Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Nick'lerimizin Anlamları

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ALFAtih

Canlandırayım,
Merhaba ben fatih, açıklamaya gerek varmı  :p

octinum

Haydi madem canlanmış. :)

Lise zamanında baktım, İnternette rumuz lazım. O zaman okuduğumuz kitaplardan filan bir iki denedik, Ramsesti, Olorindi derken hepsi pişti oluyor (e o dönem internet ergenlerinin alayı aynı kitapları okuyor çünkü), masanın üstünde octinum yazan mide ilacını gördüm. O tarihten beri de octinum nickiyle benden başkasını görmedim şansıma. :)

HVRF.Y

Yeni üye sayılırım. Benimkinin anlamına H (Hüseyin, Hatice)V (Vildan kızım)R(Reyhan kızım)F(furkan oğlum). Y (soyismimiz Yağcı) eskiden iceglass olarak kullanırdım ama yolun yarısından sonra böyle oldu.Bu arada bizde kafkasyalıyız.93 rus harbinde İstanbul Şile ye göç etmiş dedelerimiz.

H2VRF.Y

HRV.Y

h.t

You are not allowed to view links. Register or Login
Haydi madem canlanmış. :)

Lise zamanında baktım, İnternette rumuz lazım. O zaman okuduğumuz kitaplardan filan bir iki denedik, Ramsesti, Olorindi derken hepsi pişti oluyor (e o dönem internet ergenlerinin alayı aynı kitapları okuyor çünkü), masanın üstünde octinum yazan mide ilacını gördüm. O tarihten beri de octinum nickiyle benden başkasını görmedim şansıma. :)

Octinum piyasada bayadır yok diye biliyorum abi , Abbott firmasının ilacıydı. İzomethepten etken maddesi.
Bence yüksek dozda Uyuşturucu madde gibi etki gösterdiği için ruhsatı iptal edildi , istismar olmasın diye :D

Sent from my iPhone using Tapatalk

OğuzCanAlantor

You are not allowed to view links. Register or Login  nick mermi olarak değişmesi lazım ;)

h.t

You are not allowed to view links. Register or Login  nick mermi olarak değişmesi lazım ;)

Hahahahahaha kankam bi lacivert daha bulursan "zımba" olarak değiştirebilirim :lol:

octinum

Octinum piyasada bayadır yok diye biliyorum abi , Abbott firmasının ilacıydı. İzomethepten etken maddesi.
Bence yüksek dozda Uyuşturucu madde gibi etki gösterdiği için ruhsatı iptal edildi , istismar olmasın diye :D

Lise sıpasıyken masamda niye octinum gördüğümü de böyle açığa çıkarmış oldun You are not allowed to view links. Register or Login :)

"Babaanneme alıyorum" diye alırdık. Reçetesiz satılırdı o günlerde, 1990'ların ikinci yarısından bahsediyorum. Tabi sporcu adamız, kalp filan güçlü. Sonraları, sporu bıraktıktan birkaç sene geçti, üniversitede aaa böyle bir şey vardı diye denedim, bir daha da tevbe ettim. :)

İyi ki 80'lerde doğmuşum ha, 1950 doğumlu filan olaymışım Lucy in the Sky with Diamonds olurmuş demek nick. :D

Majo

İsmim Ahmet. Güzel, iyi huylu insan demek.
Nickim majo da güzel, güzel görünen, güzel bakan demek.
Sahte majolara dikkat özellikle borsa ve forex sitelerinde 😂
Risk yoksa ben de yokum.

italiano 729

İsmim halil kelime anlamı :samimi dost, allahın dostu anlamında  forum üye olurken acele hızlı üye oldum 😀kendimi adımı yazdım. Yabancı kelime yada ,italyanca  kelime değiştirmek istedim fırsat olmadı. böyle kaldı. ilerde kod ismini değiştirmeyi düşünüyorum fırsat bulduğumda 😀

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bakkhos

Yunan mitolojisinde sarap tanrisi olarak bildigimiz dionysosun diger adlarindan biri ( bakkhos )

LG-D682TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi