Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Mercedes S Serisi - W222

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Alper

Mercedes S Serisi W222

Adamlar yapıyorlar arkadaş...

evrenalpar

Segmentinde alacağım tek arabadır kendileri  :)
206GTI (2003-2008)
A3 1.6 (2008-2010)
Giulietta M.Air (2010-2012)
Honda CR-V (2012-2013)
Audi A3 1.6TDI S-Tronic (2013 - 2016)
Alfa Romeo 159 1.9JTD SW (2016 -2017)
Giulietta M.Air TCT (2017-...)

Alper

You are not allowed to view links. Register or Login
Segmentinde alacağım tek arabadır kendileri  :)

Valla abi yaşım bu araçlar için genç ama :) insanın içi gidiyor yaw...

Ben şuan bunları inceliyorum.
Bu yeni kasa çıktı yaa artık bunların fiyatları daha da düşer bizlerde binebiliriz :)

Spider_Volkan

kusura bakmayın beğenmişiniz arabayı ama, kaç sene geçti güncel s serisi çıkalı, bu kadar mı değiştirmişler arabayı. sağlam makyaj görmüş gibi duruyor dışı. içi çok lüks olmuş. yaratıcılık bu kadar mı ben bunu anlamıyorum. s serisi alacağıma da quattroporte alırım.

Alper

Alper

Açıkçası Maseratiyi bende çok beğenirim ama o sınıfta göremiyorum.
Maserati bence spor bir sedan :) ve gerçekten çok çok güzel.
Ama S her zaman farklıdır.
Bana göre ne 7 serisi ne A8 eline su dökemez.
Özellikle 9 ileri şanzıman seçeneğiyle ciddi de bir ekonomiklik getireceği kesin.

asklepios

kim ne derse desin,hangi dergi-editör ne yazarsa yazsın,test sonuçları ne çıkarsa çıksın; sınıfının her zaman "tartışmasız" lideridir...hani "yıldızı yeter" diye bir laf var ya,işte o yıldız bu yıldız :yukari-ok:

wolkanku

1 sene mercedeste 1 sene bmw'de satış danışmanı olarak çalıştım.

S serisi ile 7 serisi türkiyede kafa kafaya fiyatlarda satılıyor.
Ancak tasarımı bırakıp, paranızla ne aldığınızı düşündüğünüzde, S serisi inanılmaz bir dünya.
S serisinde air-matic süspansiyon var iken, 7 serisinde opsiyon olarak dahi yok.
Mercedes'te çalıştığım dönemde C serisinden itibaren standart sunulan attention assist, bmw'de opsiyonel olarak yok.
Mercedes'te Haptic Fren pedalı uygulaması var yani, herhangi bir sebeple ayağınızı gazdan çok hızlı çekip frene götürdüğünüzde frenin %30'u zaten hazır olmuş oluyor,yani az bassanız bile %30 daha fazla basmışsınız gibi.
Mercedes'in Adaptive Cruise Control'ü o kadar güzel çalışıyor ki, çarpışmaya 30cm kala %100 fren gücünü hazır ediyor. (tam olarak ölçüsünü hatırlamıyorum eğitimi alalı 3 sene oldu :)  )
Bmw'de ise böyle bir şey malesef yok.
BMW 7 Tasarımıyla ve aktif integral direksiyonu ile çok övünüyor ama bir S asla asla değil.
'98 Honda Civic
'06 Alfa Romeo 156 1.6 TS
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'06 Alfa Romeo 159 1.9 Jtdm
'11 Opel İnsignia
'06 Alfa Romeo Brera 2.2 JTS
'11 Alfa Romeo Giulietta 1.6 Jtdm SP2
08' Alfa Romeo 159 Jtdm Distinctive+

agucba

Mercedes istisnasından sonra bu da BMW istisnası;

2016 model BMW 7 serisi (tabi ki şimdilik sadece çizim)

///////////////

wolkanku

arka stoplar jaguar xf'in terse döndürülmüşü olmuş:)
'98 Honda Civic
'06 Alfa Romeo 156 1.6 TS
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'06 Alfa Romeo 159 1.9 Jtdm
'11 Opel İnsignia
'06 Alfa Romeo Brera 2.2 JTS
'11 Alfa Romeo Giulietta 1.6 Jtdm SP2
08' Alfa Romeo 159 Jtdm Distinctive+

Alper

Valla W222 nin çıkması ile W221 ler ucuzlarsa biraz daha :) ben direk bundan alırım :)

yada bir eski kasa olanı alır ileri de buna geçerim :)

Alper

Özellikle 3. dakikadan sonrası tam bizlik :)

Bülent abi  @Alfadanadam sen bayılacaksın :)

Alfadanadam

İşyerinden açılsa çok güzel olacak ama :)
Eve gidince artık.

