Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Üyelerimiz ve Alfa Romeo Haricindeki Markalara Ait Vasıtaları

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ykpogutcu

You are not allowed to view links. Register or Login
Aileye dün katıldı Sportage'imiz :) 2006 model 2.0 CRDI

Sent from my iPhone using Tapatalk
Hayırlı olsun.  Geçen sene pederin zorla bana aldırmak istediği araba.

Yaşadığım yerleri düşününce aslında mantık anlamında gerçekten fena olmazdı, çekiş sistemi yerden yükseklik derken bayağı artısı olacağı gerçekti fakat nelerden mahrum kalacağımi şimdi düşünüyorum da iyi ki kendi bildiğimi yapmışım.

Teşekkürler :)

2 seneye evlilikten sonra nasip olursa bi 147 ile Alfa Romeo'ya dönüş yapıcam inşallah :) 156 satılık şuan ama Alfa ailesinden zaten uzaklaşmam imkansız :) 5 yılın ardından küçük bi ara vericem sadece.

Babam biraz yüksekten yapsın yolculuklarını :) Artık eskisi gibi şehiriçinde sürekli dolaşmıyor. İstanbul-Çankırı İstanbul-Yalova yolculukları için Sportage keyifli olur diye düşündük. Araçta güzel denk geldi. Tampon değişmiş ve çamurluk boyanmış ayrı ayrı kazalarda. 88k km'de. Servis bakımlı temiz bi araç kaçırmayalım dedik.

αℓƒα яσмєσ ιѕ ℓιƒє ѕтуℓє... HIZLI ARABALAR İÇİN TEŞEKKÜRLER ALLAHIM.

E.Ç.M. (MiTongin)

Hey gidi günler  :)) ( ilk arabam ve baştan aşağı benim emeklerimle bu hale getirmiştim. Hatırladığım 20 bin gitmişti :) sene 2005 )

*Smiles per gallon*

( Yaktığınız yakıt başına düşen gülümseme oranı )

E.Ç.M. (MiTongin)

*Smiles per gallon*

E.Ç.M. (MiTongin)

*Smiles per gallon*

wolkanku

arkadaşlar çevrenizde insignia düşünen varsa ilan numaram 260876711 .

neden satıyorsun derseniz , alfa romeo özlüyorum ve satarsam alacağım araba ya bir alfa romeo olacak ya da daha sportif bir otomobil olacak , insignia benim için çok executive kaçıyor, fazla konforlu, sorunsuz, yapılacak hiç bir şeyi yok :)
'98 Honda Civic
'06 Alfa Romeo 156 1.6 TS
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'06 Alfa Romeo 159 1.9 Jtdm
'11 Opel İnsignia
'06 Alfa Romeo Brera 2.2 JTS
'11 Alfa Romeo Giulietta 1.6 Jtdm SP2
08' Alfa Romeo 159 Jtdm Distinctive+

rain man

arkadaşlar çevrenizde insignia düşünen varsa ilan numaram 260876711 .

neden satıyorsun derseniz , alfa romeo özlüyorum ve satarsam alacağım araba ya bir alfa romeo olacak ya da daha sportif bir otomobil olacak , insignia benim için çok executive kaçıyor, fazla konforlu, sorunsuz, yapılacak hiç bir şeyi yok :)

Hayırlı satışlar abi o zaman :) Şimdiden ne geleceğini bekliyoruz merakla.
Alfa Romeo 147 1.9 JTD Q2 2009

burak_unsal

You are not allowed to view links. Register or Login hayırlı satışlar Volkan Bey, aracınızın konusunu takip ederken bu maceranın çok uzun sürmeyeceğini tahmin etmiştim zaten :)
Alfa Romeo 147 / 1.6 TS Blackline..

wolkanku

You are not allowed to view links. Register or Login hayırlı satışlar Volkan Bey, aracınızın konusunu takip ederken bu maceranın çok uzun sürmeyeceğini tahmin etmiştim zaten :)

:) ben biraz daha uzun sürer diye düşünüyordum ama 159'um gibi 3 sene sürmeyeceğini ben de biliyordum :)
'98 Honda Civic
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'11 Opel İnsignia

muğlalı

:) ben biraz daha uzun sürer diye düşünüyordum ama 159'um gibi 3 sene sürmeyeceğini ben de biliyordum :)
Hayırlısı olsun wolkan 159 tbi yada brera gider bu saatten sonra.

wolkanku

Hayırlısı olsun wolkan 159 tbi yada brera gider bu saatten sonra.

