Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Üyelerimiz ve Alfa Romeo Haricindeki Markalara Ait Vasıtaları

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Kaan

You are not allowed to view links. Register or Login
Fransız grubu güven vermiyor demeyelim lütfen, 508 sahipleri alınmasın  :p
301 pejoysa 508 mercedes ayarında inanın.

Geçenlerde bir hafta c elyse kiraladım, 301 le aynı araba zaten.
a noktasından b noktasına en ekonomik şekilde gitmek için yapılmış bir teneke olduğunu düşünüyorum.
araç 2015 model, en dolu denen exclusive paketti.Buna rağmen yakıtı ve düz yolda performanslı gidebilmesi dışında ( ki bunun da sebebi hafiflik ve PSA grubunun çok başarılı motoru ) hiç bir artısı yoktu.
Haklısınız. O zaman premium ları dışarıda tutarak tekrar söylemek gerekirse b ve c segmenti fransızlar lastik,jant,yay vb. modifikasyonlar olmadan güven vermiyor diyelim.
1 hayal
5 duyu
6.his

MUU

Doğa beyazdan illaki sıkılırım ama lacivert yapmıcam.
Bu renk yaparım yaparsam.
[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

Plaka çerçevesiz olunca sevmiyorum hiç. Daha önce denemişliğim var.
Doğa beyazdan illaki sıkılırım ama lacivert yapmıcam.
Bu renk yaparım yaparsam.
[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

Plaka çerçevesiz olunca sevmiyorum hiç. Daha önce denemişliğim var.

Sent from my iPhone using Tapatalk

CAVANSİTE MAVİ 8) gümüş gri de gerçekten canlı duruyor maşallah aracınız çok güzel,

ANKARA KOLUMAN' A yol düşerse beklerim.

hi_cazz

CAVANSİTE MAVİ 8) gümüş gri de gerçekten canlı duruyor maşallah aracınız çok güzel,

ANKARA KOLUMAN' A yol düşerse beklerim.

Teşekkür ederim. Kolumanda mı çalışıyorsunuz?

Utku

Haklısınız. O zaman premium ları dışarıda tutarak tekrar söylemek gerekirse b ve c segmenti fransızlar lastik,jant,yay vb. modifikasyonlar olmadan güven vermiyor diyelim.

Yok canım premium değil tabi de, 301 o kadar kötü ki 508 yanında mercedes kalıyor.Yoksa sıradan alelade bi d segment arabası işte.

c segment olarak da yeni 308 gerçekten iyi bi araç aslında, ülkemizde pek tutulmasa da.
uçurum fark olmuş 301 le diğerleri arasında
2003 147 1.6 Twinspark
2008 159 1.9 Jtdm-Qtronic
2005 156 2.0 Selespeed
2008 159 1.9 Jtdm-Qtronic

Kaan

Yok canım premium değil tabi de, 301 o kadar kötü ki 508 yanında mercedes kalıyor.Yoksa sıradan alelade bi d segment arabası işte.

c segment olarak da yeni 308 gerçekten iyi bi araç aslında, ülkemizde pek tutulmasa da.
uçurum fark olmuş 301 le diğerleri arasında
[/quote]

Sonuçta 301 Symbol'un piyasasını paylaşmak için çıkarılan bir araba bence. C-Elysee aynısının laciverti. Symbol'den tek farkları daha kuvvetli motor ve daha modernize olmaları. 308 sürmediğim için yorum yapamıyorum ama sedan tutkunu olduğum için pek ilgimi de çekmiyor :D
Peugeot'un sürmek istediğim tek arabası 406 idi.. Alfa virüsü bulaşmamış olsaydı heralde 406 sahibi olurdum.
1 hayal
5 duyu
6.his

erdem1904

2 adet 307'im oldu ve çok severek kullandım kendilerini.... :)
1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

canselmo

Mercedes cok güzel güle güle kullanın hocam.  :nazar: :nazar: :nazar:

Yalnız 1 hafta önce kullandım aynı kombin  C, rengi sadece mat fümemsi .

Amg + 19 jant olunca şöyle diyim konfor aradım ve  bulamadım bazen dediğiniz gibi arkalar çok sesli calışıyor. Taşlı yollarda sarsılıyosnuz baya baya . Düzgün yollardan boyalardan geçince hepsini içerde hissediyorsun. Araç cok gergin hemde cok. Bunda 19 jantlar ve amg paketde ki spor süspansiyon da sebepdir diye düşünüyorum.

