Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Şu An Ne Dinliyorsunuz?

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

universeee

2005 Alfa Romeo 147 1.6TS Distinctive 2013-2016
2013 Nissan Qashqai 1.5 dci Tekna 2016 - ...

misket

nasıl bir tetiklemedir, şunu sakin sakin dinler iken

bitiminde bunu dinleyesim geldi  :serefe:

K I R M I Z I

[url="http://kucukisler.blogspot.com.tr"]http://kucukisler.blogspot.com.tr[/url]

erdem1904

Selena Gomez Slow Down

[vimeo]You are not allowed to view links. Register or Login
1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

ozoozo

yollarken boşken gaza gelebilirsiniz  :yukari-ok:

Gouki

Yiğit Doğukan

You are not allowed to view links. Register or Login

Bir araba kullanıldığı klipte hatunu ve şarkıyı nasıl gölgede bırakır, ispatıdır  8)

tolga_ozhan

Bu klip daha önce paylaşılmıştı.
Herif klibinde fluence oynatsa o araba bile gölgede bırakmaya yeter bu şarkıyı :)

Gouki

Herif klibinde fluence oynatsa o araba bile gölgede bırakmaya yeter bu şarkıyı :)

:D

TRUPHASE

[url="//www.trioacoustic.com"]www.trioacoustic.com[/url]

TRUPHASE

Milyonlarca kez dinledim bugün de dinlerim. Bıktırmayan,eskimeyen,solmayan şarkı...

[url="//www.trioacoustic.com"]www.trioacoustic.com[/url]

Veloce

Bende bu ara yakın sayılabilecek geçmişe takıldım yine... Özellikle ikinci yarısı........

Veloce

Tüm zamanların en iyi grubu...

Veloce

Slash gitarı falan unutmuş... Eskiden ne güzel çalardı, yaşlandı artık beceremiyor bitmiş...  :D Özellikle benim jenereasyondan rock sever arkadaşlara gelsin...  :serefe:

Edit: Live in Stock albümü hatta full videosu rock severlerin arşivlerinde bulunmalı mutlaka.

ozoozo

Bu klip daha önce paylaşılmıştı.

ahahahahahhahahah  :haydi: :haydi:

147BLACK

Hayır, bu kez  Metal değil... akustik çalınmış Jazz yorumlu bir şeyler ve çok hoş bir fikir var ortada. Bilinen popüler parçaların Jazzy yorumları.
Bakalım PUMP UP THE JAM'i hatırlayabilecek misiniz? Sene 1990 ve ortalık bu techno parça ile yıkılıyordu. Yeni yorumu da şahane!  klip de öyle.. ;-)

please teach me how to dream
I long to be more than a machine

ozoozo

Kulaklığı takıp son ses traileri izlerken tüyler diken oldu  :yukari-ok:

Tolga033

Gouki

Bu saatte Sezen dinleyip efkarlaniyorsan kaybedenler klubune hosgeldin kardesimmmm :)

HTC One cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Tolga033

Bu saatte Sezen dinleyip efkarlaniyorsan kaybedenler klubune hosgeldin kardesimmmm :)

Hoşbuldum abim.Bugün romantik gidiyorum.Aşığım bu aralar ama platonik ilerde ne olur bilemem. :serefe:

herewego

Ebru gündeş (gönlümün efendisi)

GT-N7100 üzerinde Tapatalk ile gönderildi You are not allowed to view links. Register or Login

Gouki

Git konus oglum. Lise 1de bizim siniftan bir kiza asik oldum. Utandim bir turlu konusamadim. En sonunda baska siniftan bir cocuk geldi 2 yıl ciktilar :D Gerci biz sonra neredeyse 6 yıl sevgili olduk ama iste keske zamaninda konussaydim dedim hep.

Tolga033

Daha cesaret edemedim  :( Olmaz gibi ama konuşursamda. :D

Gouki

Hic oyle dusunme sen altyapiyi hazirlamaya bak. Olmazsa bile zaman kaybetmemis olursun. Hayatinin en guzel cagindasin zamaninin degerini bil :) Konunun basligini "damlı girilmez" yapiyorum :p

ozoozo

Hic oyle dusunme sen altyapiyi hazirlamaya bak. Olmazsa bile zaman kaybetmemis olursun. Hayatinin en guzel cagindasin zamaninin degerini bil :) Konunun basligini "damlı girilmez" yapiyorum :p

"damlı  girilmez" aahahahha  :haydi:  :yukari-ok:

Tolga033

Ben buralardayım o zaman daha. :D