Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Üyelerimiz ve Alfa Romeo Haricindeki Markalara Ait Vasıtaları

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

cagdas oto izmir

You are not allowed to view links. Register or Login
Ateş ediyor.

Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
Senin julietta öyle baskanim

SM-A310F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

krm1983

Senin julietta öyle baskanim

SM-A310F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bizim giuly yorgun be Çağdaşım.

Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
Siamo fatti della stessa materia di cui sono fatti i sogni.

wolkanku

Babamın 2 yıla yakın süren "ideal" otomobil arayışını geçtiğimiz cuma sonlandırdık çok şükür.
nedir "ideal" otomobil? motor hacmi yüksek olmayacak, çok yakmayacak, coupe olursa arkası çok basık olmayacak, çok yüksek hp ya da atak olmayacak, minimum 2011-2012 model olacak, km 80.000 altı olacak, kaza boya önemli değil.. bu ideal otomobili bulmak , babamın üşengeçlikleri sayesinde tam 2 yılda sonuçlandı :)

Önce gittik 3 tane audi a5 baktık, bir tanesini expertize soktuk notere gidecektik ama istediğimiz gibi çıkmadı..
ardından eskilerde alfasud ile başlayan bir alfa romeo bağımlılığı olduğu için , bu 2 yıllık süreçte bir ara Alfa GT 'de olur dedi, sonra seninki gibi bir 159 olsun dedi, hepsini bulduk hepsinde bir kıl tüy buldu :) , sonra volvo s60 dedi bir ara, oradan c 180 4 kapıya dadandı, f30'ları beğendi ben uzak tutmaya çalıştım derken, favorilerimde 1 ay duran C coupe aynı gün içinde 2 kere fiyat düşürünce acelesi olduğunu anladım ve expertiz sonrası noterde işi bitirdik.
2012 model 54.000 km'de, kaza boya hata olmayan  bir C 180 coupe amg ile mutlu mesut yaşıyor
[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]
'98 Honda Civic
'06 Alfa Romeo 156 1.6 TS
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'06 Alfa Romeo 159 1.9 Jtdm
'11 Opel İnsignia
'06 Alfa Romeo Brera 2.2 JTS
'11 Alfa Romeo Giulietta 1.6 Jtdm SP2
08' Alfa Romeo 159 Jtdm Distinctive+

hi_cazz

Babamın 2 yıla yakın süren "ideal" otomobil arayışını geçtiğimiz cuma sonlandırdık çok şükür.
nedir "ideal" otomobil? motor hacmi yüksek olmayacak, çok yakmayacak, coupe olursa arkası çok basık olmayacak, çok yüksek hp ya da atak olmayacak, minimum 2011-2012 model olacak, km 80.000 altı olacak, kaza boya önemli değil.. bu ideal otomobili bulmak , babamın üşengeçlikleri sayesinde tam 2 yılda sonuçlandı :)

Önce gittik 3 tane audi a5 baktık, bir tanesini expertize soktuk notere gidecektik ama istediğimiz gibi çıkmadı..
ardından eskilerde alfasud ile başlayan bir alfa romeo bağımlılığı olduğu için , bu 2 yıllık süreçte bir ara Alfa GT 'de olur dedi, sonra seninki gibi bir 159 olsun dedi, hepsini bulduk hepsinde bir kıl tüy buldu :) , sonra volvo s60 dedi bir ara, oradan c 180 4 kapıya dadandı, f30'ları beğendi ben uzak tutmaya çalıştım derken, favorilerimde 1 ay duran C coupe aynı gün içinde 2 kere fiyat düşürünce acelesi olduğunu anladım ve expertiz sonrası noterde işi bitirdik.
2012 model 54.000 km'de, kaza boya hata olmayan  bir C 180 coupe amg ile mutlu mesut yaşıyor
[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

Babada yıldızcı oldu diyosun. Hayırlı olsun güzel araba.

wolkanku

Babada yıldızcı oldu diyosun. Hayırlı olsun güzel araba.

2004 beyaz clk'sı vardı yahu :) 2012 beyaz c coupe oldu :)

onu da bu hafta satacak sanırım.
'98 Honda Civic
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'11 Opel İnsignia

hi_cazz

2004 beyaz clk'sı vardı yahu :) 2012 beyaz c coupe oldu :)

onu da bu hafta satacak sanırım.

