Ekledigim linki acık acık yazmadım kendimce ama anladım Tolga ok...

admin

Ben bu Lost'un yapımcılarını bir yakalarsam varya...

Tufan

ya ben lost'ta sanırım 8. bölümden itibaren olayların gidişatına sinirlenip seyretmeyi bıraktım.  sezon bitince toptan seyredicem. böyle daha iyi galiba...

admin

Ben iyice koptum, 3 kuruş aklımız var onuda aldı adiler

murat

Yaw hiç giremedim bu lost olayına ama merak ediyorum gerçekten..Prison Break'i çok severek izliyorum

Edited by - murat147 on 24/05/2008  09:27:59
Cuore Sportivo...

147 1.6 TS (2005)
145 1.4 TS (1998)
156 1.6 TS (2004)
156 2.0 SS SW (2004)
159 1.9 JTD SW (2009)
Giuilietta 1.6 JTD (2014)
166 2.4 JTD (2003)
Giuilietta 1.6 JTD (2012)
Giuilietta 1.6 JTD (2015)

Jakomo

Zaten girme, girersen çıkamazsın... Biz(eşim ve ben) 1-2 back to back seyrettmiştik ve sonra acaip bi boşluk oldu hayatımızda....
Sabır, boyun eğmek değil, mücadele etmektir !!!!

1996 145 1,7 16V
2001 156 SWSS Mk1,5
1994 164 V6 TB
1999 156 2,5 V6 
2003 156 SS MK 1,5
2004 156 SWSS Mk2
2007 GT
1996 BMW E36 320i Coupe M-technik
1999 166 V6 TB
1997 145 QV
2004 156 SWSS
2010 MiTo 1,4 TB

admin

LOST seyretmek isteyenlen aşağıdaki tabloyu incelesin. Eğer içinden çıkabilirseniz, seyretmeye hak kazandınız demektir. Yok anlamadım derseniz, sakın girmeyin bu işe tavsiye etmem.

Resme tıklayıp daha büyük halini açabilirsiniz.

You are not allowed to view links. Register or Login

Alfonso

Lost'u tek geçerim =)

admin

O zaman şu tabloyu çöz bakalım Levent.

admin

Bu arada Lost 4. sezon finali olan (13-14) bu sabah itibarıyla ortama düşmüştür. 8 parçalık bir indirme gerekmektedir. TR altyazıda öğlene kadar çıkar büyük ihtimal.

Bakalım akşam nasıl bir HÖNK ifadeli bir suratla kalıcaz.

Alfonso

quote:

O zaman şu tabloyu çöz bakalım Levent.

spoiler olabilir diye pek bakmak istemedim :D  şu son 4-5 bölümüde izliyeyim yazılı bir rapor çıkartacağım tablo hakkında :p

şaka bir yana her gece rüyamda sayid, locke, kate,  desmond vs.. biraz ara vermek lazım galba.. sezon finali iyi oldu :\\

patricius13

Ya ne güzel heroes seyrediyodum aniden bitirdiler hala akıbeti belli değil :(

Alfonso

quote:

Ya ne güzel heroes seyrediyodum aniden bitirdiler hala akıbeti belli değil :(

1.sezon dvd'lerini indirdim izliyorum :) 2. sezon dvd-ripleri dolaşmaya başladı ama dvd'leri bekliyorum.. 3. sezonunda çekileceği söyleniyor

patricius13

Teşekkürler haber verdiğin için ben 2 sezonun tamamını seyrettim umarım 3 üde seyredebilirim

admin

quote:

quote:

Baktırmak ne kelime hastası ediyo o iğrenç buruna rağmen

Sen kendi burnuna bak!!!

Bu kadında popçuymuş be murat. Şimdi tvde kılibini seyrettim. Evet muazzamdı gene, tabiki kılibi.