Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Motor muhabbetleri... Ducatisti?

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Emre Sezen

You are not allowed to view links. Register or Login

KTM özellikle off-road konusunda dünyadaki en iyi motor diyebilirim araştırmalarım sonucu. Yol versiyonları ise sürekli olarak rekabeti yukarılara çekmeye çalışıyor. Bence şahsına münasır harika bir marka o da... ;)

hakikaten şahsına münasır, alacağımız gün, iki motorcu baktı, aynı alfaya bakan, başka usta tepkisini verdiler, biz bunu bilmeyiz  :D :D

:)) Kadıköy Hasanpaşa'da Spormoto var. Onlarla irtibata geç derim ;)

son kararı vermek için oraya gösterdim zaten  :yukari-ok: moda'dan almıştım, o tarafa geçtim sonrasında  :yukari-ok:

2008-2010   156 2.0 SS 2004
2013-........  GTV V6 TB  1997

mahoretti

ANIL, hayırlı olsun. Benim eski ducatiyi almışsın ama  8)

Anıl

Egzosları sende kaldı herhalde Mahmut abi,verirsin artık hayrına :D Emre, bu sendeki KTM tehlikeli bir alet,dikkatli ol derim ;)
İtalyanlar sadece otomobilleri değil, hayalleri de yaratırlar...

1998 GTV V6 TB

Emre Sezen

Egzosları sende kaldı herhalde Mahmut abi,verirsin artık hayrına :D Emre, bu sendeki KTM tehlikeli bir alet,dikkatli ol derim ;)

10 gün yetti Anıl  :)) gtv candır  :yukari-ok:

2008-2010   156 2.0 SS 2004
2013-........  GTV V6 TB  1997

Veloce

Üstünde atacakmış gibi bir hali var KTM'nin ciddi bir alet her halinden belli ;)

Veloce

Abi bu gidişle sende bu işlere geri dönceksin sanırım  :serefe:

fevkalbeser12

Bence Mahmut abi ajan başka bi motor formundan:) hepimizi motorcu yapıcak:)
Araba markalarından bir insan yaratmak istesek toyota beyni, aston martin yüzü, cadillac karnı ve alfa romeo bu insanın kalbi ve ruhu olur...
                         jeremy clarkson

Anıl

Valla şu pozuyla aklım birden Matrix filminde ki Ducati'li kovalama sahnesine gitti,Mahmut abi'nin orada ajan olarak rol alması lazım dı çok yakışmış maşallah ;)

1998 GTV V6 TB

mahoretti

:)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) güzel günlerdi. canım arasıra çekiyor ama sonra geçiyor  :D  :alfisti:

Burak

:)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) güzel günlerdi. canım arasıra çekiyor ama sonra geçiyor  :D  :alfisti:

Abi çok sert bakmışsın , "akıllı ol, alırım anahtarını!" bakışı  :)
1997 Gtv V6 TB

erdem1904

Bu arada bu virüsün lastikler kabak  :D Bitik lastiklerle standa koymuşlar   :))
1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

Anıl

1998 GTV V6 TB

Veloce

Bunca zamandır bekledim ama yinede Vyrus 986 M2'nin gidona bağlı bir çatalı olmadığını kimse farketmedi ya da dillendirmedi ;) Motorsiklet dünyasında gerçekten sıradışı bir ilk olmasının bence başlıca nedeni ve mükemmel ötesi görünüşünün yanında en büyük farklılığı bu...

Neyse... Ehliyet sınavı geldi çattı, sabah 9:45'te sınavım var. Hayırlısıyla geçerim inşallah :)

Veloce

Ah İlhan hocam ah, bilsem senin mıntıkanda bir kursa yazılır aklım rahat girerdim sınava. Yeni sistem vs. inşallah bir talihsizlik olmaz, şans işte, sistemi komple değiştirdi adamlar...

Veloce

Sınav 5 6 dak sürdü. Şu an hala ekipmanları giymiş halde bekliyorumki bana ayırılmış olan vakit dolsun... Bu iş tamam ;)

Gouki

Gözün aydın abi, darısı başımıza.

Alfadanadam

Hayırlı olsun. İkiteker için bir aşama da hallolmuş oldu böylece.

Veloce

Gözün aydın abi, darısı başımıza.

Amin Özgün'cüm. Acele etmeye gerek yok ama unutmayın. Ben 20 senedir bekliyorum bu günü :D Sizler gibi nispeten genç ama olgun yapıda kardeşlerimiz için sorun olmayacak olsa da, vakti geldiğinde zaten alınacaktır o ehliyet ;)

Veloce

Hayırlı olsun. İkiteker için bir aşama da hallolmuş oldu böylece.

Teşekkür ederim Bülent valla bebek adımlarıyla gidiyoruz, milli eğitim sağolsun 20 gün ileriye attı sınavımızı :) Ancak bugün girebildik...

Veloce

Sağol Eyüp,uzun süre binmeyi düşünüyorum inşallah.

Şimdiden kayda değer bir zaman geçti Anıl'ım. :)  Bize uzunca bir "değerlendirme" yapmanı bekliyoruz bakalım ;)

Anıl

Motoru aldim iki hafta izne ciktim,haftaya yorumlara baslarim,daha 100km ancak yaptim ama bu surede gordum ki seri bir motosiklet,yolu birakmacasina tutuyor,acayip bir motor sesi var,herturlu senfoni mevcut :)) birde acayip ilgi cekiyor,ducati tank pad siparisi verdim,donunce ilk yapacagim is gidon yukseltici getirmek,cunku uzun yolda bu durusla adami dover karata:-)  birde ilk isim yarim gun oksaya oksaya temizleyecem aldigim gibi toz icinde duruyor. Volkan bu fiyatta bu ozellik ve ayricalikta baska motor yok bence, istanbul'da olmaniz sans surekli ikinci elde birseyler cikiyor,sizin orada,herturlu tavsiye olunur,bu arada abs'li versiyon almani oneririm,insana durusta guven veriyor.

1998 GTV V6 TB

emin

Abs guzel olay yeri gelir hayat kurtarir :) eger maddi imkan varsa hic tereddut edilmeden abs versiyonu alinmali.
BMW E46 3.18ci - Ducati Hypermotard - Ducati Monster 695

Veloce

ABS'siz kesinlikle düşünmedim. Mutlaka ABS'li olacak hayırlısıyla. Heheh aslında bir buluşmada ikinizi (Anıl ve Emin) bir araya getirip, Alfa'ları kenara çekip yeteri kadar ilgiyi gösterdikten sonra uzunca bir soru yağmuruna tutmak istiyorum sizi :)

Anıl

Bende motoru temizledikten sonra tadini cikarmak istiyorum,gtv ile balayindayim ama metresimi ozledim :D

1998 GTV V6 TB