Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Üyelerimiz ve Alfa Romeo Haricindeki Markalara Ait Vasıtaları

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ku2

Volkan :)
Bırak şu araba ile oynamayı :)
Ne yapsan o kromlar gitmeyecek :)
Arabaya doğru yürürken gözüne çarpacak.. Kitliyip giderken, arkana bakacaksın..Gene krom..
Camdan aşağı bakıcan..Gene krom :)
Ne yapsan durum bu:)
Araç güzel.. Kurcalama..
Ama anlıyorum..bişey yapmadan da duramıyor insan :)

Öpüyorum.
:serefe:
--
2004 Subaru Impreza WRX STI / 34 VK 0778
2015 Subaru Levorg 1.6 GT-S SPORT / 06 BM 4785

wolkanku

You are not allowed to view links. Register or Login bakalım belki dönüp baktığımda bu araba bile olmayabilir.. güzel bir takas teklifi aldım :) 1-2 güne netleşir :)
'98 Honda Civic
'06 Alfa Romeo 156 1.6 TS
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'06 Alfa Romeo 159 1.9 Jtdm
'11 Opel İnsignia
'06 Alfa Romeo Brera 2.2 JTS
'11 Alfa Romeo Giulietta 1.6 Jtdm SP2
08' Alfa Romeo 159 Jtdm Distinctive+

rain man

Mesajımın geri kalan kısmı çıkmamış Tapatalkla ilgili bir sorun oldu herhalde. Ama önceden de söylenmişti belki, ben kaliperlere gri veya sarı şeklinde el atılmasinin farklılaşma sağlayacağını düşünüyorum açıkçası.
Alfa Romeo 147 1.9 JTD Q2 2009

wolkanku

You are not allowed to view links. Register or Login
Mesajımın geri kalan kısmı çıkmamış Tapatalkla ilgili bir sorun oldu herhalde. Ama önceden de söylenmişti belki, ben kaliperlere gri veya sarı şeklinde el atılmasinin farklılaşma sağlayacağını düşünüyorum açıkçası.
Şu an tüm porya ve kaliper aksamları gri
[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]
[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

Sent from my iPhone using Tapatalk
'98 Honda Civic
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'11 Opel İnsignia

ku2

You are not allowed to view links. Register or Login bakalım belki dönüp baktığımda bu araba bile olmayabilir.. güzel bir takas teklifi aldım :) 1-2 güne netleşir :)

Güzel haber..Merakla bekliyorum.
:)
--

ku2

Gri güzel durmuş.. Ben de 2.5 v6 varken bu şekilde yapmıştım.Yakışmış.
--

Reha

Bence de gri güzel olmuş. Renkli olması İnsignia'nın ağırlığına yakışmıyor.

Doğa Tosun

"AlfaRomeo 159 JTDM [url="//dist.plus"]Dist.Plus[/url] Qtronic

"Alfa MiTo 1.4 TB (sold)
"Alfa GT 2.0 JTS Selespeed (sold)
"Alfa 147 1.6 TS (sold)

Tolga033

Gayet güzel duruyor. Kırmızı 147'de güzelmiş. :)

Tapatalk 19.03

wolkanku

arkadaşlar selamlar;
şu araç takas konusunda epey ciddi, dün 20 dakika konuştuk, insignia üstüne 6-7bin tl ile bitecek gibi duruyor.

manuel ve 200 hp, ve full donanım bir araç.. yaşı ve km'si insignia ile neredeyse aynı.
kaput değişmiş ancak farlarda ve tamponda değişme yok, kaputa sağdan tıklanmış bu araçlarda da kaput ve yan çamurluklar bir olduğu için aliminyum olması sebebiyle bozulma olmuş ve mecburen değişmiş.

sağ arka stopun çevresinde lokal boyası var.

sizce ne yapayım? insignia tam aradığım tadı vermedi bunu hepimiz biliyoruz :)
'98 Honda Civic
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'11 Opel İnsignia

surgeon

arkadaşlar selamlar;
şu araç takas konusunda epey ciddi, dün 20 dakika konuştuk, insignia üstüne 6-7bin tl ile bitecek gibi duruyor.

manuel ve 200 hp, ve full donanım bir araç.. yaşı ve km'si insignia ile neredeyse aynı.
kaput değişmiş ancak farlarda ve tamponda değişme yok, kaputa sağdan tıklanmış bu araçlarda da kaput ve yan çamurluklar bir olduğu için aliminyum olması sebebiyle bozulma olmuş ve mecburen değişmiş.

sağ arka stopun çevresinde lokal boyası var.

