Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Motor muhabbetleri... Ducatisti?

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

emin

Anıl abi hem korunaklı hem de kışın kullanabileceğim bir mont almayı düşünüyorum, deri ceketlerin titanyum omuzlukların şıklığı başka tabi ama kullanışlı değil. sen ne önerirsin revit ya da dainese'den birşeyler seçeyim diyorum çok da pahallı olmayan max 600-700'lere bitecek birşey lazım.

Bazı modeller var ama naked'ın üzerinde endurocu gibi durmayayım =)

You are not allowed to view links. Register or Login

şu baya iyi ama fiyatı çok fazla

nelere dikkat etmem lazım?
BMW E46 3.18ci - Ducati Hypermotard - Ducati Monster 695

Anıl

Mont olayı baya bir karışık,bende astarı çıkan kışlık mont var,kışın çok iyi,yazın astarı çıkarıyorum ama yine de pişiyorum ama bahara kadar çok işime yarıyor. Sanırım birde yazlık alman gerekecek,ben mesela düşünüyorum.Yazlığı şimdiden almak daha mantıklı sanırım çünkü kampanya var.
Birkaç yerde okuduğum kadarıyla tekstil montlarda kaza anında yırtılma oranı deriye göre fazla, ayrıca sırt koruması kayabiliyor diyorlar.Tabi bunun yanında montta omuz,dirsek ve boy koruması olsun,hafif olsun,giydiğinde senin hareketlerini sıkmasın! Deriyi yazın zaten giyemezsin.Düşündüğün markalar zaten bu işin duayeni gerisi sana kalmış. Senin seçtiklerine baktım,bunlar uzun tipte,genelde BMW vs gibi endurocular kullanıyor,ben ceket tipinde olanları daha çok seviyorum.Feyizoğlu ve motomax'a da bakmanı tavsiye ederim.
İtalyanlar sadece otomobilleri değil, hayalleri de yaratırlar...

1998 GTV V6 TB

KAKIRMAN

Bu montun stokta kalmış olanı vardı %60 indirim ile aldım. Bayan montu fakat hiçte bayan montu gibi değil. Gayet rahat bir şekilde giyiyorum. Hatta bu kış normal işe gidip gelirken bile giydim.
Motoplus'ta yine satıl(a)mayan ürünler vardır mutlaka gidip bir bak Emin...
The Machina List

1998 | Alfa Romeo 145 | 1.6 TS
2001 | Alfa Romeo 156 | Sportwagon | Selespeed 2.0
2005 | Alfa Romeo 156 | Sportwagon | Selespeed 2.0
2011 | Alfa Romeo Giulietta | Sport Pack 1 | 1.6 JTD
2006 | Alfa Romeo GT | 2.0 TS
2011 | Alfa Romeo 159 |1.7 TBI
2005 | Peugeot 206 | 1.4 HDI | Panoramic
2017 | Peugeot 2008 |  1.6 HDI |Allure

emin

Mont olayı baya bir karışık,bende astarı çıkan kışlık mont var,kışın çok iyi,yazın astarı çıkarıyorum ama yine de pişiyorum ama bahara kadar çok işime yarıyor. Sanırım birde yazlık alman gerekecek,ben mesela düşünüyorum.Yazlığı şimdiden almak daha mantıklı sanırım çünkü kampanya var.
Birkaç yerde okuduğum kadarıyla tekstil montlarda kaza anında yırtılma oranı deriye göre fazla, ayrıca sırt koruması kayabiliyor diyorlar.Tabi bunun yanında montta omuz,dirsek ve boy koruması olsun,hafif olsun,giydiğinde senin hareketlerini sıkmasın! Deriyi yazın zaten giyemezsin.Düşündüğün markalar zaten bu işin duayeni gerisi sana kalmış. Senin seçtiklerine baktım,bunlar uzun tipte,genelde BMW vs gibi endurocular kullanıyor,ben ceket tipinde olanları daha çok seviyorum.Feyizoğlu ve motomax'a da bakmanı tavsiye ederim.

Abi bende şuan kış için Kemal abinin bana yolladığı mont var, iş görür mü görür ama tam oturmuyor vücudumu medium, şöyle tam oturan, güvenliği üst düzeyde, aynı zamanda biraz da şık birşey istiyorum. birazcık uzun olması iyi olabiliyor beli soğuktan koruyor, araştıracağız hemen almayacağım, bakalım nası birşeyde karar kılıcaz.

