Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Üyelerimiz ve Alfa Romeo Haricindeki Markalara Ait Vasıtaları

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

emin

You are not allowed to view links. Register or Login
Hayırlı olsun  Maşallah  :)

teşekkürler Cem, saolasın Abi You are not allowed to view links. Register or Login
BMW E46 3.18ci - Ducati Hypermotard - Ducati Monster 695

cem meric

teşekkürler Cem, saolasın Abi You are not allowed to view links. Register or Login
Ben minide kaldım senin en son :)

Bi resimlerini görelim 318ci'nin.

hi_cazz

Fotoğrafsız neye maaşallah dicez?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

emin

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

buyrun efendim

77 binde, tramersiz. 4 silindir otomatik ekonomi makinesi 8.3 litre yakiyor.

Sent from my iPhone using Tapatalk

hi_cazz

Maaşallah. E46 benim için hala efsane kasadır.

cem meric

wolkanku

gelmiş geçmiş en güzel en keyifli bmw modeli sanırım e46 coupe.
çok diri duruyor, bir tek orjinal 18" jant takımı istiyor gibi.

şu jantlar ile yıkım olur.

17" de kalınacaksa da ;

'98 Honda Civic
'06 Alfa Romeo 156 1.6 TS
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'06 Alfa Romeo 159 1.9 Jtdm
'11 Opel İnsignia
'06 Alfa Romeo Brera 2.2 JTS
'11 Alfa Romeo Giulietta 1.6 Jtdm SP2
08' Alfa Romeo 159 Jtdm Distinctive+

A.S.GÜMÜŞ

Ben bu başlığı nasıl görmemişim ? 2015 ten beri açık üstelik :S
Bildiğiniz gibi beni aslında çok üzen ama yinede üzerine titrediğim 156 yı baskılara dayanamayarak sattıktan sonra maalesef bütçe çıkışmadığı için Giu yerine sıfır 2013 Astra J 1.4 turbo almıştım. Gün itibariyle araba 40 k km de, hanım kullanıyor. Memnun muyum ? aslında evet, sorun yok sıkıntı yok, yağını değiştir benzini koy bin, sadece biraz fazla yakıyor ayda 1 depo veya bir tık üzeri benzin yakıyor, , lpg özellikle takmadım çünkü Alfa da o hatayı yapmıştım. Üzerinde içinde hiç oynama yapmadım, Sadece ilk aldığımda ampulleri osram nightbreaker ile değiştirmiştim, hala da üzerinde o var. Orjinal hali neyse o şekilde duruyor, arada niyetleniyorum yazılım yapayım jant boyayayım diye ama mesailer kabilesine mensup olduğumdan neredeyse hiç uğraşacak vaktim yok. Resim koymaya gerek yok bildiğiniz füme rengi Astra işte.
Söylemeden edemeyeceğim arada forumda lafı geçiyor rampada dizel gidiyor diye, çok sollamışlığım var bu arabayla, uzun yolda rampa düz yol ayırtetmeden 110 la gidince bakakalıyorlar arkadan.
Bugün hala Alfa lara bakıp iç çekiyor muyum ? Evet, 156 ya aşıktım, Giu nun makyajlanıp Giulia görünümlü olmasını bekliyorum o zamana ev kredisi falan bitmiş olur, alıp forumda göğsümü gere gere başlık açarım  :)

07 DH 800

Fatihob

..

Jakomo

buyrun efendim

77 binde, tramersiz. 4 silindir otomatik ekonomi makinesi 8.3 litre yakiyor.

You are not allowed to view links. Register or Login kardeşm burdan da tekrar hayırlı olsun, kazasız belasız, bnm yeni patikli kupe' nin oğlu pek de yakışıklı breahhhh

Sent from my iPhone using Tapatalk
Sabır, boyun eğmek değil, mücadele etmektir !!!!

1996 145 1,7 16V
2001 156 SWSS Mk1,5
1994 164 V6 TB
1999 156 2,5 V6 
2003 156 SS MK 1,5
2004 156 SWSS Mk2
2007 GT
1996 BMW E36 320i Coupe M-technik
1999 166 V6 TB
1997 145 QV
2004 156 SWSS
2010 MiTo 1,4 TB

emin

gelmiş geçmiş en güzel en keyifli bmw modeli sanırım e46 coupe.
çok diri duruyor, bir tek orjinal 18" jant takımı istiyor gibi.

şu jantlar ile yıkım olur.

17" de kalınacaksa da ;

Valla hem içimizde kalmasın, hem ekonomik çözüm olsun, hem konforlu olsun hem de güvenli diye bir anda gündemde E46 yokken geldi.
ND MX5 ile pazarlığımı yapıp takasta da anlaşınca, bir delilik yapıyordum ki. Önümüz nişan-nikah vb... ibre ekonomik çözüm olarak E46'ya döndü.

Jantlar konusunda kesinlikle haklısın, bu arabanın donanım jantı zaten yolladığın 17 m2'ler. Ama benim de hoşuma gitmiyor, zamanında benzerini mitodan söküp şimdi BMW'ye üstüne para verip o jantı almak istemiyorum.

18'ler ise e46 mk1'lere çok yakışıyor. m3 jantı.

Bir de konfordan ödün vermek istemiyorum. Jant+Lastik 2-3K TL, yakıt tüketimi 1lt artacak, araca ekleyeceğimiz gerginlik ve yorgunluk da cabası. Bırakalım böyle dededen spec kalsın. Lastik 60 yanak  :lol: Çok iddiam yok bu araçla, sorunsuz efendi spec binelim, cruise'un keyfini çıkaralım.
Alır almaz tedbir amaçlı tüm contaları, filtreleri ve sıvıları değiştirdik. Balansını yaptırdık. Arka tamponda ufak bir çatlağım var, müsait zamanda onu yaptırıp Paddock'a gitmeyi düşünüyorum.

