Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Otomobil

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

murat

Müthiş beğendiğim bir E serisi bu...Ancak koltuklar kesin çok ergonomiktir ama çok çirkin görünüyorlar..
Cuore Sportivo...

147 1.6 TS (2005)
145 1.4 TS (1998)
156 1.6 TS (2004)
156 2.0 SS SW (2004)
159 1.9 JTD SW (2009)
Giuilietta 1.6 JTD (2014)
166 2.4 JTD (2003)
Giuilietta 1.6 JTD (2012)
Giuilietta 1.6 JTD (2015)

agucba

Alfa Spider/Brera'nın koltukları.
Register or Login" border=0>

E Coupé koltukları.

///////////////

murat

Ya Serkanım niye hep Alfayı koyuyosun, Mercedese rakip olabilir mi? Bi daha almıycam zaten , ilk fırsatta gidip bi mercedes alıcam evi barkı satıp savıp valla Alfa mı tövbe bi daha
Cuore Sportivo...

147 1.6 TS (2005)
145 1.4 TS (1998)
156 1.6 TS (2004)
156 2.0 SS SW (2004)
159 1.9 JTD SW (2009)
166 2.4 JTD (2003)

asklepios

You are not allowed to view links. Register or Login

güzel oldu be

cuneyt

quote:

Ya Serkanım niye hep Alfayı koyuyosun, Mercedese rakip olabilir mi? Bi daha almıycam zaten , ilk fırsatta gidip bi mercedes alıcam evi barkı satıp savıp valla Alfa mı tövbe bi daha

Iyi guzel de ; Brera / Spider bu kasa Mercedese rakip degilki koltuklari karsilastiralim. E serisi coupe veya Serkan abinin koydugu Mercedes koltugu tamamen 5 kisilik coupe-sedan. Alfa modelleri arka tarafi olmayan modeller.

Borracho

bu arada aston martin rapide 2010'da yollardaymis. gelmis gecmis en güzel spor sedan...2010'un belki de otomobil dünyasi acisindan en güzel taraflarından biri bu olacak...ama enteresandır bagajı sadece 310 litre..

Borracho

otomotiv dünyasına yeni bir segment kazandıran nissan qashqai ilk ciddi makyajini gecirdi. bakınız >>

tolga_ozhan

Gelmiş geçmiş en güzel spor sedan  çok uçuk bir söz bence Maserati quattroporte bundan çok çok daha güzel. Hatta yıllanmış CLS bile bundan iyi.

agucba

///////////////

Borracho

ben sözü fotograflara birakiyorum... maserati'yi cok sevmemem ragmen benim secimim aston martin bunlar arasinda...

Alfadanadam

Aston Martin çok sevdiğim bir marka ama bahsedilen sedan model, bir arap şeyhinin özel siparişi ile coupe'den sedan'a döndürülmüş haline benziyor. Önden bariz bir coupe ama yandan 4 kapılı bir "şey".
CLS te önemli sedanlardan ama bence Quattroporte herşeyiyle bir spor sedan.

leon285

maserati ve merso nun çizgilerini çok beğensemde aston farlı bi dünya gibi geliyor bana da.

Borracho

spor sedan yolunu açan maserati quattroporte. yepyeni bir segment yarattı. mercedes cls takip etti. ardından volkswagen passatın benzer versiyonu ile karsimiza cikti, sonra porsche panamera ile bu segmente katıldı ve simdi de aston martin. lamborghini'nin de benzer planları var (Estoque) - linki asagida -

amaç zaten coupe görünüslü ama ici daha genis ve 4 kapili sedanlar yaratmak. lamborghini estoque'u üretene kadar bence hepsi arasinda en cok coupe hissi veren ve en spor duran aston martin su anda. coupeden sedana dondürme meseleseni teknik ekiplerin ve tasarımcıların çooook kafa patlattıkları bir konu. arap şeyhlerinin bu modellerden bir sürü satın alacağına eminim ama, Rapide'e "olmamış" demek biraz acımasizca geliyor. hele bir istanbul'a da düssün birkac tane yollarda görelim, sonra tekrar tartışırız :))

Alfadanadam

Aston Martin, Rapide'in burun tasarımını "neredeyse" aynı bırakmasaymış "daha özgün" birşey ortaya çıkardı. Bana sıkıntı veren nokta Coupe bir araca sadece arka kapı eklenerek spor sedana çevirmiş gibi hissettiren duruşu.
Quattroporte de eğer Gran Sport'tan tasarım anlamında çok şey almış olsaydı yorumum aynı olurdu. Quattroporte bu anlamda çok daha özgün geliyor bana.
Öte yandan bence Panamera bu sınıfın en yüz karası aracı. Çok zorlama bir tasarımı olduğunu düşünüyorum.

murat

Valla benim nacizane fikrim "siz daha iyi bilirsiniz ama" tüm bu sport sedan modellere 156'nın ilham verdiği yönünde
Cuore Sportivo...

147 1.6 TS (2005)
145 1.4 TS (1998)
156 1.6 TS (2004)
156 2.0 SS SW (2004)
159 1.9 JTD SW (2009)
166 2.4 JTD (2003)

Borracho

Panamera: kesinlikle katiliyorum.

Maserati Gran Sport: kesinlkle bayılıyorum.

Gran Sport, piyango çıkarsa yeryüzünde sahip olmak istedigim yegane araç. ama ben ne zaman quattroporte'ye baksam içimden keske biraz daha gs'a benzeseymis diye gecriyorum.

Alfadanadam

Quattroporte Gran Sport'a benzemese de GS orjinal haliyle kalsa, biz de heperaber bayılmaya devam etsek daha iyi değil mi :)
Önü başka köyden, arkası başka köyden arabaları sevemiyorum yav :)

cihan

özgünlük ayrı bir meziyet bence, o kadar para vereceksem başka şeyden türemiş olmasını istemezdim, zaten adı da boşuna 4 kapı değil, yoksa 2+2 koyarlardı :)  oyum maseratiye...

n/a

Hiçbiri deyip aşağıdaki resimi koymak istedim ;