Yazlık mont kesinlikle şart, bu yaz sıkça alışveriş yaptığım motosuperstore'dan Hasanpaşadaki nic motor'dan nic'in yazlık montunu uygun fiyata aldım ve bozcaada-assos-ayvalık seferlerinde kullandım, muazzam bir ürün ne rüzgar rahatsız ediyor ne de bir zerre terliyorsunuz, öğlen sıcağında bile gitsen inanılmaz konforlu, yazlık montum, eldivenim, kotum hazır, o kombinasyonu bozmam çok rahat.

kışlık astarlı pantalonum ve montumda var ama güzel bir mont ve güzel bir bot alayım diyorum. Sidi'lere baktım bot olarak, büyük modeller iyi güzel hoş da pratik değil yazın giyilir mi? diz koruma varken öyle bir bota gerek var mı almışken onu tam korumalı birşey alayım diyorum. bilek korumalı bir ayakkabım var zaten. Botta yine kemal abiden =) bir numara büyük gibi ama iş görüyor.

Sercan Keklik

hele emin ben şimdi gördüm konuyu hayırlı olsun kardeşim
145 1.4 TwinSpark
145 1.6 TwinSpark
147 1.6 TwinSpark
147 2.0 SeleSpeed Blackline
156 1.6 TwinSpark
156 2.0 TwinSpark
156 2.0 SeleSpeed
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
159 1.9 JTS
MiTo 1.6 JTDm
Giulietta 1.4 MultiAir
Giulietta 1.6 JTDm
Giulietta 1.6 JTDm
Spider 2.0 TwinSpark (916)
Spider 2.2 JTS SeleSpeed (939)
159 JTD Ti

mahoretti

bu ducatiye ceket tarzı revit öneririm. deri olursa tadından yenmez...

emin

hele emin ben şimdi gördüm konuyu hayırlı olsun kardeşim

eyvallah sana da pampiş hayırlı olsun :haydi:

abi deri çok kullanışlı olmayacak önce bi botu halledeyim diyorum. dainese trq tour gore tex diye bir bot buldum azcık tuzlu ama review'unu beğendim. ceket de revitt olabilir fiyatı daineseye göre biraz daha uygun olduğu için

bu eleman baya iyi incelemeler konusunda, dainesenin neredeyse her ürünü incelenmiş.

Anıl

Emin, belki ileride lazım olur,güzel parçalar var ;)

1998 GTV V6 TB

emin

emin

şu motosiklet ve arabayı eve koyma fikri çok hoşuma gidiyo

çok sert =) londrada sade kahve mübarek

hyper'a mt-3 kafası takarlarsa =) bence fena olmamış ama ducatiyi bozmuşlar.

KAKIRMAN

MT-03 halen aklımın bir köşesindedir.
The Machina List

1998 | Alfa Romeo 145 | 1.6 TS
2001 | Alfa Romeo 156 | Sportwagon | Selespeed 2.0
2011 | Alfa Romeo Giulietta | Sport Pack 1 | 1.6 JTD
2006 | Alfa Romeo GT | 2.0 TS
2011 | Alfa Romeo 159 |1.7 TBI
2005 | Peugeot 206 | 1.4 HDI | Panoramic
2017 | Peugeot 2008 |  1.6 HDI |Allure

Anıl

Bende sezona değişiklik yaparak girmek için satıyorum,ilgililere You are not allowed to view links. Register or Login

1998 GTV V6 TB

emin

haydi hayırlısı Anıl abi aklında ne var? >:D

Anıl

Benim burada BMW'ci bir arkadaşım var,hasta motorcu RT1150'si vardı sattı,onda da kaşıntı fazla hasta motorcu motorsuz yapamaz! MV Agusta,Ducati 696 veya 1100 almak istiyor,bana da fena gaz verdi bende 696 almayı düşünüyorum,sende burada paylaşınca çok fena ateşlendim :D Ama sırf satılsın diye ucuza da vermiycem benimkini,beklerim sorun değil! Bugün fotoğraf çekiyorduk,yoldan geçen 2kişi anında müşteri oldu,birisiyle daha önce tanışmıştık,kendisi fotoğraflarını çekti arkadaşı tam benim motoru arıyormuş,ona gösterecekmiş!Birde burada tanıdığımız bir amca var neredeyse 70 yaşında, o da evine giderken bizi gördü,kendisinde suzuki V-Strom 1000 var 2005 model,üstüne 4000 ver takas yapalım dedi :o 1000'lik ve at gibi motor bana fazla onu pek düşünmüyorum. Bakalım Ducati'ye kenetlendik şuan :D