her gün 159 ilanlarını takip ediyorum, ama 6 ayda bir 750 lira vergi ödemek, bir poryaya 500 lira vermek, tekrar sıfırdan bir 159 yaratmak da gözümde büyüyor.
uygun fiyata brera yok şu anda piyasada, olsa da bir dünya vergi verip, yakıt parası verip karşılığında gitmeyen bir arabaya binmek de aklıma yatmıyor..
RCZ ve Rocco sıkı takibimde.
Belki TT MK2 olabilir.
bakalım fiyatımı güncelledim sahibinden de , 1-2 saate yayınlanır ve 1 hafta içinde yeni fiyatla rahatlıkla satılır diye düşünüyorum..düşünen eden olursa gerekeni yaparım :)
'98 Honda Civic
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'11 Opel İnsignia

burak_unsal

You are not allowed to view links. Register or Login Aslında kendi adıma gayet eğlenceli gidiyordu herşey.
İnsignia'ya ekstra birşeyler yapma çabanız, tabi 159'daki gibi farklar yaratamaması..
Selim Bey'in ( You are not allowed to view links. Register or Login ) şu araba ile oynamayı bırak Volkan demeçleri :D
Bazen ben de ileride 147'mi satarsam ve alacağım araç Alfa olmazsa neyle uğraşırdım acaba diye düşünüyorum açıkçası..
Sizin yaşadıklarınızdan tecrübe ettiğim kadarıyla aynı tadı vermeyeceği kesin :)
Alfa Romeo 147 / 1.6 TS Blackline..

wolkanku

You are not allowed to view links. Register or Login Aslında kendi adıma gayet eğlenceli gidiyordu herşey.
İnsignia'ya ekstra birşeyler yapma çabanız, tabi 159'daki gibi farklar yaratamaması..
Selim Bey'in ( You are not allowed to view links. Register or Login ) şu araba ile oynamayı bırak Volkan demeçleri :D
Bazen ben de ileride 147'mi satarsam ve alacağım araç Alfa olmazsa neyle uğraşırdım acaba diye düşünüyorum açıkçası..
Sizin yaşadıklarınızdan tecrübe ettiğim kadarıyla aynı tadı vermeyeceği kesin :)

kısa ve öz ; emek ve yıllarınızı verdiğiniz eşinizi, daha genç bir metres için bırakmayın  :lol: yaptım , pişmanım  :duvar:
'98 Honda Civic
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'11 Opel İnsignia

ucarozcan

You are not allowed to view links. Register or Login hayırlısı olsun. :))  Ama bu forumda seni herhangi bir Alfa ile görmek isterim.  :clover:
Arabam Şekil Yolumdan Çekil!

ealprsln

You are not allowed to view links. Register or Login RCZ ve rocco konusunda gerçekten ciddi olmadığını düşünüyorum  :D  Her ikisininde kullancı profili çok düşündürücü ve rocco çok "Kızılay" durumunda .
THE ROMANCE OF PERFORMANCE
'11 MiTo Quadrifoglio Verde

wolkanku

You are not allowed to view links. Register or Login RCZ ve rocco konusunda gerçekten ciddi olmadığını düşünüyorum  :D  Her ikisininde kullancı profili çok düşündürücü ve rocco çok "Kızılay" durumunda .

tat verecek sedan yok 60.000 tl civarında. (159 harici konuşuyorum)

hatch'lere ve coupe'lere bakıyorum , brera ve gt güzeller ancak yaşlı ve güçsüz arabalara o benzin parasını o vergiyi ödemek bana mantıklı gelmiyor. bir tane gt var beğendiğim, bir delilik yaparsam onu alabilirim belli olmaz orası ayrı :)
başka marka coupe'lerde rcz , rocco, cooper s var bunlar yine bi kenarda dursun tam istediğim şeyler değil tabi ki.
giu , a3, leon , golf hiç ilan bile bakmıyorum.

'98 Honda Civic
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'11 Opel İnsignia

ealprsln

Abi al bir GT hem paran cebinde kalır hem kafan rahatlar, hem ruhun tatmin olur. Hem de biraz executive coupe sayılır . 

wolkanku

Abi al bir GT hem paran cebinde kalır hem kafan rahatlar, hem ruhun tatmin olur. Hem de biraz executive coupe sayılır .

abi öyle de, 159 10 yaşına ve 100.000 e geliyor diye satmadım mı?
e şimdi gidip 2006 model TURBOSUZ güçsüz, 2 litre benzinli , 100.000 km üstü alfa romeo almanın manası yok.
kapı dönüp dolaşıp yine 159'a gelir, yaşı daha genç olur otomatik vites olur vb. ama bu denklemden çıkılamaz.