Rüzgar sesi yok denecek kadar az virajlarda cok keyifli , fakat yol seside aldım bilemiyorum.Ben galiba kütüphane gibi pamuk gibi (19 jantlara rağmen) bir araç bekliyordum :)
2 gün önce otele gelen almancı arkadaşlarımının Yeni s 350 ye binip kullanan kadar. S cok ayrı gercekten. Pamuk gibi fakat Yeni mercedesler de  konfor ve kalite  eskiyi aratıyor malesef.

Tekrardan güle güle kullanın. İşim gereği bircok araç kullanıp test edebiliyorum. Deneyimleri ufak ufak paylaşıp yazmaktayım.
2.memleket  = İtalya

hi_cazz

Mercedes cok güzel güle güle kullanın hocam.  :nazar: :nazar: :nazar:

Yalnız 1 hafta önce kullandım aynı kombin  C, rengi sadece mat fümemsi .

Amg + 19 jant olunca şöyle diyim konfor aradım ve  bulamadım bazen dediğiniz gibi arkalar çok sesli calışıyor. Taşlı yollarda sarsılıyosnuz baya baya . Düzgün yollardan boyalardan geçince hepsini içerde hissediyorsun. Araç cok gergin hemde cok. Bunda 19 jantlar ve amg paketde ki spor süspansiyon da sebepdir diye düşünüyorum.

Rüzgar sesi yok denecek kadar az virajlarda cok keyifli , fakat yol seside aldım bilemiyorum.Ben galiba kütüphane gibi pamuk gibi (19 jantlara rağmen) bir araç bekliyordum :)
2 gün önce otele gelen almancı arkadaşlarımının Yeni s 350 ye binip kullanan kadar. S cok ayrı gercekten. Pamuk gibi fakat Yeni mercedesler de  konfor ve kalite  eskiyi aratıyor malesef.

Tekrardan güle güle kullanın. İşim gereği bircok araç kullanıp test edebiliyorum. Deneyimleri ufak ufak paylaşıp yazmaktayım.

Teşekkür ederim hocam.

Dediğiniz gibi 19lar ve amg süspansiyon birleşince konfor falan kalmıyor. Birde lastikler birdgestone, pirelli gibi markalar oldumu baya baya sert oluyor. Ben sertlikten şikayetçi değilim sert olmasını seviyorum. Fakat arka süspansiyonun sesli çalışmasını sevemedim.

Rüzgar sesi ise ben aldığımda vardı. Sonra garantiden ön kapı camları akustik çift cam ile değiştirildi ve ayna altındaki bir lastik yalıtım malzemesi değişti. Şimdi rüzgar sesi kalmadı.

Yol sesi bence sınıfındaki (3 serisi, a4(bir önceki kasa) araçlardan daha iyi. Tabi lastik burada çok çok önemli. Misal benim aracımda pirelli pzero lastikler var ve dişli asfaltta yol sesi var. Arkadaşta goodyear f1 asimetrik2 var onda ses yok denecek kadar az. Keza bridgestoneda da ses var.

admin

Genelleme yapmak için elimizde veri olmasa da CLA'ların sanki biraz fazla takla attıklarına şahit oluyor gibiyiz. Sınırları gereksiz zorlamamakta ve dikkatli olmakta fayda var. İnsan canı çok kıymetli.
:alfisti:

Lütfen forumda arama yapmadan yeni konu başlatmayın.

hi_cazz

Genelleme yapmak için elimizde veri olmasa da CLA'ların sanki biraz fazla takla attıklarına şahit oluyor gibiyiz. Sınırları gereksiz zorlamamakta ve dikkatli olmakta fayda var. İnsan canı çok kıymetli.

Cla'nın çok iyi yol tuttuğu ve viraj performansını övüyorlar ama ben biraz zorlayınca direk kafadan kayıyordu.

hi_cazz

Bugün baya mesai harcadım temizlik için. Dip köşe, koltuk, cila derken 3-4 saat geçivermiş.

Siyah jantların en sevdiğim özelliği jant temizleyiciye gerek kalmaması oldu.