CLK çok güzel bir araç ama ondakini c180 de bulamayabilir.

wolkanku

CLK çok güzel bir araç ama ondakini c180 de bulamayabilir.

konforlu bir araç olması dışında pek de bir şey yok be halit.
tip olarak yaşlı duruyor.
teknolojisi eski
şanzıman kötü

c coupe onun için doğru karar oldu bence.
teknolojik , yeni, az vergi, ortalama performans, tarz duruş , cam tavan vs.
'98 Honda Civic
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'11 Opel İnsignia

hi_cazz

konforlu bir araç olması dışında pek de bir şey yok be halit.
tip olarak yaşlı duruyor.
teknolojisi eski
şanzıman kötü

c coupe onun için doğru karar oldu bence.
teknolojik , yeni, az vergi, ortalama performans, tarz duruş , cam tavan vs.

Şanzuman öyle maalesef. Bizde e200 komp. var. Onun şanzuman ile aynı sanırım.
Tip olarak benim her zaman hoşuma gider CLK

Calibra

Volkan hayırlı olsun :) 7 ileri şanzıman ve 1,6 turbo motor gerçekten başarılı ikili.

Ayrıca W204 Coupe ileride W124 - W201 gibi genç klasiklerden olmaya aday. Tasarımını çok beğeniyorum şahsen.
2007-2013 Alfa Romeo 147 1.6 Distinctive MK2

wolkanku

Bence klasik olmaz yahu, yenilikçi bir hali yok pek, sedandan da çok farklı değil, ama ideal araba , boyutları abartı değil, fonksiyonel, rahat , ortalama performans , ortalama üstü yol tutuş. Yeterli yani
'98 Honda Civic
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'11 Opel İnsignia

Calibra

Bence klasik olmaz yahu, yenilikçi bir hali yok pek, sedandan da çok farklı değil, ama ideal araba , boyutları abartı değil, fonksiyonel, rahat , ortalama performans , ortalama üstü yol tutuş. Yeterli yani

Kastım şuydu aslında, eskimeyecek bir tasarıma sahip olduğunu düşünüyorum. Yani yenilikçilikten ziyade, yaşlanmayacak bir tarzı var genel olarak makyajlı 204 kasanın.

Güle güle kullanılsın.

Calibra

Bu arada diyeceksiniz sesin soluğun çıkmıyor epeydir,

W205'ten aşırı memnunum.

Öte yandan eşimi ikna edemiyorum ikinci bir araç için :) Yoksa gözüm GT Selespeedlerde :)

hi_cazz

Bu arada diyeceksiniz sesin soluğun çıkmıyor epeydir,

W205'ten aşırı memnunum.

Öte yandan eşimi ikna edemiyorum ikinci bir araç için :) Yoksa gözüm GT Selespeedlerde :)

205i paylaşsana abi burda.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Calibra

205i paylaşsana abi burda.

Paylaşmadım galiba değil mi, dur yükleyeyim fotoları.

Calibra

Her ne kadar kullandığımız süre boyunca çok memnun kalmış olsak da, 2009 C 180 Kompressor Fascination aracımızın 100.000 km'yi aşması ve yeni jenerasyon bir araca geçme düşüncesi ile W205'te karar kıldık. Biraz denk geldi, biraz da hızlı oldu ama kafamızdaki bütçeye göre uygun bir araç olarak karşımıza bu çıktı.

2014 model, Fascination donanımda, Ağustos ayı başında aldığımda 46.000 km'de idi.
Önceki sahibi Mersin'de yaşayan benden de titiz birisi.

Renk Palladium Gri.
Beni cezbetmesinin en büyük sebeplerinden biri kafamdaki tüm ekstraların bulunmasıydı.
Fascination donanıma ek olarak; COMAND Online, Adaptif Led ve Uzun Far Asistanı, Keyless Start, çift egzoz çıkışı, ahşap kaplama konsol, analog saat, elektrikli bagaj kapağı var. Ayrıca araçla birlikte ekstradan, Exclusive serisine ait tampon (Avantgarde tamponu da depoda duruyor), Michelin Alpin 5 RFT kış lastikleri, kışlık paspasları, jantlarla aynı renkte jant göbekleri vs. de geldi. Böyle ufak detaylar insanı mutlu ediyor.

Severek aldık, kullanıyoruz, çok şükür gönlümüze göre oldu. Herkesin de gönlüne göre araçlara binebilmesini dilerim.

Bu arada benden önceki sahibi tarafından ön kaput ve tampona koruma filmi yapılmış. Camlarda da 1 numara film var. Ama camlardaki filmlerin rengi açılmış, kaputtaki film de aynı şekilde yıpranmış. Mart-Nisan ayında önce kaputtaki ve tampondaki filmi söktürüp, daha sonra camlara tüm araçlara film yaptırdığım Gençler Oto Maslak'ta yeniden film yaptıracağım.

Benden önceki sahibi 40.000 km'de lastikleri yenilemiş, eğer lastik değiştirme durumu olsaydı 18" janta geçme planım vardı. W205'e minimum 18" jant yakışıyor bence.