You are not allowed to view links. Register or Login senden bu süreçte beklediğim desteği hiç alamadım ilk günden beri alma diyon :) Gerçi Cemal abi de alma en azından bi 3.20 olsun diye pressledi ama sonra baktı kardeşi vazgeçmiyor, göz yumdu.

You are not allowed to view links. Register or Login tam postta senden bahsettim, sen yazdın, ne kalbi temiz adamsın. (namı diğer vututu)

Fatihob

You are not allowed to view links. Register or Login küçük hacimlileri artık kimseye önermiyorum. Bak çekilişten 1.6D Cooper çıktı hacmi küçük diye almıyorum :D

Benim danada yatmaya devam ediyor, geçen hafta kontağına bastığımda çektiğim videoyla bir güncel çekeyim.

..

erdem1904

1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

emin

5Litrecik :)

fatih 3.2'nin öcünü alıyor. Ne zaman yürüyecek bu ne zaman yolda görücez. Biz dailydrive :)
Pistte yan koltuğu rezerve edelim şimdiden. Düğüne yetişsin bari oğlum araba  :haydi:

Atın ilk videosu daha iyiydi. Ötüp duruyordu.

Fatihob

İşte otururken gaza geliyorum sokayım trafiğe diyorum sonra muayene, sigorta ve mtv geliyor aklıma vazgeçiyorum. Havalar biraz ısınsın kaşımtım artar Nisanda sokarım trafiğe heralde.

Cooperı alsaydım proje parasını çıkartırdım :D
..

yekka

Gıulıetta nın babası buda :) jülyetten sonra zevksiz gelsede konfor yol tutuşu, oranı çok iyi :) jülyetten sonra pamuktaydım sanki :) 1.4 tsı az yakan çok kaçan cinsten :) yürürü çok iyi hacme göre :) [IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

Calibra

Alper senin 147'yi kaçırdığımdan beri iflah olmadım. Tam 6 araç değişti. 7.'sindeyiz umarım bu biraz kalıcı olur.
2005 E46 BMW 3.18ci (BMVcilerin deyimiyle bir maşallahınız varsa alırım)

Emin hayırlı olsun :)

Yalnız dikkat ediyorum, ya keşke bir gün ben de kullansam dediğim tüm arabaları kullandın o günden beri, ilgiyle takip ediyorum :)

E46 Coupe mükemmel olmuş.
2007-2013 Alfa Romeo 147 1.6 Distinctive MK2

wolkanku

Gıulıetta nın babası buda :) jülyetten sonra zevksiz gelsede konfor yol tutuşu, oranı çok iyi :) jülyetten sonra pamuktaydım sanki :) 1.4 tsı az yakan çok kaçan cinsten :) yürürü çok iyi hacme göre :) [IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

tam da bu renk bir passat cc R-line alıp binilir mi diye düşünüyordum :)
giuliettadan sonra zevksiz geliyorsa, 159'dan sonra epey sıkıcı gelecektir , hiç bulaşmamak en iyisi :)
'98 Honda Civic
'06 Alfa Romeo 156 1.6 TS
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'06 Alfa Romeo 159 1.9 Jtdm
'11 Opel İnsignia
'06 Alfa Romeo Brera 2.2 JTS
'11 Alfa Romeo Giulietta 1.6 Jtdm SP2
08' Alfa Romeo 159 Jtdm Distinctive+

OzgurMR

Hafta içi ve şehir içinde yakıt tüketiminin çok iyi olmasından dolayı tepesinden inmediğim Opel Corsa 1,3 CDTI.
Alfa Romeo 159 1,9 JTDm Distinctive Plus Q-Tronic

yekka

tam da bu renk bir passat cc R-line alıp binilir mi diye düşünüyordum :)
giuliettadan sonra zevksiz geliyorsa, 159'dan sonra epey sıkıcı gelecektir , hiç bulaşmamak en iyisi :)

Motor şanzıman oranı mükemmel o çok zevkli yol tutuşuda gayet güzel ama Nasıl desem seni bir sıradanlık içine sokuyor bilindik Vag grubu tavsiye ederim :)

Jakomo

You are not allowed to view links. Register or Login senden bu süreçte beklediğim desteği hiç alamadım ilk günden beri alma diyon :) Gerçi Cemal abi de alma en azından bi 3.20 olsun diye pressledi ama sonra baktı kardeşi vazgeçmiyor, göz yumdu.

You are not allowed to view links. Register or Login tam postta senden bahsettim, sen yazdın, ne kalbi temiz adamsın. (namı diğer vututu)

E artık bir out of Alfisti veya arkadan tırmalayanlar toplantısı yaparız, değil mi beyler You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login
Sabır, boyun eğmek değil, mücadele etmektir !!!!

1996 145 1,7 16V
2001 156 SWSS Mk1,5
1994 164 V6 TB
1999 156 2,5 V6 
2003 156 SS MK 1,5
2004 156 SWSS Mk2
2007 GT
1996 BMW E36 320i Coupe M-technik
1999 166 V6 TB
1997 145 QV
2004 156 SWSS
2010 MiTo 1,4 TB

OğuzCanAlantor

E artık bir out of Alfisti veya arkadan tırmalayanlar toplantısı yaparız, değil mi beyler You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login

Yeni üye kaydı yapmıyoruz hep kaçıyor maşalalh hahahah :D

emin

Adamın trafiğe çıkış izni yok. Bence araba mitodan daha çok trafiğe uygun :)
Anca biz fatihin garajı basabiliri You are not allowed to view links. Register or Login

Fatihob

Gelinde kapalı alanda size bir burnout yapayım, burnunuzun direği kırılsın :)
..