sizce ne yapayım? insignia tam aradığım tadı vermedi bunu hepimiz biliyoruz :)
eğer aracın iç hacminin küçük olması size sorun değilse, insan hayata bir kez geliyor arabaya bindiğiniz zaman size keyif vermiyorsa ne anlamı var. değişin gitsin ancak dediğiniz gibi hafif bir tıklama ise daha sert bir kaza olup yandan alınmış bir darbe olmasın. tampon ve farlar değişmemiş olabilir.
palio 1.2 sl 2005 (2009-2010)
vectra cd oto. 1998 (2010-2011)
Megane ıı  privilege oto. 2008 (2011-2014)
corsa 1.4 gls 2000 (2012-2013)
Passat 1.4 tsı dsg 2010 (2014-2015)
Polo 1.4 tdı 2008 (2014-2014)
A3 1.6 oto. 2000 (2014-2014)
156 1.6 ts 2005 (2014-       )
Megane ıı privilege oto. 2008 (2015-2016)
C-ellysee 1.6 hdı 2014 (2016-2016)
Astra 1.6 cdtı oto. Sedan 2016 (2016-     )

Gouki

Ben de rcz bakıyorum ama üst kapak sıkıntılı diyorlar Volkan'ım.

Kaan

Sanki sana birkaç tık ufak kalır gibi. Hele ki son iki aracının 159 ve insignia gibi araçlar olması geçişi zorlaştırır sanıyorum. Ayrıca insigniayı getirdiğin hali çok şık. Tamam bir 159 değil ama RCZ son iki aracından sonra senlik değil gibi düşünüyorum. Tabii nacizane şahsi görüşlerim.
1 hayal
5 duyu
6.his

wolkanku

özgün kasko değerlerine dikkat et.

şimdi kaskocum ile görüştüm, insignia kasko bedeli 53.000 tl, rcz kasko bedeli 73.000 tl.. yıllık prim farkı 820 tl çıkıyor. ayda 70 tl eder.

yani insigniaya yıllık 1100 tl kasko öderken, rcz için 1920 tl oluyor.

e zaten ödediğim 200 tl 'lik bir kredim var, bu adam benden takas için de üste para istiyor, 200-300 tl'de oradan binecek.. bir de ayda 70 tl.. yani maaş gelir gelmez ben bu arabayı yürütüyor olmak için 500-600 tl bakım ve benzin hariç gider harcaması yapıyor olacağım.

hiç aklıma yatmadı , takastan da vazgeçtim.
'98 Honda Civic
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'11 Opel İnsignia

murat

RCZ evlat olsa sevilmez diyorum ben, hatta tipinden en tiskindiğim araçlar sıralamasında ilk 5'te şu an  :haydi:
Cuore Sportivo...

147 1.6 TS (2005)
145 1.4 TS (1998)
156 1.6 TS (2004)
156 2.0 SS SW (2004)
159 1.9 JTD SW (2009)
Giuilietta 1.6 JTD (2014)
166 2.4 JTD (2003)
Giuilietta 1.6 JTD (2012)
Giuilietta 1.6 JTD (2015)

wolkanku

Sanki sana birkaç tık ufak kalır gibi. Hele ki son iki aracının 159 ve insignia gibi araçlar olması geçişi zorlaştırır sanıyorum. Ayrıca insigniayı getirdiğin hali çok şık. Tamam bir 159 değil ama RCZ son iki aracından sonra senlik değil gibi düşünüyorum. Tabii nacizane şahsi görüşlerim.

teşekkür ederim güzel düşüncelerin için  :serefe:

ben arka koltukları neredeyse hiç kullanmadığım halde, genellikle uzun ve büyük arabaları seviyorum ( hayal arabam asla bir lamborghini vs. değil, maserati quattroporte :))   )

daha önce 11 ay TT kullandım, mk1 tt ciddi ufaktı iç mekan basıyordu resmen... RCZ ise dışı kocaman, içi ufak bir otomobil ama sürücü ve yan koltuk yaşam alanı iyi, tavan o kadar basmıyor insanı.. o sebeple düşündüm ama az önce kaskocumdan gelen yıllık prim farkı ve krediyi düşününce extra masraflar ile gereksiz bir hareket olacağını anladım ve vazgeçtim
'98 Honda Civic
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'11 Opel İnsignia

Doğa Tosun

başka araba olsa değer de , rcz'ye değmez bence. Dünyalar çirkini bir pöco  :-[ :-[
"AlfaRomeo 159 JTDM [url="//dist.plus"]Dist.Plus[/url] Qtronic

"Alfa MiTo 1.4 TB (sold)
"Alfa GT 2.0 JTS Selespeed (sold)
"Alfa 147 1.6 TS (sold)

Erkay KAHYA

:haydi: :haydi: :lol: :lol:

agucba

159'dan sonra Insignia'nın seçilme sebeplerinden biri de ağır başlı bir otomobil olması ve gece gezmelerinde mekanlarda sahibine ağırbaşlı bir hava katmasındandı diye hatırlıyorum. Bu sebeple Alfa Romeo Giulietta bile "zaman zaman" gazcı gençlerin elinde bulunduğundan, alternatifler arasında gerilerde kalmıştı (tabi şekil itibarı ile bir türlü ısınamamış olman da farklı bir sebep idi).

