Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Motor muhabbetleri... Ducatisti?

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

KAKIRMAN

Alırım kaskını bak :p
Hayırlı olsun tekrar...
The Machina List

1998 | Alfa Romeo 145 | 1.6 TS
2001 | Alfa Romeo 156 | Sportwagon | Selespeed 2.0
2005 | Alfa Romeo 156 | Sportwagon | Selespeed 2.0
2011 | Alfa Romeo Giulietta | Sport Pack 1 | 1.6 JTD
2006 | Alfa Romeo GT | 2.0 TS
2011 | Alfa Romeo 159 |1.7 TBI
2005 | Peugeot 206 | 1.4 HDI | Panoramic
2017 | Peugeot 2008 |  1.6 HDI |Allure

Gouki

emin

Al İlhan hocam al senin olsun =)
Sağ olasın, Özgünüm, istediğin fotoları siteye destek başlığına attım haberin olsun.

başlık artık kendini ispatlamıştır zannediyorum, sabitlesek de her seferinde aşağılardan toparlamasak =) fotoğrafları buraya da taşıyalım arka sayfaya yormayalım.
BMW E46 3.18ci - Ducati Hypermotard - Ducati Monster 695

fevkalbeser12

Vay emin hayırlı olsun:) müthiş görünüyor Allah kaza bela vermesin en kısa sürede buraya bekliyoruz ducati ile:)
Araba markalarından bir insan yaratmak istesek toyota beyni, aston martin yüzü, cadillac karnı ve alfa romeo bu insanın kalbi ve ruhu olur...
                         jeremy clarkson

Anıl

Tekrar güle güle kullan Emin, bu arada çoğu İtalyan vs markada benzin göstergesi koymuyorlar artık, bende de ışık var,yandığında rahat 50 km gidiyor ona göre riske girmeden benzin alıyorum ama kötü tarafı acaba ışık yanacak mı,ne zaman yanacak vs sürekli kafa kurcalıyor. Şuan için motoru satıştan kaldırdım,vergilere baktım 650cc'ye kadar normal ama onu geçince 258 TL oluyor 6 aylık, arabanın 120TL :) Motoru çok seviyorum ama sürekli tepesinde olmadığımdan vergi vs çok para harcamak istemiyorum,XTX'e devam, bu taraflara gelirsen bekleriz,konvoya eklenirim ;)
İtalyanlar sadece otomobilleri değil, hayalleri de yaratırlar...

1998 GTV V6 TB

KAKIRMAN

The Machina List

Anıl

Doblo 40'la sola çıkmış bak sen,kendisi 200 küsürle gidiyor ama onun yaptığı doğru sanki! Ben bu motorcu kesimini anlamıyorum,trafikte bu hızlara bu atraksiyonlara ne gerek var,bunlar hayatı bilgisayar oyunu zannediyor herhalde,ölünce sanki bir hak daha verecekler.

1998 GTV V6 TB

erol1903

Ben asıl bir insanın böyle bir an yaşadıktan hemen sonra nasıl tekrar 200+ hızlara çıkabildiğini anlamadım. Doblocu terörü vs. motorcu terörü videosu olmuş bir nevi.
2012 Giulietta TCT Rosso Competizione

asklepios

biri eşşek, diğeri eşşoğlueşşek...

bu arada; gerçekten DUCATISTA diye bir şey varmış,dün discovery'de gördüm...ben espri sanıyordum :)

Anıl

Allah akıl, fikir versin bunlara :o
You are not allowed to view links. Register or Login

1998 GTV V6 TB

emin

Barkın abiden yine hoş bir sunum, hazır binliklerin konusu açılmışken, sadece hıza odaklanmadan güzel görüntüler

bugün monza ile 70km yol yaptım biraz daha alışıyorum, lastiklerdeki balmumu yavaş yavaş gidiyor, frenler alışıyor, 5bin rpm'i geçmeden nasıl bekleyeceğiz bilmiyorum.

emin

Tekrar güle güle kullan Emin, bu arada çoğu İtalyan vs markada benzin göstergesi koymuyorlar artık, bende de ışık var,yandığında rahat 50 km gidiyor ona göre riske girmeden benzin alıyorum ama kötü tarafı acaba ışık yanacak mı,ne zaman yanacak vs sürekli kafa kurcalıyor. Şuan için motoru satıştan kaldırdım,vergilere baktım 650cc'ye kadar normal ama onu geçince 258 TL oluyor 6 aylık, arabanın 120TL :) Motoru çok seviyorum ama sürekli tepesinde olmadığımdan vergi vs çok para harcamak istemiyorum,XTX'e devam, bu taraflara gelirsen bekleriz,konvoya eklenirim ;)

abi sağ ol valla, gençlik delilik bir anda esti, söylediklerin çok mantıklı, ben de daha mtvyi yatırmadım bakalım internetten yatırınca bi kendime gelirim.

Valla bu yaz bir gezi yaparım yine ama ne zaman olur nereye olur tam kestiremiyorum şimdilik, bozcaada ve assos'a kesin gözüyle bakıyorum, foça, alaçatı vb yaparsam devam edip neden olmasın.

