Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Üyelerimiz ve Alfa Romeo Haricindeki Markalara Ait Vasıtaları

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ku2

You are not allowed to view links. Register or Login
Başlık Alfa dışı olsa da yeri gelmişken belirtmem lazım: İki aracı da kullanmış/kullanan çocuklu ve bagajlı biri olarak söyleyebilirim ki 159 SW nin bagajı Giuilietta'dan çok da başarılı değil. Bakmayın SW olduğuna filan, o açıdan hayal kırıklığı yaşarsınız..

Lafı ağzımdan aldınız..
159 SWnin bagajı düz zemin değil.. Yükleme eşiği düz değil yani. Yükleme derinliği de az. İçeri doğru olan kısımda dar. Özetle öyle aman aman bir bagaj yok. Kullanışlı değil herşeyden önce. Utku'ya zamanında yazmıştım bunları.. :)

Bebek arabasını sanırım yan koymak zorunda kalırsınız 159 SWye.. :) O da sığarsa.
--
2004 Subaru Impreza WRX STI / 34 VK 0778
2015 Subaru Levorg 1.6 GT-S SPORT / 06 BM 4785

tayfun

Bagaj ve ferahlık konusunda sattıgım 166 oldukça taminkardı. Keşke hiç satmasaydım diyorum kendi kendime.

Sent from my iPhone using Tapatalk

ku2

Bagaj ve ferahlık konusunda sattıgım 166 oldukça taminkardı. Keşke hiç satmasaydım diyorum kendi kendime.

E segmenti araç.. Bi zahmet olsun o bagaj ve iç hacim.. :)
Bakalım Alfa bir daha ne zaman çıkaracak E segmenti bir araç..!
--
2004 Subaru Impreza WRX STI / 34 VK 0778
2015 Subaru Levorg 1.6 GT-S SPORT / 06 BM 4785

tayfun

Vallahi abi 156'yı sattığımada çok pişman oldum ama, yerini 166 ile doldurunca o pişmanlık mutluluğa dönüştü. Fakat   166 gerçekten her anlamda oldukça tatminkardı. Tabiri caiz ise kütür, kütür bir arabaydı. Heleki 166'nın sw si olsaymış, çok çok iyi olurmuş.

admin

Bu başlık TrendTopic olma yolunda emin adımlarla ilerliyor.   :) :-X :lol:
:alfisti:

Lütfen forumda arama yapmadan yeni konu başlatmayın.

Utku

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]
[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

Artik 508 sahibiyim..

ankara istanbul arasini 4.5 litre ortalamayla You are not allowed to view links. Register or Login cikis saati istanbula girdim bahcesehire kadar tiklim tiklim trafik vardi, ortalama 4.6 oldu :) gozlerime inanamadim, 1600 kiloluk, yarida olsa otomatik bir aractan bahsediyoruz.

Arka bolum asiri genis, oyleki onde otururken arka koltuktan bisey almak cok zor, uzanamiyosun :) bagaj 660 litre.esigi alcak.

Yol tutusu 159 dan sonra yadirgamadim ama tabiki onun kadar rijit bi araba degil.yalitimi cok iyi sadece ruzgar sesi aliyor 120 den sonra..bozuk yolda suspansiyonlarin darbe emisini begenmedim 159 daha iyiydi.ancak motor sesi 159 dan sonra benzinli araba gibi, hic duyulmuyor rolantide bile.

Sanziman bekledigimden iyi, frenden ayagini cekince kendisi gidiyor.calisma karakterine de alisinca bi sorun olmuyor.

Eger abuk subuk sorunlar acmazsa basima, yillarca binilecek bir arac.
2003 147 1.6 Twinspark
2008 159 1.9 Jtdm-Qtronic
2005 156 2.0 Selespeed

OğuzCanAlantor

You are not allowed to view links. Register or Login  abi hayırlı olsun keşke geldiğinde haber verseydin  Göralda tanıdığım vardı gider biraz daha indirim isterdik :)

wolkanku

4.6 mı , üzdü resmen :)
Maşallah utku güle güle kullan..
İnsignia almış olsaydın 7-8 litre ile gelmiş olurdun, akıllı bir seçim yaptın kazasız belaız bin :)

'98 Honda Civic
'06 Alfa Romeo 156 1.6 TS
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'06 Alfa Romeo 159 1.9 Jtdm
'11 Opel İnsignia
'06 Alfa Romeo Brera 2.2 JTS
'11 Alfa Romeo Giulietta 1.6 Jtdm SP2
08' Alfa Romeo 159 Jtdm Distinctive+

max-ime

Hayırlı uğurlu olsun Utku, çok mantıklı bir seçim oldu. Düşük tüketim ile gezmekte ayrı bir konfor :)

Gönül isterdi görüşebilelim ama bir dahakine inşallah diyelim.

h.t

You are not allowed to view links. Register or Login  abi hayırlı olsun keşke geldiğinde haber verseydin  Göralda tanıdığım vardı gider biraz daha indirim isterdik :)

Bende bunu yazmak için girdim , Göraldan çok araba alırız şirkete bişeyler yapmaya çalışırdık.. Evin dibine kadar gelmişsin bi çayımızı içmemişsin ayrıca abi :)

Tekrardan hayırlı olsun , kazasız belasız kullanman dileğiyle.. Yakıtta gerçekten çok iyi , maşallah :nazar:

tolga_ozhan

Sadece mantıklı değil aynı zaman da (alfa modelleri kadar olmasa da) zevkli bir otomobil.

ucarozcan

Arabam Şekil Yolumdan Çekil!