Insignia'dan sonra RCZ gibi bir otomobile geçmek, kanaatimce o havayı yok edecektir. İstediğin kadar kadar yavaş git, egzozdan dolayı Polis ile başın derde girmeyecek olsun, aradığın o hava olmayacak. Artı, hiç bir şekilde uygunsuz bir durum olmasa da Caddebostan Sahil Yolu ve Bağdat Caddesi'nde çevirmelerde Polis'in gözdesi olacaksın.

Şekil olarak Murat'a katılıyorum. Çıktığı günden bu yana bir türlü içime sinmedi. Açık olmak gerekirse Z3 Coupe bana göre çok daha güzel. Alfa Romeo ile kıyas kabul etmez, benim gözümde Alfa Romeo Arna seviyesinde. Önü kısa, arkası fazla uzun ve sanki üstüne basılmış ve şerit değiştirmelerinde bir yengeç gibi yan yan gidiyor gibi geliyor bana. 

Kişisel fikrim bu yönde. 

///////////////

wolkanku

159'dan sonra Insignia'nın seçilme sebeplerinden biri de ağır başlı bir otomobil olması ve gece gezmelerinde mekanlarda sahibine ağırbaşlı bir hava katmasındandı diye hatırlıyorum. Bu sebeple Alfa Romeo Giulietta bile "zaman zaman" gazcı gençlerin elinde bulunduğundan, alternatifler arasında gerilerde kalmıştı (tabi şekil itibarı ile bir türlü ısınamamış olman da farklı bir sebep idi).

Insignia'dan sonra RCZ gibi bir otomobile geçmek, kanaatimce o havayı yok edecektir. İstediğin kadar kadar yavaş git, egzozdan dolayı Polis ile başın derde girmeyecek olsun, aradığın o hava olmayacak. Artı, hiç bir şekilde uygunsuz bir durum olmasa da Caddebostan Sahil Yolu ve Bağdat Caddesi'nde çevirmelerde Polis'in gözdesi olacaksın.

Şekil olarak Murat'a katılıyorum. Çıktığı günden bu yana bir türlü içime sinmedi. Açık olmak gerekirse Z3 Coupe bana göre çok daha güzel. Alfa Romeo ile kıyas kabul etmez, benim gözümde Alfa Romeo Arna seviyesinde. Önü kısa, arkası fazla uzun ve sanki üstüne basılmış ve şerit değiştirmelerinde bir yengeç gibi yan yan gidiyor gibi geliyor bana.

Kişisel fikrim bu yönde.

abi gece gezmem hiç yoktur :) en son gece asmalıya taksime vb. ne zaman çıktın dersen 3 sene oldu herhalde :) hiç sevmem o işleri :))
159'un sportif ama prestijli havasını koruyabilmek için insignia seçilmişti haklısın.
ve aynen dediğin gibi , RCZ polis çevirmelerinin gözdesi olacaktır bunu ben de düşünmedim değil :)
sadece oturuş pozisyonu ve sportif sürüş dinamikleri sebebiyle olabilir diye düşündüm ama gerçekten , yürütme maliyeti için ekstra 600 TL verilecek bir araç asla değil..ne tasarımı ne motoru :)
'98 Honda Civic
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'11 Opel İnsignia

Gouki

Düz boru çektirmez miyiz :'(

wolkanku

egzoscu şuayip replica varex  :lol:
'98 Honda Civic
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'11 Opel İnsignia

agucba

Gece gezmesi ile kast ettiğim alemlere akmak, sabahlara kadar "Hoppaaa, elller havaya" değildi zaten.

Akşam saatlerinde bir yere yemeğe gidilir, cafeye mafeye falan.

Neyse, konuyu sulandırmayayım. Fikrimi zaten yukarıda yazmıştım.

///////////////

Erkay KAHYA

Sen al rcz yi pembe kaplama, acayip punto app plaka, cam üstü pleksi rüzgarlık veeee ön tampona karlık benden.  :yukari-ok:
Bunlarıda kimseye yapmam.

milano 75

konu dışı ama,celal yabuz un rcz projesi geldi aklıma rcz denilince,şişirmişler biraz daha.şekil apayrı bi konu ama adam mükemmel temiz You are not allowed to view links. Register or Login 156 2.5 im olsa wtcc yaptırırdım bu adama
delilikten muzdarip değilim,her anının tadını çıkarıyorum