1998 GTV V6 TB

emin

hayırlısı siyah bir ducati olur inşallah şöyle gtvnin yanına çekilesi =)
çok sevindim ya bu habere, şimdiden sabırsızlanıyorum.
alfistiyi ducatistiye transfer ediyoruz hadi bakalım.

ismail

Bu evde motor muhabbeti, Tron Legacy de dikkatimi çekmişti. Zaten film ilk başlarken elemen Ducati Classic Sport serisinden bir monster kullanıyordu. Sonraki sahnede adamın yaşadığı konteyner tarzı bir odalık evinde kanepenin arkasında görünüyor :)

emin

tron çok güzel filmdi sırf ducatiyi keyifle izlemek için bir daha izlerim

erdem1904

En küçüğünüz ve en hızlınız  :) Yolda gördüğü her motora binmek gibi hastalığımız oluştu :)

1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

emin

genç motoru haşat etmiş biraz, vahşi kullanıyor sanırım =)
haftaya çarşambaya plakamız çıkacak işlemler tamam, önümüzdeki haftasonu bi ihtimal kavuşabiliriz. İki stok sayımına katılıcam o arada ducatiyi kapabilirim.

Anıl

Ufak elemanın kask da sağlammış,desenleri çok hoş :D Bu arada Eminin dediği gibi asfalt motorunu yadan biraz törpülemiş...
Bu arada benim motorda gidici,bu hafta 4 kişi aradı,10bin veren var,10500'e bırakıcam ama bakalım,20küsür kişi favorilere eklemiş,seninkine kardeş gelebilir Emin ;) Geçen hafta Ducati İzmir bayisine gittik,kullanma durumu olmadı yağmurluydu,oturduk,kurcaladık,çalıştırdık,çok hoş bir motor,benimkinden sonra altımda küçük gibi kaldı ama sorun onda değil benim eleman biraz yüksek,aynı lastiklere sahibiz ama 696 diskleri büyük olduğundan jant-lastik küçük gibi duruyor,hepsi göz yanılgısı :) Benim BMW'li arkadaşta BMW K1200 alalım diyor kanıma giriyor,2005 model var 696 ile aynı fiyat ama bana fazla bir motor.

1998 GTV V6 TB

fevkalbeser12

Ufak elemanın kask da sağlammış,desenleri çok hoş :D Bu arada Eminin dediği gibi asfalt motorunu yadan biraz törpülemiş...
Bu arada benim motorda gidici,bu hafta 4 kişi aradı,10bin veren var,10500'e bırakıcam ama bakalım,20küsür kişi favorilere eklemiş,seninkine kardeş gelebilir Emin ;) Geçen hafta Ducati İzmir bayisine gittik,kullanma durumu olmadı yağmurluydu,oturduk,kurcaladık,çalıştırdık,çok hoş bir motor,benimkinden sonra altımda küçük gibi kaldı ama sorun onda değil benim eleman biraz yüksek,aynı lastiklere sahibiz ama 696 diskleri büyük olduğundan jant-lastik küçük gibi duruyor,hepsi göz yanılgısı :) Benim BMW'li arkadaşta BMW K1200 alalım diyor kanıma giriyor,2005 model var 696 ile aynı fiyat ama bana fazla bir motor.
Vay Anıl heyecanlı hareketler geliyor demek:)
Araba markalarından bir insan yaratmak istesek toyota beyni, aston martin yüzü, cadillac karnı ve alfa romeo bu insanın kalbi ve ruhu olur...
                         jeremy clarkson

emin

abi k1200r benim de çok sevdiğim bir motor ancak, bir motor olarak fazla çılgın şuan için cesaret edemiyorum, ama bir gün binmek isterim hayatta kalabilirsek, ama bana k1200r'dan ziyade cbf1000 daha keyifli daha konforlu daha fazla işlevi olan bir motor gibi geliyor, başka sınıflardalar ama ne bileyim k1200r'a kasacağıma multistradaya f800gs'e falan kasar binerim. Ducati monsterdan sonra ne olur kısmet, hypermotard şimdiden kanıma giriyor, diavel'e muazzam diyorlar, monster'a hükmedebilirsek bunun evosu var.

world ducati week görmüş bir motor, ducatistanbul forumundan bir abimizin
sıfır 696 fiyatına yakın bir fiyatı var hem de onlarca aksesuarı cabası, hükmederim diyorsan, bunu da düşünebilirsin abi yakışır sana.

