Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Benzine / Yakıta yapılan zam ve indirimler - Kampanyalar

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

147BLACK

Opet'lerde 2.85 civarı.. Mogaz'larda da 2.75 civarı... 3 üzeri hiç görmedim.
please teach me how to dream
I long to be more than a machine

fluhayat

bozüyük opette aygaz fiyatı 3.27 lira. kütahyada 3 liraya kadar düşüyor. sakarya pamukova taraflarındaki opetlerde 2.92 lira civarıydı bir hafta öncesine kadar. diğer markalar da aşağı yukarı aynı fiyattan satılıyor.
alfa romeo 2004 156 distinctive

vieri

You are not allowed to view links. Register or Login
bozüyük opette aygaz fiyatı 3.27 lira. kütahyada 3 liraya kadar düşüyor. sakarya pamukova taraflarındaki opetlerde 2.92 lira civarıydı bir hafta öncesine kadar. diğer markalar da aşağı yukarı aynı fiyattan satılıyor.

sakarya'da petrol ofisi 2.75

Doğa Tosun

Opet'lerde 2.85 civarı.. Mogaz'larda da 2.75 civarı... 3 üzeri hiç görmedim.
çiftlik kavşagına gelmeden opet hala 3,25 . Diğerleri 2,92 ve 2,87 idi. Diğerleri düşürmüş.
"AlfaRomeo 159 JTDM [url="//dist.plus"]Dist.Plus[/url] Qtronic

"Alfa MiTo 1.4 TB (sold)
"Alfa GT 2.0 JTS Selespeed (sold)
"Alfa 147 1.6 TS (sold)

Yiğit Doğukan

Bugün işten çıktıktan sonra maslak opette lpg'yi 3.35 gördüm. Görmeyeli baya büyümüş kereta... dünya ortalaması 0.38 euro (1,63 tl), yanlış olmasın.

Sent from my iPhone using Tapatalk

TheSarper

PÜİS der ki:
"31 Ekim 2017 tarihinden geçerli olmak üzere Rafineri çıkış fiyatlarındaki değişiklik den dolayı benzin grubunda 12 kuruş motorinde ise 17 kuruş fiyat artışı beklenmektedir."

Haberi görünce karalar bağladım. İnsana pazartesi sendromunu bile yaşamaya fırsat vermiyorlar.
2006 Alfa Romeo 147 1.6 TS Distinctive
2012 Alfa Romeo MiTo 1.3 JTD City

ufukfirtina

Devletin elinde vergi dışında bir gelir kaynağı kalmadı. Vergiyi de en kolay nereden topluyor. Araba, yakıt, sgk maaşları vs. Zenginden alamadığı vergiyi vatandaşa yüklüyor.

Biz kırbaç vuranı omuzlara aldığımız için bu böyle artarak devam eder. Kimseden de ses çıkmaz.

Hayırlı işler,

murat

Hergün milyonlarca doları bulan kamu israfına veriyorsunuz bu paraları arkadaşlar maalesef :kahve:
Cuore Sportivo...

147 1.6 TS (2005)
145 1.4 TS (1998)
156 1.6 TS (2004)
156 2.0 SS SW (2004)
159 1.9 JTD SW (2009)
Giuilietta 1.6 JTD (2014)
166 2.4 JTD (2003)
Giuilietta 1.6 JTD (2012)
Giuilietta 1.6 JTD (2015)

fluhayat

bu alınan vergilerin çoğunluğu dolaylı vergi. yani ürün alandan(araba,benzin,yiyecek,telefon, vs vs), para harcayandan alınan vergiler. para kazanandan alınması gereken doğrudan vergiler alınmıyor ya da alınamıyor. alınan verginin %70i doalylı %30u doğrudan vergi. al sana eşitsiliğin orta noktası.

Yiğit Doğukan

bu alınan vergilerin çoğunluğu dolaylı vergi. yani ürün alandan(araba,benzin,yiyecek,telefon, vs vs), para harcayandan alınan vergiler. para kazanandan alınması gereken doğrudan vergiler alınmıyor ya da alınamıyor. alınan verginin %70i doalylı %30u doğrudan vergi. al sana eşitsiliğin orta noktası.

Çok doğru bir tespit. Dolaylı vergilerin artması demek doğrudan vergilerin alındığı reel piyasanın kan ağlıyor olması demektir.

Ülke olarak ekonomik açıdan zor günler yaşıyoruz ve daha da zor günler bizi bekliyor. TL'de durmamakta fayda var :)

fluhayat

Çok doğru bir tespit. Dolaylı vergilerin artması demek doğrudan vergilerin alındığı reel piyasanın kan ağlıyor olması demektir.