dolayısıyla 159 pişmanlığından çıkabilmem için, daha yeni nesil motorlar ve aşırı besleme tipleri kullanan, düşük hacimli, az vergili , güçlü ve sorunsuz bir otomobil almak akıl karı olur benim için.
'98 Honda Civic
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'11 Opel İnsignia

rain man

Rx-8 incoming mi diyelim o zaman. Ben yerinde olsam bunu veya Genesis'i bi düşünürdüm. Tabi birisi yaş diğeri vergi kriterine uymuyor.
Alfa Romeo 147 1.9 JTD Q2 2009

ealprsln

abi öyle de, 159 10 yaşına ve 100.000 e geliyor diye satmadım mı?
e şimdi gidip 2006 model TURBOSUZ güçsüz, 2 litre benzinli , 100.000 km üstü alfa romeo almanın manası yok.
kapı dönüp dolaşıp yine 159'a gelir, yaşı daha genç olur otomatik vites olur vb. ama bu denklemden çıkılamaz.

dolayısıyla 159 pişmanlığından çıkabilmem için, daha yeni nesil motorlar ve aşırı besleme tipleri kullanan, düşük hacimli, az vergili , güçlü ve sorunsuz bir otomobil almak akıl karı olur benim için.

Abi walla söylediklerinde dibine kadar haklısın, söylenecek söz yapılacak yorum bırakmıyorsun. Bugünün teknolojisinde 12-13 ler yakıyorsa bir araç deliler gibi gitmesi lazım gücünde 220 HP+ olması lazım stock hali ile. Çünkü 12-13 demek bugün A5 2. TFSI quattro demek mesela.
12-13 litre yakıp; 8-9 larda yakan araba hertürlü çok daha iyi yürüyorsa  (1.4 TSI 160 , 1.4 MA 170 , GM 1.6 Turbo 180)  bu biraz can sıkabilir ama tabiki bu beklentilerle ilgili. GT mesela tasarım efsane ama ne yaparsıni 12-13 lerde gezmeyi göze almak lazım. Hergün 50km yapmıyor olsa idim şu ana kadar QV'yi verip kesinlikle bir GT sahibi olmuş olurdum ama şimdi aylık 600-700 aralığında yakıt giderim var, bunu 800-900 aralığına çıkartmak hiç mi hiç işime gelmiyor. Evet 600-700 veriyorum ama istersem insanları çok da fena bozuyorum istediğimde. İşte bu bozmanın bedeli ayda ortalama 700 lira. Beklentiler ve gerçekler.

Senin zaten şirket aracın var abicim, bildiğimiz gibi arada bir haftasonu keyif yapıyorsun. O yüzden vergi haricinde yakıt konusunun senin için büyük bir kıstas olmayacağı gerçeği de var. Ben senin yerinde olsam eğer koşulların anlattığın gibiyse yakıta çok takılmazdım GT konusunda, yaktığına göre yürüyüp yürümemesi tamamen ayrı bir gerçeklik. Ama lütfen Rocco falan deme Volkan hakkaten imaj kötü baya kötü hemde. RCZ daha da beter aslında tam kaslı coupe sendromlu araba...

wolkanku

You are not allowed to view links. Register or Login şirket arabasını 2015 polo ile yenileyeceğiz diyip 1 hafta sonra şirket küçülmeye gidiyor diyerek şirket aracını da aldılar altımdan  :duvar:
yani boşu boşuna dizel ve tamamen custom 159'umu bir hiç uğruna satıp, standart bir insignia sahibi oldum.
'98 Honda Civic
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'11 Opel İnsignia

ealprsln

You are not allowed to view links. Register or Login şirket arabasını 2015 polo ile yenileyeceğiz diyip 1 hafta sonra şirket küçülmeye gidiyor diyerek şirket aracını da aldılar altımdan  :duvar:
yani boşu boşuna dizel ve tamamen custom 159'umu bir hiç uğruna satıp, standart bir insignia sahibi oldum.

Uupps  :o kötü olmuş , planlamayı tamamen bu duruma göre yapmak lazım o zaman.

ES53

Rcz ve rocco arasinda kaldiysan ben kesinlikle 200luk rcz diyorum.ici/disi bana gore roccodan cok daha guzel ve rocco gibi her mahalle basinda yok

ku2

Volkan,
Üzülsem mi, sevinsem mi bilemedim bu karara :)

Yeni geldi Insignia, yeni heyecan dedik :) ama ürün bu kadar.. Yani ne kadar uğraşsan o araç OPC olacaktı..Başka bişey değil.
Uğraşıp birkaç detay ile halledeyim dedin.. Hergün gözüne bir kromaj batmaya başladı :)
ama bu senin hatan değil..araç bu kadar..yapacak bişey yok.
Haa..Binmeni isterdim biraz daha.. Yeni aldığın için..Ancak satıyorum dediğinde de daha keyifli bişey al artık dedim içimden. :)