Önceki sahibi şimdi Q7 2.0 TFSI kullanıyor :)

Fotolar şöyle, maşallahınızı alırım :)

Bu fotoğraf da, eşimin 2004'te sıfır aldığı ve annesi tarafından kullanılan Toyota Corolla'yı satıp aldığımız 2013 model Passat Variant 1.4 TSI BMT (122 PS) ile... Passat Variant güzel çıktı bayağı, geniş iç hacmi ve devasa bagajı ile çok iyi iş görüyor :)

hi_cazz

Burdanda hayırlı olsun diyelim abi. Allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin inşallah.

salihyksk

bu konunun adı yakında üyelerimizin mercedesleri olarak değişecek sanırım bu kaçıncı mercedes :)

ozroztrk

C serisi mercedes'in en sevdiğim serisi.. You are not allowed to view links. Register or Login ve You are not allowed to view links. Register or Login için hayırlı olsun.. İyi günlerde kazasız belasız kullanılsın inşallah  :nazar: :nazar: :alfisti:

Calibra

Burdanda hayırlı olsun diyelim abi. Allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin inşallah.

Halitçim çok sağol, hepimiz kazasız belasız binelim inşallah :)

Alfadanadam

Alper'cim hayırlı uğurlu olsun.
Alfa Romeo sağolsun Giulia ile sedan Alfa hayalimizi gömdü.

Birebir aynı kombinasyonda hatta aynı renkte C serisi düşünüyorum yaza doğru kısmetse. İhtiyaç halinde sana başvuracağım :)

universeee

Her ne kadar kullandığımız süre boyunca çok memnun kalmış olsak da, 2009 C 180 Kompressor Fascination aracımızın 100.000 km'yi aşması ve yeni jenerasyon bir araca geçme düşüncesi ile W205'te karar kıldık. Biraz denk geldi, biraz da hızlı oldu ama kafamızdaki bütçeye göre uygun bir araç olarak karşımıza bu çıktı.

.
.
.

Hayırlı uğurlu olsun. Güzel günlerde kullanın inşallah.  :nazar: :nazar: :nazar:

C serisi benim de çok hoşuma gidiyor. Ama hanımdan sedan konusunda veto yiyorum o yüzden sanıyorum binmek mümkün olmayacak  :'(
2005 Alfa Romeo 147 1.6TS Distinctive 2013-2016
2013 Nissan Qashqai 1.5 dci Tekna 2016 - ...

Calibra

C serisi mercedes'in en sevdiğim serisi.. You are not allowed to view links. Register or Login ve You are not allowed to view links. Register or Login için hayırlı olsun.. İyi günlerde kazasız belasız kullanılsın inşallah  :nazar: :nazar: :alfisti:

Çok teşekkürler

Hayırlı uğurlu olsun. Güzel günlerde kullanın inşallah.  :nazar: :nazar: :nazar:

C serisi benim de çok hoşuma gidiyor. Ama hanımdan sedan konusunda veto yiyorum o yüzden sanıyorum binmek mümkün olmayacak  :'(

Bir test sürüşüne çıkın derim :)

Alper'cim hayırlı uğurlu olsun.
Alfa Romeo sağolsun Giulia ile sedan Alfa hayalimizi gömdü.

Birebir aynı kombinasyonda hatta aynı renkte C serisi düşünüyorum yaza doğru kısmetse. İhtiyaç halinde sana başvuracağım :)

Abi çok çok teşekkürler, her zaman ara konuşuruz :) Bu arada You are not allowed to view links. Register or Login da bu konuda baya tecrübe sahibi :)

Giulia konusuna gelirsek...

Oh be sonunda geldi diye fiyat listesine bakayım dedim, tansiyonum çıktı.

Yazık valla. Hem Alfa'ya hem bize.

emin

Alper senin 147'yi kaçırdığımdan beri iflah olmadım. Tam 6 araç değişti. 7.'sindeyiz umarım bu biraz kalıcı olur.
2005 E46 BMW 3.18ci (BMVcilerin deyimiyle bir maşallahınız varsa alırım)
BMW E46 3.18ci - Ducati Hypermotard - Ducati Monster 695

erdem1904

Hayırlı uğurlu olsun You are not allowed to view links. Register or Login  :nazar:  :)
1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

cem meric

Alper senin 147'yi kaçırdığımdan beri iflah olmadım. Tam 6 araç değişti. 7.'sindeyiz umarım bu biraz kalıcı olur.
2005 E46 BMW 3.18ci (BMVcilerin deyimiyle bir maşallahınız varsa alırım)
Hayırlı olsun  Maşallah  :)