0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Farklı bir o_y_u_n oynayalım isterseniz. Bir filmden bir replik/karşılıklı konuşma eklenir, o repliğin hangi filme ait olduğu bulmaya çalışılır. Örnek olarak;"Suç cezasız kaldığında dünyanın dengesi bozulur. Yanlışın intikamı alınmadığında cennetler bize utançla bakar."diye sorulur ve bunun hangi filmde olduğu bulmaya çalışır. Cevabı bulan, bir sonraki soruyu sorar.Filmler konusunda uzman olanların beğeneceğini düşünüyoruz.
'Cennette hizmet etmektense cehennemde hükmetmeyi tercih ederim'
Cevap:Şeytanın AvukatıSoru:Yaşamak için başkalarına güvenmeye zorlanmak nasılmış?
Cevap: Can dostumSoru: Bu maskenin altında bir fikir var, ve fikirlere kurşun işlemez!
Cevap:V for vendettaSoru:Ben her zaman doğruyu söylerim, yalan söylerken bile..
ağır roman,soru: sunu asla unutma, gulerken kaybettiklerini aglayarak kazanamazsın
@murat :Şabanoğlu Şaban Soru: Devlet yönetiminde müttefik yoktur, sadece müşterek menfaat vardır.
"There are no allies in statecraft, only common interests." Atlee in Mission Impossible: Rogue Nation (2015)SORU: "Life’s simple. You make choices and you don’t look back."
Soru: Sadece her şeyimizi kaybettiğimizde her şeyi yapacak kadar özgür oluruz.
Cevap: Déjà VuSoru: Ne yapıcaz be Kamil !
Cevap:gemide Soru: u talking to meTapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
Soru: Houston! We have a problem!
Kadın KokusuAlbay Frank: Haaahhhhh!!!
Cevap: Apollo 13Yeni Soru: Delilik yer çekimi gibidir; sadece hafifçe itmek yeterlidir.
Cevap: Batman The Dark Knight.Soru: How do you shoot the devil in the back? What if you miss?
Yoruldum patron, Yollarda bir serçe kadar yalnız olmaktan yoruldum.Yanımda hiç arkadaş olmamasından bıktım.Nereye gideceğimizi, nereden geldiğimizi söyleyecek biri.İnsanların birbirine kötü davranmasından bıktım.Her gün dünyada hissettiğim ve gördüğüm acılardan bıktım.Çok fazla var, sanki her an için kafama cam parçaları batıyor. Anlıyor musun ?
Cevap: Yeşil YolYeni Soru: Siyahların güvende olduğu tek zaman, beyazların silahsız olduğu zamandır.