Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Trafikte Alfa Romeo kullanırken dinlenilmemesi gereken şarkılar

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

voyager3355

Süper bende Agustos ikinci hafta Samsun a gecip sonra Tarsus a memlekete inecegim. İrtibatta kalirsak denk gelip görüşebiliriz demekki. Her türlü geri donuste Ankara'ya giderken yakinlarimdan geciyor olacaksin. Agustos ortası tekrar guncelleyelim.

Inviato dal mio SM-N9005 utilizzando Tapatalk

PARKU

Kurzuk

You are not allowed to view links. Register or Login
Tabiki abi neden olmasin, umarim denk geliriz, benim tatiller genelde yolda geciyor, ama bir sekilde bir yerlerde bulusulabilir, mesela hangi sehir? :) istanbul mu?
Ben Ankara'da oturuyorum. Ağustos ortası gibi Mersin Taşucu'nda olacağım. Sana hangi şehir uyarsa artık :) Ankara'da vaktin olursa daha iyi olur tabii. Kalabalık bir buluşma ayarlarız.
Biri Taşucu mu dedi? Bizim memleket, iskele, deniz kızı :) vay be gün batımı sahilde ne güzel buluşma fotosu çekilir. Belki yaparız bir güzellik.
Taşucu'nda yazlık var. Yarı oralı sayılırım bende :) limanda balıkçı teknelerinin olduğu kısım tam fotoluk. Güzel kareler yakalarız kısmet olursa..
Ah o limanın dili olsa da konuşsa :) ilk kez 5 yaşımda balık tutmuşum orada sonra her yaz iskele, liman, kum mahallesi. Annemin memleketi.. Ağustos'ta bu civarda buluşalım o  halde.
2008 MY GT Q2
[url="http://www.alfistiturkey.com/forum/uyelerimiz-ve-alfa-romeo-lari/06-m-9826-my-gt-q2/"]http://www.alfistiturkey.com/forum/uyelerimiz-ve-alfa-romeo-lari/06-m-9826-my-gt-q2/[/url]

voyager3355

İnşallah hayırlısı bakalim.

Inviato dal mio SM-N9005 utilizzando Tapatalk

PARKU

ugura09

Aradan 9 Ay Geçmesine Rağmen
Levent Yüksel - Zalim
Levent Yüksel - Sultanım
Gökben - Lafımı Olur
Harun Kolçak - Vermem Seni
Müslüm Gürses - Hangimiz Sevmedik
Şarkılarını Dinlerdim  :)
Aldanırsın Yıllara...

Kim Ne Derse Desin İnadına Alfa Romeo 146 1.6 L BOXER Diyeceğim...#

Kaan

bileniniz vardır sanıyorum. 2-3-4 yapıştırıyorsunuz dinleyince. bourne serisinin ilk filminde mini cooper ile kaçış sahnesinde çalıyor.

1 hayal
5 duyu
6.his

ucarozcan

Very Very Way More Stronger
Jacob Tillberg
Ses sistemi olan arabada iyi gider. Şarkının ilk başına aldanmayın devamını da dinleyin. :)

Xperia z3

Arabam Şekil Yolumdan Çekil!

martini_lancia

Eros Ramazzotti & Tina Turner " Cose Della Vita :) " Ateşli ve güzel bir 90'lar şarkısıdır.İtalyanca ve İngilizce versiyonları var.

Bir ara official Alfa Romeo şarkısı idi resmi sitesinde,fonda çalardı girdiğinizde.
2002 Cosmo Blu manual 156 2,0ts.

burak_unsal

Herkes dinlenilmesi gerekenleri yazıyor, iyi hoş da..
Başlık dinlenilmemesi gereken şarkılar değil mi?  :D
Alfa Romeo 147 / 1.6 TS Blackline..

Kaan

Herkes dinlenilmesi gerekenleri yazıyor, iyi hoş da..
Başlık dinlenilmemesi gereken şarkılar değil mi?  :D

bence başlık ve içerik olması gerektiği gibi :D biraz mecaz olsa da.
neden derseniz herkes kendini gaza getiren şarkıları yazmış. bunları dinlemeyin yoksa arabanın limitlerini zorluyorsunuz anlamında ;)
1 hayal
5 duyu
6.his

furkan_topay

Awolnation-windows

Sent from my iPhone using Tapatalk
Alfa Romeo 147       2007 1.6TS  Blackline
Alfa Romeo 147       2008 1.6TS  Collezione
Alfa Romeo Giulietta 2011 1.4MA Distinctive SP2
Alfa Romeo Giulietta 2011 1.4MA Distinctive SP2
Alfa Romeo Giulietta 2011 1.4MA Distinctive
Alfa Romeo 147       2008 1.6TS  Distinctive