Koltuklardan çıkan kire inanamadım. 5 ayda bu kadar kirlendilerse uzun zamanı düşünemiyorum.

repla

verba volant scripta manent

E.Ç.M. (MiTongin)

*Smiles per gallon*

( Yaktığınız yakıt başına düşen gülümseme oranı )

alfistahakan

Maşallah

SM-A500H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hakan
Forever Alfa

francobaresi

Bugün baya mesai harcadım temizlik için. Dip köşe, koltuk, cila derken 3-4 saat geçivermiş.

Siyah jantların en sevdiğim özelliği jant temizleyiciye gerek kalmaması oldu.

Koltuklardan çıkan kire inanamadım. 5 ayda bu kadar kirlendilerse uzun zamanı düşünemiyorum.

resimler cok iyi eline saglik halit

Cuore sportivo

wolkanku

çok iyi gözüküyor halit, bir sonraki arabamın C olmasını çok istiyorum da şu an oralara çıkamam :)
'98 Honda Civic
'06 Alfa Romeo 156 1.6 TS
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'06 Alfa Romeo 159 1.9 Jtdm
'11 Opel İnsignia
'06 Alfa Romeo Brera 2.2 JTS
'11 Alfa Romeo Giulietta 1.6 Jtdm SP2
08' Alfa Romeo 159 Jtdm Distinctive+

ucarozcan

Aynı yerde 159 resimleri de vardı.
Eline sağlık.

Xperia Z3

Arabam Şekil Yolumdan Çekil!

hi_cazz

You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login

Teşekkür ederim arkadaşlar.

Volkan sen alsanda dayanamaz yine Alfa'ya dönersin. Seni Giulia paklar. 6-7 sene sonra bir bakmışsın belki bende Giulia almış olurum. Belli olmaz.

Aynen Özcan. Daha paylaşmadığım 100lerce fotoğrafı mevcut burda :)

OğuzCanAlantor

Şükrü reisi Mengerlere götürdüğümde Cla , C ve E koltuğuna oturduğunda Cla Tofaş 124  gibi kalmış demişti :)

hi_cazz

Şükrü reisi Mengerlere götürdüğümde Cla , C ve E koltuğuna oturduğunda Cla Tofaş 124  gibi kalmış demişti :)

Hahahaaaa Hürcan duymasın.

OğuzCanAlantor

Hahahaaaa Hürcan duymasın.

Hahahahha onada söyledim abi ama ne yazıkki temmuz Ağustos gibi makyajlı Cla gelicekmiş onla devam edicek reis :)

h.t

Hahahahha onada söyledim abi ama ne yazıkki temmuz Ağustos gibi makyajlı Cla gelicekmiş onla devam edicek reis :)

2015-16 ların içi yine güzel lan

Abi maşallah , c gerçekten çok güzel araç oldu üstüne bide seninki gibi opsiyonlusu yemede yanında yat misali :nazar:

cem meric

Herkese Merhabalar,

Uzun zamandır pusuda araç bekliyordum fakat karşıma istediğim şekilde F/P oranı ve donanım olarak bir Alfa bulamayınca çok yakın bir Dostum'dan aşağıdaki aracı aldım.

Kafamdaki Giuletta'ya maalesef bütçe olarak uzak kalmaktaydım malum You are not allowed to view links. Register or Login el piyasasında böyle temiz araç bulunca da donanımda istediğim gibi olunca kaçırmadım.

Araç Mini Cooper S R53

2006 Model 2007 Ocak trafiğe çıkışlı,

101.000 Km'de 3.cü sahibi ben oldum  :)

Değişen , Boya , Çizik , Göçük vs vs bulunmamaktadır.

1.6 LT 170 HP, Açılabilir Cam Tavan , Yarı Deri Yarı Kumaş Koltuklar , Gösterge ve Işık Paketi,

F1 Vites, Otomatik Şanzuman...

Açıkçası hiç aklımda olmayan bir tarz ve araçtı, denk geldi diyelim,

Alışma sürecindeyim bende şuan keyifli bir bücür  :D

Şimdilik bu kadar , Gelişmeleri ara ara paylaşacağım :)

Saygılarımla...

Doğa Tosun

"AlfaRomeo 159 JTDM [url="//dist.plus"]Dist.Plus[/url] Qtronic

"Alfa MiTo 1.4 TB (sold)
"Alfa GT 2.0 JTS Selespeed (sold)
"Alfa 147 1.6 TS (sold)

cem meric

çok iyi görünüyor abi, ağız tadıyla bin :)  :nazar:
Teşekkür ederim Kardeşim :)

Daha iyisi senin olsun diyeceğim zaten var :D