Anıl

Benim 1000 küsürlüklerde gözüm yok,şuan 48 beygir bile korkutuyor,70-80HP ideal,ben gezme elemanıyım,sürat vs bana gelmez iki tekerde :) Biraz önce vergilere bakınca kafam iyice karıştı,650 cc üstüne çıkınca 6 aylık 200küsür Tl vergi var,motosiklet için çok yüksek,600cc olunca 100TL bu uygun,ben daha yeni 70TL ödedim. Buna göre sıfır olsa olsa 600cc klasmanı olur,ya da 1-3yaş barajı üstü 650cc yukarı klasmanı! Valla bu durumda benim keçi uzun süre bakım istemeden götürür,satmasam mı diye de düşünüyorum!
Bugün 52 yaşında bir amca aradı,adamın 2 tane motoru var yamaha virago ve 1100 buldog,yollarda bu supermoto tarzını görüyorum,egsoz çatara patara ses yapıyor çok hoşuma gitti,10'a verirsen hemen alayım dedi,10500 dedim,adamı telefonu kapamaya zor ikna ettim,anlatıp duruyor,80'lerde bende şu vardı,sonra bunu aldım vs. kafamı ütüledi ama bu yaşta bu hastalık fazla, bana diyor ben bunu alırsam yan yan giderim diye :o  o an kendimi ben 50 yaşında hissettim :) herneyse 10500 verirse ona vericem,olmadı 11bin'den düşmem,satılmasın kafam rahat etsin :p

1998 GTV V6 TB

emin

abi vergi olayında çok haklısın ama arayışları mt-03 ile başlayınca ondan kendimi vergiye hazırlamıştım, artık ödeyeceğiz yılda 250x2 TL vergi motor için hadi o neyse bunun zorunlu trafik sigortası var. Yaptırabilirsem uygun bir fiyat alabilirsem kaskosu olabilir.

hondanın 500'lükleri fuara da gelmeyecek dediler ve benim fuardan hiçbir beklentim kalmadı motoru aldıktan sonra da yine bi giderim ne var ne yok diye ama, şu şartlarda en mantıklı motor nc700 s gibi duruyor, hem yakıt tüketimi hem bagajı, servisi rahatlığı vb. ama tasarım olarak CBF150 ön farıyla o iş olmaz dedirtiyor, cbr1000'in bile tasarımı hoşuma gitmiyor. honda çok güzel iyi hoş da yeni cbf1000 ve cbr600f dışında tasarımını beğendiğim motoru pek yok.

valla abi tadını aldıysan motorunu sat, sezon da patlamadan yenisini al derim, çok isterim senin de monster almanı =) tabi tercih senin.

emin

Muazzam torklu, 5bin rpm'i geçmedim, ona rağmen yerinde durmuyor. daha alır almaz 1 km olmadan, benzinliğe varmadan ilk 2. vitese atışımda arkayı bi savurdu zor toparladım, dk1 gol 1  oluyorduk =). İyi ki de oldu ilk uyarıyı alınca efendi gibi getirdim eve 1-2 yerde gazı açtım 100kmyi görünce hemen düştüm sahilde hız sınırı 77 bir de polisle uğraşmayalım diye.

Vallahi dünyalar benim şuanda, iki italyan =)

Anıl abi, kafanı karıştırma, direk monster al, oturma pozisyonu hakimiyeti, torku sesi, herşeyi harika. 100kmde hiç savurmuyor, rüzgar rahatsız etmiyor. oturuş poziyonu biraz öne doğru 5km sonra alıştım ona. 25km ile de eve getirip köşesine çektim.

bakalım rodajı bitirmek lazım. depo 60 tl'lik benzin alıyor, benzin göstergesi olmaması kötü sadece benzin ışığı yanıyo.