GT tamam güzel de..Eee dediğin gibi artık 10 yıllık bir araç. Sen de haliyle yaktığı için değil, 2006 olduğu için istemiyorsun.
Bence de doğru düşünüyorsun. Bence takas olarak Mini CooperS yazmışsın ya.. Öyle birşey düşünebilirsin..
Scirocco'ya hiç girme derim.. gerek yok bence.
Öte yandan, Z3-Z4 güzel seçenekler olabilir. Mazda mx-5 miata tadından yenmez...!! Çok beğendiğim ve bence çok iyi duruşu olan bir araç. Klasik, saygın.. Valla düşün derim.

Tarzın olsun..mesela bu da olur.

Z4

--
2004 Subaru Impreza WRX STI / 34 VK 0778
2015 Subaru Levorg 1.6 GT-S SPORT / 06 BM 4785

ku2

Oppps...Şimdi gördüm..!!
Şirket aracın yoksa..O zaman cevap veriyorum :)
Giulietta dizel :)

Herkes bir gün Giu'ya binecek :)

Sevgiler.
--
2004 Subaru Impreza WRX STI / 34 VK 0778
2015 Subaru Levorg 1.6 GT-S SPORT / 06 BM 4785

Doğa Tosun

ben de Emre Abi'ye katılıyorum. RCZ bence tam bir felaket. 30-40'a verseler almam sanırım. Rocco ise yerine sevmesem de New Beettle tercih edeceğim kadar sıktı. Bizim okulda sanırım 200-250 adet rocco var renk renk spec spec. :D ikisi de zengin üniversiteli gazcı yada sazcı arabası. Rocco hele tam roll kovalayıp plaka ünlendirme modeli oldu. 4-5 sene önceki e30 325'lerin kaderi :)

GT konusunda bence biraz daha cesaretli olabilirsin abi. Turbosu yok ama bildiğim kadarıyla performans değerleri 1.6 t insignia'dan iyi. İnsignia ile ilgili senden gitmiyor gibi bir yorum okumadım, haliyle GT de çok şikayet ettirmeyecektir bence. Ha yakıt konusunda problem. Şehiriçinde 11'in altı mümkün değil. Ama GT ss bana yazılımlı 159'dan daha çok sürüş zevki veriyor. Hatta bayağı çok :D ayrıca GT seçimi yapıldığında cebine kalacak para ile senin eşsiz bi GT yaratabileceğini düşünüyorum.

TT herşeyi geçsek sakat olmayan imajıyla bile rcz ve rocco'yu yıkar bence. Herzaman söylediğim gibi ben yerinde olsam çoktan bebek gibi bir facelift 330ci almıştım, en kötü e39 almıştım. Vergisi çok çok yüksek değil, LPG sayesinde yakıtı diğer seçeneklere göre çok daha uygun ve herşeyden önce önden çeken 200 beygirle arkadan iten 200 beygirin muhteşem farkı var. Rocco gibi sekmekten çok daha konforlu ve optimizedir. Ama yaşlı olduğu kesin. (hoş yine de çok dayanıklı oluşları avantaj kabul edilebilir. Tasarımlarının da her anlamda RCZ ve Rocco'dan elegan olduğunu düşünüyorum. Binen kitle iki taraf için de dezavantaj ama, çakalları üniversite gazcılarına rollcülerine değişmem sanırım :D )
Yeni kriterine uyan RX8 dezavantajlarına değecek bir alet bence, ama yakıtı değil 12-13 , 17-18 civarında gezdiği için şirket arabası da yokken yoracaktır. Ayrıca piyasalarını yükselttiler. İyice çıkmaza girdi. MX5 ben kesinlikle düşünürdüm, ama sever misin bilmem. Genesis başarılı bence ama adı Hyundai olduktan sonra beni itiyor biraz. İnsanların Alfa önyargısına kızarken kendim birçok markaya önyargılıyım nedense.

Ben GT ile E46-E39 arasında kalırdım sanırım. O da çok gazcı olacak ama bunlar olmayacaksa tam gazcı olsun, polo gti, ibiza bocanegra gibi birşey olsun derdim :D

Şimdi aklıma GT Q2 geldi. Turbolu, alışkın olduğun bi motor. Önü açık. Şirket arabası da yokken nokta atışı olabilir.
"AlfaRomeo 159 JTDM [url="//dist.plus"]Dist.Plus[/url] Qtronic

"Alfa MiTo 1.4 TB (sold)
"Alfa GT 2.0 JTS Selespeed (sold)
"Alfa 147 1.6 TS (sold)