Alfadanadam

Teknolojinin gözünü seveyim ya :)

agucba

Yeni S Class Mercedes Benz (ama şimdilik sadece Die-Cast Modeli).  :) Gerçeği tanıtılmadan modelinin resimleri internete düştü.

///////////////

asklepios

nasıl bir die-cast yahu o...detaylar muhteşem :yukari-ok:

Alper

Ben 4 silindirli dizelini merak ediyorum bunun :)
Yakıt tüketimi çoğu dizel araçtan düşük çünkü.
2.2 idi önceki versiyonda S250 CDI diye geçen modelde.
Bunda 2.0 ın altına inecekler inşallah ama biraz daha zaman geçer ilk olarak yüksek motorlar çıkar.
Düşük motor çıktığında ülkemizde bolca görürüz artık vergi diliminden yararlanarak fiyatta düşer bir nebze.

Tolga033

arka stoplar jaguar xf'in terse döndürülmüşü olmuş:)
:)) :))

Tolga033

kusura bakmayın beğenmişiniz arabayı ama, kaç sene geçti güncel s serisi çıkalı, bu kadar mı değiştirmişler arabayı. sağlam makyaj görmüş gibi duruyor dışı. içi çok lüks olmuş. yaratıcılık bu kadar mı ben bunu anlamıyorum. s serisi alacağıma da quattroporte alırım.

Quattroporte ,A8,S,7 serilerinden daha güzel ama dizeli yok heralde ,benzinide bildiğin içiyor az önce baktım  bir-iki modeline 24 - 25 ltlerden bahsediyor fabrika verilerinde şehir içi.  :D

Hakan Tosun

Hatlarını bu kadar yumusatmasalarmıs da olurmus, ama bence harika. Ve a8-7serisi falan hikaye S'in yanında
06DG977 Sunflower Metallic Starlight

Veloce

Tesla diye bir gerçek varken, önümüzdeki 10 yıl için bunların hepsini beyhude çabalar olarak görüyorum... Teknoloji, performans, işlevsellik, kullanım kolaylığı, farklı sürüş deneyimi, yenilikçilik hepsinin cevabı Tesla... Geleceğin en prestijli markası, bugünün en önemli markalarını geride bırakacak ya da "en kötü ihtimalle" aralarında başa baş mücadele edecek... Marka sahibini de biraz tanıyorsanız zaten ne demek istediğimi anlıyorsunuzdur...  8)

ihsany

Tesla diye bir gerçek varken, önümüzdeki 10 yıl için bunların hepsini beyhude çabalar olarak görüyorum... Teknoloji, performans, işlevsellik, kullanım kolaylığı, farklı sürüş deneyimi, yenilikçilik hepsinin cevabı Tesla... Geleceğin en prestijli markası, bugünün en önemli markalarını geride bırakacak ya da "en kötü ihtimalle" aralarında başa baş mücadele edecek... Marka sahibini de biraz tanıyorsanız zaten ne demek istediğimi anlıyorsunuzdur...  8)

Volkan Bey birde Fisker var ama sizde bilirsiniz, günümüz markaları gibi ünvan yapmak ciddi pazarlama da gerektirir.
Alfa Romeo 147 1.6 Eco
Alfa Romeo Giulietta 1.4 TB MA TCT
Alfa Romeo 156 2.0

İhsan Yaprak
L'amore è diverso in italiano

egeozal1

Volkan Bey birde Fisker var ama sizde bilirsiniz, günümüz markaları gibi ünvan yapmak ciddi pazarlama da gerektirir.
Fisker şuanda Türkiye'de satışta BD Otomotiv Koşuyolu da 220,000 ? civarında başlangıç fiyatıyla satışa sunulmuş. Koşuyolundan geçerken görebilirsiniz bir tane görmüştüm showroomlarında Ama trafikte hiç görmedim.

ihsany

Fisker şuanda Türkiye'de satışta BD Otomotiv Koşuyolu da 220,000 ? civarında başlangıç fiyatıyla satışa sunulmuş. Koşuyolundan geçerken görebilirsiniz bir tane görmüştüm showroomlarında Ama trafikte hiç görmedim.

Evet görmüştüm yerini, üsküdar ayrımının orda idi.. Fiyatlarını bilmiyordum, acaba Türkiye de alan var mıdır?
Alfa Romeo 147 1.6 Eco
Alfa Romeo Giulietta 1.4 TB MA TCT
Alfa Romeo 156 2.0

İhsan Yaprak
L'amore è diverso in italiano

Tolga033

Fisker güzelmiş .