Ülke olarak ekonomik açıdan zor günler yaşıyoruz ve daha da zor günler bizi bekliyor. TL'de durmamakta fayda var :)

dolarda dursan da aynı şeyi yaşayacaksın :) çünkü herşey dolar bazlı ülkede. cevheri burada çıkan ve burada işlenen demir de dolar bazlı olarak satılıyor. ulaşım maaliyetleri ayrı artıyor. ancak şundan eminim ki akaryakıtın dövizle alakası yok artık. dolar artsa da düşse de akaryakıt fiyatı sürekli artıyor. düşürülse bile 9 kuruş düşürülüyor akabinde bi kaç kere zam yapılıyor. akaryakıt istasyonlarının litre başı karı 40kuruşu dahi bulmuyor. lpg de ise içler acısı. petrol artığının bir türevi olarak elde edilen lpg nin 3 lira civarı olması zurnanın zırt değil zortt dediği yerdir :)

fluhayat

adama diyorsun londrada benzin fiyatı 1 senedir sabit 1.16 pound civarı(gerçi kuzenle muhabbet ederken zam geldiğini söyleyip yakınmıştı. 1.14 ten 1.16 ya yükselmiş:)). neyse adamın teki de diyor ki sterlin olmuş 5 lira, bizim ülkede daha ucuz. la arkadaş sen 4 binliraya 1150 litre civarı alabiliyorsun adam 4 bin sterline 3500 litre civarı alabiliyor. alım gücü olgusu diye bişey yok adamların kafasında. ooo iyi maaş alıyormuşsun diyor. kardeş ben yoksulluk sınırında yaşıyorum sen asgari ücret alıyorsun açlık değil ölüm sınırında yaşıyorsun :)..al birimizi vur ötekine.

Yiğit Doğukan

Bir zam haberi daha...

Her zam haberinde Levent Kırca'nın şu muazzam mizahı aklıma gelir.

fluhayat

arkadaşlarla aramızdaki diyalog geldi aklıma. yanımda oturan pinpirikli bir tipti. arkada oturan da vurdum duymaz bi arkadaş. opetin tankerini sollarken yandaki arkadaş:
-yavaş ol la öldürecen bizi(100 km hızla normal şekilde sollama yapıyorum:))
arkadaki arkadaş: vur la vur fakir yaşadık bari zengin ölürük, benzinde boğuluruk.

agucba

Giulietta'yı ilk teslim aldığımız gün benzinin litre fiyatı 4,46 TL idi. Yarın itibarı ile 5,63 TL olacağı bildiriliyor.

Örnek vermek gerekirse Giulietta'yı ilk aldığımız gün 100 TL ile 22,42 lt. benzin alabiliyor iken yarından itibaren 100 TL ile 17,76 lt benzin alınabilecek. Aradaki fark 4,65 lt, yani yarın ki fiyatı dikkate alacak olursak 26,22 TL.

Hani denir ya, "Lokmamda gözün mü var?". Durum aynen budur. Ayda 100 TL yakıt alan birisi son 15 ayda yaklaşık 26,22 TL zarar etmiş durumda. Şöyle düşünün. Her sabah bir adet simit alarak sabah kahvaltısını geçiştiren birisi, geçen sene Eylül ayında, ayda 26 gün (aylık çalışma günü öyle olduğundan bunu dikkate aldım) simit almış olsaydı, yarın itibarı ile ayda sadece 8,50 simit alabilecek. Yani her iş günü simit alan birisi yarın itibarı ile haftada sadece iki gün simit alıp dört gün aç kalacak.

Umarım anlatmak istediğimi anlatabilmişimdir.

///////////////

Gkhn91

Bence konu başlığında ki "indirimler - Kampanyalar" kısmı silinsin :) Bende arabayı aldığım zaman (Mayıs 2017) yaklaşık 65 liraya lpg deposunu dolduruyordum, şuan 95 liraya doluyor.

murat

Bu arada turizm belgesi -ki kolayca alınabiliyor- olan teknelere veya lüks yatlara sıfır vergi ile yakıt satıldığını yeri gelmişken tekrarlayalım.  >:D Pırlantada vergi olmadığını da tabi  >:D >:D
Cuore Sportivo...

147 1.6 TS (2005)
145 1.4 TS (1998)
156 1.6 TS (2004)
156 2.0 SS SW (2004)
159 1.9 JTD SW (2009)
Giuilietta 1.6 JTD (2014)
166 2.4 JTD (2003)
Giuilietta 1.6 JTD (2012)
Giuilietta 1.6 JTD (2015)

iceberg156

Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Distinctive Plus Q-Tronic
Alfa Romeo 156 1.6 TS Distinctive
Alfa Romeo 156 1.6 TS Distinctive

admin

Gece benzinde yapılan indirim sonrası benzinin litre fiyatı motorin litre fiyatının altına indi.

:alfisti:

Lütfen forumda arama yapmadan yeni konu başlatmayın.

Gouki

Artık binmeyin diyorlar.

Gouki

Motorinin litre fiyatında gece yarısından geçerli olmak üzere 7 kuruş indirime gidilecek.

Enerji Petrol Gaz İkmal İstasyonları İşveren Sendikasından (EPGİS) alınan bilgiye göre, Ankara'da ortalama 5,30 liradan satılan motorinin litre fiyatı ise 5,23 lira olacak. Motorinin litresi İstanbul'da 5,22 liradan 5,15 liraya, İzmir'de 5,32 liradan 5,25 liraya inecek.

ArinFırat

Motorinin litre fiyatında gece yarısından geçerli olmak üzere 7 kuruş indirime gidilecek.

Enerji Petrol Gaz İkmal İstasyonları İşveren Sendikasından (EPGİS) alınan bilgiye göre, Ankara'da ortalama 5,30 liradan satılan motorinin litre fiyatı ise 5,23 lira olacak. Motorinin litresi İstanbul'da 5,22 liradan 5,15 liraya, İzmir'de 5,32 liradan 5,25 liraya inecek.
başlık önüme geldi, fiyatlara bi bakayım dedim.. 2 yılda tam 5 kat fiyat artışı yaşanmış.  :duvar: :duvar: :duvar: :duvar: artış hızına yetişememişiz ki 2020 den sonra entry girilmemiş.