Kemal abi hala senin botları ve montu kullanıyorum, çok sağ olasın.

erdem1904

Emin kazasız belasız iyi günlerde kullan... Maşallah :nazar: bizim ufaklık istanbula geldiğinde üzerinde poz verebilirmi :)
1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

emin

Sağ ol Erdem abi, tabi gelsin dükkan onun, ister mito ister monster hiç farketmez maksat gençlere italyan aşkı bulaştıralım  :serefe:

KAKIRMAN

Bu motor rodajını bitirmek gerçekten sabır işi. Aslında uzun yola çıkacaksın. Hem rodajı bitecek hem de dur kalk muhabbeti olmadan sağlıklı bir şekilde rodajı tamamlamış olacaksın.
Yazmayacaktım yazayım. Sabah duramadım motorla gideyim dedim işe. İmes taraflarında yine bir symbol (lütfen şu symboller yok olsun ortadan) yolla kaldırım arasına beni sıkıştırdı. Mecbur elemanın aynasına çarptım hakketti. Fazla dalaşmadım. Alltan alarak (alttan almamam lazım lakin yarma olunca ...) beni öldürmek mi istiyorsun biraz daha dikkatli olsan ya da burada senin çocuğun olsa vs vs. Eleman özür diledi. Belki dedim ilerde bu olayı hatırlar ona ders olur. Ne bileyim sağlık olsun.
The Machina List

antihero

145 QV
156 2.0 SW SS
145 1.6 TS Sportivo

emin

Bu motor rodajını bitirmek gerçekten sabır işi. Aslında uzun yola çıkacaksın. Hem rodajı bitecek hem de dur kalk muhabbeti olmadan sağlıklı bir şekilde rodajı tamamlamış olacaksın.
Yazmayacaktım yazayım. Sabah duramadım motorla gideyim dedim işe. İmes taraflarında yine bir symbol (lütfen şu symboller yok olsun ortadan) yolla kaldırım arasına beni sıkıştırdı. Mecbur elemanın aynasına çarptım hakketti. Fazla dalaşmadım. Alltan alarak (alttan almamam lazım lakin yarma olunca ...) beni öldürmek mi istiyorsun biraz daha dikkatli olsan ya da burada senin çocuğun olsa vs vs. Eleman özür diledi. Belki dedim ilerde bu olayı hatırlar ona ders olur. Ne bileyim sağlık olsun.

geçmiş olsun ilhan abi, motorda haklı olmak değil hayatta olmak önemli sen her daim her tehlikeye karşı önlem al. valla rodaj konusunda yapıcaz bişeyler haftasonu çalışmazsam niyetim riva

Alfadanadam

Emin kazasız belasız iyi günlerde kullan... Maşallah :nazar: bizim ufaklık istanbula geldiğinde üzerinde poz verebilirmi :)

Sen Ereğli'ye getir de ufaktan önce scooter ile başlasın. Monster ağır gelmesin sonra :)

Alper

Geçmiş olsun İlhan abi ya hepte seni buluyor bu katırlar :D

Anıl

Barkın abiden yine hoş bir sunum, hazır binliklerin konusu açılmışken, sadece hıza odaklanmadan güzel görüntüler

bugün monza ile 70km yol yaptım biraz daha alışıyorum, lastiklerdeki balmumu yavaş yavaş gidiyor, frenler alışıyor, 5bin rpm'i geçmeden nasıl bekleyeceğiz bilmiyorum.
Bu adamın testleri çok matrak gerçekten, hem de işi çok iyi bilen birisi olduğundan kağıt üstündekileri okuyup program yapan birisi değil, en sevdiğim yönü de tarafsız olması...yani firma motor verince,şöyle süper,böyle fena demiyor,giydiriyor :)

1998 GTV V6 TB

KAKIRMAN

Bülent Hocam ne yaptın halloldu mu A2 ehliyeti?

Emin kardeş sağolasın hava açık olursa Rİva'ya ben de gelirim. Yaşlılık belirtileri başladı bende galiba üşüyorum bu aralar.

Alperim, ne bileyim kafayı taktım ya bu sembollere (symbol). Hatırlayanlar olabilir. 145'im varken ilk kazamda da renö (o zaman sembol clio idi) bana yeşil yanarken önüme fırlamış çarpmak zorunda kalmıştık. O gün bu gün nerde görsem makinanın tipine kalayı basıyorum.
The Machina List

Alfadanadam

İlhan hocam ehliyet işi tamamdır. Ayıptır söylemesi tam puanla geçmişim hepsinden :)

Kısmetse 2 hafta içinde KYMCO Super 8 alacağım. 125 cc.lik. Benim için üst hedef 250 cc maxi scooter. Daha yukarısı ben kendimi biliyorum bana iyi gelmez :)

asklepios

kymco güzel motor ama biraz sert diyorlardı forumlarda...test sürüşü yaptınız mı?

KAKIRMAN

Hayırlı olsun tekrar. Bu arada motor seçimini öncelikle binerek test ederek alırsan daha iyi olur. Kymcolarda arkada amörtisör sertlik ayarı var mı bilmiyorum varsa ki iyi bir seçim olur.
The Machina List

Alfadanadam

Bahsettiğim motor yaşadığım yere yakın bir yerde 2.el olarak satılıyor. 2.el olduğu için test çok anlamlı olmayacak, almak üzere gidince almadan dönmem onu ben biliyorum :)