Utku

Hayırlı uğurlu olsun Utku, çok mantıklı bir seçim oldu. Düşük tüketim ile gezmekte ayrı bir konfor :)

Gönül isterdi görüşebilelim ama bir dahakine inşallah diyelim.

Bende bunu yazmak için girdim , Göraldan çok araba alırız şirkete bişeyler yapmaya çalışırdık.. Evin dibine kadar gelmişsin bi çayımızı içmemişsin ayrıca abi :)

Tekrardan hayırlı olsun , kazasız belasız kullanman dileğiyle.. Yakıtta gerçekten çok iyi , maşallah :nazar:

Eksik olmayin arkadaslar, zahmet vermek istemedim yoksa ankara ekibinin yardimci olacagini biliyodum.goral dan cok memnun kaldim, ilgi alaka cok iyiydi.fiyat olarakda gerekeni yaptilar.dusunmeniz yeter sagolun.

Acil donmem gerekti teyakkuz halindeyiz bebek her an dogabilir diye.
2003 147 1.6 Twinspark
2005 156 2.0 Selespeed

Utku

4.6 mı , üzdü resmen :)
Maşallah utku güle güle kullan..
İnsignia almış olsaydın 7-8 litre ile gelmiş olurdun, akıllı bir seçim yaptın kazasız belaız bin :)

Psikolojik olarak kafa o kadar rahatki volkan, bunun tarifi yok :) insignia alsaydim hem tuketim hem vergi uzecekti beni.
508 de zarif bi arabaymis ustelik
2003 147 1.6 Twinspark
2005 156 2.0 Selespeed

Utku

Sadece mantıklı değil aynı zaman da (alfa modelleri kadar olmasa da) zevkli bir otomobil.

icerde sunduklariyla zevkli evet..donanimi, ferahligi, kullanisliligi, kalitesi gercekten cok iyi.ancak hantal bi surusu var haliyle.

@Utku Hayırlı olsun. Güzel gözüküyor.

Xperia z3
Tesekkurler..
2003 147 1.6 Twinspark
2005 156 2.0 Selespeed

h.t

Abi 4.6 nedir yalnız benim şirket puntosu yakmıyor o kadar az .. Maşallah valla bu hdi lar yakıt konusunda harikalar.. Arabada çok güzel 508 donanım , iç mekan kalitesi olarak çok başarılı arabadır.. Tekrardan keyifli günlerde sürmeniz dileğiyle

krm1983

Güle güle kullanın.

Siamo fatti della stessa materia di cui sono fatti i sogni.

hi_cazz

Utku tekrardan hayırlı olsun. Güzel günlerde kullanın inşallah. Ama ilan fotolarını değilde kendi çekimin detay fotolarını görelim bir ara.

zephry

Utku hayırlı olsun mantıklı tercih olmuş 508 sw. Güzel günlerde kullanman dileğiyle...

Gouki

Hayırlı olsun Utku. Keşke haberimiz olsaydı arkadaşların söylediği gibi seni ağırlamaktan zevk duyardık. Umarım sağlıklı ve rahat bir doğum olur.

ES53

Hayirli olsun,gerek yakit tuketimi gerek goruntusuyle cok dogru bi tercih olmus.kazasiz belasiz ins

Utku

Güle güle kullanın.

Utku tekrardan hayırlı olsun. Güzel günlerde kullanın inşallah. Ama ilan fotolarını değilde kendi çekimin detay fotolarını görelim bir ara.

Utku hayırlı olsun mantıklı tercih olmuş 508 sw. Güzel günlerde kullanman dileğiyle...
Hayirli olsun Utku.
Hayırlı olsun Utku. Keşke haberimiz olsaydı arkadaşların söylediği gibi seni ağırlamaktan zevk duyardık. Umarım sağlıklı ve rahat bir doğum olur.
Hayirli olsun,gerek yakit tuketimi gerek goruntusuyle cok dogru bi tercih olmus.kazasiz belasiz ins

Ayri ayri hepinize tesekur ederim arkadaslar, cok sagolun.

Buda bonus fotolar, ilk seyahatini yapti, cok rahat edicez bu arabayla belli oldu..

2003 147 1.6 Twinspark
2005 156 2.0 Selespeed

wolkanku

Hahaha son foto çok iyi :)

'98 Honda Civic
'06 Alfa Romeo 156 1.6 TS
'07 Seat Leon